10 najboljih online trgovina originalnih darova

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolje online trgovine originalnih darova

1 Ukusna pomoć Najbolji jestivi darovi s jedinstvenim natpisima
2 Empran pohranjuje pojavljivanja Najviše nezaboravno iskustvo
3 ekspedicija Najbolji darovi za entuzijaste na otvorenom
4 PAPARA.ru Najbolji darovi s osobnom slikom
5 Flor2u Najljepši buketi u bilo koje vrijeme
6 1000 i 1 estrih Najkorisnije darove
7 Crvena kocka Najljepši dizajnerski darovi za svaki odmor
8 Konfael Najbolji personalizirani proizvodi od čokolade
9 Artskills.ru Najbolji asortiman
10 Mosigra Najveći izbor društvenih igara

Svi se često suočavamo s problemom odabira savršenog dara. To se događa uoči različitih blagdana: rođendana, vjenčanja, 8. ožujka, 23. veljače, nove godine, obljetnice itd. Svaki slučaj zahtijeva posebnu prezentaciju koja će ne samo razveseliti, već će se dugo pamtiti. Ako nema vremena za šetnju oko trgovačkih centara, Internet će vam pomoći kao i uvijek. Specijalizirane stranice nude brojne mogućnosti za cool darove: od stvari i pribora do raznih proizvoda, cvijeća, pa čak i igara. Online je lako dobiti zbunjen s izborom online trgovine. Neki imaju loše kritike zbog dugih ili skupih isporuka, robe loše kvalitete, malo izbora. Otkrili smo koje zahtjeve ispunjavaju najbolje usluge za kupnju poklona:

 1. Jasan sučelje, Mnogi se često suočavaju sa situacijom kada odete na stranicu i doslovno se izgubite - ima previše gumba, sve je puno svijetlih slika, a glavni izbornik s katalogom uopće nije vidljiv. Najbolje usluge imaju promišljeno sučelje koje vam omogućuje da brzo pronađete i odaberete najbolji poklon.
 2. Lijep dizajn, Ovdje se sve uklapa s prvom stavkom. Dobru online trgovinu treba napraviti u prekrasnim bojama, imati kvalitetne slike i ugoditi oku, kako bi kupac bio zadovoljan kupnjom robe.
 3. Izvornost robe, Možete kupiti banalni dar u bilo kojoj obližnjoj trgovini. Ono što je doista vrijedno je originalnost. Jeste li se u vašem gradu često susreli s potvrdama o dojmovima, čokoladnim karticama, dizajnerskim interijerima? Najvjerojatnije ne. Predstavljene online trgovine ponudit će vam jedinstvene darove.
 4. Širok raspon, Pa, kad ima dosta izbora. Ovo se pravilo odnosi na mrežne imenike. Najbolji poklon mora zadovoljiti zahtjeve svakog kupca i imati određenu vrijednost, veličinu, boju itd. Više različitih opcija, točnije možete pokupiti dar za određeni slučaj.

Na ljestvici smo prikupili najbolje online trgovine s najoriginalnijim poklonima za svaku prigodu. Odabir je uzeo u obzir najvažnije karakteristike:

 • recenzije kupaca;
 • troškova;
 • kvaliteta robe;
 • brza isporuka u Rusiji.

Najbolje online trgovine originalnih darova

10 Mosigra


Najveći izbor društvenih igara
Web stranica: mosigra.ru
Ocjena (2019): 4.5

Online trgovina Mosigra je usluga za odabir igara na ploči za svačiji ukus. Mogu se kupiti kao poklon za odrasle i djecu. Asortiman predstavljaju poznati moderni hitovi (Imaginarium, Monopoly) i druge zanimljive igre za velike tvrtke, dječje zabave, romantične večeri. Stranica često sadrži profitabilne promocije, tijekom kojih možete kupiti veliki dar po sniženoj cijeni.

Možete izabrati igru ​​u različitim kategorijama: intelektualna, strategija, s udrugama, sa zadacima, za putnike, itd. Postoje i klasični darovi na Mosigreu, na primjer, šah. Najbolji poklon za prijatelje bit će poznati "Crocodile", "Jackal" ili "Elias" kartice.Prednosti usluge su: dostupnost recenzija za svaki proizvod, kupnja u 1 klik, dobar izbor, originalni pokloni, brza dostava. Nedostaci nisu pronađeni.


9 Artskills.ru


Najbolji asortiman
Web stranica: artskills.ru
Ocjena (2019): 4.5

Artskills.ru je usluga za izradu originalnih personaliziranih poklona. Ovdje možete kupiti uredski materijal s pojedinačnim graviranjem (dnevnike, olovke), posuđe s natpisima, kućanstvo (kuhinjski setovi, satovi, štandovi, itd.), Elegantne gadgete (neobični flash diskovi, poklopci za pametne telefone), popularne nagrade vaše ime (na primjer, kip Oscara), jestive darove (kozmička hrana, čokoladni pištolji, setovi meda), dekoracije itd.

Stranica nudi tako veliki izbor da svatko može pokupiti originalni dar za svaku prigodu. Za narudžbu dovoljno je nekoliko klikova. Svaki dar se nudi za kupnju lijepe ambalaže. Među prednostima usluge, možete istaknuti najbogatiji asortiman, isporuku u bilo koju regiju, dobre recenzije. Nedostaci nisu pronađeni.

 

8 Konfael


Najbolji personalizirani proizvodi od čokolade
Web stranica: confaelshop.ru
Ocjena (2019): 4.6

Web stranica Konfaela stvorena je za prave ljubitelje čokolade. Proizvodi iz njega nisu prikazani na uobičajeni način. Svi oni imaju posebnu prijavu (slova, brojeve, crteže) koja će svaki događaj učiniti nezaboravnim. Čokolada se proizvodi u skladu sa svim tehnologijama najboljih proizvoda. U asortimanu se nalaze ekskluzivne ručno rađene čokolade. Prodavaonica čini čak i jestive razglednice.

Na čokoladnim figurama stavljaju se različiti natpisi: "Volim", "Udaj se za mene", "Najbolje", pakiraju se u prekrasne kutije zajedno sa svježim cvijećem. Dakako, takav će dar biti najzabavniji i za djevojčice i za muškarce. Glavne prednosti usluge su: primjena pojedinačnih etiketa, visokokvalitetni proizvodi, povoljne cijene, dobre recenzije. Nedostaci uključuju područje ograničene dostave i nedostatak besplatne telefonske linije.


7 Crvena kocka


Najljepši dizajnerski darovi za svaki odmor
Web stranica: redcube.ru
Ocjena (2019): 4.6

Online trgovina "Red Cube" - odlično mjesto za odabir najneobičnijih poklona. Sve poslane stavke teško je pronaći drugdje. Stranica nudi izbor jedinstvenih dizajnerskih interijera, raznih statua, sanduka, štandova, svijeća, mini-igara, šalica, itd. Lako je odabrati poklon za svaki ukus. Usluga je podijeljena u nekoliko kategorija: vjenčanje, pribor za jelo, interijer, studij, zabava, putovanja itd.

Posebna značajka online trgovine je bonus program, koji vam omogućuje da akumulirate bodove od svake kupnje (27%), a zatim ih otplatite. Ovdje se često održavaju profitabilne promocije, na primjer, 50% popusta na sve. Prednosti usluge su originalni proizvodi, veliki izbor, telefon, profitabilne promocije i odlične recenzije. Nedostaci uključuju plaćenu isporuku.

6 1000 i 1 estrih


Najkorisnije darove
Web stranica: 1001halat.ru
Ocjena (2019): 4.7

Jedinstveni online studio "1000 i 1 bod" pruža usluge krojenja kupaćih ogrtača s personaliziranim vezom. Vi činite izbor svih karakteristika budućeg dara. Na primjer, ogrtači su podijeljeni u kategorije: spol, veličina, boja, materijal, dob (dječji proizvodi se prodaju). Natpis može biti izrađen od 3 vrste navoja: standardne, metalizirane, melange.

Osobna haljina - veliki dar za svaku prigodu. Vez se primjenjuje posebnom tehnologijom i čvrsto se drži. Osim ogrtača u studiju, možete naručiti kupanje, krstitke, ručnike, pa čak i polo. Dostava u cijeloj Rusiji je besplatna. Prednosti usluge uključuju kratko vrijeme proizvodnje, dostupnost besplatne telefonske linije, optimalne cijene, visokokvalitetne proizvode. Nedostaci nisu pronađeni.


5 Flor2u


Najljepši buketi u bilo koje vrijeme
Web stranica: flor2u.ru
Ocjena (2019): 4.7

Jedno od najpopularnijih mjesta za dostavu cvijeća u Moskvi (besplatno) i Rusiji.Stranica je prikupila ogroman broj neobičnih cvjetnih aranžmana. U asortimanu postoje i jeftina cvijeća, i luksuzne ruže, i druge elitne skladbe. Po bojama možete pokupiti slatkiše, karte, kolače i još mnogo toga. Takav dar nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Glavna značajka usluge - uvijek je dostupno više od 20 vrsta različitih boja! Među njima: orhideje, šarenice, asstromerii pa čak i suncokreti.

Stranica pruža jedinstvenu priliku da naručite svjež prekrasan buket u bilo koje doba godine iu bilo kojem gradu. Cvjećari dućan stvoriti nevjerojatno lijep cvjetni aranžmani, a također ih staviti u posebne košare. Kao poklon često daju lijepe karte. Prednosti: 24-satno prihvaćanje narudžbi, kupnja u nekoliko klikova, bilo koji oblik plaćanja, veliki izbor, jedinstvene skladbe. Nedostaci uključuju visoku cijenu buketa za regije.


4 PAPARA.ru


Najbolji darovi s osobnom slikom
Web stranica: papara.ru
Ocjena (2019): 4.8

Usluga izrade neobičnih darova: foto pokloni, foto knjige, foto kalendari. Bilo koja od vaših fotografija može se ispisati na jastuku za suvenire, majicu, šalicu, foto-puzzle i tako dalje. Plaćate samo za suvenire - dostava u mnoge gradove je besplatna! Bit će to ugodan, originalan dar za voljenu osobu, prijateljicu, djevojku. "PAPARA.ru" pruža jedinstvenu priliku za snimanje najživopisnijih trenutaka života na najkorisnije predmete: džepni kalendar, magnet, platno u stilu "instagram", itd.

Stranica ima mogućnost brzo odabrati dar po kategoriji: po stilu, vrsti slavlja, vrijednosti. Glavni dijelovi usluge nalaze se na glavnoj stranici, tako da ih možete posjetiti jednim klikom. Glavne prednosti "PAPARA.ru" su: velika raznolikost, mogućnost davanja uspomena, brz i jednostavan izbor poklona, ​​visokokvalitetni ispis, besplatna dostava širom Rusije. Nedostaci nisu pronađeni.

3 ekspedicija


Najbolji darovi za entuzijaste na otvorenom
Web stranica: e-xpedition.ru
Ocjena (2019): 4.8

O trgovini "Ekspedicija" znate, vjerojatno, sve. Ovo je jedinstvena usluga za prodaju najkorisnijih, neobičnih, cool poklona za odmor i putovanja. Postoje jedinstveni proizvodi za ribolov, planinarenje, sport, lov, aktivnosti na otvorenom i mnoge druge korisne darove. Stranica olakšava pronalaženje savršenog poklona za kolege (posjetnice, dnevnike, knjige), prijatelje vozača (specijalne termo naočale, masažere), velike tvrtke (prijenosno kino), parove (posuđe, interijere, svjetiljke za vrt) itd. ,

Sučelje web-mjesta toliko je jednostavno da odabir i kupnja robe ne oduzima mnogo vremena. Također je moguće kupiti poklon bonove. Jedinstvena usluga "berača poklona" uvelike će olakšati proces. Besplatna dostava u bilo koji kutak zemlje je moguća pri narudžbi od 3500 rubalja. Prednosti usluge su: širok izbor najkorisnijih predmeta, odvojene kategorije za putnike i ljubitelje aktivne rekreacije, praktična upotreba. Nedostaci nisu pronađeni.

2 Empran pohranjuje pojavljivanja


Najviše nezaboravno iskustvo
Web stranica: emprana.ru
Ocjena (2019): 4.9

Emprana je usluga s darovima nove razine! U novije vrijeme to se nije moglo ni zamisliti. Stranica nudi jedinstvene certifikate s stvarnim pojavljivanjima za kupnju. Dobivate jednu od gotovih opcija, primjerice, "Hirove princeze", "Neka im zavide", "Muški lik", "Spartanski set", "Glazba srca", itd. U svakom od njih može se odabrati oko 10 dojmova, među kojima su masaža, zorbing, karting, streljaštvo, penjanje po stijenama, joga, skijanje, motorne sanke itd.

Punjenje kutije ovisi o kategoriji kojoj pripada.U Empranu postoje muške, ženske, romantične, ekstremne zbirke. Dostava poklona obavlja se u roku od nekoliko dana u mnogim regijama Rusije. Najvažnija prednost online trgovine je asortiman najoriginalnijih poklona. Nedostaci nisu pronađeni.


1 Ukusna pomoć


Najbolji jestivi darovi s jedinstvenim natpisima
Web stranica: sweethelp.ru
Ocjena (2019): 4.9

Internet-shop "Ukusna pomoć" - jedinstvena usluga za odabir najboljeg poklona za svaku prigodu. Asortiman predstavljaju različiti slatkiši: marmelada, draže, čokolada, koji će zahvaljujući ambalaži pružiti nezaboravne dojmove. Smješteni su u prozirne posude s zanimljivim natpisima koji se mogu odabrati za svaku prigodu. Među njima: "Za prave ljude", "Iz mržnje", "Za potpunu sreću", "Od svih problema", "Moja majka", itd.

Trgovina ima jasno sučelje i najveći asortiman jestivih originalnih darova. Dostava je dostupna ne samo u Moskvi, već iu drugim regijama, pa čak iu zemljama. Možete odabrati iz cijelog seta slatkiša, poklon kava, čaj, kao i popularne Bean Boozled, Ljubav je, itd. Prednosti usluge su: dostupnost zgodan pretraživanje, jednostavno sučelje, svijetle dizajn, razumne cijene, promocije, praktične dostave. Nedostaci nisu pronađeni.


Najzanimljivija online trgovina originalnih darova
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 13
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije