15 najboljih guma tvrtki

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top Bus Brand tvrtke

1 Sava Razumna cijena za europsku kvalitetu
2 PJSC "Nizhnekamskshina" Vrhunske ljetne gume
3 "Belshina" Vrijedne gume za zimu
4 Maxxis Optimalne gume za SUV-ove
5 Kumho Najpouzdanija zaštita od krivotvorina

Najbolje gume u srednjem cjenovnom segmentu

1 TOYO GUME Vrhunske ljetne gume
2 Bridgestone Optimalna izvedba zimskih guma
3 Nitto Dobra guma kategorije SUV
4 Trokutna skupina Povoljna cijena
5 Yokohama Bolje upravljanje na ljetnoj cesti

Najbolje tvrtke vrhunskih guma

1 Goodyear Najbolje putničke gume za ljeto
2 Nokian Izvrsno prianjanje na zimskoj cesti
3 Michelin Najbrže gume
4 kontinentalni Visokotehnološka arhitektura guma
5 Dunlop gume Standard za sportske gume

Veliki broj brandova popunjava trenutno tržište za proizvode za gume, što uzrokuje određene poteškoće u odabiru. Širok raspon, različite karakteristike, troškovi - koja je od predloženih guma najbolja? Istovremeno, popularne robne marke ne nude uvijek proizvode čak ni optimalne kvalitete. Postoje primjeri na tržištu kada nepoznata tvrtka proizvodi gumu koja nadilazi parametre eminentnih proizvođača.

Razumijevanje ove zbrke može pomoći našem malom pregledu. Za praktičnost čitatelja, rejting je podijeljen u tri cjenovne kategorije, od kojih svaka predstavlja najbolje gume današnjice. Odabir je izvršen na temelju karakteristika proizvoda, mišljenja stručnjaka servisnog centra, kao i preporuka i povratnih informacija od vlasnika ove gume.

Najbolje autobusne tvrtke

Za mnoge domaće automobile i rabljena vozila, kupnja jeftinih guma dobra je opcija. Vjerno će služiti dugi niz godina, au slučaju preranog neuspjeha neće biti šteta što će ih zamijeniti.

5 Kumho


Najpouzdanija zaštita od krivotvorina
zemlja: Južna Koreja
Ocjena (2019): 4.5

Prekrasno jezero - tako prevedeno na ruski naziv južnokorejske tvrtke. Prije više od 10 godina vrijednost proizvedenog bruto proizvoda premašila je milijardu dolara i nastavlja rasti. Agresivno osvajajući globalno tržište, Kumho isporučuje gumu za primarnu opremu tvornicama proizvođača kao što su Mercedes Benz, Ford i druge marke. Kumho je jedina korejska tvrtka koja je postigla tako visoke rezultate. Osim toga, to je prvi zaštitni znak na svijetu, koji je postao naviknut identificirati svoj proizvod RFID-tag, čime se potpuno eliminira svaka mogućnost lažiranja guma ove marke.

Vlasnici su se odlučili za gumu Kumho, zadovoljni rezultatom. Dakle, jedna od najboljih guma za zimu, WinterCraft SUV Ice WS31 odlikuje se niskom razinom buke i izvrsnom stabilnošću tečaja. Općenito, proizvodi tvrtke više su puta primili najviši indeks lojalnosti potrošača u Južnoj Koreji (NPS). Brojne potvrde o najboljim performansama sadržane su u recenzijama ljubitelja automobila koji su se odlučili za ovu marku.


4 Maxxis


Optimalne gume za SUV-ove
zemlja: Tajvan
Ocjena (2019): 4.8

Tajvanska tvrtka MAXXIS INTERNATIONAL nedavno se čvrsto etablirala među prvih deset među proizvođačima guma. Tvrtka već 45 godina proizvodi gume za osobna i terenska vozila, kamione i autobuse, motocikle i poljoprivredne strojeve. Proizvodnja se isporučuje u 170 zemalja svijeta, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Japan, Njemačku. Među partnerima su auto-giganti kao što su General Motors, Volkswagen, Toyota, Ford. Visoka margina sigurnosti osigurava se korištenjem japanske tehnologije i jedinstvenim razvojem kabelske i gumene mješavine.

Vlasnici automobila razlikuju takve kvalitete guma kao dobro kočenje na ledu, podnošljiv šum, veliki promet i pristupačnu cijenu.Takvi modeli guma kao što su Arctic Trekker SP03 za zimski ili terenski MAXXIS MT-764 BIGHORN jednako su dobri kao i popularne robne marke po svojim karakteristikama, a cijene su povoljnije. To omogućuje tvrtki da uspješno konkurira ravnopravno s tržišnim liderima, a vlasnici dobiju kvalitetan proizvod, trošeći znatno manje novca. Među nedostacima se često spominju loše rukovanje, krutost, problemi s balansiranjem.

3 "Belshina"


Vrijedne gume za zimu
zemlja: Bjelorusija
Ocjena (2019): 4.8

Dobra vrijednost za novac nudi bjeloruska tvrtka "Belshina". Uspješno je djelovala tijekom sovjetske ere, a nakon modernizacije ona podnose žestoku konkurenciju na globalnom tržištu. Tvrtka se može pohvaliti širokim rasponom od 300 veličina. Proizvodi se isporučuju u 70 zemalja svijeta, a partneri tvrtke su bespovratna sredstva kao što su BELAZ, MTZ, MAZ, GAZ. Takva potražnja za proizvodima nije nimalo iznenađujuća - tvrtka ima međunarodne certifikate (uključujući i one iz neovisnih stručnih ureda) koji potvrđuju kvalitetu proizvedene gume. Dovoljno je reći da najveći proizvođač specijalne opreme CAT koristi gume ove marke za početnu konfiguraciju svoje opreme.

Vozači su voljeli zimske gume, koje su mekane. Guma izglađuje sve nepravilnosti kolnika, a duboki gazni sloj omogućuje vam da prevladate duboke nanose snijega. Automobil se također samouvjereno osjeća na gradskim ulicama sa snijegom i kašom od blata. Takve gume za zimu kao što je Artmotion Snow može pretvoriti bilo koji automobil u automobil više klase - apsolutno nema buke i glatkoća staze se značajno povećava. Stječe se dojam da je vlasnik potpuno promijenio ovjes, a ne gume. Gume ugodno iznenađuju bešumnošću i malim trošenjem. Međutim, pretjerana mekoća za mnoge vlasnike automobila glavni je nedostatak.

2 PJSC "Nizhnekamskshina"


Vrhunske ljetne gume
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Najveće domaće poduzeće koje proizvodi moderne gume za automobile je PJSC «Nizhnekamskshina». Iz konvejera ove tvrtke izlaze poznate gumene marke kao što su Viatti, KAMA i KAMA EURO. Kupcu se nudi impresivan popis različitih tipova kotača od 250 artikala. Među partnerima tvrtke su eminentni auto-giganti poput Škode, Fiata i Volkswagena.

Mnogi vlasnici automobila u CIS-u zadovoljni su kvalitetom gume Nizhnekamsk. Drži cestu dobro, stalno se ponaša tijekom jakih kiša, samouvjereno prolazi okreta brzinom. Tijekom vožnje malo buke, dok je izdržljiv i otporan na habanje. Ljetni modeli Kama-234, Kama-Euro-129 i drugi su vrlo traženi na domaćem tržištu. Kupca privlače zanimljivim dezenom gaznoga sloja, uravnoteženom cijenom i izvrsnim performansama. Od nedostataka se često pominje problem balansiranja, moguće je postići idealnu ravnotežu vješanjem utega 60-80 g.


1 Sava


Razumna cijena za europsku kvalitetu
zemlja: Slovenija
Ocjena (2019): 5.0

Oko 85 godina na europskom tržištu drži vodeću poziciju u proračunskom segmentu slovenske tvrtke Sava. Gume se proizvode u nekoliko tvornica u Europi, ali najveće poduzeće ostaje vodeće poduzeće u Kranju. U godini iz transportera ove tvrtke dolazi do 8 milijuna guma. Slovenci su ponosni na moderniziranu proizvodnju u kojoj se primjenjuju najnaprednije tehnologije. Zbog stalne kontrole kvalitete, isporuka neispravne gume na tržište je isključena.

Domaći vozači bilježe dostupnost i predvidljivost kotača, bešumnost i dobru propusnost. Ponekad se automobili zaustave na početku i na kraju zime, kada je ledena kora pod vodom ili snijegom. No, u pokretu gume savršeno drži cestu u najtežim uvjetima. Eskimo STUD model, guma s klinastim profilom, vrlo je pogodna za korištenje na zimskim cestama u Rusiji, vrlo je popularna kod naših ljubitelja automobila.


Najbolje gume u srednjem cjenovnom segmentu

Na cestama Rusije ima puno stranih automobila koji zahtijevaju više "delikatnih cipela". Proizvode ga mnoge poznate tvrtke koje posluju u srednjem cjenovnom segmentu. Karakteristike tih guma odgovarat će prosječnom domaćem vozaču.

5 Yokohama


Bolje upravljanje na ljetnoj cesti
zemlja: Japan (proizveden u Rusiji)
Ocjena (2019): 4.8

Na drugom mjestu među proizvođačima guma u Japanu, brand Yokohama se dokazao na globalnom tržištu, budući da su njegovi proizvodi visoke kvalitete i zadovoljavaju najzahtjevnija očekivanja potrošača. To potvrđuje i sudjelovanje guma tvrtke u raznim sportskim natjecanjima, gdje se guma zapravo testira u najekstremnijim uvjetima. Zbog toga mnogi proizvođači automobila svjetski poznate tvrtke Yokohama biraju gume za početnu konfiguraciju svojih automobila (Porsche, Zender, Toyota, Mercedes Benz i drugi).

Primjenjujući samo napredne tehnologije u proizvodnji gume, tvrtka je uspjela poboljšati glavne pokazatelje tehničkih karakteristika. Jedinstveni sastav smjese ne dopušta deformaciji gume i ostaje fleksibilan pri svakoj temperaturi. Razina buke je svedena na najmanju moguću mjeru, prianjanje na cestu i životni vijek su poboljšani, zbog upotrebe narančastog ulja povećava se adhezija s površinom. Dakle, jedan od najboljih modela, ljetna guma Yokohama Advan Fleva V701 pokazuje savršeno upravljanje i stabilnost smjera čak i na mokroj cesti. Istodobno, guma ima visoku otpornost na abraziju (mnogi vlasnici u svojim pregledima ovu karakteristiku smatraju jednom od najznačajnijih).

4 Trokutna skupina


Povoljna cijena
zemlja: Kina
Ocjena (2019): 4.9

Kineska tvrtka za proizvodnju guma Triangle Group osnovana je 1976. godine. Nakon nadogradnje i reorganizacije, tvrtka je postala lider u proizvodnji automobilskih guma u Srednjem kraljevstvu. Postoje kotači za putnička i gospodarska vozila, za kamione, autobuse i posebnu opremu. Godišnji kapacitet korporacije iznosio je 22 milijuna kompleta. Imati vlastite istraživačke centre omogućuje nam da stalno poboljšavamo svoje proizvode, promičemo ih na svjetska tržišta. Kineski proizvođač surađuje s tvornicama automobila kao što su Volvo, Hyundai, Caterpillar, itd. Trgovačka mreža dostupna je u 160 zemalja svijeta.

Među prednostima Triangle guma, domaći potrošači dodjeljuju pristupačnu cijenu s dovoljno visokim tehničkim parametrima. Guma se savršeno lijepi na površinu ceste i ljeti i zimi, dobro je uravnotežena, ne stvara buku tijekom kretanja. Mnogi vlasnici osobnih automobila, sudeći po njihovim recenzijama, poput modela Triangle Group Sportex TSH11 / Sports TH201. Guma ima tvrdu stranu koja pruža izvrsno rukovanje. Na visini i prianjanju, uključujući mokro. Kombinacija takvih nekretnina s pristupačnom cijenom unaprijed je odredila izbor mnogih vozača.

3 Nitto


Dobra guma kategorije SUV
zemlja: Japan
Ocjena (2019): 5.0

Japanska tvrtka Nitto Tire zapošljava radnike koji su strastveno predani svom poslu. Njihovi napori razvili su cijelu liniju originalnih guma s nezaboravnim hodom. Zaposlenici tvrtke brzinom svjetlosti uvode inovativni razvoj u proizvodnji, provode stroge testove. Asortiman ima mnogo guma za SUV-ove i skretnice. Podružnica koncerna Toyo Tire, proizvodi tvrtke Nitto usmjereni su na sjevernoameričko tržište. Datum osnivanja smatra se 1949.

Za domaće vlasnike SUV guma atraktivan tihi i siguran rad. Automobil s Nitto gumama savršeno se kontrolira na bilo kojoj cesti. Zahvaljujući zaobljenim bočnim stijenkama, gume su zaštićene od opasnog kontakta s rubnjacima. Nitto Invo guma je jedan od vodećih modela marke u kategoriji SUV. U usporedbi s drugim markama, ima visoka svojstva prianjanja i pouzdano rukovanje pri svakoj brzini. U tom slučaju guma pokazuje dovoljnu udobnost i izvrsno ponašanje na mokrim cestama.

2 Bridgestone


Optimalna izvedba zimskih guma
zemlja: Japan
Ocjena (2019): 5.0

Japanska tvrtka Bridgestone slijedi jednostavnu filozofiju.Ona služi društvu, proizvodeći najkvalitetniju robu. Ovaj se moto odnosi na gume. Sa sjedištem u Tokiju, datum osnivanja se smatra 1931. Jedna od najpoznatijih podružnica u SAD-u je tvrtka Firestone Tire and Rubber. Već dugi niz godina gume ovog proizvođača ugrađuju se na automobile koncerna Ford. I nedavno (srpanj 2017.), Bridgestone proizvodi dobili su nagradu Volkswagen Grupe kao tehnološki najnaprednije i najinovativnije na svjetskom tržištu.

Domaći vozači vole proizvode pod brendom Bridgestone za izvrsnu kvalitetu, predvidljivo ponašanje na cesti, otpornost na udarce i rupe. Zimski modeli su mekani i tihi. Automobil s kotačima Bridgestone se nosi s visokim snijegom i kašom na cesti. Blizzak W995 gume zaslužuju posebno poštovanje od vlasnika, koja se odlikuje visokom izdržljivošću i otpornošću na habanje, a istovremeno pokazuje relativno nisku razinu buke.

1 TOYO GUME


Vrhunske ljetne gume
zemlja: Japan
Ocjena (2019): 5.0

Vodeću poziciju na svjetskom tržištu automobilskih guma drži japanska tvrtka Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. Djeluje od 1945. godine, a za to vrijeme tvrtka je uspjela izgraditi podružnice i predstavništva u 100 zemalja. Matična tvrtka nalazi se u japanskom gradu Osaki. Osnovna djelatnost je proizvodnja guma za automobile i kamione, kombije i terenska vozila. Kvaliteta TOYO gume se provjerava ne samo u laboratoriju, nego i na trkalištima, kao i na poznatom reliju Dakar.

U usporedbi s drugim gumama, vlasnici automobila pozitivno govore o japanskim gumama. Dobro se ponaša na cesti, gotovo da nema klizanja, auto ide glatko. Automobil ne primjećuje kolotečinu, koja prelazi preko brzina. Na nekim vrstama kolnika postoji mala buka. Ljetna guma kategorije SUV - Toyo Open Country M / T savršeno se dokazala. Ona ne samo da ima visok križ. Unatoč impresivnom profilu, buka kotača je prilično umjerena. Također u pregledima vlasnika, snaga bočnog dijela je pozitivno zabilježena: bilo kakve prepreke se ne boje, a osim toga, rezovi na ovoj gumi su rijetkost. Da, i guma je izbrisana vrlo sporo, i pod uvjetom da je pristupačna cijena za gumu ove veličine, ovi čimbenici u više navrata povećavaju njegovu privlačnost.


Najbolje tvrtke vrhunskih guma

Mnoge od deset najvećih guma imaju dugogodišnju povijest razvoja. Ove velike zabrinutosti imaju ogromno iskustvo, pohvale se rekordnom prodajom. Vozači moraju platiti veliki novac za najvišu kvalitetu i promociju branda.

5 Dunlop gume


Standard za sportske gume
zemlja: Engleska
Ocjena (2019): 4.8

Tvrtka je otvorena u devetnaestom stoljeću i smatra se ne samo pretkom industrije guma - svi temeljni pomaci u stvaranju zimskih guma spadaju u Dunlopovu marku. Već više od pola stoljeća proizvođač je službeni dobavljač Formule-1. Ta se činjenica odrazila na modelu guma za konvencionalna vozila - Dunlopova sportska linija smatra se jednom od najboljih na svijetu.

Najpopularniji među brzim gumama ove marke je Sport BluResponse. U 2015. bila je među četiri najbolja favorita u ADAC-ovoj ocjeni, pokazujući točnost u nakitu, učinkovitost kočenja na mokroj cesti, otpornost na habanje (proizvođač tvrdi da je resurs dugačak 80 tisuća km). Povrh toga, u svojim recenzijama mnogi vlasnici smatraju ovu ljetnu gumu kao jedan od najekonomičnijih modela marke.

4 kontinentalni


Visokotehnološka arhitektura guma
zemlja: Njemačka
Ocjena (2019): 4.8

Njemački proizvođač kvalitetnih guma Continental već dugo vremena smatra se liderom na globalnom tržištu. Brojevi govore sami za sebe: godišnje se proizvede više od 90 milijuna guma za automobile. Kao glavni dobavljač gume za auto-gigante kao što su Mercedes-Benz, BMW, Ford Motors, Nissan, Volkswagen, Toyota.Proizvodi gume tvrtke redovito prolaze različite testove i testove, zbog čega zauzima vodeću poziciju u važnim pokazateljima kao što su zaustavni put i upravljivost u različitim uvjetima.

Inženjeri ove marke uspjeli su kombinirati "nespojivo" pri razvoju modela Continental Premium Contact 6 (PC6). Sve najbolje kvalitete sportske i udobne gume provedene su u jednom. Zahvaljujući nanotehnologiji i najnovijim mogućnostima u dizajnu gaznoga sloja gume, bilo je moguće ne samo značajno povećati vijek trajanja guma, nego i smanjiti otpor kotrljanja i razine buke.

3 Michelin


Najbrže gume
zemlja: Francuska
Ocjena (2019): 4.9

Francuska tvrtka Michelin ima slavnu stoljetnu povijest. Na početku razvoja, zaposlenici tvrtke posvetili su posebnu pozornost istraživanju i inovacijama. Upravo je Michelin postao prvi proizvođač kotača koji su pumpani zrakom. Briga slijedi vlastitu tradiciju, a posljednjih godina inženjeri su zamijenili čađu u gumi silikom. Zahvaljujući tehnologiji EverGrip, svojstva guma ne oštećuju se zbog trošenja. Proizvodi tvrtke nisu samo za automobile, kamione i posebnu opremu. Već su stvorili gume za električne automobile i hibridne automobile.

Ljubitelji brze vožnje pozitivno reagiraju na stabilnost automobila na cesti, otpornost na nanose, jake bočne zidove. Negativno izraženi vozači o cijeni i buci. MICHELIN CrossClimate, jedna od najboljih guma ove marke, osigurava tih i nesmetan rad automobila, točnost kontrole nakita, minimalno akvaplaning. Sve ove karakteristike ostaju nepromijenjene s povećanjem brzine. Otpornost na temperaturne promjene čini gumu jednom od najboljih za vansezonsku sezonu, au velikim gradovima omogućuje vam da vozite CrossClimate tijekom cijele godine. Jedina stvar o kojoj vozači mogu govoriti negativno je njezina cijena i buka.

2 Nokian


Izvrsno prianjanje na zimskoj cesti
zemlja: Finska
Ocjena (2019): 5.0

Vodeći proizvođač guma u Europi je finski koncern Nokian Tyres. Od 2005. godine podružnica finske tvrtke posluje u ruskom gradu Vsevolozhsk. Godišnji kapacitet je 14 milijuna guma. Njemački magazin Focus Money, koji svake godine provodi odabir najpopularnijih guma, u nominaciji "Najbolje auto gume 2018." dodijelio je pobjedu proizvoda pod markom Nokian. Zabilježene su prednosti kao što su izvrsna cijena, kvaliteta i privlačnost marke.

Vlasnici automobila zadovoljni su mirnom vožnjom, dobrom upravljivošću, stabilnošću na zaleđenim cestama. Osobito popularan među lokalnim vozačima model Hakkapeliitta. Šiljci se čuvaju vrlo sigurno, nakon 5-6 godina rada više od 80% metalnih elemenata ostaje. Glavni nedostatak domaćih vozača smatra visoku cijenu.


1 Goodyear


Najbolje putničke gume za ljeto
zemlja: Sjedinjene Države
Ocjena (2019): 5.0

Američka tvrtka Goodyear jedan je od vodećih igrača u području gumenih proizvoda. Na kotačima ove tvrtke prvi serijski Ford napustio je tvornicu. Povijest tvrtke ima više od 100 godina. U središtu posla uvijek je bila potraga za inovacijama i uvođenje naprednih tehnologija. Glavni ured nalazi se 1898. godine u Akronu (Ohio). U liniji je guma za automobile i kamione, za motocikle i zrakoplove, poljoprivredne strojeve i specijalna vozila.

Laskave recenzije ruskih vozača uglavnom se odnose na ljetne gume. Savršeno drži automobil na skliskoj cesti u zavojima. Kada vozite ne možete čuti buku, balansiranje ide "izvrsno", dobro se nosi s prljavim površinama. Brza vožnja kroz rupe i rupe može dovesti do pojave kile. Identične značajke možete pronaći na najpopularnijoj gumi ove marke - Wrangler DuraTrac. Jedina stvar da se na takvom gumenom "kila", moramo ispravno pokušati.Unatoč brutalnom dubokom profilu, guma je prilično tih u radu, a istodobno je vrlo izdržljiva.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač automobilskih guma
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 403
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Eugene
  Viatti stoje na Octaviji. Normalne gume. Zbog svojih niskih cijena držite cestu dobro, izdržljive gume.

ocjene

Kako odabrati

recenzije