15 najboljih baza za gel za nokte s Aliexpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolje konvencionalne podloge za poliranje gela

1 Osnovni sloj Elite99 Optimalni omjer cijene i kvalitete
2 Rođen je Pretty AXP39795 Najbolje samonivelirajuće postolje
3 BELLE FILLE Najpopularnije na AliExpress
4 Saviland Debela konzistencija
5 AZURE BEAUTY Dobar stisak

Najbolje gumene podloge za geliranje

1 MICHEY 12333 Najgušća baza za geliranje
2 MOMO poljski Visoka trajnost premaza
3 GIRL 2 GIRL Najbolje za izravnavanje
4 Rosalind RE0400 Najbolja zaštita od agresivnih pigmentnih premaza
5 Pokušajte nokat Univerzalna baza za izravnavanje i gradnju

Najbolji kamuflažni korektori

1 VENALISA gumena podloga Bogata paleta boja
2 Kodi Jyj CT2-14 Najbolji u udobnosti primjene
3 Beautilux gumena podloga Ugodne prozirne nijanse
4 Mshare Najbolji alat za brzu manikuru
5 Pametna dama 2906-2 Najgušća kamuflaža

Širenje gel-laka u industriji dizajna noktiju pokazalo se tako uspješnim da je uobičajena manikura danas jednostavno postala rijetkost. Razlozi za rast vojske obožavatelja otpornih premaza su jasni: nevjerojatna istrošenost, zasićenost boja i lakoća stvaranja. Sve što vam je potrebno je lampa za sušenje, sam gel za poliranje, baza i vrh. O njihovoj kvaliteti ovisi kako će lijepa i trajna manikura biti. I temelj svega - baza za geliranje.

Baza se mora primijeniti iz sljedećih razloga:

 • pomaže pri postavljanju (prianjanju) obojenog sloja laka s pločom nokta;
 • štiti nokat od prodora obojenog pigmenta;
 • poravnava nokte i skriva nedostatke ploče;
 • osigurava ravnomjerno nanošenje laka.

Početnicima se preporuča da odaberu komponente za manikuru od jednog proizvođača, jer sve tvrtke koriste različite formule za svoje proizvode. I predvidjeti kako će se sastavi ponašati nakon "lemljenja" u svjetiljci je teško. Međutim, kako praksa pokazuje, moguće su opcije. Postoje osnovni premazi koji se lako mogu "sprijateljiti" s lakovima drugih marki. Na AliExpressu se takoder nalaze. A njihova cijena je mnogo ugodnija nego u offline trgovinama. Ali prije nego pomiješate premaze različitih marki, provjerite njihovu kompatibilnost na testnoj paleti. Naš izbor će vam pomoći u odabiru baze za geliranje.

Najbolje konvencionalne podloge za poliranje gela

Baza za poliranje gela je prozirna, blago viskozna tvar. To je najniži sloj u gel manikuri (ne računajući odmašćivač, dehidrator i prajmer). Bez osnovnog premaza na nokat se ne može nanositi gel za nokte, jer se ne može spojiti s pločom. Izuzetak su jednofazni gelovi koji ne zahtijevaju stvaranje podloge. Nakon nanošenja baza se osuši u lampi. Za početnike je bolje uzeti proizvod srednje gustoće. S vremenom će svaki gospodar sam odlučiti na temelju koje gustoće mu je lakše raditi.

5 AZURE BEAUTY


Dobar stisak
Cijena za Aliexpress: od 106,72 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ova osnova za gel za poliranje pala je u rejting zbog brze polimerizacije i visokokvalitetne adhezije na nokatnu ploču. To najbolje skriva nedostatke i nepravilnosti noktiju. U nekim slučajevima može biti potrebno nanositi bazu u 2 sloja. Konzistencija je dobra, lako se nanosi, četkica je ugodna. Ali s vremenom čarapa, sve nije glatko. Ova baza je prikladnija za one koji vole često mijenjati dizajn noktiju, jer se nosi oko tjedan dana. Unatoč tome, već godinama dobiva pozitivne povratne informacije o Aliexpressu od ljubitelja manikure.

Veličina bočice je mala, volumen je samo 7 ml, a time i niska cijena proizvoda. Sintetička četkica, udobna, s glatkim rezom. Lako nanesite proizvod u tankom sloju. Tijekom skladištenja baza ne mijenja svoju gustoću. Suši se u UV i LED svjetiljkama. Može se koristiti s gotovo bilo kojim gelom za poliranje.


4 Saviland


Debela konzistencija
Cijena za Aliexpress: od 153,78 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Vrlo vrijedna baza bez ljepljivog sloja s Aliexpress.To je stvarno gusta, s četkom praktički ne kaplje. Kada se crtež ne puzi. Prikladan za stvaranje zavoja nokta i poravnavanje oštećenja na nokatnoj ploči. S lakovima treće strane normalno se slažu. Nosio je takvu manikuru od 2 tjedna.

Što se tiče volumena, boce su prilično velike - svaka po 15 ml, samo u recenzijama pišu da su nepotpune. To je ozbiljan nedostatak za koji kupci često skidaju "zvijezdu" u procjeni proizvoda. Nema nikakvih primjedbi na četkicu, udobno je. Miris je prisutan, ali je nenametljiv.

3 BELLE FILLE


Najpopularnije na AliExpress
Cijena za Aliexpress: od 161,74 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Osnova tvrtke Belle Fille je ljubav za razumnu cijenu, bez oštrog mirisa i boljeg poravnanja ploče nokta. Srednje je debljine, bez žutila, savršeno se suši u svjetiljci, ne širi se kada se nanese. Na AliExpress robi je potražnja. Kupci ne ograničavaju u pregledima opisuju prednosti ovog temelja za manikuru.

Boca od 10 ml se puni. Prodavač ga dobro pakira, tako da se tijekom isporuke ništa ne izlijeva. Nošena baza s dobrim vrhom oko 3 tjedna. Za kineske proizvode ovo je gotovo rekord. Baza je u interakciji s »stranim« gel-lakovima bez sukoba. Polimerizacija u LED ili UV lampi traje 30 sekundi odnosno 2 minute.

2 Rođen je Pretty AXP39795


Najbolje samonivelirajuće postolje
Cijena za Aliexpress: od 175,50 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Baza za gel-lak Kineski brand rođen Lijepa ima udobnu četku: široku, elastičnu, bez izbočina. Omogućuje brzo i nježno prekrivanje noktiju. Dosljednost samih temelja prosječne gustoće, neki vjeruju da je ona prilično tekuća. Ali ne možete ga nazvati "vodichka", kao što je često slučaj s jeftinim osnovama. Alat dobro poravnava ploču. U recenzijama se navodi da se baza može koristiti i za nokte.

Istrošen temeljni premaz s tehnološkom usklađenošću 2 tjedna. Ovo je dobar pokazatelj za proračun. Nema oštrog mirisa. Dobro se suši u ultraljubičastom i LED-lampa. Volumen posude - 10 ml. Po dizajnu, to je jedan od najboljih na AliExpress, s ugodnom, blago baršunastom površinom.


1 Osnovni sloj Elite99


Optimalni omjer cijene i kvalitete
Cijena za Aliexpress: od 121,97 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Baza za gel za nokte marke popularnog na Aliexpress Elite99 se odlikuje kvalitetnim premazom i izraženim mirisom. Nije oštar, prilično ugodan. Sredstvo leži na površini nokta glatko, ne teče ispod kutikule i bočnih valjaka, ne stvara ćelave točke. Dobro se slaže s gotovo svim gel lakovima s AliExpress i skupim brandiranim proizvodima.

Boca je lijepa, mat - lijepo je držati u rukama. Volumen od 10 ml je dovoljan za dugo vremena. Nokti ova baza ne kvari. Suši se u LED žarulja od 30 sekundi do minute. Uklonjen nakon lakog namakanja. Mnogi je savjetuju kao najbolju opciju za prvo upoznavanje s gel manikom.


Najbolje gumene podloge za geliranje

Guma u temeljnom sloju čini ga tromim i gustim. Takve baze za gel-gel imaju bolju čvrstoću i elastičnost. Struktura tvari dobro skriva nedostatke ploče nokta, pa se gumena baza smatra idealnom za nokte s takvim defektima kao što su pukotine, udubljenja. Za tanke i lomljive nokte - ovo je možda najbolja opcija za osnove manikure.

5 Pokušajte nokat


Univerzalna baza za izravnavanje i gradnju
Cijena za Aliexpress: od 106,41 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Gumena bazaPOKUŠAJNAIL savršeno se ponaša u radu. Kapljica se tipizira i čuva na četkici, ne teče na nokat, ne kotrlja se do valjaka. Konzistencija baze je vrlo gusta, podsjećagel za izgradnju Line. AliEkspress korisnici pišu u recenzijama da je ovo najbolji sastav za tanke nokte. Baza je prikladna za izravnavanje nokta i noktiju. To je plastika, nakon sušenja u svjetiljki postaje sličan gume.

Prodavatelj tvrdi da ovaj proizvod nema miris. Zapravo je, i prilično bogat, sličan mirisu borovih iglica. Staklena posuda, malog volumena - 6 ml.Tijekom skladištenja, alat se ne suši i ne mijenja svojstva. Vrlo dobra opcija za oblikovanje noktiju pomoću gel-laka.

4 Rosalind RE0400


Najbolja zaštita od agresivnih pigmentnih premaza
Cijena za Aliexpress: od 136,55 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Pod Rosalind na AliExpress, oni prodaju cijeli set gel noktiju dizajn alata. Svi oni su traženi od majstora dizajna noktiju. Rosalind baze su također dobre kvalitete. Prikazan u alatu za pregled ima vrlo dobru formulu. To jamči izdržljiv premaz, nije sklon stvaranju defekata.

Baza dobro leži, ima svojstva koja su sama sebi izjednačena. Adhezija na nokatnu ploču je jaka, možete je kombinirati s gel-lakovima i vrhovima drugih marki. Volumen velike posude je 15 ml, napunjen do vrha, tu je zaštitna membrana koja osigurava najbolje očuvanje proizvoda. Cijena je razumna, pa kupuju bazu vrlo dobro.

3 GIRL 2 GIRL


Najbolje za izravnavanje
Cijena za Aliexpress: od 108,05 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Gusta i viskozna konzistencija ove baze za gel za nokte idealna je za izravnavanje ploče nokta. Baza osigurava dugotrajan manikir - barem 3 tjedna nema odvajanja ili usitnjavanja. Plastičnost i gustoća alata omogućuje vam da ga koristite za početnike. Baza ima blagi miris, dobro je raspoređena preko nokta, brzo se suši. Pomoću ovog alata možete donarastit nokat.

Nakon stvrdnjavanja, baza se može saviti zajedno s prirodnim noktom. Ova nekretnina će biti korisna vlasnicima tankih ploča za nokte. Tijekom polimerizacije, sredstvo se ne peče. Na AliExpress bazi se dobro prodaje. Prodavatelj odmah može naručiti vrhunski premaz (ima sjajni i vrlo pristojan mat).

2 MOMO poljski


Visoka trajnost premaza
Cijena za Aliexpress: od 277,48 rub.
Ocjena (2019): 4.7

MOMO baza je popularna i kod majstora i kod ljubitelja domaće manikure. Najlakše je raditi i suši se što je brže moguće. U isto vrijeme boca izgleda spektakularno. Na AliExpressu visoko cijene dizajn staklenke. Ali njegova glavna prednost je najbolje nošenje. Manikura na toj osnovi čuva se bez čipsa, krasta i pukotina oko 3 tjedna. Premaz je gladak, bez ćelavih mjesta.

Pozitivna kvaliteta također se lako primjenjuje. Sastav ima dobru teksturu, a nokat ne teče. Četka je meka, podatna. Bolje je nanositi tankim slojem. Na ovoj bazi nema sloja ljepila. Možete ga kombinirati s gelovima treće strane. Sastav je polimeriziran u LED ili UV lampi.

1 MICHEY 12333


Najgušća baza za geliranje
Cijena za Aliexpress: od 169,03 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Pod markom MICHEY na AliExpress može se naći kao normalna i gumena podloga. Oba su dobra kao osnova za gel lak. Gumena baza ima deblju konzistenciju. Prema ovom pokazatelju, to je jedan od najboljih. Stvarno je vrlo gusta, stvara gustu gumenu oblogu.

Baza je idealna za maskiranje oštećenja ploče nokta. Može se koristiti za nokte. Nosi oko 3 tjedna. Boca je velika, staklena. Proizvođač je napuni na vješalici. Za one koji su posebno osjetljivi pri sušenju, može se pojaviti osjećaj pečenja u svjetiljci. U pregledima se često uspoređuje s bazom. Kodi i druge skuplje marke.


Najbolji kamuflažni korektori

Kamuflažne baze imaju nijanse nogu. Konzistencija je gusta, može biti mat, prozirna ili prozirna. Takve su baze idealne za stvaranje francuske manikure i maskiranje vizualnih defekata. Na kamuflažu premaz ne može primijeniti pigmentirani lak, ali samo na vrhu. Odaberite kamuflažu u sjeni, gustoći, prozirnosti i volumenu posude.

5 Pametna dama 2906-2


Najgušća kamuflaža
Cijena za Aliexpress: od 134,97 rub.

Gumena baza Clever Lady ima udobnu četku. Široka je, elastična i jednostavna za uporabu. Zahvaljujući ovom alatu, podloga se nanosi na nokte što glatko. To je zadovoljstvo i najgušća dosljednost. Baza dugo drži kamenice i klizače. Majstori ga nazivaju najboljim za jačanje noktiju. Baza skriva sve nepravilnosti ploče. Nokat ispada savršeno glatka i ravna.

Polimerizacija u LED-žarulji odvija se za 30 sekundi. Znači kada sušenje ne peče i praktički ne miriše. Osnova ne ljušti, može se nanositi u nekoliko slojeva. Može se nanositi u boji gel ili koristiti kao primarni premaz. Također je pogodan za gel-lakove za mačke. Možete odabrati ton baze, tu je čak i crna boja, koja će biti najbolja za manikuru s tamnom podlogom.

4 Mshare


Najbolji alat za brzu manikuru
Cijena za Aliexpress: od 131,82 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Prikladan alat koji vam omogućuje da brzo napravite manikuru, a da ne prepunite prostor dodatnim staklenkama i bocama. Sastav kombinira svojstva baze, gel za poliranje i vrh. Ovo je najbolje rješenje za one koji rade vlastitu manikuru. Već u jednom sloju, baza stvara lijepu završnu obradu s laganim nijansama. Pri crtanju u 2–3 sloja ispada učinkovit briljantni sjaj.

Sastav ne zahtijeva temeljni premaz. Baza se pažljivo nanosi na nokatnu ploču - nokti ne postanu žuti i ne postaju tanji. Baza ne stvara ćelave točke i poplave, leži ravna, ne pokušava se sakriti ispod kutikule i bočnih podupirača. Alat ima samonivelirajuća svojstva. Adhezija je dobra, ukrasni elementi na takvoj osnovi dobro se čuvaju. Cijena AliExpress ove maskirne baze jedna je od najugodnijih.

3 Beautilux gumena podloga


Ugodne prozirne nijanse
Cijena za Aliexpress: od 144,23 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Snaga ove maskirne podloge je bogata paleta tonova, najbolja konzistencija i najduža čarapa. Baza je pogodna za upotrebu bez geliranja. Francusku manikuru čini nježnom i sofisticiranom. Posebno kao alat za vlasnike tankih noktiju. Baza ne čini ploču nokta težom, ostavljajući je pokretnom i fleksibilnom.

Četka na alat je vrlo povoljno, a početnik može podnijeti. Majstori će cijeniti svojstva modeliranja alata. Struktura je ugodna, srednje gustoće. Podnožje se ne skida čak ni u jednom sloju. Osnova nije u sukobu s "stranim" vrhovima. Staklena posuda napunjena do vrha. Miris je lagan, podsjeća na ulje kamfora. Recenzije na toj osnovi za AliExpress manikir su izvrsne. Korisnici često pišu da je u kvaliteti usporediva sa skupim markama.

2 Kodi Jyj CT2-14


Najbolji u udobnosti primjene
Cijena za Aliexpress: od 142,88 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Kamuflažna kamuflaža od 15 ml iz Kodi Jyja bogata je nijansama. Ništa zajednički kineski brand s popularnom tvrtkom Kodi Professional nema - samo slična imena. U arsenalu prodavača na AliExpressu, blijedo ružičasti i goli emajlirani tonovi. Paleta je u potpunosti u skladu s opisom na web-lokaciji. Sve nijanse su lijepe, savršene za francusku manikuru. Punjenje staklenke je dobro. Rok trajanja - 2 godine. Tijekom skladištenja, sastav ne mijenja svoja svojstva.

Baza ima dobru pokrivnost, idealno se uklapa u dva sloja. Može se koristiti bez premaza s pigmentiranim gel gelom. Konzistencija je ugodna, umjereno debela. Alat ne teče iz nokatne ploče, savršeno maskira male nedostatke. Baza je pogodna za početnike, ne uzrokuje posebne poteškoće u radu. Bolje je koristiti ga s vrhom iste tvrtke.


1 VENALISA gumena podloga


Bogata paleta boja
Cijena za Aliexpress: od 116,67 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Kamuflažna baza VENALISA je dizajnirana za poravnavanje ploče noktiju, a istovremeno je nijansira nijansama. Neprovidan je, mat. U paleti ima 6 opcija boja, sve vrlo lijepe, dobro pigmentirane. Za francusku manikuru ne mogu biti prekriveni gel-lakom, već lijevom kao što je.

Unatoč činjenici da ga prodavatelj postavlja kao gumu, ona je uobičajena baza s konzistencijom srednje debljine. Preporučuje se nanošenje u 2 sloja. Nakon sušenja, alat dobiva prekrasan sjaj. Miris je prisutan, umjereno oštar. U recenzijama je proizvod pohvaljen, pa je njegovo mjesto na ljestvici zasluženo.

Popularno glasanje - tko je najbolji proizvođač baza za gel poliranje na AliExpress-u?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 237

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije