5 najboljih pružatelja Novosibirska

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih pružatelja Novosibirska

1 Elektronički grad Najveći pružatelj Novosibirska
2 Sibirske mreže Brzi pristup po niskim cijenama.
3 Dom.ru Povoljni uvjeti, izvrsna kvaliteta veze
4 MTS Najbolja cijena tarifa
5 TTC Redovne promocije, profitabilna veza

Mnogi moderni ljudi ne mogu zamisliti moj život bez Interneta. To nije iznenađujuće - u mreži prije osobe različite mogućnosti. Ovdje možete igrati igre s pravim igračima online, preuzeti i gledati filmove, serije, slušati glazbu, čitati knjige, upoznati se, razgovarati s prijateljima i čak raditi. U našem informacijskom dobu, pristup internetu je obavezan za sve. Većini korisnika je potreban kućni Internet, jer imaju prijenosna računala, računala. U kućnoj mreži možete instalirati i bežični pristup za bilo koji uređaj, uključujući pametne telefone. Prisutnost Wi-Fi routera osigurava neprekidno korištenje Interneta s mobilnog telefona bez dodatne naplate. Posebnu opremu, kao i samu vezu, osiguravaju posebne tvrtke - pružatelji. Nude različite uvjete, troškove povezivanja itd. U svakom gradu postoji veliki izbor takvih tvrtki. Novosibirsk nije iznimka. Da biste dali prednost najboljoj telekomunikacijskoj tvrtki, obratite pozornost na neke točke:

 1. Upravljanje računom, Najveći pružatelji usluga omogućavaju pretplatnicima da sami upravljaju svojim računom, dopune ga online, odaberu nove usluge i promijene tarifu. Da bi to učinili, kreiraju posebne aplikacije za pametne telefone ili privatne urede na službenim web stranicama.
 2. dostupnost podrška stručnjaci. Ovo je telefonska linija, gdje ćete u slučaju problema s mrežom brzo pomoći u razumijevanju situacije i njezinu rješavanju.
 3. Troškovi usluga. Naravno, ovo je važan kriterij. Za priključenje je potrebno platiti jednom mjesečno. Što je niža cijena, to je profitabilnije za pretplatnika.

Sastavili smo ocjenu najboljih pružatelja Novosibirska prema pretplatnicima. Odabir je uzeo u obzir sljedeće karakteristike:

 • cijena;
 • raspon tarifnih planova;
 • ext. usluge;
 • kvalitetu veze;
 • dostupnoj brzini.

Top 5 najboljih pružatelja Novosibirska

5 TTC


Redovne promocije, profitabilna veza
Web stranica: nsk.myttk.ru, Telefon: +7 (383) 328-00-00
Ocjena (2019): 4.5

Još jedan ruski pružatelj usluga TTK pruža usluge internetske veze u Novosibirsku. On se specijalizirao za integrirane pakete, ali ima i zasebne internetske tarife na lageru. Među njima je velika potražnja "Fly" s brzinom od 100 Mbit / s i pretplatom od 550 rubalja. Drugi tarifni plan "Overtake" košta 450 rubalja. i ima brzinu od 50 Mbps. Tvrtka nudi istodobno povezivanje bežične mreže. Wi-Fi routeri se ovdje daju u obrocima u razdoblju od 12 ili 36 mjeseci. Ako želite, možete odmah platiti punu cijenu opreme.

Važna značajka pružatelja usluga je redovito održavanje zanimljivih promocija. Na primjer, sada će svi pretplatnici koji će zadržati pozitivan saldo tijekom tri ljetna mjeseca dobiti vrijedne darove. Još jedna zanimljiva ponuda - dobiti godišnji pristup Internetu uz 40% popusta, možete platiti jednokratni mjesec korištenja po sniženoj cijeni. Glavne prednosti: povoljne posebne ponude, redoviti popusti na usluge, brzo rješavanje problema od strane stručnjaka, najbolja cijena, kvaliteta veze, dobre recenzije.


4 MTS


Najbolja cijena tarifa
Web stranica: nsk.mts.ru, Telefon: 8 (800) 250-00-50
Ocjena (2019): 4.6

Poznati mobilni operater MTS također pruža usluge povezivanja kućnog Interneta. Omogućuje pristup brzoj mreži po povoljnim cijenama. U katalogu je moguće upoznati s dvije prikazane tarife, različite u cijeni i brzini."FIT Internet" brzinom od 100 Mbit / s osiguran je za samo 500 rubalja. mjesečno, a identična tarifa od 50 Mbps - za 400 rubalja. Prvi je pogodan za online igre, skidanje filmova, a drugi je dizajniran za surfanje internetom i rijetko gledanje online filmova.

U slučaju bilo kakvih problema, pretplatnik može kontaktirati kontakt centar putem besplatnog broja. Stručnjak će daljinski procijeniti situaciju, ispraviti je ako je moguće ili ostaviti zahtjev za glavni poziv. Radi praktičnosti, na web-lokaciji postoji mobilna aplikacija i osobni račun. Oni omogućuju brzo dopunjavanje računa s kartice, povezivanje novih usluga itd. Glavne prednosti: najbolje cijene, popularna mreža, one. podrška, brza veza. Cons: mali izbor tarifnih planova.

3 Dom.ru


Povoljni uvjeti, izvrsna kvaliteta veze
Ocjena (2019): 4.7

Široka mreža "Dom.ru" naselili su se u Novosibirsku. Njezini stanovnici često preferiraju ovog davatelja zbog njegove brze reakcije na probleme s komunikacijom (to se događa rijetko) i zanimljivih bonusa. Postoje tri tarifne planove koje možete izabrati: brzinom od 35 Mbit / s za 590 rubalja, 70 Mbit / s za 650 rubalja. i 100 Mbit / s za 800 rubalja. Svakom od njih, 100 kanala na mobilnoj televiziji dolaze kao poklon. Bez obzira na ponudu, noću se brzina Interneta povećava na 100 Mbps. Pod istim uvjetima, pretplatnicima se omogućuje pristup multimedijskoj zoni (društvene mreže, YouTube, itd.).

Dobar bonus za pretplatnike Dom.ru je besplatna Wi-Fi veza u različitim dijelovima grada. Još jedna značajka je jednostavno upravljanje računom putem osobnog računa. U njemu možete plaćati usluge, povezivati ​​nove funkcije, mijenjati tarifu, pisati u njima. podršku. Usput, prema SpeedTest nagradama, Dom.ru je pružatelj najbržeg interneta diljem Rusije. Oprema je predviđena za najam uz minimalne troškove (oko 10 rubalja mjesečno za usmjerivač), što je vrlo povoljno. Prednosti: povoljni uvjeti, kvalitetna veza, velika brzina, pozitivne povratne informacije od pretplatnika, redovne promocije i posebne ponude.

2 Sibirske mreže


Brzi pristup po niskim cijenama.
Web stranica: nsk.sibset.ru, Telefon: +7 (383) 305-51-94
Ocjena (2019): 4.8

Siberian Networks je najveća telekomunikacijska tvrtka na Uralu. Već više od 12 godina uspješno povezuje pretplatnike na brzi internet. Tvrtka se opisuje kao pametan pružatelj usluga koji točno zna što mu je potrebno. Ona nudi mnogo tarifnih planova koje možete izabrati, uključujući digitalni TV i pristup mreži. Brzine ovdje su prilično visoke. Glavna prednost tvrtke - pristupačne cijene. Internet tarifa "333" s brzinom od 100 Mbit / s košta samo 333 rubalja. A ako dodate TV koji podržava Full HD, cijena će biti 555 rubalja.

Najnovije ponude imaju brzinu veze od 100 do 200 Mbps. Korisnici se rijetko žale na prekinute veze. To je zbog prisutnosti vlastite linije s visokom propusnošću (1 Gb / s). Tvrtka nudi jedan od 5 usmjerivača različitih kapaciteta u ratama za 12 mjeseci. Usluge možete plaćati izravno na web-lokaciji putem osobnog računa. Svaki pretplatnik ima pristup velikom katalogu s filmovima, crtićima i TV emisijama. Prednosti: dobre cijene, velika brzina, vlastita linija, izvrsna kvaliteta veze, puno pozitivnih recenzija, tehnička podrška, praktični načini plaćanja.


1 Elektronički grad


Najveći pružatelj Novosibirska
Web stranica: 2090000.ru, Telefon: +7 (383) 209-00-00
Ocjena (2019): 4.9

"Elektronski grad" pokriva 93% teritorija Novosibirska. To je najpopularniji i traženiji pružatelj među lokalnim stanovnicima. Takvo je povjerenje stekao zahvaljujući besprijekornoj kvaliteti veze, slobodnom pristupu mreži za razmjenu datoteka velikom brzinom u bilo koje doba dana i dostupnosti 24-satne podrške stručnjaka. Zahvaljujući potonjem, pretplatnici mogu brzo riješiti probleme s mrežom ili nazvati čarobnjaka. Tvrtka čak ima vlastitu mobilnu aplikaciju u kojoj možete pratiti svoje stanje, nadopunjavati je, povezivati ​​usluge i još mnogo toga.

Kada je povezan, davatelj usluga nudi mogućnost kupnje Wi-Fi routera, a pretplatnik također može uzeti jedan od njih u ratama za 6 mjeseci.Prva dva tjedna oprema se koristi potpuno besplatno. Postoje 4 tarife koje možete odabrati: "Samo internet" za 590 rubalja. i brzinu od 35 Mbit / s, "Obitelj" - 70 Mbit / s i 650 rubalja. mjesečno, "Za napredne" - 100 Mbit za 800 rubalja. i "Super Speed" s nevjerojatnom brzinom - 300 Mbit / s, a cijena od 1090 rubalja. Odmah treba napomenuti da je za povezivanje potonji zahtijeva posebnu opremu, tako da košta 5000 rubalja. Pros: visoka brzina, podrška za 24 sata, pristup servisu za dijeljenje datoteka, online plaćanje, aplikacija za pametne telefone, najbolje recenzije.

Popularno glasovanje - koji je internetski pružatelj usluga najbolji u Novosibirsku?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 180
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije