10 najboljih yoga studija u Moskvi

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih yoga studija u Moskvi

1 NYM Yoga Vrhunski instruktori, više od 55 smjerova
2 Tečaj joge Udobne grijane sobe, joga u hammocks
3 YogaDOM Intenzivni program za početnike, povoljan položaj
4 Budi yoga Studio Premium na Arbatu, mini-grupe
5 Prana Najbolje cijene za jednokratne lekcije, više od 100 instruktora
6 iSoul klub Nontrivialni stilovi joge, ogromna soba u potkrovlju
7 Zrak Jedinstveni prostor sa staklenim krovom, dječje prakse
8 Satna Tematski i posebni tečajevi, popusti za studente
9 Moskovska škola yoge Najbolji programi za trudnice, vrlo ugodno mjesto.
10 Doba Vodenjaka Tradicionalni i moderni stilovi yoge, mobilna aplikacija

U Moskvi se svake godine otvaraju novi studiji joge. Oni nude širok raspon različitih destinacija: Bikram, Hatha, Kundalini, Jivamukti i čak Antigravitacija. U ovom pregledu - 10 od najboljih moskovskih yoga studija, gdje možete pronaći sklad sa svojim unutarnjim svijetom i dobiti poticaj energije.

Top 10 najboljih yoga studija u Moskvi

10 Doba Vodenjaka


Tradicionalni i moderni stilovi yoge, mobilna aplikacija
+7 (495) 204-18-21, web stranica: aquarianage.ru
Na karti: Moskva, st. Alexander Nevsky, 27
Ocjena (2019): 4.1

Studio "Age of Aquarius" je toplo i mirno mjesto s ugodnim otomanima i ukusnim čajem. Nudi programe posebno osmišljene za prirodno zdravlje i rješavanje životnih zadataka. Od drevnih škola postoje predavanja u stilu Kundalini, Hatha, pa čak i Yantra. Iskusniji praktičari preporučuju pokušaj suvremenih tehnika: STI Yoga, Apnea Yoga, Yoga 23.

Studio se sastoji od dvije zajedničke prostorije i odvojenog prostora za privatne satove. Svaki vikend postoje turniri za indijsku igru ​​Chaupar. U pregledima se napominje da je razina opterećenja umjerena. Uvijek ga možete sami regulirati: od jednostavnih i osnovnih do naprednijih. Pros: fleksibilan raspored nastave, program joge za dječju igru, vlastita mobilna aplikacija za predsnimanje. Manje klase se često otkazuju. Administratori upozoravaju na to, ali za samo 2-3 sata.


9 Moskovska škola yoge


Najbolji programi za trudnice, vrlo ugodno mjesto.
+7 (926) 158-87-77, web stranica: mos-yoga.ru
Na karti: Moskva, st. Myasnitskaya 24/7
Ocjena (2019): 4.2

Moskovska škola yoge prostrani je studio u samom centru grada, udaljen samo 2 minute od stanice Chistye Prudy. Profesionalni učitelji provode ne samo grupne, već i individualne satove u udobnim dvoranama. Posebno su popularni programi za djecu i trudnice, kao i uparene prakse.

Osim joge, ovdje se redovito održavaju seminari, čajana je otvorena, a organiziraju se i zabave. Učitelji na početnoj razini obučavaju se s naglaskom na daljnji studij na Yoga akademiji. Postoji početna i osnovna faza, nakon čega ćete moći započeti dubinsku praksu. Pros: vrlo ugodno mjesto, zgodan sustav plaćanja, razne promocije i popusti, ugodna klasična glazba.

8 Satna


Tematski i posebni tečajevi, popusti za studente
+7 (495) 623-06-50, web stranica: satnam.ru
Na karti: Moskva, st. Pokrovka, 6
Ocjena (2019): 4.3

Studio Sat Nam je jedinstveni prostor stvoren ne samo za duhovnu praksu i jogu, već i za međuljudski razvoj. Iskusni učitelji provode prakse različitih intenziteta za osobe s bilo kojom razinom izobrazbe. Redovita nastava održava se u velikoj dvorani (100 m.)2), te u malim organiziranim tematskim i posebnim tečajevima. Glavna područja: Hatha Yoga, taoističke prakse, kundalini, žene, itd.

Cijena posjete ovdje je od 750 rubalja. Postoji širok raspon pretplata, uključujući 5, 7 i 10 lekcija. U pregledima napominju da se nude ugodni popusti za studente i umirovljenike koji žele ovladati yogom.Profesionalci: snažno nastavničko osoblje, domaća atmosfera, ukusni đumbirski čaj nakon škole, kao i male, ali udobne svlačionice. Minus - u večernjim satima i vikendom ima previše posjetitelja, stoga preporučujemo odlazak ovdje za jutarnju ili popodnevnu nastavu.


7 Zrak


Jedinstveni prostor sa staklenim krovom, dječje prakse
+7 (499) 704-32-21, web stranica: vozduh-studio.ru
Na karti: Moskva, trans. 3. Samotehnička, 11
Ocjena (2019): 4.4

"Zrak" je svijetao prostor pod staklenim krovom, tri dvorane različitih veličina i ugodan kafić s hranom. Ovdje su redovne joge, fitness i ples. Jedno od rijetkih mjesta u Moskvi gdje se organiziraju vježbe za djecu od 4 do 15 godina. Odvojeni programi namijenjeni su trudnicama i parovima koji više vole studirati zajedno.

Ovdje se održavaju tjedni majstorski tečajevi i predavanja uz sudjelovanje stranih nastavnika. Iz stilova preporučujemo pokušati s acro yogom, koju je sada teško naći u Rusiji, i hatha yogi. Profesionalci: zapanjujući panoramski pogledi iz dvorana, trgovina prirodnom kozmetikom i priborom, detox bar s voćnim sokovima, grupni i individualni trening. Minus - nema jednokratnih lekcija, na prodaju se predaju samo ulaznice za 5 posjeta mjesečno.

6 iSoul klub


Nontrivialni stilovi joge, ogromna soba u potkrovlju
+7 (903) 193-11-00, web stranica: isoulclub.ru
Na karti: Moskva, trans. Bolshaya Drovyanoy, d
Ocjena (2019): 4.5

Ugodan kafić s domaćom vegetarijanskom kuhinjom, ogromna soba u potkrovlju površine 250 m2 i osjetljivi majstori - to je ono što razlikuje studio iSoul Club. Najbolji izbor za one koji su upoznati s klasičnim smjerovima i žele učiti ne-trivijalne stilove joge. Tjelesna terapija, praksa pozornosti, Qigong - vrijeme je da probate nešto novo!

Tijekom vikenda održavaju se nevjerojatni sastanci i seminari uz sudjelovanje duhovnih učitelja, glazbenih sastava i astrologa. U recenzijama napominju da iSoul Club ima domaću i istinski dušu. Ujutro se ovdje poslužuju “ispravni” doručci, koje možete probati ovdje ili ponijeti sa sobom. Tu je trgovina s ayurvedskim čajem, tamjanom i svijetlim knjigama. Pros: prikladan način rada (od 6:30 do 23:00), redovite radionice, snimanje webinara za početnike, besplatne konzultacije o ayurvedi.


5 Prana


Najbolje cijene za jednokratne lekcije, više od 100 instruktora
+7 (495) 783-69-96, web stranica: pranayoga.ru
Na karti: Moskva, st. Zoološki, 4
Ocjena (2019): 4.6

Glavna prednost studija "Prana" - niske cijene. Cijena jednog razreda ovdje je samo 350 rubalja. dan i 450 rubalja. nakon 18:30 sati. Studio ima prostranu dvoranu opremljenu svim potrebnim za trening. Ovdje možete odabrati za sebe najprikladniji smjer: klasičnu yogu, za kralježnicu, Iyengar, žensku praksu, itd. Instruktori pomažu prilagoditi se bilo kojem programu, bez obzira na vašu razinu obuke.

Posebna se pozornost posvećuje sigurnosti, pa je isključeno bilje čak i početnika. Klub je opremljen tuš kabinama i udobnim svlačionicama. Kutije, deke i ostali pribor za jogu dostupni su ovdje besplatno. Pros: više od 100 iskusnih instruktora, mogućnost isprobavanja plutajuće, profesionalne sobe za masažu, kao i ugodan kafić s najukusnijim vegetarijanskim desertima u gradu.


4 Budi yoga


Studio Premium na Arbatu, mini-grupe
+7 (495) 725-97-97, web stranica: be-yoga.ru
Na karti: Moskva, st. Arbat, 6/2
Ocjena (2019): 4.7

Be Yoga je vrhunski yoga studio. Složenost treninga odabire se pojedinačno, ovisno o vašim ciljevima. Jedno od rijetkih mjesta u Moskvi gdje se prakticiraju mini-grupe od 5-7 osoba. To vam omogućuje da bolje razradite dah i da svaki put svladate sve teže asane. Studio nudi više od 50 različitih područja joge, uključujući posebne programe za oblikovanje tijela, gubitak težine, opuštanje i razvoj fleksibilnosti.

Klub je otvoren od 9:00 do 21:00, ali se čak možete prijaviti za individualni sat izvan radnog vremena (uz dodatnu naknadu).Fitobar je opremljen širokim izborom svježih sokova, au mirisnoj sobi možete uživati ​​u masaži čakra, umatanju morskih algi i drugim opuštajućim tretmanima za tijelo. Pros: konzultacija s liječnikom opće prakse i sastavljanje individualne prehrane, prostrane svlačionice, svijetao i ugodan prostor. Pohađanje nastave u studiju Be Yoga koštat će vas najmanje 1.000 rubalja.

3 YogaDOM


Intenzivni program za početnike, povoljan položaj
+7 (495) 740-48-71, web stranica: yogadom.ru
Na karti: Moskva, trans. Petrovsky, 1/30
Ocjena (2019): 4.8

Ako još niste upoznati s jogom, preporučujemo posjetiti ABC Yoga program iz YogaDOM studija. To je 2-3 sata intenzivno, što provode najbolji učitelji Moskve. Jedan cilj - upoznati gosta sa sobom, jogom i prostorom. Lekcija započinje analizom osnovnih asana, a završava ispijanjem čaja s osnivačem kluba. Ovdje se govori samo o najvažnijim, a zatim daju omotnicu s obrtom s popisom preporučene literature i osnovnih poza koje će vam pomoći izgraditi osobnu praksu.

Jedna od prednosti studija je i povoljan položaj. Nalazi se u samom centru, samo nekoliko minuta od Čehova i Tverske. U recenzijama pišu da svaki učitelj ovdje ima svoj stil i svoje učenike. Profesionalci: individualni rad s disanjem, vegetarijanski kafić zdravih jela i pića, redoviti sastanci s ayurvedskim stručnjacima i intenzivno radno opterećenje.

2 Tečaj joge


Udobne grijane sobe, joga u hammocks
+7 (928) 270-77-33, web stranica: yogaclass.su
Na karti: Moskva, trans. Voznesensky, 9
Ocjena (2019): 4.9

Klasa yoge najbolje je mjesto za pronalaženje vanjske svjetlosti i unutarnjeg sklada. Moderni studio s hrastovim podom, lagana glazba i stalna opskrba svježim zrakom omogućuje posjetiteljima da se opuste i osjećaju kao kod kuće. Ovdje ćete sigurno voljeti one koji vole vježbati u malim skupinama kako bi što točnije ovladali najtežim asanama. Možete se prijaviti ili se upoznati s rasporedom putem prikladnog online obrasca.

U maloj, ali laganoj čajnoj sobi, možete se opustiti nakon predavanja i razgovarati s instruktorom o mogućnostima vježbanja. Ovdje se održava čitav niz majstorskih tečajeva vodećih ruskih učitelja, ali postati njihov sudionik moguć je samo uz prethodnu najavu. Pros: yoga u hammocks, instruktori s visokom profesionalnom razinom i 3 dvorane s grijanim podovima (velike, srednje i male), potpuno opremljene novom opremom.


1 NYM Yoga


Vrhunski instruktori, više od 55 smjerova
+7 (499) 24-17-70, web stranica: nym-yoga.com
Na karti: Moskva, trans. Plotnikov 4/5
Ocjena (2019): 5.0

NYM Yoga je najbolji komorni studio s jedinstvenom atmosferom za one koji žele ovladati asanama na osami s prigušenim svjetlom. Ovo je jedina dvorana u Moskvi u kojoj se Jivamukti yoga podučava pjevanjem mantrom i meditacijom (zapadni smjer). Seminari se održavaju ovdje s iskusnim mentorima i guruima iz različitih dijelova svijeta, a cijena jedne klase je samo 650 rubalja. Pravi kutak mira, opuštanja i sklada.

Studio ima vlastitu trgovinu u kojoj možete kupiti majice i hlače izrađene od 100% pamuka, organske kozmetike i posebnog pribora za jogu (na primjer, jastučići za oči). Nakon predavanja svakako isprobajte čaj ili lassi s domaćim slasticama u vlastitom kafiću studija. U pregledima napominju da je poticanje energije nakon vježbanja zajamčeno. Profesionalci: seminari na engleskom jeziku, intenzivni programi, pažljivi učitelji, dobro napisan raspored, kao i ugodna atmosfera.


Popularno glasanje - koji je najbolji yoga studio u Moskvi?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju.Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije