5 najboljih tvrtki za isporuku vode u St. Petersburgu

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih tvrtki za isporuku vode u St. Petersburgu

1 AkvaBalt Najbolji arterski dobavljač vode iz Karelije
2 Sretan vodonosnik Sustav za čišćenje s pet stupnjeva prijenosa. Sanitarne usluge
3 Rodnikovy rub Certificirani proizvodi visoke kvalitete
4 Vodeni svijet Najstariji proizvođač flaširane vode u St. Petersburgu
5 Usluga Arkhyz Službeni distributer biljaka na Sjevernom Kavkazu

Čista pitka voda temelj je zdrave prehrane za svakoga od nas. Da bi svi organi i tjelesni sustavi radili u udobnom načinu rada, osoba mora piti najmanje 2 litre tekućine dnevno. U idealnom slučaju, ako imate priliku konzumirati vodu iz prirodnih izvora koji su ekološki prihvatljivi, većina stanovnika megalopolisa, nažalost, nije dostupna. Zatim postoje dva načina: instalirati skup sustav za čišćenje u vlastiti stan ili kontaktirati posebne tvrtke koje nose vode u bocama na adrese.

Ako ste, poput ogromne većine naših sunarodnjaka, izabrali drugu opciju, i živite u gradu Sankt Peterburgu, onda je ovaj članak za vas. Odabrali smo prvih 5 tvrtki za kućnu dostavu koje imaju najpovoljnije uvjete za kupnju i uživaju najviše povjerenja korisnika. Pažljivo smo proučavali stranice svake tvrtke i pročitali recenzije na internetu kako bi raspodjela mjesta u našem rangiranju bila što objektivnija.

Top 5 najboljih tvrtki za isporuku vode u St. Petersburgu

5 Usluga Arkhyz


Službeni distributer biljaka na Sjevernom Kavkazu
Web stranica: arkhyz.spb.ru; Tel .: +7 (812) 719-00-00
Na karti: St. Petersburg, st. Afonskaya, kuća 2, ured 2-206
Ocjena (2019): 4.6

Stranica arkhyz.spb.ru je cijeli online hipermarket korisnih kućanskih predmeta. Osim akvatičnih proizvoda, možete kupiti razne vrste hrane (namirnice, meso, mlijeko, slatkiše), pića (voćni napici, sokovi, bezalkoholna pića), kozmetiku, pa čak i kućne kemikalije. Međutim, prioritetna aktivnost tvrtke je, naravno, prodaja flaširane pitke vode koja se dobiva iz prirodnih izvora Sjevernog Kavkaza.

"Arkhyz Service" je službeni zastupnik nekoliko velikih pogona za proizvodnju mineralne vode, koji jamče najbolju kvalitetu i ekološku sigurnost robe. U prodaju vode dolazi u različitim spremnicima - od 0,5 do 19 litara. Stranica ima jednokratne i redovite promocije, čime se značajno smanjuje kupovna cijena. Primjerice, ako plaćate 2 velike boce mineralne vode, svaki kupac dobiva mehaničku pumpu kao poklon, a na njegov rođendan možete računati na besplatno pakiranje negaziranog planinskog vrha. Dostava u dom ili ured obavlja se vlastitom flotom. Još jedan nesumnjiv “plus” tvrtke je jasna i informativna web stranica, na kojoj možete ne samo brzo odabrati potrebne pozicije, nego i proučiti mnoge zanimljive članke na temu potrošnje vode i vode.


4 Vodeni svijet


Najstariji proizvođač flaširane vode u St. Petersburgu
Web stranica: svoda.ru; Tel .: +7 (812) 325-71-71
Na karti: St. Petersburg, st. Autogeno d.3 (ured); Bolshoy Smolensky pr. D. 11 a. 1 (skladište)
Ocjena (2019): 4.7

Tvrtka "World of Water" je najstariji brand za isporuku vode za dom i ured, koji djeluju na području Sankt Peterburga i regije. Osnovana 1996. godine, tvrtka još uvijek uživa poštovanje i povjerenje svojih kupaca, prodaje kvalitetne proizvode za piće nekoliko vrsta, kao i nudi profesionalnu opremu za prodaju, kontejnere različitih veličina, sve vrste čajeva, kavu, žele, prirodne sirupe i druge srodne proizvode. proizvodi.

Temelj online kataloga čine najbolji premium vodeni brendovi: Silver Water, Dew Drop, AquaFee, Elbrussia i neke druge sorte, čiji ćete potpuni popis naći na web stranici.Tvrtka se nedavno spojila s drugim LLC - „World of Drinks“, što je omogućilo značajno proširenje opsega, ažuriranje asortimana i proizvodne baze. "Svijet vode" surađuje s mnogim poznatim trgovačkim lancima grada, a također nudi i neke jeftine medicinske i dječje ustanove u Sankt Peterburgu čistom vodom. Dostava se obavlja svakodnevno, od ponedjeljka do subote uključivo. Prilikom naručivanja od dvije boce od 19 litara, usluga je besplatna.

3 Rodnikovy rub


Certificirani proizvodi visoke kvalitete
Web stranica: springland.ru; Tel .: +7 (812) 320-18-18
Na karti: Sankt Peterburg, ulica Shafirovsky, 6
Ocjena (2019): 4.8

Glavna djelatnost tvrtke Rodnikovy Krai je proizvodnja i prodaja prirodne vode iz poznatog proljeća Trojstva, dubine 250 m. Kako bi svatko mogao vidjeti za sebe visoku razinu organizacije usisavanja i punjenja, tvrtka provodi besplatne vođene ture do svoje proizvodne baze, tijekom kojih se možete upoznati sa svim fazama obrade vode. Možete biti sigurni u visoku kvalitetu Spring Land proizvoda bez napuštanja udobne stolice. Na stranici u javnoj domeni nalaze se svi potrebni certifikati, zaključci i test izvješća različitih vladinih nadzornika.

Osim vode u bocama, katalog springland.ru sadrži mnoge srodne proizvode, među kojima su hladnjaci za pod i stol, pumpe, dozatori i sve vrste zdravih slatkiša (prirodni med, čaj, kava, vrhnje) posebno su popularni. Cijena jedne pune boce od 19 litara počinje od 250 rubalja. za komad. Dostava narudžbi u Sankt Peterburgu i Lenjingradskoj regiji vrši se prema rasporedu uz mogućnost dostave iz dana u dan (provjerite kod upravitelja).

2 Sretan vodonosnik


Sustav za čišćenje s pet stupnjeva prijenosa. Sanitarne usluge
Web stranica: vodovoz-spb.ru; Tel .: +7 (812) 493-50-93
Na karti: St. Petersburg, st. Sofiyskaya 4 st. 3, lit.
Ocjena (2019): 4.9

Jedna od najpopularnijih usluga u Sankt Peterburgu za isporuku vode, "Vesely Vodovoz" privlači kupce dobrom kvalitetom prodanih proizvoda, kao i velikim popustima i povoljnim uvjetima isporuke. Tvrtka opskrbljuje vodom proizvedenu u regiji Pskov na dubini od najmanje 60 m. Sustav za čišćenje u pet koraka (uključujući ultraljubičastu sterilizaciju) omogućuje dobivanje proizvoda s najvišim stupnjem sigurnosti na izlazu bez gubitka organoleptičkih svojstava. Voda je prikladna za piće i kuhanje, ne postaje mutna, ne postaje zelena i ne stvara skalu tijekom ključanja.

Tekućina se pakira u dvije vrste spremnika - po 5 i 19 litara. Također na stranici vodovoz-spb.ru možete kupiti razne specijalizirane opreme i pribora. "Merry Water Carrier" pruža uslugu postprodajnih usluga za kupljene hladnjake i nudi uslugu sanitarne obrade i dezinfekcije spremnika za vodu. Voda će biti isporučena na većinu područja Sankt Peterburga na dan narudžbe. Minimalna količina - 2 velike boce. Ako imate priliku, možete samostalno uzeti vodu ili opremu iz ureda tvrtke, au tom slučaju imate pravo na neki popust na cijenu robe.


1 AkvaBalt


Najbolji arterski dobavljač vode iz Karelije
Web stranica: aquabalt.ru; Tel .: +7 (812) 454-45-44
Na karti: St. Petersburg, st. Novo-Rybinsk, 19-21, lit. A, BC Kvartal, of. 526
Ocjena (2019): 5.0

St. Peterburgeri koji brinu o zdravlju i pridaju veliku važnost kvaliteti svoje prehrane, za svoje potrebe najčešće biraju vodu AquaBalt, smatrajući je najboljom u okusu i ekološkoj sigurnosti. Arteški bunari iz kojih se izdvaja korisna tekućina nalaze se na području Karelijskog otoka, na dovoljnoj udaljenosti od industrijskih zona. Ova voda za piće ima optimalni sadržaj joda, magnezija i kalcija, a ne samo da može ugasiti žeđ, već je i sposobna održati potrebnu ravnotežu minerala u našem tijelu.

"AquaBalt" brine o zdravlju mlađe generacije - ovdje možete naručiti flaširanu "baby" vodu, posebno prilagođenu potrebama djece od trenutka rođenja.Osim toga, stranica sadrži nekoliko vrsta vrhunskih mineralnih voda (ljekovitih i stolnih), kao i opremu za flaširanje, jednokratnu posudu, hladnjake i drugu opremu. Za razliku od većine konkurenata, AquaBalt nudi veliki izbor kontejnera različitih volumena. Ovisno o pojedinačnim zahtjevima, vodu možete kupiti u standardnim bocama od 19 litara, kao iu manjim spremnicima - od 0,25 l. Tvrtka isporučuje svoje proizvode u sve četvrti Sankt Peterburga bilo koji dan, bez vikenda i praznika.

Popularno glasanje - koja je najbolja tvrtka za isporuku vode u St. Petersburgu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 3
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije