5 najboljih steakhouse u Moskvi

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 steakhouse u Moskvi

1 mesar Najbolji klasični i alternativni odresci
2 Crna zvijezda burger prime Sočni odresci po niskim cijenama
3 Torro roštilj Jedini argentinski roštilj u Moskvi
4 Nema ribe Samo svježe rusko meso
5 O mesu Konceptualni jelovnik s mesom

Moda za različita jela i jela stalno se mijenja, ali ljubav prema mesu ostaje nepromijenjena. Za prave ljubitelje odrezaka, na jednoj stranici smo prikupili najbolje moskovske kuće odrezaka. Svaki restoran ove ocjene može se pohvaliti impresivnim izborom odrezaka, koristeći samo svježe meso i atmosferu.

Top 5 steakhouse u Moskvi

5 O mesu


Konceptualni jelovnik s mesom
+7 (495) 221-22-71, web stranica: promyaso.com
Na karti: Moskva, Bulevar Pokrovskog, 6/20 str
Ocjena (2019): 4.6

Isprobati različite vrste mesa u tradicionalnim i autorskim interpretacijama nudi moderan steakhouse "Pro Meat", smješten u srcu Moskve. Ovdje se meso peče na otvorenom roštilju, peče, pa čak i na ražnju. Proces kuhanja može se pratiti osobno - kreativni kuhari stvaraju remek djela mesa u otvorenoj kuhinji. Za odrezak možete naručiti ukusno pivo ili vino.

Glavna dvorana steakhousea je prikladno podijeljena - tu su skrovita mjesta koja su savršeno pogodna za izlazak, a otvoreni stolovi s mekim sofama za prijateljske sastanke. Prosječan račun je oko 1.800 rubalja (bez pića). Jedan od najboljih steakhouse-kuća u Moskvi je često izabran za proslavu rođendana, svi rođendani dobivaju popust od 15% od ukupnog iznosa. Od minusa - neka jela često nisu dostupna.


4 Nema ribe


Samo svježe rusko meso
7 (495) 258-42-06, web-lokacija: ryby-net.ru
Na karti: Moskva, Nikolska ulica, 12
Ocjena (2019): 4.7

Ako želite meso i prvo, a drugo, onda ste u steak kuči "Nema ribe". Ovdje, sve bez ekscesa - samo svježe meso i domaći kruh. Za pripremu ovih jela tu je sve što vam je potrebno: otvorenu kuhinju i privatnu pekaru gdje se za svaku narudžbu peku bagueti. Ovdje na američkom roštilju ugljena se kuha oko 15 vrsta odrezaka. U recenzijama posjetitelji slave bogatu vinsku kartu, koja se sastoji od 70 mjesta i autorovih koktela.

Za kuhanje koristi se svježe i kvalitetno meso ruske tvrtke Miratorg. Interijer najboljeg steakhousea osmišljen je do najsitnijih detalja - ovdje je svaki kutak ukusno uređen. U ljetnim mjesecima možete uživati ​​u odrescima na otvorenoj verandi opremljenoj namještajem od pruća. U dvorani steakhouse-a postoji nekoliko plazma ekrana, ovdje se obično emitiraju značajne nogometne utakmice. Posjetitelji su zadovoljni uslugom - konobari ne nude previše, naručuju brzo i daju sve ostalo kupcu, prvo ih skupljajući u kontejnere.

3 Torro roštilj


Jedini argentinski roštilj u Moskvi
+7 (495) 640-10-20, web stranica: torrogrill.ru
Na karti: Moskva, Vernadsky prospect, 6
Ocjena (2019): 4.8

Ukusni odresci kuhani na ogromnom roštilju u dužini od 4 m, možete isprobati u poznatom steak house Moscow Torro Grillu. Ovdje se meso prži gotovo bez dima, što mu omogućuje da sačuva svoj čisti okus i miris. Odresci na žaru pripremaju se upravo u hodniku, tako da se možete udobno smjestiti iza šanka i gledati proces kuhanja. Ovo je jedino mjesto u gradu u kojem se za nadolijevanje goriva koristi argentinsko ili čileansko vino.

Za odrezak možete naručiti svježe pivo. Ovdje je uvijek gužva pa preporučujemo da unaprijed rezervirate stol. I uslugu i kvalitetu jela ocjenjuju posjetitelji. Usput, ako želite uživati ​​u svježim odrescima kod kuće Torro Grill, možete naručiti dostavu, ali imajte na umu da je plaćena. Institucija je popularna među ljudima s različitim prihodima, učenici često dolaze ovamo. Cijena odresaka počinje od 690 rubalja.

2 Crna zvijezda burger prime


Sočni odresci po niskim cijenama
+7 (499) 110-03-13, web-lokacija: blackstarburger.ru/
Na karti: Moskva, Trg Kievsky Station, 2
Ocjena (2019): 4.9

Black Star Burger Prime steakhouse od repera Timatija najbolje je mjesto za one koji žele probati vrhunske odreske uz relativno nisku cijenu. Na izborniku se nalazi 10 novih i jedinstvenih odrezaka. Za njihovu pripremu koristi se ruska i japanska mramorna govedina visoke kvalitete. Uz odrezak možete naručiti domaću limunadu od voća i bobica. Ako više volite jača pića za meso, svakako isprobajte pivo koje, prema riječima posjetitelja, zaslužuje posebnu pohvalu.

Obilježje Black Star Burger Prime steak kuće je usluga velike brzine. Kuhajte ovdje brzo i vrlo ukusno. Ako želite jesti na otvorenom, možete ostati uz ukusan odrezak na udobnoj terasi s prekrasnim pogledom na Moskvu. Ovdje možete ne samo imati ukusan obrok, već i upoznati mnoge omiljene umjetnike. Jedan od najudobnijih i modernih kapitala steakhouse.


1 mesar


Najbolji klasični i alternativni odresci
+7 (495) 220-87-16, web stranica: bisonsteak.ru
Na karti: Moskva, Michurinsky Avenue, 8 str
Ocjena (2019): 5.0

Možete kušati klasične odrezke u autorovoj interpretaciji, kuhani prema tradicionalnim tehnologijama u pećnici na brezarenom ugljenu, u najboljem steakhouseu Moskve "Mesnica". Za kuhanje se koristi samo prirodno i svježe meso iz Južne Amerike i Novog Zelanda, a možete odabrati i komad od kojeg će se kuhati odrezak. Izbornik nudi nekoliko vrsta ribai ekskluzivnih jela od mesa kuhara s dizajnerskom prezentacijom. U glavnoj dvorani steakhousea nalazi se prostrana otvorena kuhinja, tako da možete osobno promatrati kako se priprema vaša narudžba.

Steakhouse "Mesnica" - odlično mjesto za prijateljski sastanak ili mali banket. Tvrtka može udobno smjestiti do 7 osoba u VIP-zoni. Ustanova nudi opsežnu vinsku kartu, od koje posebno hvale piće Novog svijeta, ali imajte na umu da se većina njih može naručiti samo u boci. Prilikom naručivanja konobara nudi se odabir stupnja pečenja mesa i umaka za jelo. Usput, ako vam se ne sviđa steak, možete odbiti platiti jelo ili ga zamijeniti. Cijene su ovdje visoke, ali okus mesnih jela ih opravdava. U prosjeku, ček za jednu osobu iznosi 2 000 rubalja.

Popularni glasovi - koji je odrezak u Moskvi najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 18
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije