13 najboljih baby monitora s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji video monitori sa žičanim sustavom kamera s AliExpress

1 GORIVA TRINIDAD WOLF VB603 Izvrsna povratna informacija i način rada VOX
2 Babykam vb603 Najbolji višenamjenski monitor za bebe
3 TakTark BM601 Sjajan zvuk. Visokokvalitetan rad u noćnom načinu rada
4 FIMEI XF808 Najbolja kvaliteta slike
5 FIMEI Baby Monitor Jednostavna kontrola. Jasne boje

Najbolji mobilni (bežični) bebi monitori s AliExpress

1 BOAVISION VB605 Najbolja vrijednost za novac
2 BILLFET 8035 Daljinska kontrola kamere
3 WLSES VB601 Višejezični bežični monitor za bebe

Najbolji IP kamere za video nadzor (Wi-Fi baby monitori) s AliExpress

1 VStarcam C7824WIP Najbolji kut gledanja i detekcija pokreta
2 Hiseeu FH-1C Lider u broju recenzija na AliExpress
3 FLOUREON Q3 Adapter za bilo koju utičnicu uključen
4 LESHP Baby Monitor Promatranje s bilo kojeg mjesta. Okreće se 355 °
5 SANNCE I21AG Najsvestranija opcija

Monitor za bebe nije nužnost, ali čini da je život mame i tate mnogo mirniji, pogotovo ako obitelj ne živi u sićušnoj „jednoj djevojci“, već u velikoj kući. Uređaj omogućuje bebi gotovo od rođenja da bude u zasebnoj sobi, ali ne u spavaćoj sobi roditelja, a večernje gledanje TV programa prestaje biti ekstremno. Važno je samo odabrati pravi monitor za bebe. Na Aliexpress možete kupiti:

 • radio-medicinska sestra - bežični radio koji prenosi zvuk iz jedinice za bebe na roditelja;
 • baby monitor - bežična oprema za video nadzor djeteta.

Kupujete baby monitor na AliExpress, možete uštedjeti puno. Prosječna cijena uređaja na kineskom mjestu je 40-60 dolara, u domaćim trgovinama - od 100 dolara. Naravno, ne biste trebali uspoređivati ​​kineske modele s popularnim Motorola video monitorima ili Switelom, ovo je drugačija razina. No, kineski babysitter su na mnogo načina nadoknaditi popularne marke opreme, najbolji modeli su zastupljeni u ocjeni. Pri odabiru podnositelja zahtjeva za pobjedu, oni su uzeli u obzir mišljenja korisnika, ugled kineskih dobavljača i proizvođača, specifikacije, kvalitetu izrade, funkcionalnost i, naravno, recenzije stvarnih kupaca.

Najbolji video monitori sa žičanim sustavom kamera s AliExpress

Žičani monitori za bebe sastoje se od roditeljske jedinice (prijemnika), napajane baterijom ili mrežom, i dječje jedinice (kamere), koje rade samo iz mreže. Uređaji su lišeni pokretljivosti, inače rade lošije od skupih analoga. Neki korisnici rješavaju problem autonomije spajanjem fotoaparata za bebi monitor s vanjskom baterijom. Napajanje banke.

5 FIMEI Baby Monitor


Jednostavna kontrola. Jasne boje
Cijena za Aliexpress: od 2994 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Tvrtka FIMEI proizvodi razne modele monitora za bebe, a mnogi od njih zaslužuju pozornost. Uređaj je opremljen senzorom za kontrolu temperature i funkcijom noćnog vida (automatski se uključuje pri najmanjem zatamnjenju). 3,5-inčni zaslon bežičnog monitora savršeno snima sliku s fotoaparata. Kut gledanja ovdje je standardni - 70 °. Sve boje su jasno vidljive, možete pratiti svako kretanje djeteta. Noću je slika pomalo mutna, ali tijekom dana sve je u redu, slika je jasna.

U slučaju roditeljske jedinice, postoje gumbi za kontrolu slike, provjeru temperature i uključivanje mikrofona. Baterija traje do 7 sati u načinu rada za uštedu energije, oko 2,5 sata, pod uvjetom da se stalno uključuje. U pregledima bilježe dobru kvalitetu mikrofona, domet doseže 10 m. Neki kupci se žale da je uređaj preglasan i da postoje zvukovi vanjske prirode, ali to su izolirani slučajevi.


4 FIMEI XF808


Najbolja kvaliteta slike
Cijena za Aliexpress: od 3185 rub.
Ocjena (2019): 4.7

FIMEI XF808 je jedan od najboljih klasičnih monitora za bebe na AliExpress.Ovaj model ima način noćnog vida, temperaturni senzor i ugrađene uspavanke. U izborniku možete odabrati ruski jezik, uključen je i priručnik s uputama, tako da s upravom neće biti problema. Kapacitet baterije, ugrađen u monitor, traje 3 sata. Da biste uštedjeli energiju baterije, možete koristiti funkciju glasovne aktivacije. U tom slučaju, zaslon se automatski uključuje samo kad dijete čuje zvukove.

U recenzijama pohvaljuju zaslon FIMEI XF808, pišu da je slika jasna i kvalitetna čak iu mraku. Nedostaci korisnika video monitora uključuju neprikladan položaj poklopca baterije. Smješten je ispod podnožja držača za instaliranje monitora. Zbog toga se baterija ponekad isključi u procesu izvlačenja bloka. Još jedan nedostatak uređaja je da kada je fotoaparat spojen, monitor se glasno oglašava, to može zaplašiti dijete.

3 TakTark BM601


Sjajan zvuk. Visokokvalitetan rad u noćnom načinu rada
Cijena za Aliexpress: od 2446 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Na AliExpress-u postoje mnogi jeftini baby monitori, daleko od svih koji zaslužuju časno mjesto na ljestvici najboljih. Ovaj model je bio u redovima pobjednika zbog izvrsnog mikrofona, povratne funkcije i dobre kvalitete videa (posebno zadovoljan video nadzorom noću). Čak postoji i senzor temperature i vremenski prekidač. Raspon uređaja dizajniran je za rad u trosobnom stanu.

Može se puniti prijenosna jedinica. Baterija je dizajnirana za 10 sati rada. Ali u recenzijama pišu da se mora češće optuživati. Jedinica za djecu povezana je samo s mrežom, to nije baš zgodno, ali bilo bi čudno zahtijevati više za takvim novcem. Postoje pritužbe na rad povratne informacije - signal je malo odgođen, a glas je malo iskrivljen. Ali izravna veza i uspavanke zvuče čisto. Sve postavke su intuitivne, a meni na ruskom jeziku omogućuje brzo razumijevanje nijansi.

2 Babykam vb603


Najbolji višenamjenski monitor za bebe
Cijena za Aliexpress: od 3384 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj jeftin baby monitor privlači pozornost kupaca zbog prisutnosti dodatnih funkcija. Emitira video u noćnom i dnevnom načinu rada, prikazuje temperaturu u sobi, pjeva uspavanke (8 polifonih melodija) i podržava povratne informacije. Postoji izbornik na ruskom jeziku i funkcija VOX. Radijus akcije u sobi je 50 m, u ulici - 260 m. Recenzije o ovom parametru su kontradiktorne. Netko ne može postići stabilan signal u trosobnom stanu, drugi jednostavno koriste uređaj u dvoetažnoj kući.

Tu su i pritužbe na kratkotrajni gubitak signala kada je roditeljska jedinica uklonjena za više od 30 m. Temperaturni osjetnik je blago nagnut, prikaz boje nije ispravan, a brzina prijenosa podataka premala, pa se videozapis može lagano objesiti. Ali gledajući cijenu, mame i tate su spremni oprostiti proizvođaču za sve te nedostatke. Ovo je stvarno najbolji monitor za bebe u segmentu proračuna.

Svi udaljeni bebifony se sastoje od roditeljske i podređene jedinice. Po principu djelovanja oni su analogni i digitalni (DECT). Kvaliteta analognog signala je lošija od digitalne, tako da je praktičnije odabrati digitalni baby monitor. Glavni pokazatelji za fokusiranje pri odabiru uređaja:

 • radijus djelovanja - kreće se od 3 do 300 m, 50 m je dovoljno za stan;
 • broj komunikacijskih kanala - što više, to bolje, ali s povećanjem kanala, cijena uređaja raste;
 • dijagonala zaslona roditeljske jedinice - sve je individualno, jer su na malom ekranu detalji slabo vidljivi, a nezgodno je nositi veliku s vama;
 • autonomija - postoje modeli koji rade s mreže, na baterijama, na običnim baterijama;
 • način pričvršćivanja roditeljske jedinice - u obliku narukvice na ruci, kvačica na remenu ili remen na vratu (može biti dodatno pričvršćivanje na zid);
 • prisutnost dodatnih funkcija - povratne informacije, video snimanje i fotografiranje, noćno promatranje, spajanje na TV i druge uređaje, glasovna aktivacija, VOX funkcija (aktivacija mirovanja u odsutnosti zvukova)

1 GORIVA TRINIDAD WOLF VB603


Izvrsna povratna informacija i način rada VOX
Cijena za Aliexpress: od 3488 rub.
Ocjena (2019): 4.9

FUERS TRINIDAD WOLF VB603 ima sve ono što skupi video majmuni trebaju imati: povratne informacije, senzor temperature, automatski noćni vid i VOX način rada. Pomoću uređaja možete razgovarati s bebom i slušati uspavanke. Roditeljska jedinica opremljena je 3,2-inčnim zaslonom i baterijom od 750 mAh. Uređaj se također može spojiti na mrežu. Sve postavke se izvode pomoću gumba na prednjoj strani kućišta.

Dječja jedinica radi samo na mreži. Kada je način prijenosa uključen VOX monitor se aktivira od najmanjih škripanja bebe. Mikrofon radi dobro, zvuk se prenosi bez izobličenja. Nema ni pitanja o kvaliteti video signala. Model se naziva najboljim i onima kojima je ovo prva video beba, te iskusnijim korisnicima koji su iskusili sve prednosti brendiranih modela. Možete naručiti AliExpress uređaj s dostavom iz Moskve ili Kine.


Najbolji mobilni (bežični) bebi monitori s AliExpress

Modeli iz ove kategorije odlikuju se prisutnošću baterija u dječjoj i roditeljskoj jedinici. Mogu raditi samostalno, bez spajanja na mrežu. Međutim, nije vrijedno računati na veliku mobilnost video sestara s AliExpressom. Baterije jeftini kineski bebe telefoni, u pravilu, imaju kapacitet od 500-750 mAh, oni često moraju biti naplaćeni. No, uvijek možete povezati video sestru s mrežom, jer je ovaj uređaj opremljen adapterima i odgovarajućim kabelima.

3 WLSES VB601


Višejezični bežični monitor za bebe
Cijena za Aliexpress: od 2410 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ovaj kompaktni baby monitor prikladan je za uporabu u svim uvjetima. Fotoaparat i monitor su bežični, kapacitet baterije je 500 mAh. U načinu uštede energije (glasovna aktivacija), trajanje neprekidnog rada dostiže 8 sati. Uređaj se lako spaja, obično je potrebno manje od minute. Fotoaparat ima noćni način rada, slika je posve jasna. Baby monitor redovito mjeri temperaturu i prijavljuje sve promjene.

WLSES VB601 ima ugrađene uspavanke kao i mikrofon koji brzo smiruje bebu koja plače. Izbornik podržava engleski, francuski, njemački, španjolski i talijanski. Tu je čak i prijevod na slomljeni ruski, ali njegova točnost ostavlja puno toga da se želi. Srećom, komplet sadrži jasnu nastavu na engleskom jeziku. Korisnici AliExpressa visoko su pohvalili zvuk WLSES VB601. Ali kvaliteta videa je u skladu s cijenom - to nije HD, ali sve je savršeno vidljivo danju i noću.

2 BILLFET 8035


Daljinska kontrola kamere
Cijena za Aliexpress: od 6152 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Jedan od malobrojnih monitora za bebe s AliExpress s daljinskim upravljanjem kutova i okretanja kamere. Specifikacije ovog modela premašuju njegovu vrijednost. Zaslon od 3,5 inča dovoljan je za normalno promatranje djeteta, osjetljivost mikrofona za trenutno aktiviranje VOX-mod, radijus djelovanja - za rad bez problema u velikom stanu, fotoaparat - za prijenos svijetle i oštre slike.

Još jedna prednost je najbolji način rada noćnog vida u infracrvenom modu. Normalno detaljno se održava kada se fotoaparat ukloni s objekta na 3-5 metara. Prijemnik i odašiljač mogu raditi na mreži i bateriji. Na TV-u je moguće prikazati videozapis. Da biste to učinili, monitorske monitore za bebu povežite s TV prijemnikom pomoću kabela koji je standardno dostupan. Od minusa - nedovoljna snaga baterije. Ali općenito, to je model prilagođen korisniku. To vrijedi novac potrošen na njega, što potvrđuje i povratna informacija od kupaca s AliExpress.

1 BOAVISION VB605


Najbolja vrijednost za novac
Cijena za Aliexpress: od 2951 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj monitor prati korisnike koji uživaju u odličnom videu bez odgode, automatskom uključivanju noćnog načina rada, visokokvalitetnim povratnim informacijama, najboljoj bateriji, mogućnosti montaže na zid jedinice za bebe i praktičnom stalku za roditeljsku jedinicu. Uzruja samo raspon. Proizvođač tvrdi da se veza održava na udaljenosti od 260 m, u stvarnosti - do 200 metara, tada signal postaje nestabilan, može nestati. Unutarnji raspon je do 50 metara.

Iz pozitivnih trenutaka želim istaknuti kvalitetu monitora. Veličina zaslona 2,4 inča, razlučivost - 320x240 piksela. Slika je zasićena i jasna. Prema uputama, kapacitet baterije od 750 mAh traje 24 sata. U praksi, ova brojka izgleda skromnije. Međutim, unatoč tim nedostacima, klijenti s AliExpress izražavaju stalnu nagradu s pozitivnim recenzijama i pouzdano daju ocjenu "5 zvjezdica". To ne čudi, jer profesionalci nadmašuju sve nedostatke.


Najbolji IP kamere za video nadzor (Wi-Fi baby monitori) s AliExpress

Uređaji iz ove kategorije ne mogu se zvati potpuni monitori. Sastoje se samo od dječje jedinice (kamere). Kao roditeljska jedinica koristi se pametni telefon ili tablet. Za primanje signala morat ćete instalirati posebnu aplikaciju. Zapravo, to su web-kamere koje prenose videozapise na odgovarajući gadget. Za modele s Aliexpress, u pravilu, nema dodatnih funkcija - glasovno upravljanje ili mjerenje temperature u prostoriji. Oni jednostavno emitiraju sve što se događa u njihovom vidnom polju. Bez Wi-Fi mreže, ovi monitori za bebe ne mogu raditi.

5 SANNCE I21AG


Najsvestranija opcija
Cijena za Aliexpress: od 1476 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ovaj univerzalni uređaj pogodan je za bilo koju svrhu: nadzirati bebu, štititi stan i druge nekretnine od uljeza. Baby monitor je lagan i kompaktan, brzo se povezuje s pametnim telefonom. Komplet sadrži upute na engleskom jeziku sa slikama. Kamera ima gumb za resetiranje, to će pomoći ako nešto pođe po zlu. Možete odabrati model s 1080P ili 720P slikom (ako vjerujete u recenzije, razlika u kvaliteti videozapisa gotovo da nije vidljiva), tu je isporuka iz Kine i iz Rusije.

Jedan od najznačajnijih nedostataka SANNCE I21AG je što ne radi sa svim aplikacijama, već samo s onima koje je preporučio prodavatelj iz AliExpress. Kao i druge IP kamere, ovaj model ne podržava Internet 5G. Zbog toga neki telefoni možda jednostavno ne vide bebi monitor, bit će problema s vezom. Drugi nedostatak su glasni zvukovi kada se uređaj uključuje i isključuje. Bolje je postaviti kameru prije nego djeca idu u krevet.

4 LESHP Baby Monitor


Promatranje s bilo kojeg mjesta. Okreće se 355 °
Cijena za Aliexpress: od 1378 rub.
Ocjena (2019): 4.7

LESHP Baby Monitor je multifunkcionalna IP kamera za praćenje djeteta s bilo kojeg mjesta u gradu. Tu je podrška za žičnu i bežičnu povezivost, noćni infracrveni način, snimanje i snimanje videozapisa, kao i senzor pokreta. Slika se emitira na zaslonu jednog ili više povezanih gadgeta, tu je i podrška za P2P usluge u oblaku. Videonian je jednostavan za ugradnju na bilo koju površinu, može se okretati 355 °.

Početak rada s uređajem je jednostavan: jednostavno preuzmite aplikaciju (uključen QR kod) i povežite fotoaparat putem Wi-Fi veze. Obično traje do pet minuta. Kada je spojen, LESHP daje dovoljno glasan zvuk. Neki su kupci imali problema s dugim rekordom. Nakon 5-10 minuta fotoaparat se ruši i zaustavlja. Također, u pregledima su se pojavile tvrdnje o kvaliteti montaže: vertikalni zaokretni mehanizam. Ali to nisu golemi problemi, nego pojedinačni neispravni primjeri.

3 FLOUREON Q3


Adapter za bilo koju utičnicu uključen
Cijena za Aliexpress: od 1293 rub.
Ocjena (2019): 4.8

FLOUREON Q3 je proračunski video monitor s kvalitetom slike 720P. Posjeduje sve što je potrebno za brigu o djeci: dvosmjerni video poziv, prijenos slika na različite uređaje, snimanje videozapisa na microSD do 128 GB. Tu je i noćni način rada, slika je jasna, iako ponekad može usporiti. Kamera nije bežična, pa morate pronaći mjesto za nju u blizini napajanja. Adapter je uključen u komplet, postoje opcije za bilo koju utičnicu. Također možete puniti uređaj putem USB-a.

U recenzijama pišu da je kabel za punjenje kratak, nije baš prikladno. Nedostaci korisnika FLOUREON Q3 Aliexpress uključuju dugoročnu isporuku i loše pakiranje. Kutija može biti zgužvana ili poderana tijekom otpreme, ali to se obično ne odražava na kvalitetu robe. Drugi nedostatak je taj što u priručniku nema ruskog jezika, ali prodavatelj detaljno savjetuje svakog kupca o povezivanju Wi-Fi kamere.

2 Hiseeu FH-1C


Lider u broju recenzija na AliExpress
Cijena za Aliexpress: od 1284 rubalja.
Ocjena (2019): 4.9

Hiseeu FH-1C je najpopularniji baby monitor, sudeći prema broju recenzija na AliExpress. Oni su gotovo 5000, najčešće korisnici staviti proizvod 4 i 5 "zvijezde". Slika se emitira kao 1080P. Uređaj podržava microSD memorijske kartice do 64 GB, postoji automatska funkcija snimanja kada se otkrije pokret. Može se istovremeno priključiti do 10 uređaja, uključujući računala i DVR uređaje. Monitor za bebe je sastavljen visoke kvalitete, izgleda uredno, dimenzije kamere su 140 * 120 * 140 mm. Komplet uključuje prikladan nosač.

Jedna od glavnih značajki Hiseeu FH-1C je mogućnost stvaranja pozicijskih točaka za brzi prijelaz fotoaparata. Ali u recenzijama pišu da ova funkcija ne funkcionira savršeno, željela bih preciznije pozicioniranje prilikom okretanja. Nedostaci uključuju složeno podešavanje zvuka. Preporučuje se da se prvo povežete putem žične veze, a tek tada koristite Wi-Fi.


1 VStarcam C7824WIP


Najbolji kut gledanja i detekcija pokreta
Cijena za Aliexpress: od 2189 rub.
Ocjena (2019): 4.9

AliExpress je nevjerojatna tržnica na kojoj možete jeftino kupiti proizvode s najboljim značajkama. VStarcam C7824WIP je još jedna potvrda toga. Ovaj model je pametna kamera za daljinski video nadzor putem Wi-Fi veze. Ovo je monitor s jednim blokom, koji se kontrolira putem pametnog telefona, tableta, prijenosnog računala ili računala. Fotoaparat ima najbolji kut gledanja (90 stupnjeva). Osim toga, može se daljinski okretati 360 ° vodoravno i 150 ° okomito. Postoji zum za približavanje objekta, detektor pokreta.

Model se može kontrolirati pomoću uređaja baziranih na OS Windows, Android i iOS. Na novim verzijama radi bez problema, stari firmware možda ne podržava. Način noćnog videa automatski se aktivira. Snimanje se vrši na microSD kartici. Postoji funkcija povratne informacije koja je važna za bebi monitor. Komunikacija s djetetom je čista, ali uvelike ovisi o kvaliteti interneta i mogućnosti telefona. Recenzije o ovoj stavci izvrsne su. Kupci hvale proizvod i prodavatelja.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač baby monitora na AliExpressu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 37

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije