8 najboljih PDC uređaja s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji tradicionalni parkirni sustavi

1 Parkirni sustav KOORINWOO 8 senzora Najbolji omjer cijene i kvalitete
2 Postavljeni su Viecar senzori za parkiranje Odabir kupca
3 Koorinwoo sustav za parkiranje dvostruke jezgre Maksimalna funkcionalnost
4 Parkiralište za parkiranje automobila Najbolji pregled
5 Parkirni sustav GreenYi Minimalna veličina senzora

Najbolji bežični parktronik

1 LIGHTHEART bežični parktronic Najbolja cijena
2 Digitalboy bežični sustav parkiranja Veliki izbor nijansi senzora
3 Koorinwoo Wireless Parktronic Najnevidljivija instalacija

Broj automobila u velikim gradovima iz godine u godinu raste, tako da u zadnje vrijeme čak i iskusni vozači imaju problema s parkiranjem - morate istisnuti automobil u praznine, čija je veličina očito manja od minimalnog. A što reći o neiskusnim početnicima, strah od pronalaženja mjesta za parkiranje ponekad potpuno ubija želju za vježbanjem vožnje. Nije iznenađujuće da je Parktronic jedan od najtraženijih opcija pri kupnji novog automobila i jedno od najčešćih poboljšanja u dizajnu postojećeg automobila.

Sustav parkiranja sastoji se od tri glavne komponente: skup ultrazvučnih senzora (sonara), upravljačke jedinice i uređaja za prikazivanje prepreka. Na temelju potreba svakog vozača odabire se najprikladnija konfiguracija parkirnih senzora:

 1. Broj senzora. Najčešće su četiri, instalirane su iza automobila. Maksimalni broj sonara je osam, zatim su postavljeni s obje strane i pružaju gotovo svestrani pogled na prepreke.
 2. Upravljačka jedinica može biti ožičena - onda morate povući kabl kroz cijelu kabinu do vozačkog sjedala, ili bežično - to je, naravno, prikladnije, ali košta više.
 3. Kamera za stražnji pogled opremljena je parkirnim sustavom, a informacije o udaljenosti do prepreka su kombinirane s pravim videom.
 4. Upozorenje o barijerama može biti zvučno ili vizualno. U drugom slučaju, slika se prikazuje na LED indikatoru ili LCD-monitoru. Za iskusne vozače često postoji dovoljno zvuka, a kombinirana verzija bolje odgovara početnicima.
 5. U nekim PDC-ovima moguće je prenijeti podatke sa senzora na medijski sustav ili na monitor montiran u retrovizor. Izbor određene opcije ovisi o marki automobila i željama vozača.

Nudimo vam pregled najpopularnijih i najfunkcionalnijih sustava parkiranja koji se prodaju na AliExpress. Ocjenjivački kriteriji za ocjenjivanje bili su sljedeći:

 • omjer cijene i kvalitete parkirnih senzora;
 • broj recenzija gostiju od pet zvjezdica;
 • preporuke iskusnih vozača;
 • pouzdanosti proizvođača.

Najbolji tradicionalni parkirni sustavi

Ožičeni parkirni senzori su izvrstan izbor za one vlasnike automobila koji preferiraju pouzdanu, vremenski provjerenu tehnologiju. Naravno, prisutne su i neke poteškoće s ožičenjem kroz kabinu, ali je zajamčen indikator veze s upravljačkom jedinicom i senzorima, a cijene takvih uređaja znatno su niže. Ova kategorija sadrži parkirne sustave koji su najpopularniji kod kupaca na AliExpress i zaradili su maksimalan broj odobrenja povratnih informacija od vlasnika tijekom operacije.

5 Parkirni sustav GreenYi


Minimalna veličina senzora
Cijena za Aliexpress: od 1 080,34 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Dva glavna problema pri instalaciji parkirnog sustava na automobilu: prvo, potrebno je razbiti integritet odbojnika pri bušenju rupa za sonare, a drugo, morate povući žicu ispod obloge kabine kako biste povezali upravljačku jedinicu i indikatorski uređaj. U ovom sustavu parkiranja, programeri su pokušali minimizirati neugodnosti korisnika.Da biste to učinili, ultrazvučni senzori su samo 16 mm veličine, tako da su rupe za njih su vrlo male, a signal o preprekama je samo zvuk, koji vam omogućuje da postavite zvučnik u prtljažniku i ne otvaraju kućište za ožičenje.

Pokazalo se da je takvo tehničko rješenje bilo vrlo zahtjevno za kupce: uređaj je savršeno namijenjen prodaji na AliExpressu i ima, uglavnom, recenzije s pet zvjezdica. Vlasnici hvale minijaturne senzore i brzu isporuku. Minus - nedostatak vizualne indikacije prepreka.


4 Parkiralište za parkiranje automobila


Najbolji pregled
Cijena za Aliexpress: od 2 987,20 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj senzor za parkiranje dizajniran je za moderne automobile s medijskim centrima. Od uređaja za prikaz u kompletu uređaja, postoji samo mali zvučnik, ali ima osam senzora, a upravljačka jedinica podržava razmjenu podataka s zaslonima bilo kojeg proizvođača. Tako se informacije o udaljenosti do prepreka prikazuju izravno na videozapisu sa stražnje ili prednje kamere, pružajući vozaču najrealniju moguću sliku. Senzori od šest boja dostupni su prema zadanim postavkama, ali možete naručiti bilo koju željenu nijansu.

Vlasnici parking senzora hvale pregled i upotrebljivost. Prema ocjenama, čak i neiskusan vozač lako upravlja parkiranjem u ograničenom prostoru, vođen oznakama na zaslonu. Ukratko, ovo je idealna opcija za automobil opremljen medijskim sustavom, kada se dodatna sredstva indikacije mogu izgubiti samo na armaturnoj ploči. Nedostatak je visoka cijena.

3 Koorinwoo sustav za parkiranje dvostruke jezgre


Maksimalna funkcionalnost
Cijena za Aliexpress: od 2 546,09 rub.
Ocjena (2019): 4.7  

Siguran sustav parkiranja koji nudi poznata tvrtka Koorinwoo ne uključuje samo ultrazvučne senzore, već i stražnju kameru. Upravljačka jedinica s dvije jezgre integrira video iz kamere i informacije o preprekama iz sonara. Zračno ogledalo s integriranim 4,3-inčnim zaslonom služi kao pokazivač. Napajanje zaslona se napaja iz upaljača za cigarete u automobilu. Uključen je i zvučnik za zvučni signal upozorenja.

Prema ocjenama kupaca, sustav radi stabilno, kvaliteta videa je izvrsna. Vlasnicima se sviđaju ne samo senzori, već i kamera su mali i gotovo nevidljivi na tijelu automobila. Još jedan plus je što je kombiniranje monitora s retrovizorom prikladno i praktično. Kritika uzrokuje poteškoće senzora usklađivanja boja - paleta nijansi može biti i veća.

2 Postavljeni su Viecar senzori za parkiranje


Odabir kupca
Cijena za Aliexpress: od 646,66 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ovo je najpopularnije parkiralište postavljeno na AliExpress. S obzirom da je cijena sustava ne prelazi 700 rubalja, sadrži sve što je potrebno za sigurno parkiranje: četiri osjetljiva ultrazvučna senzora, kontroler, spojne žice dovoljne dužine i LED indikator sa zvučnikom. Izbor od osam nijansi senzora. Uključena je i glodalica za bušenje rupa u odbojniku za postavljanje sonara.

Kupci napominju, prije svega, značajne uštede: obično su takvi uređaji barem dvostruko skuplji. Osim toga, vlasnici vole dobru osjetljivost senzora i svjetlinu indikatora. Upute za ugradnju i uporabu su detaljne i razumljive. Cons - preglasan zvuk zvučnika, koji se ne može podešavati, i prilično dug isporuka.


1 Parkirni sustav KOORINWOO 8 senzora


Najbolji omjer cijene i kvalitete
Cijena za Aliexpress: od 1 786,07 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Usprkos niskoj cijeni, ovaj sustav parkiranja ima izvrsnu funkcionalnost za parkiranje u najskrovitijim uvjetima. Sastoji se od osam ultrazvučnih senzora, od kojih su četiri postavljena u stražnjem dijelu i četiri - ispred. Time se postiže potpuna kontrola prostora oko vozila. Prisutnost vozača upozorenja upozorava na zvučni signal i dvosmjerni LED indikator u središtu koje prikazuje udaljenost do barijere.Raspon boja senzora sastoji se od sedam najčešćih nijansi, tako da je lako odabrati pravu.

Kupci posebno vole osjetljivost senzora i kompaktnost indikatora. Također pohvaljuju kvalitetu rezača, koji je uključen u komplet i jednostavnu instalaciju uređaja. Kritika je nedostatak kompetentnih uputa za instalaciju, neki vlasnici također ne vole previše glasan zvuk upozorenja.


Najbolji bežični parktronik

Mnogi vlasnici automobila nemaju vremena provlačiti žicu kroz cijeli salon ili se jednostavno boje da će pokvariti presvlake. Posebno za njih postoje bežični sustavi za parkiranje koji ne zahtijevaju fizičku vezu između upravljačke jedinice i pokazivača ili monitora. Naravno, čak iu ovom slučaju, morat ćete izbušiti rupe u kućištu za senzore. No, možete odabrati opciju za ugradnju sonara na okvir za registarske pločice, onda je kršenje integriteta odbojnika minimalno. Ukratko, ako želite, ugradnja parkirnih senzora bit će vrlo brza, jednostavna i minimalno “traumatična” za automobile.

3 Koorinwoo Wireless Parktronic


Najnevidljivija instalacija
Cijena za Aliexpress: od 4 273,16 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Dva ultrazvučna senzora i stražnja kamera, koji su uključeni u paket ovog parkirnog sustava, već su tvornički ugrađeni na okvir registarske pločice, tako da ih nije potrebno povezati s bojom karoserije automobila i izbušiti rupe za njih. Vi samo trebate instalirati okvir na njegovo namijenjeno mjesto, i povucite žice iz senzora u prtljažnik. Rupe za žice bit će sitne i potpuno nevidljive. Zaslon visoke razlučivosti ugrađen u retrovizor služi kao vizualni pokazatelj. Posebni minijaturni prijemnik i odašiljač pružaju upravljački uređaj i monitor bežične komunikacije.

Prema vlasnicima, pogodno je parkirati pomoću ovog sustava čak iu najskrovitijim uvjetima. Položaj zaslona u retrovizoru omogućuje istovar armaturne ploče, a ugradnja senzora na okviru registarske pločice je tehnološki i jednostavna za izvođenje. Negativna strana je visoka cijena.

2 Digitalboy bežični sustav parkiranja


Veliki izbor nijansi senzora
Cijena za Aliexpress: od 1 703,14 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Glavna značajka digitalboy-ovog bežičnog PDC-a je širok raspon nijansi senzorskih slučajeva. Najčešće je u standardnoj liniji teško odabrati odgovarajuću boju, koja se u pravilu sastoji od šest ili osam opcija. U ovom slučaju nudimo čak 64 nijanse koje možete odabrati! Senzore možete učiniti gotovo nevidljivima u pozadini kućišta. Drugi dio ovog parkirnog sustava uključuje informativni LCD monitor koji je vrlo pogodan za navigaciju.

Većina kupaca stavlja ovaj Parktronic na pet zvjezdica - za instalaciju bez problema, osjetljivost senzora i stabilan rad. I naravno, mogućnost odabira nijanse senzora što je moguće bliže boji automobila također povećava potrošačko odobrenje. Minus - prilično duga isporuka.

1 LIGHTHEART bežični parktronic


Najbolja cijena
Cijena za Aliexpress: od 1 088,23 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj bežični sustav parkiranja je vodeći prodajni proizvođač među bežičnim uređajima: s najnižim troškovima ima izvrsnu kvalitetu senzora i stabilnu vezu između upravljačke jedinice i indikatora prepreka. Instaliranje senzora za parkiranje ne stvara probleme vlasniku automobila: samo trebate izbušiti rupe za sonare, spojiti žicu na signal za sigurnosnu kopiju i priključiti kabel napajanja indikatora u upaljač za cigarete. Zaslon odražava pristup preprekama koje su na desnoj i lijevoj strani, a također prikazuje numeričku vrijednost udaljenosti do njih. Tu je i zvuk upozorenja.

Kupci su oduševljeni lakoćom ugradnje i nesmetanim radom sustava parkiranja.Osjetljivost senzora na razini, nema kašnjenja prikaza podataka. Neke pritužbe izazivaju samo ograničeni spektar boja, ponekad je teško odabrati nijansu tako da senzori budu što je moguće više neupadljivi.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač parkirnih senzora predstavljenih na AliExpress?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 26

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije