10 najboljih dječjih kampova u Lenjingradskoj regiji

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih dječjih kampova u Lenjingradskoj regiji

1 karavela Najbolji kamp s tematskim smjenama, veliko jezero s plažom
2 Vagant Autorski program Skills UP, eko-dom
3 Grad majstora Bazen i trampolin na licu mjesta, jahanje
4 Škola čarobnjaka Jedinstvene teme, kazališni i dizajnerski studiji
5 Sunčani otok Najbolji konjički kamp, ​​smještaj u udobnim šatorima
6 galeb Program razvoja nastave, pristupačne cijene
7 Pametni praznici Odličan jezični kamp, ​​zanimljivi gosti i natjecanja
8 naprava za davanje signala Različite mogućnosti smještaja, zid za penjanje i biljar
9 val Najbolji sanatorijski kamp, ​​moderno kino
10 meridijan Fascinantne tematske igre, turistička sekcija

Ljeto je najbolje vrijeme za zabavu. Jeste li već razmišljali o tome u kojem se dječjem kampu vaše dijete može dobro odmoriti? Kako ne biste pogriješili, pogledajte naše TOP-10 najboljih mjesta u Lenjingradskoj regiji s profesionalnim savjetnicima, dobrom prehranom i izvrsnim zabavnim programom!

Top 10 najboljih dječjih kampova u Lenjingradskoj regiji

10 meridijan


Fascinantne tematske igre, turistička sekcija
+7 (812) 975-00-71, web stranica: vk.com/meridian_bp
Na karti: Lenjingradska regija, rn Lugsky, s. Kalganovka
Ocjena (2019): 4.1

Kamp "Meridian" nalazi se na samoj obali jezera u Lenjingradskoj regiji. Ovo je slikovito i ekološki prihvatljivo mjesto gdje se djeca smještaju u dvokatne zgrade od 4-6 osoba u sobi sa svim pogodnostima na katu. Ukusna pet obroka dnevno uz veliki izbor svježeg voća i povrća.

Tijekom smjene oko vatre se održavaju uzbudljive tematske igre, šarene proslave i okupljanja ognjišta. Područje je opremljeno otvorenim igralištima za odbojku i košarku, tu je trgovina elektroničkim igrama i kino dvorana. Pros: konjički sportovi, turistička sekcija, raznolika prehrana. Cons: visoki troškovi, veliki timovi do 30 ljudi.


9 val


Najbolji sanatorijski kamp, ​​moderno kino
+7 (812) 230-62-28, web stranica: www.3dol.ru
Na karti: Lenjingradska regija, općina Vyborg, pos. proplanak
Ocjena (2019): 4.2

Dječji sanatorij kamp "Wave" radi već više od 30 godina, uzimajući djecu iz Sankt Peterburga i drugih gradova Rusije. Na prostranom području od 9 hektara nalaze se zimske i ljetne građevine, blagovaonica za 400 osoba, knjižnica i kino dvorana. Tu je igraonica s dječjim bazenom, zanimljive igre na ploči i dame.

Moderni bazen je opremljen, ali u toplim ljetnim danima, djeca pod nadzorom savjetnika idu na kupanje u jezero. Poseban naglasak stavljen je na liječenje i prevenciju dišnih organa i mišićno-koštanog sustava. Pros: puno sekcija i klubova, teretana, slane sobe i kokteli s kisikom. Minus - neudobna plaža.

8 naprava za davanje signala


Različite mogućnosti smještaja, zid za penjanje i biljar
+7 (812) 210-46-40, web stranica: rpk-svyazist.ru
Na karti: Lenjingradska regija, Priozerski okrug, str. Petra
Ocjena (2019): 4.3

"Signaler" je dječji sportski kamp koji se nalazi samo 70 km od Sankt Peterburga. Nalazi se na obali jezera okruženog borovom šumom. Za djecu postoje razne mogućnosti smještaja, tako da možete računati na prihvatljiv proračun. Izbor: sobe za 4, 6 ili 8 osoba sa svim sadržajima ili vikendicama.

Tijekom smjene tu su razni kreativni i sportski programi: streličarstvo, šumski izleti itd. Pros: stijena za penjanje s dvije staze i visine 6 m, bazen, sauna i odbojkaško igralište. Na raspolaganju su stolni tenis i biljar. Kamp djeluje tijekom cijele godine. Minus - jedinice se ne završavaju prema dobi.


7 Pametni praznici


Odličan jezični kamp, ​​zanimljivi gosti i natjecanja
+7 (812) 571-56-82, web stranica: smartholidays.spb.ru
Na karti: Lenjingradska regija, općina Vyborg, pos. Tsvelodubovo
Ocjena (2019): 4.4

Putovanje dječjim kampom „Smart Holidays“ u St. Petersburgu je izvrsna prilika za dijete da nauči govoriti engleski jezik, upoznati prijatelje i proširiti svoj društveni krug. Ovdje se održavaju kreativne radionice, fascinantni i zabavni tečajevi engleskog jezika, kao i "čarobni" studiji sporta, koreografije pa čak i kazališta.

Svaka smjena je igra uloga "Kronike tisuća svjetova" s zanimljivim zadacima, natjecanjima, predstavama i natjecanjima. Dečki žive u sobama za 4-6 osoba, svi sadržaji su na podu. Pros: privatni bazen, mladi, ali dobro obrazovani i kreativni savjetnici, autorske metode engleskog, s naglaskom na govor.

6 galeb


Program razvoja nastave, pristupačne cijene
+7 (812) 715-56-40, web stranica: 7155640.ru
Na karti: Lenjingradska regija, poz. spicate
Ocjena (2019): 4.5

Dječji rekreativni kamp "Chaika" nalazi se u slikovitom kutku Karelijskog otoka okružen s dva jezera. Nudi raznovrsnu zabavu za djecu od 6 do 16 godina: nogomet, zabavne startove, ples i odbojku. Odredi se formiraju prema dobi, ali u svakoj ne više od 20 ljudi, tako da savjetnici imaju vremena brinuti se o svima.

U pregledima, među prednostima, nalazi se ukusna domaća jela, program za svaku radnu smjenu i privatna uređena plaža. Kamp se nalazi samo 64 km od Sankt Peterburga. Cijena smjene je samo 20.000 rubalja. Minus - loš Wi-Fi, pa ako želite razgovarati s djetetom putem videopoziva, kontaktirajte svog savjetnika.


5 Sunčani otok


Najbolji konjički kamp, ​​smještaj u udobnim šatorima
+7 (812) 940-15-86, site: solostrov.ru
Na karti: Lenjingradska regija, Vsevolozhsk, Griboyedov Ave., 110B
Ocjena (2019): 4.6

"Sunny Island" - jedini konjički dječji kamp, ​​koji se nalazi u blizini Sankt Peterburga. Najbolji izbor za djecu koja vole konje i žele naučiti jahati konja. Ovdje podučavaju od nule i pomažu poboljšati postojeće vještine. U svakoj smjeni, osim treninga konja, bolje se upoznaju s turizmom i prevladaju prepreke za užad.

Šatori za 10-15 ljudi pripremljeni su za djecu. Tu su tuš i WC. Organizirano pet obroka dnevno. Puna cijena smjene je 36.000 rubalja. Profesionalci: majstorski tečajevi za njegu konja, udobni kreveti na kat, uzbudljiv konopac.


4 Škola čarobnjaka


Jedinstvene teme, kazališni i dizajnerski studiji
+7 (911) 927-00-18, website: Swiss-spb.rf
Na karti: Lenjingradska regija, općina Vyborg, pos. Roshchino
Ocjena (2019): 4.7

Glavna prednost kampa „Škola čarobnjaka“ neobična je tema smjena. Svakodnevno se održavaju kazališne, glazbene, plesne i čak dizajnerske radionice u kojima djeca stvaraju i razvijaju se pod vodstvom stručnjaka. Program prebacivanja uključuje igre po stanicama, snimanje filmova i isječaka, kao i fotografiranje.

Kamp se nalazi na prekrasnom mjestu Karelijskog otoka. Za ugodan smještaj djece na obali jezera pripremljena je dvoetažna zgrada. Profesionalci: studiji za sport i psihologiju, moderna teretana, tečajevi za fitness i aerobik. "Škola čarobnjaka" je mjesto gdje neće biti dosadno!

3 Grad majstora


Bazen i trampolin na licu mjesta, jahanje
+7 (921) 907-67-51, web stranica: gradski upravitelj sp
Na karti: Lenjingradska regija, okrug Priozersky, pos. Losevo
Ocjena (2019): 4.8

Pješačenje, jahanje, lansiranje trutovi i rafting - sve to djeca čekaju u najboljem dječjem kampu "Grad majstora", koji se nalazi u blizini St. Ima ogroman teritorij koji se nalazi uz borovu šumu i promatračku terasu s koje se pruža panoramski pogled. Djeca od 6 do 15 godina su prihvaćena ovdje, ali je cijena jedne smjene prilično visoka: od 40.500 do 50.500 rubalja.

Kamp se uči svirati gitaru, organizirati flash mobove i diskoteke. Natjecanja u paintballu i streličarstvu održavaju se između jedinica. Postoji zid za penjanje i bazen. Odvojeno, postoji tečaj u kojem djeca stječu korisne vještine tragača. Pros: bonfires i pjesme, veliki trampolin i uzbudljive izlete za 1-3 dana.

2 Vagant


Autorski program Skills UP, eko-dom
+7 (812) 303-88-48, web stranica: campvagant.ru
Na karti: Lenjingradska regija, okrug Priozersky, pos. Krasnoozernoe
Ocjena (2019): 4.9

Dječji kamp "Vaganty" nudi zanimljiv i koristan odmor za djecu od 6 do 17 godina. Nalazi se u šumovitom području s čistim jezerom i plažom, a eko-kuće su pripremljene za smještaj gostiju. Svaka smjena se ovdje održava autorskim programom Skills UP, koji uključuje zanimljive aktivnosti i rekreaciju.

U jednu momčad regrutirati ne više od 20 ljudi. Djeca očekuju radionice, sportske događaje i druge aktivnosti. Smještaj - u sobama za 2 osobe. Glavne teme smjena su: Komunikacija s medijima, Upravljanje događajima, Interkulturalna komunikacija. Pros: brendirana majica na poklon, profesionalni učitelji, pet obroka dnevno, kao i dnevna zabava i natjecanja.


1 karavela


Najbolji kamp s tematskim smjenama, veliko jezero s plažom
+7 (812) 499-84-85, web stranica: caravel.ru
Na karti: Lenjingradska regija, općina Vyborg, pos. pionir
Ocjena (2019): 5.0

Kreativni studiji, sportski klubovi i dječji radio studio, koji se nalaze na području najboljeg kampa Caravella u Lenjingradskoj regiji. Smješten je u ekološki čistoj šumskoj zoni s jezerom i 500 m dugom pješčanom plažom, a djecu očekuju tematske smjene autora: "Misterije povijesti", "Space Space", "Put do uspjeha" i "Time Break".

U timu uvijek rade profesionalni savjetnici, najmanje 4 odrasle osobe. Djeca žive u jednokatnim i dvoetažnim zgradama od 3-4 osobe u sobi. Prednosti: sigurnost 24/7, kontrola kvalitete proizvoda prema HASSP standardima, pet obroka dnevno i uzbudljiva trgovina telemasterima.


Popularni glasovi - koji je dječji kamp u Lenjingradu najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije