Top 10 grijanih spremnika s Aliexpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih grijanih kontejnera s AliExpress

1 Električna kutija za ručak Najbolja vrijednost za novac
2 VKTECH Električni grijač za grijanje Izvrstan za auto
3 Combiubiu auto i RV Koristite električni kutija za ručak Najpouzdanije pakiranje
4 TIMEMORE PTC Električno grijanje Lunch Box Bolju snagu i brzinu
5 Kutija U-miss Bento Kutija s najvećim proračunom za ručak
6 Stvaranje udobne kutije za ručak Pouzdan aluminijski uređaj
7 Lingeafey bento kutija Pogodno za grijanje i kuhanje
8 YKPuii A34354 Najoriginalniji dizajn
9 Deamare 12V električna kutija za ručak Termos spremnik s grijanjem. Tu je i set s vrećom i posuđem
10 Bento kutija od nehrđajućeg čelika OUSSIRRO Najbolji set za putovanje

Zagrijani spremnik poseban je uređaj za one koji često moraju jesti vani. Obično takve uređaje kupuju učenici, studenti i uredski radnici. Također, boks za ručak će postati nezamjenjiv alat za ljubitelje putovanja automobilom i planinarenja. S ovim uređajem možete kuhati ili zagrijavati ukusan ručak u svim uvjetima. U pravilu, unutar svakog spremnika nalaze se dva (ili više) odjeljaka odvojena particijom. Zahvaljujući tome možete istodobno zagrijati juhu, prilog i meso. Pri odabiru prikladnog uređaja važno je uzeti u obzir njegov volumen, snagu i izvor energije. Najčešće se kontejneri izrađuju od plastike, ali postoje i jaki aluminijski modeli.

AliExpress je pristojan izbor kutija za ručak po razumnim cijenama. Većina uređaja spojena je na mrežu ili na upaljač za cigarete u automobilu. Tu su i modeli s premazom otpornim na toplinu. Oni jednostavno drže hranu toplom bez podizanja njezine temperature. Tu su i višenamjenski uređaji namijenjeni za kuhanje u nestandardnim uvjetima. Izbor uključuje najbolje zagrijane spremnike s AliExpress.

Top 10 najboljih grijanih kontejnera s AliExpress

10 Bento kutija od nehrđajućeg čelika OUSSIRRO


Najbolji set za putovanje
Cijena za Aliexpress: od 963 rub.
Ocjena (2019): 4.5

OUSSIRRO je višeslojni spremnik. Prodavatelj nudi izbor mnogih opcija za branje. Možete odabrati set s poklopcem, kutijom za ručak od dva, tri ili četiri sloja. Asortiman ima 3 pastelne boje - ružičastu, plavu i svijetlozelenu. Svi spremnici izrađeni su od nehrđajućeg čelika s premazom otpornim na toplinu, silikonskim brtvama. Gornji poklopac se čvrsto zatvara. Temperatura obroka održava se do dva sata, ako kutiju za ručak spremite u posebnu vrećicu - do 4 sata.

U pregledima se ističu dobra ambalaža (mnogi slojevi filma), visoka kvaliteta montaže i materijala. U rijetkim slučajevima, juha se izlijeva pa je najbolje koristiti kutiju za ručak za čvrstu hranu. Jedina slaba točka OUSSIRRO-a su spojnice Vrlo su tanki, teško se zatvaraju, s vremenom mogu početi zaglavljivati. No, svi kupci se slažu da će pažljivo rukovanje termosom trajati dugo.


9 Deamare 12V električna kutija za ručak


Termos spremnik s grijanjem. Tu je i set s vrećom i posuđem
Cijena za Aliexpress: od 1146 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Deamare je klasična kutija za ručak koju pokreće upaljač za cigarete u automobilu. Kompaktan je, sastavljen visoke kvalitete. Prodavatelj nudi izbor ne samo kontejnera od četiri boje (crvene, zelene, plave i ružičaste), nego i set koji se sastoji od termo-vrećice i posuđa. To je vrlo zgodan, jer možete odmah kupiti na AliExpress sve što je potrebno za piknik ili izlet izvan grada. Uređaj ne samo da zagrijava hranu, već je i zagrijava 1-2 sata. Važno je napomenuti da set jela uključuje ne samo vilicu, nego i štapiće.

Volumen posude je standardni - oko 1,1 litara, nominalna snaga je 40 vati. Kućište Deamare izrađeno je od visokokvalitetne plastike.Prisutan je blagi miris, ali brzo nestaje. Jedini nedostatak je što nema žice za povezivanje na mrežu od 220 V., kutija za ručak radi samo iz upaljača za cigarete. Nije pogodan za uporabu kod kuće, ali za putovanje je najbolja opcija.

8 YKPuii A34354


Najoriginalniji dizajn
Cijena za Aliexpress: od 1431 rub.
Ocjena (2019): 4.7

YKPuii A34354 nije sasvim obična kutija za ručak. To je velika kutija, prekrivena folijom. Pomoću kabela uređaj se spaja na mrežu i zagrijava sadržaj vrećice. Možete staviti unutar nekoliko posuda s različitim jelima. Utikač ovdje je američki standard, ali adapter za europske utičnice je uključen u komplet, nećete ga morati kupiti zasebno. Važno je napomenuti da se uređaj može koristiti i za kuhanje. Naravno, za to će trebati više vremena nego obično.

Zahvaljujući premazu otpornom na toplinu, YKPuii dugo održava temperaturu hrane, tako da je možete ponijeti sa sobom na izlet ili na kampiranje. Na fotografiji uređaj izgleda prilično glomazno, ali njegova stvarna veličina je 29 * 21 * 10 cm, a u pregledima se bilježi izvrsna kvaliteta materijala, ali brzina zagrijavanja hrane ostavlja puno za željom. Također, neki su se klijenti žalili na nedostatak uputa u kompletu.


7 Lingeafey bento kutija


Pogodno za grijanje i kuhanje
Cijena za Aliexpress: od 1335 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Lingeafey je kontejner koji će pomoći ne samo zagrijavanju hrane, nego i kuhanju. Da biste to učinili, u kutiji se nalaze dva odjeljka: u donji dio morate sipati vodu, rižu ili druge sastojke staviti u gornju. Žaruljica će pokazati da je postupak počeo. Uređaj radi na principu parne kupelji, na kraju kuhanja se automatski isključuje. Snaga je 200 W, volumen posude - 1 litru. Set sadrži pribor za jelo - vilicu, žlicu i dva štapića.

Lingeafey dobio uglavnom pozitivne recenzije, to se obično koristi za kuhanje jaja, riža i krumpir. Neki kupci su čak uspjeli napraviti juhu koristeći kutije za ručak. Grijana hrana, također obavlja odličan posao. U kompletu se nalaze upute na engleskom jeziku, koje označavaju vrijeme pripreme i potrebnu količinu vode za različita jela. Nedostaci uključuju malu veličinu spremnika (170 * 175 * 175 mm) i dugotrajnu isporuku.

6 Stvaranje udobne kutije za ručak


Pouzdan aluminijski uređaj
Cijena za Aliexpress: od 1335 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Izrada Udobna - aluminijska kutija za ručak s tri odjeljka. Izvana izgleda kompaktno i uredno, ali unutar nje stane prilično velika količina hrane. U ponudi su modeli s crvenim, zelenim i plavim detaljima. Kontejner je prikladan, a ispod noževa nalazi se poseban zarez. Komplet sadrži žlicu i vilicu. Oni su pune veličine i udobni, dobro se uklapaju u ruku. Uređaj zagrijava hranu za 20 minuta, a njezina snaga je 40 vati. U kompletu je kabel za upaljač za cigarete u automobilu, adapter za utičnicu mora se kupiti zasebno na AliExpress.

Glavni nedostatak stvaranja udobnih kupaca su slaba učvršćenja poklopca. Mogu se brzo slomiti. Nema nikakvih primjedbi na kvalitetu materijala i rada: uređaj se brzo zagrijava, lako ga je rastaviti i očistiti. Cijena se može činiti precijenjenom, ali je u potpunosti opravdana. Ovaj uređaj će trajati dulje od plastičnih kopija.

5 Kutija U-miss Bento


Kutija s najvećim proračunom za ručak
Cijena za Aliexpress: od 246 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ove svijetle posude dostupne su u nekoliko verzija odjednom: možete odabrati boju (plavu, zelenu ili narančastu) i broj slojeva (od 1 do 4). Za razliku od klasičnih uređaja s Aliexpressom, U-miss ne zagrijava hranu u punom smislu te riječi. Jednostavno dugo zadržava temperaturu. Svaki sloj lonca izrađen je od nehrđajućeg čelika s dodatkom plastike, poklopac je zatvoren.

Mišljenja korisnika o ovom proizvodu su podijeljena: neki su bili oduševljeni, drugi su ostavili negativne kritike.Žalili su se da je kutija za ručak držana na vrućoj hrani maksimalno 1-2 sata, a kupci su također imali pritužbe na nepropusnost poklopca. Guma je samo na najvišem sloju, ventil se čini previše svijetlim i tankim. Zbog toga tekuća jela istječu. No, za komade mesa i prilog, U-miss je super, pa se može smatrati najboljom opcijom proračuna.


4 TIMEMORE PTC Električno grijanje Lunch Box


Bolju snagu i brzinu
Cijena za Aliexpress: od 1122 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj uređaj gotovo da se ne razlikuje od sličnih modela s AliExpress, ali se savršeno očituje u radu. Nominalna snaga TIMEMORE neznatno viša nego kod ostalih spremnika - 45 W. Zahvaljujući tome, za 10-15 minuta hrana se zagrijava do 50 °. Stvarni volumen kutije za ručak iznosi nešto više od 1 litre, iako je u opisu robe brojka 1,25 l. Dimenzije spremnika - 207 * 161 * 100 mm. Zdjela je uklonjiva, pogodna je za pranje nakon obroka. Zbog svog dizajna, ova kutija za ručak idealna je za zagrijavanje prvih jela, juha se neće prosuti.

Duljina kabela je 75 cm, a univerzalni adapter nije uključen u paket, ali se može odmah naručiti od istog prodavatelja na AliExpress. Komplet sadrži upute na engleskom jeziku. Za nedostatke ovog modela, kupci pripisuju kvalitetu izrade - poklopac se ne zatvara čvrsto, on je krivo pričvršćen za kutiju za ručak. Tu je i plastični miris, ali brzo nestaje.

3 Combiubiu auto i RV Koristite električni kutija za ručak


Najpouzdanije pakiranje
Cijena za Aliexpress: od 782 rubalja.
Ocjena (2019): 4.9

Combiubiu je svijetla i kompaktna kutija za ručak koja se može priključiti na mrežu ili upaljač za cigarete u automobilu. Izrađena je od plastike, nema stranog mirisa. U asortimanu postoje različite boje (zelena, plava, narančasta, crvena), veličina spremnika - 238 * 170 * 108 mm. Kontejner brzo zagrijava hranu, obično ne duže od pola sata. Nazivna snaga je 40 W, volumen posude - 1,2 l. Duljina kabela 84 cm omogućuje jednostavno postavljanje spremnika pored utičnice.

U pregledu bilježe dobru kvalitetu ambalaže: kutija se dodatno omata pimply filmom. Gotovo da nije izgužvan tijekom prijevoza, tako da možete naručiti Combiubiu za poklon. Nedostaci korisnika uređaja uključuju činjenicu da se spremnik ne može ukloniti. Zbog toga se mora vrlo pažljivo oprati. Pregrada je mala, tako da juha može prelijevati u drugi odjeljak. Bolje je koristiti kutiju za ručak samo za glavna jela.

2 VKTECH Električni grijač za grijanje


Izvrstan za auto
Cijena za Aliexpress: od 727 rubalja.
Ocjena (2019): 5.0

VKTECH je pogodan za one koji često putuju automobilom, jer AliExpress ima poseban komplet s adapterom za automobil. Duljina žice je 70 cm, što je obično dovoljno. Unutar VKTECH-a nalazi se poseban spremnik sa silikonskim poklopcem za tekuću hranu (zagrijava se malo duže od glavnog spremnika), kao i plastična žlica. Najbolje od svega, uređaj zagrijava hranu koja dolazi u dodir sa zidovima lonca. Da biste napravili tople komade mesa ili povrća, morat ćete provesti više vremena.

Nedostaci kupaca za ručak uključuju lošu kvalitetu materijala, kao i dugotrajno zagrijavanje hrane. Ponekad je potrebno više od pola sata, zbog čega se plastika jednostavno počinje topiti. Događa se da u procesu slanja plastičnog poklopca pukne ili da je izgreben, zasun može puknuti. Naravno, nisu svi korisnici AliExpress-a suočeni s tim, ali negativne kritike na web-mjestu povezane su s takvim situacijama.


1 Električna kutija za ručak


Najbolja vrijednost za novac
Cijena za Aliexpress: od 792 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Easy Life - kutija za ručak od 1,2 litre s nazivnom snagom od 40 vata. Izrađena je od visokokvalitetne plastike, nema mirisa. Unutarnji odjeljak podijeljen je u dva dijela različitih veličina, u jednom se nalazi mala plastična posuda. Brave na poklopcu su čvrste, čvrsto se zatvaraju kako hrana ne bi zaspala.Ali poklopac nije zapečaćen, pa je bolje ne koristiti ovaj uređaj za predgrijavanje prvih posuđa. Unutar spremnika nalazi se plastična žlica. Uređaj radi s mreže, adapter za europsku utičnicu je uključen u paket.

U pregledu bilježe nevažnu ambalažu robe: kutija se često sabije tijekom prijevoza. No, kvaliteta kutije za ručak nije pogođena, on se nosi s glavnim zadatkom. Za zagrijavanje hrane potrebno je 15-40 minuta. Ako u posudu sipate vodu, u tom će se trenutku gotovo prokuhati. Kupci upozoravaju da je potrebno rukovati uređajem s velikim oprezom, inače dno može izgorjeti.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač grijanih kontejnera na AliExpressu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0

ocjene

Kako odabrati

recenzije