10 najboljih pružatelja Sankt Peterburga

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih pružatelja Sankt Peterburga

1 Dom.ru Najbolje cijene igara
2 Kod kuće Najpopularnije
3 Skynet Optimalni tarifni planovi, dodatne značajke
4 NyuLink Najbolja brzina veze - 1 Gb / s
5 Samtel Tarifni planovi bez skrivenih uvjeta
6 Rostelecom Zanimljive posebne ponude, najnovija oprema
7 WESTCALL Visoka kvaliteta veze, mnogi načini plaćanja
8 najkraći put Brza obrada aplikacija
9 PAKT Najveći izbor pojedinačnih paketa
10 Info-Lan Visoka maksimalna brzina, dobre cijene

U svim modernim apartmanima, uredima, seoskim kućama nužno postoji internet. Gotovo da nijedan stanovnik megalopolisa ne može bez njega. Desetine popularnih telekomunikacijskih tvrtki zastupljeno je u St. Petersburgu. Takve tvrtke povezuju pretplatnike na mrežu, konfiguriraju i instaliraju potrebnu opremu i pružaju izbor različitih tarifa. Pružatelji usluga mogu ponuditi pristup brzom internetu i televiziji. Najčešće, pretplata ovisi o maksimalnoj brzini veze i broju TV kanala. Osim povezivanja putem kabela, bežični pristup možete konfigurirati pomoću Wi-Fi routera. U nekim tvrtkama oprema se iznajmljuje, u drugima se nudi za kupnju. Pružatelji usluga se razlikuju u mnogim aspektima, kako se ne bi pogriješili pri odabiru, vrijedno je obratiti pozornost na neke točke:

 1. Kvaliteta komunikacije, Pretplatnici mnogih operatora žale se na česte prekide. Kada se to dogodi, postoji rizik od gubitka podataka ili informacija preuzetih na mrežu.
 2. dostupnost vruća linija, Instant rješenje za korisnički problem pokazatelj je visoke kvalitete usluge. Da biste to učinili, operater mora imati besplatni broj za poziv u bilo koje doba dana.
 3. Trošak od usluge. Pretplata za tarifu trebala bi biti optimalna. To ovisi o odabranoj brzini veze i broju TV kanala. Prosječna cijena u St. Petersburgu za high-speed Internet i digitalne televizije je oko 700 rubalja.
 4. Uvjeti povezivanja, To uključuje troškove instalacije i konfiguracije opreme, vrijeme provedeno od strane operatera za obradu zahtjeva, prisutnost bonusa prilikom povezivanja.

U nastavku se nalazi rangiranje najboljih pružatelja kućnog interneta i televizije u St. Petersburgu. Pri sastavljanju uzeli smo u obzir sljedeće karakteristike:

 • recenzije kupaca;
 • dostupne značajke;
 • kvaliteta poziva;
 • uvjeti naplate.

Top 10 najboljih pružatelja Sankt Peterburga

10 Info-Lan


Visoka maksimalna brzina, dobre cijene
Web stranica: info-lan.ru, Telefon: +7 (812) 331-11-00
Ocjena (2019): 4.5

Info-Lan je u rejtingu predstavljen kao jedna od najnaprednijih tvrtki. Djeluje već više od 20 godina i prvi je svojim korisnicima ponudio vezu brzinom od 100 Mbit / s i neograničenim naplatama (2006.). Davatelj usluga ima vlastitu gigabitnu mrežu velikog kapaciteta i omogućuje vam korištenje Interneta pri brzinama do 500 Mbps. Automatsko praćenje komunikacije provodi se u kontinuiranom načinu rada. Možete birati između nekoliko opcija s različitim uvjetima povezivanja. Važno je napomenuti da ne postoje integrirani paketi.

Najpopularnija neograničena "VIP-tarifa" sa brzinom od 100 Mbit / s košta samo 300 rubalja. mjesečno. Tvrtka nudi najrazličitiju opremu koju možete izabrati. Cijena usmjerivača varira od 1.700 do 9.900 rubalja. Pretplatnik će morati platiti instalaciju i konfiguraciju. Prednosti: maksimalna brzina je 500 Mbps, niske cijene usluga, dobar izbor tarifa. Cons: plaćena instalacija opreme.


9 PAKT


Najveći izbor pojedinačnih paketa
Web stranica: pakt.ru, telefon: +7 (812) 595-81-21
Ocjena (2019): 4.5

PACT drži vodeću poziciju u rejtingu kao jedna od najstarijih tvrtki na tržištu telekomunikacijskih usluga SPB-a.Izbor pretplatnika ima različite različite tarife za televiziju i internet. Za najnižu brzinu od 2 Mbit / s naplaćuje se naknada od 75 rubalja. mjesečno, a najviši 250 Mbit / s je 800 rubalja. Kada kupujete pretplatu za 6, 12 ili 16 mjeseci, cijena je znatno smanjena. Kada je povezan, korisnik može kupiti opremu. Na primjer, usmjerivači su prikazani u 4 različite verzije.

TV je spojen odvojeno. Možete birati tematske (dječje, sportske itd.), Premium i osnovne pakete. Trošak svake od njih je 150 rubalja. mjesečno, a sljedeći je 50 rubalja. Plaćanje na računu vrši se uz pomoć elektroničkog novca, bankovne kartice, terminala za plaćanje itd. Prednosti: veliki izbor individualnih paketa, dobra kvaliteta veze, pozitivne recenzije, povoljni uvjeti.

8 najkraći put


Brza obrada aplikacija
Web stranica: spb.beeline.ru, telefon: +7 (800) 700-83-78
Ocjena (2019): 4.6

Sljedeći redak rejtinga zauzima pružatelj poznat gotovo svakom SPB stanovniku - Beelineu. Stručnjaci tvrtke odmah obrađuju aplikacije. U roku od nekoliko dana možete dobiti pristup brzom internetu i TV-u. Najinovativnija ponuda tvrtke Beeline je All-In-One tarife. Uz jednokratnu mobilnu vezu i kućne usluge, potonje su potpuno besplatne. Pretplatnik plaća samo cijenu mobilne tarife.

Wi-Fi router od pouzdanog proizvođača košta 1500 rubalja. Po želji, može se kupiti u ratama. Najveći televizijski paket uključuje 233 kanala. Beeline često predstavlja poklone svojim korisnicima. Sada će svi novi pretplatnici imati pristup Live kanalu do kraja ljeta. Prednosti: brza veza, povoljne cijene s mobilnom vezom, praktično upravljanje računom na računu, pozitivne recenzije.


7 WESTCALL


Visoka kvaliteta veze, mnogi načini plaćanja
Web stranica: westcall.spb.ru, telefon: +7 (812) 337-50-50
Ocjena (2019): 4.6

Glavna značajka WESTCALL pružatelja usluga je pristojna kvaliteta komunikacije. On brine o svojim pretplatnicima, što prije sprječava prekide u komunikaciji i tehničke probleme. Glavni cilj tvrtke je ponuditi korisniku visoku kvalitetu po pristupačnoj cijeni. WESTCALL ima nekoliko paketa, uključujući pristup brzoj mreži i novu generaciju televizije. Najjeftiniji "Sviđa mi se M" za 730 rubalja uključuje Internet brzine do 100 Mbit / s i 131 TV kanala, uključujući 30 u HD formatu.

Usput, svi kanali su podijeljeni po temama, što je vrlo povoljno. Osim toga, možete omogućiti funkciju "roditeljske kontrole", pauzu tijekom gledanja, itd. Druga značajka pružatelja usluga je mnogo načina plaćanja. Među njima su sms, terminali za plaćanje, online kartica, elektronički novac, itd. Prednosti: optimalni paketi usluga, visoka kvaliteta veze, on-line konzultant, izvrsni pregledi SPB stanovnika.

6 Rostelecom


Zanimljive posebne ponude, najnovija oprema
Stranica: spb.rt.ru, Telefon: 8 (800) 100-08-00
Ocjena (2019): 4.7

Provider Rostelecom je lider u području telekomunikacijskih usluga i, istovremeno, jedan od najvećih u Rusiji. Nudi i zasebnu vezu s televizorom i internetom te integrirane pakete. Među njima je posebna potražnja za osnovnom tarifom s pretplatom od 790 rubalja. mjesečno, s maksimalnom brzinom od 200 Mbps i 134 kanala. Bonus je funkcija "interaktivne televizije" koja vam omogućuje gledanje televizije na bilo kojem gadgetu i računalu.

Sada pružatelj provodi kampanju "Kinomaniya", koja daje pristup do 1000 najboljih filmova. Za igrače postoje posebne cijene. "Nogometna ovisnost" osim Interneta pri brzinama do 250 Mbps, uključuje i igru ​​"Fifa 2018". Umjesto standardnih usmjerivača, oni koriste optički terminal za bežični pristup mreži. Oprema je iznajmljena. Pros: moderna oprema, puno unosnih ponuda, promocije, niske cijene, dobra brzina veze.


5 Samtel


Tarifni planovi bez skrivenih uvjeta
Web stranica: spb.sumtel.ru, Telefon: +7 (812) 403-00-00
Ocjena (2019): 4.7

Sljedeće mjesto u ocjeni pripada Samtelovom davatelju usluga, koji postoji od 2005. godine.Omogućuje pristup brzoj mreži s vlasničkom linijom s modernom FTTB tehnologijom. Samtel ima zanimljive posebne ponude. Sada se pretplatnik može spojiti na tarifu “2 u 1” koja se sastoji od TV-a (141 kanal) i Interneta (50 Mbit / s) za samo 270 rubalja. No, od petog mjeseca naknada će porasti na 540 rubalja. Set-top box je iznajmljen svakom korisniku i nudi se moćan Wi-Fi router za kupnju.

Važna značajka operatora - transparentni uvjeti. Sve nijanse su naznačene odmah kada se opisuje tarifa, pri priključivanju na Samtel, pretplatnici ne susreću se s "zamkama". Još jedan plus je pouzdanost veze, koja rijetko ne uspije. Kada se preselite, možete zadržati svoj osobni račun i sredstva na njemu tako što ćete kontaktirati podršku tvrtke. Prednosti: transparentni uvjeti, povoljne cijene, redovne dionice.


4 NyuLink


Najbolja brzina veze - 1 Gb / s
Web stranica: nwlk.ru, Telefon: +7 (812) 309-26-25
Ocjena (2019): 4.8

"NewLink" je prvi i jedini davatelj internetskih usluga u St. Petersburgu koji nudi nevjerojatno visoku brzinu pristupa - 1 Gb / s u normalnom načinu rada. Odmah treba pojasniti da pretplatnik mora kupiti posebnu opremu za Gigabitni Internet. Najpopularniji tarifni plan za operatera smatra se "jedinstvenim". Pretplata je 950 rubalja., A uz kupnju pretplate za godinu dana - 800 rubalja. Radi praktičnosti, korisnici mogu kontaktirati stručnjaka tehničke telefonske linije u bilo kojem trenutku.

Svakom pretplatniku je besplatan paket od 100 TV kanala. Još jedna značajka tvrtke je brza obrada zahtjeva za povezivanje. Već nekoliko dana možete pristupiti brzom internetu. U slučaju da klijent ne koristi usluge zbog odlaska, može prekinuti vezu na razdoblje od 14 dana do 90 dana. Prednosti: najveća brzina, dobri uvjeti, visoka kvaliteta komunikacije.

3 Skynet


Optimalni tarifni planovi, dodatne značajke
Internetska stranica: skсут, Telefon: +7 (812) 386-20-20
Ocjena (2019): 4.8

Drugi poznati u Sankt Peterburgu Internet usluga SkyNet pruža high-speed pristup mreži po razumnim cijenama. Najčešći tarifa "Voda" ima mjesečnu naknadu od 600 rubalja. mjesečno, 73 TV kanala i Internet na 100 Mbps. A uz jednokratnu isplatu za godinu dana unaprijed, cijena tarife je smanjena na 450 rubalja. Svaki novi stručnjak instalira i konfigurira opremu besplatno. Tehnička podrška prihvaća pozive 24 sata dnevno.

Bitna razlika SkyNet-a je nekoliko opcija plaćanja. Među njima su čak i elektronski novčanici. Ako imate datum naplate pretplate, a na računu nema sredstava, tvrtka pruža uslugu „odgođeno plaćanje“. Time je moguće zaraditi novac nakon isteka roka, a da pritom ne izgubi pristup mreži. Prednosti: optimalne cijene, praktične značajke, maksimalna internetska brzina - 200 Mbps, visoka kvaliteta veze.

2 Kod kuće


Najpopularnije
Web stranica: at-home.ru, Telefon: +7 (812) 245-25-25
Ocjena (2019): 4.9

Sljedeće mjesto zauzima najpopularniji ponuđač u Sankt Peterburgu. "Et Home" ima vlastiti podatkovni centar koji radi non-stop. Njegova prisutnost osigurava minimalni broj prekida komunikacije. Osim toga, tvrtka se povezuje kroz svoju okosnicu mreže s duljinom od 2.000 km i velikom propusnošću (10 Gb / s). Osim tarifnih planova, pretplatnik može odabrati potrebnu uslugu (primjerice, roditeljsku kontrolu, antivirus).

U ponudi su 3 Internet i TV paketa: dom, obitelj i igra. Razlikuju se u brzini veze i broju kanala. Za praktičnost, kada plaćate, možete povezati "auto plaćanja" funkciju, onda će sustav naplatiti pretplatu na željeni dan. "Odgođeno plaćanje" će zadržati pristup mreži, čak i ako ste zaboravili izvršiti plaćanje na vrijeme. Pros: visoka popularnost, pouzdanost veze, niske cijene za usluge, dodatne funkcije, najbolje recenzije.


1 Dom.ru


Najbolje cijene igara
Ocjena (2019): 4.9

Dom.ru je najveći pružatelj internetskih usluga za kućne korisnike koji je zastupljen diljem Rusije.Tvrtku korisnici cijene zbog neprekidnog pristupa mreži. Lomovi su izuzetno rijetki. Za stanovnike Sankt Peterburga nudi nekoliko povoljnih tarifa, među kojima su i složene. Na primjer, za Internet brzinom od 100 Mbit / s i 154 kanala (od toga oko 60 u HD formatu) morate platiti 830 rubalja mjesečno. U isto vrijeme, ako ste MegaFon pretplatnik, tada dobivate 20% popusta.

Posebno za ljubitelje računalnih igara, "Dom.ru" je razvio jedinstvenu tarifu "Igra". Omogućuje pristup 140 Liga prvaka s velikom brzinom. U tom slučaju mjesečna naknada bit će samo 550 rubalja. mjesečno. Usput, noću se svi pretplatnici povezuju na maksimalnoj brzini. Stranica ima posebnu karticu "Promocije", gdje možete pronaći zanimljive ponude od davatelja usluga. Plaćanje se vrši putem osobnog računa. Pros: rijetki prekidi komunikacije, 24/7 podrška, mnogi besplatni Wi-Fi točke u gradu za pretplatnike, optimalna cijena ponude, ugodne bonuse.


Popularno glasovanje - koji je pružatelj najbolji u St. Petersburgu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 594
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
4 komentari
 1. Pavle
  Normalan pružatelj ovdje su samo DomRu i Skynet. Ostalo je "dvorišni nogomet"
  Štoviše, DomRu je lošiji od Skyneta na isti način kao Armani protiv Bolshevichke.
  DomRu još uvijek ima tako kul osobinu - prodavati usluge i nakon nekog vremena smanjiti brzinu.
  Želite li dobar internet - 1) Matrica 2) Skynet
  Prije toga, Interzed je bio, sada zashkvar.
  1. Seryoga
   A od kraja 2018. i matrice više nema. Dakle, sada od normalnih davatelja samo je sinnet, pa, i dom.ru s Rostelecomom (sa njihovom "najnovijom" opremom) dobro, ne mogu uopće razumjeti popis.
 2. Sergej
  potpuno se slažem s vama Paul, o DOM.RU. "prodavati usluge i na vrijeme usporiti".
 3. Vitali
  Primjerice, spojio sam se s Pulnetom. On također ima gigabitnu tarifu, bez skrivenih naknada, itd. prema popisu, ali nije u tablici, kao i mnogi drugi.

ocjene

Kako odabrati

recenzije