18 najboljih ovlaživača zraka s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji ovlaživači za male prostorije

1 ATWFS Air difuzor Najbolji difuzor s dvostrukim otvorom
2 ATWFS Air hudmiity (3l) Najbolji kapacitet spremnika za vodu
3 KBAYBO K-H25a Najpopularniji ovlaživač zraka na AliExpress
4 Umiwe H2HB-063 Najspektakularniji dizajn
5 ANIMORE HU-07 Najbolji regulator intenziteta vlaženja

Najbolji ovlaživači zraka za velike prostorije

1 Xiaomi Smartmi-ovlaživač zraka Najviše "pametan" ovlaživač zraka
2 MSX QT-40 Ionizacijska funkcija i najbolje performanse
3 ATWFS ultrazvučni uređaj za stvaranje magle Najmoćnija ultrazvučna ploča
4 KELAN XH-JSQ01 Dvostruko okretni raspršivač
5 GRTCO BEM-F500 / 500S Najbolja kombinacija cijene i izvedbe

Najbolji stolni mini ovlaživači zraka

1 Umiwe H2HA-026 Najbolje za djecu
2 J. J. COTTON. DIZAJN Mjesečeva svjetiljka Lunarna svjetlost Najspektakularnija svjetiljka s funkcijom vlaženja
3 Himist USB ovlaživač zraka Najkompaktnije
4 Chern TKQ01 Većina prijenosnih
5 KBAYBO K-H52 Udoban dizajn i elegantan oblik

Najbolji ovlaživači zraka u automobilu

1 Xiaomi Mijia Deerma DEM-LM09 Najtiši rad i najbolji dizajn
2 White Dolphin Mini ovlaživač zraka II Soft-touch plastična kutija i 2 načina pare
3 Umiwe H2HA-016 Prekrasna rasvjeta i ergonomsko tijelo

Svaka korist civilizacije uvijek ima manu. Čim se dobro grijanje i domaći klima uređaji pojavili u kući, ljudi su počeli razmišljati - što učiniti sa suhim zrakom? Neke bake i dalje vješaju mokre ručnike oko stana i organiziraju posude s vodom. Učinkovita, ali radno intenzivna. Ako niste zainteresirani za ovu ulogu, kupite ovlaživač zraka. A gdje ga tražiti, ako ne na AliExpress? Postoje modeli za svačiji ukus. Njihova glavna prednost je cijena. U domaćim trgovinama slični su uređaji skuplji. Ostaje samo odabrati najbolji model. Nadamo se da će izbor pomoći.

Pažljiv odabir najpraktičnijih, modernih, snažnih i pouzdanih ovlaživača za top-18 izveden je prema sljedećim kriterijima:

 • poštivanje kvalitete cijena;
 • funkcionalnost i sigurnost;
 • ugled marke;
 • postotak pozitivnih recenzija korisnika;
 • mišljenja stvarnih korisnika.

Najbolji ovlaživači za male prostorije

Ovo je najpopularnija vrsta ovlaživača zraka na AliExpress-u. Obično je to ultrazvučni model. Pomoću oscilacija aparat stvara maglu, koju ugrađeni ventilator šalje u prostorije. Oni rade tiho, brzo navlažite zrak. Modeli su pogodni za spavaće sobe i rasadnike. Ali oni imaju manu. Sve nečistoće koje se nalaze u vodi mogu ući u zrak i zatim se smiriti. Problem se rješava demineraliziranom ili destiliranom vodom. Nemojte izlijevati vodu izravno iz slavine u ovlaživač zraka! Inače će se uskoro pojaviti bjelkasta ploča na namještaju. To posebno vrijedi za regije koje koriste tvrdu vodu.

5 ANIMORE HU-07


Najbolji regulator intenziteta vlaženja
Cijena za Aliexpress: od 1 211,79 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ovaj model spada u najpouzdanije i praktične ultrazvučne ovlaživače raspoložive za prodaju na AliExpress. Ima relativno veliki spremnik za vodu (2,5 litre), a funkcija pozadinskog osvjetljenja je dobro implementirana. Postoji prikladna kontrola snage. U ovom slučaju cijena je ostala prilično odana. Upravljanje je jednostavno. Na prednjoj strani kućišta nalazi se samo jedan gumb. On je odgovoran za uključivanje i podešavanje brzine isparavanja. Pozadinsko osvjetljenje se isključuje pritiskom na gumb na stražnjoj strani ovlaživača.

Na učinkovitost vlage je najbolja opcija među državnim službenicima. Puno punjenje spremnika traje 12-14 sati rada na maksimalnoj snazi. A vlažnost stroja se stvarno povećava. U sobama s do 10 kvadrata možete uključiti čak i na minimum.Proizvođač je također bio zabrinut za sigurnost - ako voda istekne, uređaj će se jednostavno isključiti. Prodavatelj pakira robu vrlo temeljito, što zaslužuje pozitivne povratne informacije od kupaca.


4 Umiwe H2HB-063


Najspektakularniji dizajn
Cijena za Aliexpress: od 1 703,79 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ako vam nije potreban samo ovlaživač zraka, nego lijepa stvar koja će se uklopiti u dizajn prostorije, a kvaliteta zraka će se poboljšati, onda obratite pozornost na ovaj novi proizvod iz Umiwe. Model je kompaktan, dizajniran za male prostore. Ali kakvo spektakularno svjetlo ima! Ona samo fascinira. Boje se mijenjaju bez neugodnih treptaja, možete uključiti samo jednu boju. Ako želite, žarulja se može u potpunosti isključiti.

A za kvalitetu vlaženja, ovo je jedan od najboljih modela na AliExpress. Djeluje vrlo tiho. Možete dodati aromatična ulja. Oduševljeni kupci nisu lijeni da bi napisali najpovoljnije recenzije o ovoj stavci, prateći ih vlastitim fotografijama proizvoda. Slučaj kada stvarnost premašuje očekivanja. Slaba strana ovlaživača je samo volumen spremnika (250 ml), što je dovoljno za 2-3 sata rada. I još jedna takva značajka - kada je spremnik pun do vrha, ovaj model nije uključen. Ako para ne ide - samo trebate ispustiti vodu.

3 KBAYBO K-H25a


Najpopularniji ovlaživač zraka na AliExpress
Cijena za Aliexpress: od 1 342,95 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ovaj ovlaživač zraka prima tisuće pozitivnih recenzija na Aliexpress. Da, što! Kupci hvale kvalitetu plastike, odličan dizajn, lakoću upravljanja i iznenađujuće brzu isporuku. Model dolazi iz Kine u crno i svjetlo tijelo "pod stablom". Koristite uređaj češće kao difuzor - za aromatiziranje prostorije. Spremnik za vodu je prilično velik za ovu cjenovnu kategoriju - 300 ml.

Ovo je najbolja aroma lampa s funkcijom generatora magle. Ona ne može navlažiti zrak u velikoj prostoriji, kao i druge prijenosne verzije takvih uređaja. No, model ima mnoge druge prednosti: nekoliko načina pozadinskog osvjetljenja, prikladan timer za 1/3/6 sati i visokofrekventno prskanje. Nedostaci ovlaživača zraka su oni koji vole kinesku kupovinu: nepostojanje brave za gornji poklopac i zamjetan šum ventilatora tijekom rada.

2 ATWFS Air hudmiity (3l)


Najbolji kapacitet spremnika za vodu
Cijena za Aliexpress: od 1 348,38 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ultrazvučni ovlaživač zraka s vrlo dobrim dizajnom. Opremljen je velikim spremnikom za vodu i regulatorom jačine pare. Voda ne teče niti prska. A ostatak modela je u potpunosti u skladu s opisom na web stranici AliExpress. Ovlaživač zraka je prilično tih, ponekad možete samo čuti zvukove ventilatora i grgljanje vode. Boja pozadinskog osvjetljenja ovog modela automatski se mijenja. Prema ocjenama jasno je da su kupci zadovoljni ovom kupnjom.

Ovlaživač zraka "lebdi" ne gori od skupih kolega s različitim zvonima i zviždaljkama. Ima brojne prednosti, među kojima su: spremnik za vodu od 3 litre, tihi rad, niska potrošnja energije i prisutnost regulatora snage. Postoje neki nedostaci koji uključuju: nedostatak uputa na ruskom jeziku, kratki kabel za napajanje i nemogućnost isključivanja LED pozadinskog osvjetljenja.


1 ATWFS Air difuzor


Najbolji difuzor s dvostrukim otvorom
Cijena za Aliexpress: od 1 302,91 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Voditelj je snažnog ovlaživača zraka s dodatnom funkcijom difuzora arome. Zadovoljava kvalitetu izrade uređaja i neprekidan dizajn. Model ima dva načina osvjetljenja - konstantan i treperi. Boja se može mijenjati. Sama kutija je bijela s osjetljivim uzorcima. Para se dovodi kroz dvije rupe. To vam omogućuje da brzo navlažite zrak u maloj sobi. Sama magla je hladna, što upućuje na to da je ovo zapravo ultrazvučni ovlaživač zraka, kako navodi prodavatelj s AliExpress.

Među prednostima modela, korisnici pozivaju prikladnu prilagodbu količine magle, dvostruko prskanje, tihi rad i prekrasan dizajn. Tu su i podesive LED svjetiljke, kao i mogućnost korištenja uređaja kao difuzora arome.Nedostaci, kod kojih postoji minimalni iznos u pregledima, su kratki kabel (oko 90 cm) i odsutnost upravljačke ploče.


Najbolji ovlaživači zraka za velike prostorije

Većina ovlaživača zraka na Aliexpress-u prikladna je samo za male prostorije. Ali ako dobro pretražujete, možete pronaći relativno jeftine i prilično moćne modele. Po principu djelovanja - to su svi isti ultrazvučni uređaji. Ali oni imaju potpuno drugačiji dizajn. To uključuje inteligentne ovlaživače s mogućnošću spajanja na sustav "pametne kuće" i industrijske ploče koje stvaraju visoku vlažnost u minutama i opremu za kontrolu klime. Upoznajte najbolje opcije.

5 GRTCO BEM-F500 / 500S


Najbolja kombinacija cijene i izvedbe
Cijena za Aliexpress: od 2 672,32 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Jeftini ovlaživači zraka s AliExpress, u pravilu, nemaju velike spremnike i ne isparavaju vodu vrlo intenzivno. Ali ne i ovaj ultrazvučni model. Koristi vrlo promišljen dizajn. Proizvod izgleda pristojno i skupo. U obliku i sadržaju vrlo je sličan modelu. Xiaomi, može se povezati putem iste aplikacije ove marke na smartphone.

Spremnik ovdje je veliki - pet litara, to nije dovoljno za jedan dan rada. Uređaj radi ispravno - čak i pri minimalnim postavkama, učinak vlaženja je jasno vidljiv. Para se javlja odmah nakon uključivanja. Zvukovi iz radnog ovlaživača su gotovo nečujni, oprema se može staviti u spavaću sobu, jer je čak i snažan san neće ometati. Model je također prikladan za aromaterapiju. Samo ulja treba dodavati ne vodi, već posebnom žutom spremniku. Kineski prodavatelj upozorava na to.

4 KELAN XH-JSQ01


Dvostruko okretni raspršivač
Cijena za Aliexpress: od 4 268,37 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj klasični ultrazvučni ovlaživač idealno će pokazati svoju produktivnost u prostoriji do 20 m2, Prednosti modela su: veliki spremnik za vodu, prisutnost regulatora intenziteta isparavanja i rotirajući raspršivač. Štoviše, ona je dvostruka, tako da para ulazi u prostoriju ravnomjerno, uz visoku kvalitetu vlaženja zraka. Najbolje, vjeruju mnogi korisnici, i performanse modela - to je 250 ml vode / sat.

Kada koristite posebno pripremljenu vodu, ovlaživač ne ostavlja neugodan bijeli ostatak na namještaju. Zvuči iz njegova rada gotovo su nečujni. Napravljen od modela dobre plastike, bez mirisa. To, naravno, nije najjeftiniji ovlaživač zraka na AliExpress-u, ali vrijedi i novac.

3 ATWFS ultrazvučni uređaj za stvaranje magle


Najmoćnija ultrazvučna ploča
Cijena za Aliexpress: od 4 590,25 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Snažna magla pružit će tanjur od kineskog proizvođača ATWFS. Ovo je najbolji uređaj za industrijsku uporabu. Uz to, možete brzo navlažiti zrak u staklenicima, staklenicima, na poslu. Napajanje nije uključeno u paket, morate ga kupiti zasebno. Druga stvar je da prodavatelj ne navodi za što je crvena poluga na kućištu. Zapravo, ovaj mjerač je odgovoran za isključivanje uređaja kada je voda svedena na kritičnu razinu.

Ako vam je potrebna pouzdana oprema - svidjet će vam se ovaj model. Kvalitativno vlaži zrak, stvara maglu najmanje disperzije. Kućište je od kvalitetnog, poliranog nehrđajućeg čelika. Tu je beskontaktna zaštita za minimalnu razinu vode. Ne samo detaljne upute.

2 MSX QT-40


Ionizacijska funkcija i najbolje performanse
Cijena za Aliexpress: od 4 975,47 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Odličan kućni ovlaživač s ionizatorom. Model je pogodan za sobe do 60 četvornih metara. Proizvođač ga je opremio velikim spremnikom vode (volumen je 5 l, nešto manje u stvarnosti), mikroračunalo za kontrolu, informativni zaslon i praktični gumbi. Sve je to u prekrasnom minimalističkom dizajnu. Takav uređaj će se uklopiti u svaki interijer. Odmah nakon uključivanja, odmah počinje stvarati maglu.

Jedno punjenje je dovoljno za dan rada ovlaživača. Sam uređaj regulira način rada. Da biste to učinili, postavite željenu vlažnost na upravljačkoj ploči. Snaga uređaja jedan je od najboljih među "kineskim". Proizvođač se nije brinuo samo za instrukcije na ruskom jeziku, koje jednostavno ne postoje.

1 Xiaomi Smartmi-ovlaživač zraka


Najviše "pametan" ovlaživač zraka
Cijena za Aliexpress: od 8 092,26 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Zadatak ove opreme je od Xiaomi - ne samo vlažiti zrak, već i održavati vlažnost u prostoriji na odgovarajućoj razini. On, za razliku od jeftinih kineskih proizvoda, ima higrostat. Senzori čitaju podatke, a ovlaživač reagira na dobivenu informaciju, birajući optimalnu brzinu isparavanja. Uređaj može ispariti do 240 ml vode / sat. To je dovoljno za područje do 20 m.2.

Proizvođač tvrdi da ovlaživač neće pokvariti vaš namještaj - nema bijelog sedimenta, jer je zrak prirodno navlažen. Praktično, spremnik za vodu je velik - 4 litre. Naravno, prisutnost upravljačke ploče je dobra. A koristeći aplikaciju Smartmi Zhimi ovlaživač zraka, možete povezati ovlaživač s vašim pametnim telefonom, i uvijek ćete znati o vremenu u kući, kao i moći regulirati ga s udaljenosti. Model je jednostavan za održavanje i pouzdanost. Najbolji dokaz njegove učinkovitosti - osvrti zadovoljnih korisnika. A na web-mjestu prodavatelja stranice AliExpress ima ih mnogo.


Najbolji stolni mini ovlaživači zraka

Skupina uključuje proračunske ultrazvučne ovlaživače. Njihov glavni nedostatak je mali spremnik za vodu. Neophodno je često popunjavati. No, oni su vrlo ekonomični, za razliku od perača zraka i parnih ovlaživača koji troše velike količine energije. Svi modeli imaju zanimljiv dizajn i mogu se koristiti za aromaterapiju i dekor. Spojite na izvor napajanja, obično putem USB kabela.

5 KBAYBO K-H52


Udoban dizajn i elegantan oblik
Cijena za Aliexpress: od 806,18 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Prekrasan ovlaživač u obliku izdužene vaze. Da biste napunili vodu, samo trebate ukloniti gornji dio tijela. Vrlo udobno. I što vizualizacija cijelog procesa! Možete gledati kako se para ispuše s gornje posude, satima. A ovlaživač dobro podnosi svoju glavnu funkciju. Naravno, za velike sobe to je prilično slabo, ali s obzirom na cijenu, to mu se može oprostiti.

Ovo je najbolji model za estete. Pozadinsko osvjetljenje je zaista nevjerojatno, a dizajn kućišta dobro osmišljen. Može se odabrati boja ovlaživača. Osigurana je funkcija noćnog osvjetljenja. Pri dodavanju aromatskih ulja mogu se koristiti za prevenciju virusnih bolesti.

4 Chern TKQ01


Većina prijenosnih
Cijena za Aliexpress: od 253,07 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovo je jedini ovlaživač u našem pregledu s punjivom baterijom. Mali je, ali para generira redovito. Litijska baterija kapaciteta 200 mA / h dovoljna je za 10 sati rada u pulsnom načinu rada. Brzo se naplaćuje - najviše 2 sata. Možete se spojiti na prijenosno računalo ili Power Bank. Uređaj ima mnogo funkcija, a sve su implementirane na najbolji mogući način. Tu je svjetiljka, i vrlo je svijetla. Sa svojim svjetlom čak možete i čitati. Ugrađeni ventilator je također vrlo dobar.

Ovaj ovlaživač je prikladan za ponijeti sa sobom na putovanjima. Ali to je također korisno kod kuće, u uredu, u automobilu. Kapacitet spremnika za vodu je 300 ml. To je dosta, ali voda se dodaje vrlo jednostavno. Nema poteškoća i brige. Kvalitetni materijali za izradu također su dobri. Da, i recenzije ovlaživača su vrlo pozitivne. Na Aliexpress, ovaj model je predstavljen u dvije boje.

3 Himist USB ovlaživač zraka


Najkompaktnije
Cijena za Aliexpress: od 711,85 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ako ste navikli da se okružite lijepim stvarima, odaberite višenamjenski uređaj u obliku mini-akvarija koji će ovlažiti i aromatizirati zrak. Sa relativno malim dimenzijama, radno opterećenje stvara paru koja nije lošija od konkurenata velikih veličina. U spremnik se stavlja samo 160 ml vode. Ne mnogo, ali budući da model obavlja ne samo čisto utilitarnu funkciju, nego i estetsku, malo se ljudi žali na nju.

Uređaj je izrađen od čvrste plastike, ne izgleda jeftino. Idealan je za male prostore. To će biti korisno za one koji raste sobne biljke kod kuće. Uređaj izgleda sjajno među "zelenim kućnim ljubimcima". Da, i koristi od opipljivih. Uređaj daje živahnu vlagu, koju zimi nedostaje u grijanim prostorijama za ljude i biljke.

2 J. J. COTTON. DIZAJN Mjesečeva svjetiljka Lunarna svjetlost


Najspektakularnija svjetiljka s funkcijom vlaženja
Cijena za Aliexpress: od 962,93 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Takav ultrazvučni ovlaživač zraka najbolje je rješenje za one koji vole neobične stvari. Model prikazan u ocjeni nalikuje maloj kopiji Mjeseca. Čak su i krateri duplicirani, kao pravi zemaljski satelit. Možete ga naručiti na AliExpress sa ili bez drvenog stalka. Uređaj radi kao svjetiljka, ovlaživač i difuzor. Izgleda vrlo lijepo u interijeru, estetike će to cijeniti, a djeci će se svidjeti.

Stvaranje pare moguće je u dva načina - kontinuirano i s pauzama od 3 sekunde. Tu je i dimmer - postoje 3 opcije za svjetlo. Mjesec je izrađen od izdržljive plastike. On hrani ovlaživač zraka USB kabel koji dolazi u kompletu. Nema baterije. To je možda glavni nedostatak uređaja. Pa, i pozadinsko osvjetljenje - u području gdje se nalaze kontrolne tipke, nije toliko svijetlo.


1 Umiwe H2HA-026


Najbolje za djecu
Cijena za Aliexpress: od 656,89 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj mini-ovlaživač je najbolja opcija za dječju sobu. Radi na principu generatora pare. Uređaj je tih, potpuno bezopasan i kakav je divan dizajn! Oblik uređaja podsjeća na igračku-mačku, u trbuhu od koje riba prska. Kako voda iz unutarnjeg spremnika isparava, riba se pomiče. Djeca vole gledati njezine avanture. Uključen je USB kabel i ventilator.

Ali zadatak uređaja nije samo zabaviti malene, nego i učiniti mikroklimu u sobi što ugodnijom. I ovdje se uređaj pokazao na najbolji način. Ne čuje se buka, voda dobro isparava. Dno mačke je izrađeno od silikona, tako da ovlaživač ne klizi na stol. Uređaj se uključuje i podešava pritiskom na nos mačke. Dugi pritisak uključuje generator pare, kratki - pozadinsko osvjetljenje. Na AliExpress postoje mnoge pozitivne recenzije o ovom proizvodu, često se uzima kao poklon.

Najbolji ovlaživači zraka u automobilu

Vlažnost u kabini automobila - to je parametar koji se ponekad mora prisiliti na smanjenje, tako da se naočale ne zamagljuju, a ponekad ga morate podići tako da zrak koji je osušio sustav grijanja postane što ugodniji vozaču i putnicima. U drugom slučaju, maleni ovlaživač zraka, koji radi od upaljača za cigarete ili preko adaptera USB. Najbolji modeli koji su prikladni za ovu namjenu prikazani su u ovom dijelu ocjene. Automobili se nazivaju samo uvjetno, jer su prikladni i za ovlaživanje zraka u malim sobama.

3 Umiwe H2HA-016


Prekrasna rasvjeta i ergonomsko tijelo
Cijena za Aliexpress: od 622,96 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Lagani i kompaktni ovlaživač zraka iz Umiwe postoji mjesto u najskromnijem subkompaktu, iu solidnijem prelazu. Povezuje se putem kabela. USB i lako se uklapa u običan držač čaša. Spremnik za vodu ima zapreminu od 160 ml, što je dovoljno za nekoliko sati rada. Postoji funkcija automatskog isključivanja koja se aktivira nakon 4 sata korištenja uređaja ili kada voda u spremniku istekne.

Ovlaživač zraka može se koristiti za okus zraka. Da biste to učinili, samo dodajte okus u vodu. U pregledima dobro reagira na kvalitetu implementacije ovog modela. Izgleda sjajno unutar automobila. I nema pritužbi na radne kvalitete uređaja. Ovaj proizvod je u potpunosti u skladu s opisom na web stranici AliExpress. Model je također pogodan za kućnu uporabu.

2 White Dolphin Mini ovlaživač zraka II


Soft-touch plastična kutija i 2 načina pare
Cijena za Aliexpress: od 785,82 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Takav ultrazvučni ovlaživač zraka bio bi prikladan kako u putničkom prostoru automobila tako i na stolu u spavaćoj sobi. Vrlo je kompaktan, uklapa se u standardni držač čaša. Vrlo poput korisnika svog izgleda.Sve je učinjeno sjajno! Slučaj prave mekane plastike. To je mat, ugodan na dodir, ne klizi u ruci. Može se odabrati boja robe - tu je ružičasta, bijela i plemenita crna dostupna na AliExpress-u.

Volumen vode je mali - samo 200 ml. S tako malim veličinama, ovlaživač ima 6 načina rada - 3 opcije s pozadinskim osvjetljenjem i 3 bez uključivanja svjetiljki. Opskrba parom kontinuirana ili pulsirajuća. Uređaj može raditi kao noćno svjetlo. Svjetlo je ugodno, ne udara u oči. Spojite uređaj putem USB kabela. Od najboljih osobina ovlaživača, kupci također spominju tihi rad u svojim recenzijama. Žale se samo na dugotrajnu isporuku.


1 Xiaomi Mijia Deerma DEM-LM09


Najtiši rad i najbolji dizajn
Cijena za Aliexpress: od 838,07 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Lakonski stil kompaktnog ultrazvučnog ovlaživača zraka osvojit će srca fanova marke Xiaomi. Izgleda kao igračka, ali obavlja vrlo korisnu funkciju - vlaži i okusa zrak. Neka vrsta aroma difuzora s vrlo elegantnim dizajnom. Radi oko 6 sati bez nadolijevanja vode, frekvencija oscilacija membrane - 1,3 milijuna / sek. Može se ugraditi u automobil, a također je pogodan za uporabu kod kuće. Zvukovi iz njegova rada ne mogu se čuti.

Jednostavno se povezuje putem USB kabela. Gumb na kućištu služi za uključivanje i upravljanje pozadinskim osvjetljenjem, a svjetiljke ovdje sjajno sjaje - ima 7 cijelih boja. Tako možete koristiti ovlaživač zraka i kao noćno svjetlo. Uključeni prodavatelj šalje filtre za vodu. Oni su potrebni kako bi se osiguralo da aromatična ulja ne oštete membranu. U recenzijama se ovaj lutalica naziva mega-korisnim i pohvaljuje se njegova funkcionalnost.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač ovlaživača zraka predstavljen na AliExpress?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 80

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije