Top 10 sustava za navodnjavanje kapanjem s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih sustava za navodnjavanje kapanjem s AliExpress

1 Aqualin Najbolji izbor
2 KAMOER Bluetooth upravljanje
3 WXRWXY Najjednostavniji uređaj za dozirano navodnjavanje
4 Famirosa Najbolji mehanički uređaj
5 Kompleti za zalijevanje Najlakši uređaj za upravljanje
6 Navodnjavanje kapanjem Jednostavan i jeftin uređaj
7 Aqualin Sustav istovremenog zalijevanja nekoliko biljaka
8 Vrtna trgovina Najbolja vrijednost za novac
9 Pumpa za navodnjavanje Smart Upravljajte navodnjavanjem putem WI-FI i aplikacije
10 Dgmebonco Sustav za profesionalnu uporabu. Najsnažnija crpka.

Kišno navodnjavanje koristi se i na velikim farmama iu svakodnevnom životu. Na primjer, za navodnjavanje sobnih biljaka. Takvi sustavi omogućuju doziranje vode u tlo, prilagođavajući stupanj navodnjavanja biljke. To vam omogućuje da izbjegnete prelijevanje ili, naprotiv, isušivanje tla, što dovodi do poboljšanja općeg stanja biljke.

Sustav kapanja može se podijeliti u dvije kategorije:

 1. Automatski, opremljen elektroničkim mehanizmima za opskrbu vodom,
 2. I mehanički. Jeftinije, ali ne i manje učinkovite naprave.

Oba su na AliExpress, a prikazana su u najširem rasponu. Ovdje možete pronaći jednostavne uređaje koje možete sami napraviti, ili složene elektroničke sustave opremljene senzorima, kontrolnim uređajima i sprejevima. Za vas smo odabrali 10 najboljih sustava za navodnjavanje kapljica predstavljenih na AliExpress platformi. Od najsloženijih, i kao posljedica skupih proizvoda, do najjednostavnijih i skromnijih. Pogodni su za uporabu kod kuće, za navodnjavanje sobnih biljaka. Tako za instalaciju na parceli.

Top 10 najboljih sustava za navodnjavanje kapanjem s AliExpress

10 Dgmebonco


Sustav za profesionalnu uporabu. Najsnažnija crpka.
Cijena za Aliexpress: od 14 763 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Ovaj uređaj je došao do kraja naše ocjene samo iz jednog razloga - za razliku od drugih parcela, namijenjen je ne za male krevete ili sobne biljke, nego za punopravne farme. Zapravo, ovo je najbolji sustav navodnjavanja kapanjem s AliExpress. Opremljen je snažnom pumpom koja vam omogućuje raspršivanje velike količine vode. Postavke vam omogućuju da podesite frekvenciju i brzinu prskanja, kao i da distribuirate struje različitim izlazima.

Ali čak i ako niste profesionalni poljoprivrednik, ali postoje veliki kreveti ili staklenici u vašoj radnji, onda je to najbolji izbor koji će obaviti odličan posao. Metalni kovčeg i izdržljiva plastika iz koje je napravljen uređaj, čine ga izdržljivim i pouzdanim, što u potpunosti eliminira relativno visoku cijenu. Osim toga, za ovu cijenu dobivate cijeli komplet za zalijevanje, koji uključuje ne samo crijeva, već i prskalice, koje se mogu instalirati preko bilo koje potrebne udaljenosti.


9 Pumpa za navodnjavanje Smart


Upravljajte navodnjavanjem putem WI-FI i aplikacije
Cijena za Aliexpress: od 2 791 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Kontroliranje električnih aparata s pametnog telefona dugo nije bilo iznenađujuće ili šokantno. I sada možete napuniti svoje kućne biljke pomoću posebne telefonske aplikacije. Ovaj uređaj ima mnogo postavki, uključujući intenzitet i učestalost navodnjavanja, kao i planiranje uključivanja. I sve to je konfigurirano u jednostavnu i jasnu mobilnu aplikaciju. Usput, jednostavnost primjene je vrlo važan čimbenik, budući da nema ruski prijevod. Ali čak i ako ne znate engleski, neće se pojaviti nikakvi problemi. Sve je intuitivno i dostupno svakom korisniku.

Uređaj je opremljen ugrađenom pumpom, tj. Tekućina koju troši ne teče, nego iz spremnika.U aplikaciji možete podesiti količinu vode koja se treba ubaciti u tlo iu koje vrijeme to učiniti. Set sadrži crijeva i razdjelnike, ali postoji samo jedan izlaz, pa ako koristite uređaj za zalijevanje nekoliko biljaka, trebali biste izračunati količinu tekućine koja se daje po ukupnim posudama.

8 Vrtna trgovina


Najbolja vrijednost za novac
Cijena za Aliexpress: od 1 321 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Ako nemate poljoprivredno zemljište i potreban vam je sustav za navodnjavanje za navodnjavanje tla u loncima za cvijeće, onda je ovaj uređaj za vas. Unatoč činjenici da proizvođač i prodavatelj s AliExpress izražavaju ovaj proizvod kao uređaj za navodnjavanje na otvorenom, tehničke karakteristike čine ga sumnjivim.

Prvo, mala količina postavki. Zapravo, postoje samo dvije: vrijeme navodnjavanja i njegov intenzitet. Budući da se uređaj napaja prstima, maksimalno vrijeme uključivanja je ograničeno. Ovdje je samo 100 sekundi, što naravno nije dovoljno za navodnjavanje kreveta ili veliku količinu tla. Osim toga, uređaj radi s pumpom, tj. Ne troši tekuću vodu, a to je dodatno opterećenje baterije. Ali nemojte misliti da ova skupina ima neke nedostatke. To je zapravo odlična opcija za unutarnju upotrebu. I što je najvažnije, nema kompliciranih postavki. Sve kontrole se provode s tri tipke, od kojih jedna jednostavno uključuje napajanje.


7 Aqualin


Sustav istovremenog zalijevanja nekoliko biljaka
Cijena za Aliexpress: od 1 853 rubalja.
Ocjena (2019): 4.5

Poluprofesionalni sustav namijenjen za rad odjednom s 8 kreveta ili cvjetnim loncima. Uređaj ima fini sustav postavki i omogućuje distribuciju tekućine u sustavu cijevi koje su međusobno neovisne. Uređaj je opremljen potopnom pumpom, tj. Ne zahtijeva spajanje na izvor protoka. Sve to radi od 4 baterije, a zahvaljujući sustavu za uštedu energije, jedno punjenje traje oko stotinu sati rada, ne računajući vrijeme čekanja, tj. Pauze između zalijevanja.

Ovaj uređaj ima jednu vrlo važnu prednost: na zaslonu se, osim osnovnih podataka, prikazuju informacije o punjenju baterija, a vrijeme se izračunava, u kojoj mjeri je to još uvijek dovoljno. Tako ćete uvijek biti svjesni kada trebate mijenjati baterije, a postavke se mogu postaviti tako da sat vremena prije nego što se uređaj potpuno isprazni, uređaj će se oglasiti zvučnim signalom. Nažalost, to nije bilo bez mana. Na primjer, 8 crijeva distribuira samo istu količinu vode. To znači da ne možete prilagoditi pojedinačno zalijevanje za različite biljke.

6 Navodnjavanje kapanjem


Jednostavan i jeftin uređaj
Cijena za Aliexpress: od 472 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Kineski proizvođači i platforma Aliexpress poznati su po svojim izumima, a mi imamo jednu od njih. Jednostavan mehanizam, bez nepotrebnih "zvona i zviždaljki", ali najpogodniji i najpotrebniji za ljude zainteresirane za uzgoj biljaka. Ovo je mali konus, uronjen u tlo. Na njegovom kraju nalazi se ventil koji regulira protok tekućine. Voda ulazi kroz crijevo uronjeno u bocu ili bilo koji drugi spremnik. Nema elektronike ili kompliciranih mehanizama. Najjednostavniji uređaj koji izravno dovodi vodu do korijena biljke.

A onda se mnogi mogu zapitati zašto je tako visoka cijena, ako je uređaj što jednostavniji. Činjenica je da je cijena označena ne za jedan lot, već odmah za 8. To znači da dobivate cijeli skup prskalica, a sada se čini da troškovi nisu previsoki. Također je vrijedno istaknuti kompaktnost uređaja. Crijevo je namotano na tijelo i ne morate ga potpuno odvijati. Dovoljno je uzeti onoliko okreta koliko vam treba.

5 Kompleti za zalijevanje


Najlakši uređaj za upravljanje
Cijena za Aliexpress: od 1 509 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Sustavi za navodnjavanje kapljicama često imaju složene postavke koje se ne mogu riješiti svima. Ali Aliexpress ima najjednostavnije uređaje koji rade i podešavaju sve uz pomoć tri gumba. Ovaj uređaj je takav, i to je njegova glavna prednost.Postoje samo dvije funkcije: intenzitet opskrbe tekućinom i učestalost uključivanja crpke. Svaki parametar se postavlja jednim gumbom, a treći je odgovoran za uključivanje i isključivanje uređaja.

Sustav radi s tri baterije tipa prst, iako ima ugrađenu pumpu. To znači da nije spojen na protočni ventil, već na bilo koji spremnik s vodom. Teško je reći koliko dugo će baterije imati dovoljno punjenja pri maksimalnom opterećenju, ali valja napomenuti da to nije sustav za vrtne krevete, već za unutarnje cvijeće, a ne trebaju puno tekućine i često zalijevanje. Uključena je i posebna štrcaljka uronjena u tlo, i izravno zasititi korijenje biljke, a ne zamagljivati ​​površinu. Ovaj jednostavan uređaj, između ostalog, štedi vodu, jer ide izravno u samu biljku i ne isparava s površine.


4 Famirosa


Najbolji mehanički uređaj
Cijena za Aliexpress: od 1 555 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Najbolji izbor za one koji ne vjeruju krhkoj elektroniki i navikavaju se oslanjati na mehaničke uređaje. Ovaj uređaj napajaju dvije baterije tipa prstiju koje se koriste za održavanje tajmera. Sve ostalo obavljaju mehanički dijelovi. Ovdje su dvije vrste podešavanja navodnjavanja: lijevi prekidač omogućuje vam da odaberete frekvenciju raspršivača, a desnu, vrijeme rada prskalice. Maksimalni interval frekvencije navodnjavanja je jedan tjedan, tj. Možete podesiti postavke tako da se vaši kreveti rijetko zalijevaju, ali s velikom količinom vode, ili obrnuto često, ali malo po malo.

Također treba napomenuti da ovaj paket na AliExpress nije prikazan kao jedan uređaj. To je cijeli komplet s crijevima, mlaznicama i držačima. Zbog toga se cijena ne čini tako visokom. Kupnjom ovog navodnjavanja kapanjem dobivate spreman mehanizam za navodnjavanje, a ne morate zasebno tražiti i naručivati ​​druge komponente. Osim toga, prodavatelj nudi drugu verziju ovog uređaja, ali s elektroničkim komponentama. Već je opremljen zaslonom i ima nekoliko dodatnih funkcija za podešavanje, ali košta malo više.

3 WXRWXY


Najjednostavniji uređaj za dozirano navodnjavanje
Cijena za Aliexpress: od 123 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Kao što znate, biljke ne vole nepravilno zalijevanje. Ne preporučuje se izlijevanje, ali je također nemoguće pustiti da se zemlja osuši. Na AliExpress postoje jednostavni, ali vrlo pogodni uređaji koji vam omogućuju podešavanje vlage u tlu, a imamo upravo takav uređaj. Ovo je jednostavan držač na koji je navučena plastična boca. Na strani uređaja nalazi se ventil iz kojeg se pruža crijevo. Ovaj ventil vam omogućuje podešavanje protoka vode. Što je više upletena, manje će tekućine ući u tlo.

Ovo je najbolja opcija za one koji često nisu kod kuće. Možete sigurno otići na odmor ili vikendom, a ne brinuti o sigurnosti sobnih biljaka. Dozirano opskrba vodom zadržat će ih u idealnim uvjetima, a boca od pola litre trajat će oko tjedan dana rada. Najjednostavniji, ali u isto vrijeme i vrlo pogodan uređaj koji će vas spasiti od potrebe za stalnim praćenjem stanja tla u loncima. Također, neće dopustiti da se biljka prelije i poplavi svoje korijene. Hranit će se točno onoliko tekućine koliko je potrebno za rast i povoljno postojanje biljke.

2 KAMOER


Bluetooth upravljanje
Cijena za Aliexpress: od 2 668 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Sustavi za navodnjavanje kapljica mogu trošiti tekućinu ne samo iz vodoopskrbnog sustava, već i iz bilo kojeg spremnika. Da bi to učinili, koriste pumpu i imamo upravo takav uređaj. Mali, kompaktni uređaj sa samo dvije slušalice spojene na mrežu preko adaptera. Ali kako ide upravljanje?

A to je glavna prednost ovog uređaja. Radi bežično i kontrolira se pomoću običnog pametnog telefona. Jednostavno uključite Bluetooth funkciju i pronađite uređaj, nakon čega možete početi raditi. Ovdje je mnogo funkcija. Primjerice, vrijeme zalijevanja možete podesiti u redovitim intervalima, ili samo radi opskrbe vodom. Aplikacija također omogućuje programiranje uređaja za redovito navodnjavanje, a svaka faza je podložna individualnim postavkama. Na primjer, prvo zalijevanje ujutro može biti najintenzivnije, a naknadno će konzumirati manje vode. To je maksimalna kontrola bez ikakvog dodatnog napora. Jednostavno postavite crpku na bilo koje prikladno mjesto i uronite cijev u posudu s vodom, a drugu u zemlju. Također su uključeni i posebni razdjelnici koji vam omogućuju korištenje uređaja odjednom u nekoliko lonaca za cvijeće ili u vrtnom krevetu.


1 Aqualin


Najbolji izbor
Cijena za Aliexpress: od 1 720 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Kapljevito navodnjavanje osigurava ne samo odmjerenu opskrbu vodom, već i pravilnost njezina uključivanja. Svim tim sustavima treba upravljati, a ispred nas je uređaj s maksimalnim brojem funkcija i elektroničkim zaslonom. Sustav se može prilagoditi prema vlastitom nahođenju, pa čak i stvoriti poseban profil koji je pohranjen u memoriji uređaja.

Možete postaviti vrijeme vodoopskrbe, njezinu količinu, kao i intenzitet. Mjerač vremena prikazuje vrijeme do sljedećeg pokretanja i može se resetirati u bilo kojem trenutku. Osim toga, uređaj ima senzor za kišu. Kućište uređaja zahvaća kišne kapi i poništava program navodnjavanja, što je vrlo pogodno i omogućuje vam uštedu ne samo vode, nego i punjenja baterije. Usput, uređaj radi s dvije baterije tipa prstiju, a zahvaljujući sustavu za uštedu energije, oni traju nekoliko mjeseci rada. Uključeni su i zamjenjivi filteri, kao i nekoliko adaptera koji omogućuju spajanje sustava na crijevo, kao i izravno na ventil za vodu.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač sustava za navodnjavanje kapanjem predstavljen na AliExpress?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 1

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije