5 najboljih škola vožnje u Nižnji Novgorod

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih škola vožnje u Nizhny Novgorod

1 automatski pilot Najbolji sklop za obuku, kvalificirani instruktori
2 MAX Neograničena teorija, obrok bez prve rate
3 Auto-stil Najbolja flota, slobodna vježba pri ponovnom preuzimanju
4 Auto-Pro-NN Suvremene teorijske nastave, fiksni troškovi
5 Centar-A Grupa za učenje na daljinu, prikladan raspon vozila

Ako želite dobiti vozačku dozvolu, prvi korak je odabrati vozačku školu. U Nižnjem Novgorodu postoji više od 50 ustanova koje nude obuku vozača u različitim kategorijama. Ali kako ne napraviti pogrešku s izborom? Posebno za vas pripremili smo TOP-5 najboljih autoškola u Nižnjem Novgorodu s vlastitim autodromom i povoljnim cijenama za obuku.

Top 5 najboljih škola vožnje u Nizhny Novgorod

5 Centar-A


Grupa za učenje na daljinu, prikladan raspon vozila
+7 (831) 413-03-27, web stranica: ca52.ru
Na karti: Nižnji Novgorod, st. Gagarin, 12
Ocjena (2019): 4.6

Upravljački centar "Center-A" obučava vozače različitih kategorija: B, B1, C, D, A, A1 i M. Jedna od njegovih prednosti je vlastiti sklop s umjetnom rasvjetom koji zadovoljava sve zahtjeve novih programa obuke. Osoblje uključuje iskusne instruktore, učitelje i savjetnika psihologa. Postoji skupina učenja na daljinu. Vožnja se provodi po individualnom rasporedu sedam dana u tjednu.

U pregledima napominju da svaki student ima pravo odabrati automobil za vježbanje. U školi "Centar-A" rade prijateljski i iskusni instruktori, dostupni da objasne sav teoretski materijal. Možete dobiti beskamatne rate za cijelo razdoblje studija. Osim toga, ako ste student, možete dobiti popust od 3.000 rubalja. Pros: stalni skup, vlastiti računalni razred za proučavanje teorije, moderno parkiralište. Cons: dugo trening, neugodno mjesto.


4 Auto-Pro-NN


Suvremene teorijske nastave, fiksni troškovi
+7 (831) 295-75-45, web stranica: avtoprofi-nn.ru
Na karti: Nižnji Novgorod, st. Smirnova, 12
Ocjena (2019): 4.7

"Avto-Profi-NN" je 10 modernih teorijskih predavanja, 12 stručnih učitelja teorije i autodroma od više od 10 000 m2 sa stacionarnom rasvjetom. Ovdje treniraju najbolje vozače kategorija: A, B, C, D, BE, CE i DE. Program uključuje 50 lekcija od 60 minuta i vježbu. Obuka se provodi i na mehanici i na stroju (cijena je ista).

Flota škole uključuje širok raspon vozila: VAZ 2114, Renault Sandero, Hyundai Getz, Chevrolet Lanos, Daewoo Nexia, itd. Grupe se sastoje od 15-20 osoba. U recenzijama pišu da je razred opremljen svime što je potrebno za proučavanje prometnih pravila i uređaja vozila. Pros: fiksni troškovi bez dodatnih naknada, mogućnost zamjene instruktora, teorije i prakse vikendom. Negativni - obročna naknada se ne isplaćuje svim studentima.

3 Auto-stil


Najbolja flota, slobodna vježba pri ponovnom preuzimanju
+7 (831) 295-08-08, web stranica: avtofristail.ru
Na karti: Nižnji Novgorod, st. Sovjetska vojska, 16
Ocjena (2019): 4.8

Dugo si sanjao prava? Tada preporučujemo da ide na obuku u jednoj od najboljih škola vožnje u Nižnji Novgorod "Auto-Freestyle". Ovdje se vozači treniraju u kategorijama: B, BE, C, CE i D. Glavna prednost škole je besplatna dodatna praksa za pripremu ponovnog polaganja ispita. Trening je organiziran na automobilima domaćih i uvoznih, tu je i opremljena klasa modernih avtotrenažera.

Auto škola ima vlastiti autodrom, održavaju se interni pregledi. Za praktičnost studenata, nastava se provodi od 6:00 do 19:00 sati, moguće je proučiti rutu od staze do kuće. Raspored predavanja izrađuje se pojedinačno prije početka treninga, koji se zatim može prilagoditi.Trajanje jedne teorijske satnice je 1,5 sata. Pros: stalni kontinuirani skup, sustav plaćanja po fazama, profesionalni tim.

2 MAX


Neograničena teorija, obrok bez prve rate
+7 (953) 353-73-54, web stranica: maxnn.ru
Na karti: Nižnji Novgorod, st. Bulevar Mira, 3
Ocjena (2019): 4.9

"MAX" je jedna od najboljih vozačkih škola u Nižnjem Novgorodu. Nudi 4 programa stručnog usavršavanja za vozače kategorija “A” i “B”. Glavna prednost škole je format "all inclusive". Ovo je jedino mjesto u gradu u kojem postoji neograničena teorija u učionici i na internetu, kao i vožnja, trkačka staza i ispiti. Dodatni popust možete dobiti slanjem prijave putem web-stranice autoškole.

Trening se provodi ujutro i navečer, regrutiraju se skupine slobodnog dana. U praksi sami odabirete vrijeme vožnje od 6:00 do 21:00 bez slobodnih dana. Ako su vaše financijske mogućnosti ograničene, preporučujemo da organizirate ovdje ponuđene rate, čak i bez predujma. Trajanje obuke - 2,5 mjeseca. Pros: analiza tipičnih situacija na cesti, moderniji obrazovni proces i online nastava kako bi se uštedjelo vrijeme, fleksibilan raspored. Školarina - određena gorivom i literaturom.


1 automatski pilot


Najbolji sklop za obuku, kvalificirani instruktori
+7 (831) 280-81-41, web stranica: apilot.ru
Na karti: Nižnji Novgorod, pr-t Gagarin, d. 69
Ocjena (2019): 5.0

"Autopilot" nije samo škola, već tim pravih profesionalaca sposobnih za obuku vozača najviše razine. Ona strogo prati stanje materijalne i tehničke osnove. Do 2019. godine flota se obnavlja s 30 novih suvremenih automobila, od kojih su većina strani automobili s automatskim mjenjačem.

Trening se provodi u krugu, koji se smatra jednim od najboljih u Nižnjem Novgorodu. Ovdje učenici prakticiraju standardne vježbe, a također dobivaju vještine putovanja u gradskim uvjetima. Nastavnici temeljito analiziraju svih 800 teoretskih pitanja sa studentima, konstantno razjašnjavaju situaciju na cesti i kažu kako se osjećati na upravljaču što pouzdanije. Pros: visokokvalitetni simulatori, iskusno osoblje nastavnika i instruktora, mogućnost plaćanja u ratama, kao i prikladan položaj grana. Većina učenika škole "Autopilot" polaže ispit iz prometne policije od prvog puta!

Popularno glasovanje - koja je autoškola u Nižnjem Novgorodu najbolja?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije