20 najboljih proizvođača plastičnih prozora

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najpopularniji proizvođači plastičnih prozora

1 VEKA Najbolji asortiman proizvoda. Optimalni omjer cijene i kvalitete
2 KBE Usredotočite se na potrebe potrošača. Najpristupačnije cijene
3 Rehau Proizvodnja visoke tehnologije. Najnapredniji brand
4 salamander Visoka kvaliteta izrade
5 Trocal Najiskusniji proizvođač plastičnih prozora

Najbolji proizvođači plastičnih prozora srednje i premium klase

1 Deceuninck Standard svjetskog standarda kvalitete
2 Proplex Optimalan omjer kvalitete i cijene
3 Plafen Proizvođač vrhunskih proizvoda
4 Facro Najbolji prozori za potkrovlje kuće
5 LG Chem Najbolji orijentalni dobavljač plastičnih prozora

Najbolji ruski proizvođači plastičnih prozora

1 Montblanc Optimalna ravnoteža performansi
2 labrador Najviše tehnološki proizvođač
3 Ruski prozori Najbolji uzgajivač prilagođenih dizajna
4 Rusokon Integrirani protuprovalni sustav prozora
5 Steklandiya Visokokvalitetni proizvodi
6 Svijet sustava Windows Najbolja cijena
7 panorama Renomirana ruska tvrtka. Dobre performanse
8 Prozračna tvornica sustava Windows Najkvalitetniji proizvodi
9 Plastični prozori Suvremena dizajnerska rješenja
10 Kaleva Jedina ruska tvrtka za kompletnu uslugu

Plastični prozori su moderno rješenje za ostakljenje stambenih, poslovnih i industrijskih prostora. Odlikuju ih nepretenciozan rad, mogu se prilagoditi individualnim potrebama kupca (od veličine do boje) i imaju pristupačniju cijenu u usporedbi s drvenim prozorima.

Pregled predstavlja najbolje proizvođače koji posluju na ruskom tržištu plastičnih prozora. U rejtingu sudjeluju svjetski poznate robne marke i domaće tvrtke koje koriste profil najpopularnijih brandova u proizvodnji. Ocjena se temelji na kvalitativnim karakteristikama proizvedenih prozora, kao i na povratnim informacijama vlasnika koji su odabrali proizvode određene tvrtke za ostakljenje kuće ili stana.

Najpopularniji proizvođači plastičnih prozora

5 Trocal


Najiskusniji proizvođač plastičnih prozora
zemlja: Njemačka
Ocjena (2019): 4.9

Ako vjerujete izvorima, tada je djelatnost tvrtke Trocal započela 1954. godine - tada su proizvodne linije (nepoznatog mjerila) počele raditi u korist stvaranja prvih PVC profila. Uvažavajući njihove tradicije, Nijemci još uvijek proizvode strukture koje se uspješno koriste za ugradnju u stanove i privatne kuće.

Problemi i glavne prednosti profila tvrtke Trocal leže u odabranom putu jedinstvenosti. Proizvođač je nastojao poboljšati pouzdanost konstrukcije povećanjem krutosti i otpornosti na sve vrste deformacija. Ako je u slučaju prozora takav pristup okrunjen dobrim rezultatima, onda su se za vrata ojačani profili pokazali preteškim. Što se tiče dizajna, korisnici su bili više nego zadovoljni: apsolutno cijela linija tvrtke nije lišena dizajna, što je općenito rijetkost i za zaslužene tržišne lidere. Općenito, razina tvrtke je vrlo visoka: ona je dobra kako u smislu ključnih karakteristika proizvoda, tako iu smislu troškova. Nedvosmisleni kandidat za najvišu poziciju.


4 salamander


Visoka kvaliteta izrade
zemlja: Njemačka
Ocjena (2019): 4.9

Još jedan njemački brand, koji čini možda najbolje prozorske profile širom svijeta, zaustavio se korak dalje od prestižne trojke. Salamanderova osobna "kletva" je status.Zbog pravih premijskih proizvođača, cijena njihovih proizvoda daleko nadilazi opseg konkurenata, što naravno ima negativan učinak na privlačenje masovnih kupaca.

Drugi negativni aspekt je ... u klon tvrtkama. Ogromne cijene stvorile su presedan tako da su kopije prozora jedne poznate njemačke tvrtke počele da se peče na zanatski način i "stapaju" se na tržište u potrazi za istim ogromnim brojevima. Presedan je neugodan i ne igra u ruke marke. No, bilo kako bilo, Salamander nastavlja s namjerom i nudi segmentu sve više inovativnih razvoja.

3 Rehau


Proizvodnja visoke tehnologije. Najnapredniji brand
zemlja: Njemačka / Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Zatvara prva tri stalna konkurentska poduzeća KBE i VEKA, osvojila srca potrošača (i stručnjaka) izoštrena na stalnoj potrazi za idealnom formulom za profil. REHAU-ovi laboratoriji iz dana u dan razvijaju i testiraju prototipove, od kojih je samo mali dio čast da se pojavi u katalogu trgovine.

Razlikuje se po težini i procesu proizvodnje plastičnih prozora. Uz istinsku njemačku pedantnost i točnost, svaka tehnološka operacija prati proces stroge kontrole. Zahvaljujući tom pristupu, Nijemci su uspjeli značajno smanjiti stopu otpadaka i smanjiti troškove recikliranja neprikladnih proizvoda. Ali, kao i sve ostale tvrtke, REHAU je imao i manu. Unatoč činjenici da je općenito broj potrošača velik, neki se odvraćaju od cjenovne politike poduzeća. Da, oni uspijevaju smanjiti interne troškove, ali ne žure u susret novim kupcima (u smislu troškova gotovih proizvoda).

2 KBE


Usredotočite se na potrebe potrošača. Najpristupačnije cijene
zemlja: Njemačka / Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Drugi kandidat za vodstvo je još jedan njemački predstavnik u proizvodnji PVC profila koji je zaslužio tako visoko mjesto s potpunim fokusom na kupca. Asortiman tvrtke koncentrira veliku raznolikost prozorskih profila prikladnih za južne i sjeverne regije velike zemlje, a njihova vrijednost je dobar primjer za konkurente (i, u isto vrijeme, najvažnija prednost tvrtke, uz najvišu kvalitetu). Usput, kvaliteta se ne odnosi samo na profile, već i na sve elemente koji ih prate.

Nedostatak KBE-a je prozaičan i zahtijeva neku vrstu paralela. Činjenica je da su njemački proizvodi (proizvedeni izravno u Njemačkoj) referenca. No, na prozorima, proizvedenim u ruskim tvornicama, postoji mana u obliku postupnog žutljenja plastike, što neki korisnici nisu uspjeli naznačiti.

U novije vrijeme plastični prozor u kući bio je sličan "know-how", koji je došao daleko od inozemstva. Danas je ova stvar postala toliko obična da već drveni okviri izgledaju kao rijetko čudo, neopozivo ustupaju mjesto "vječnoj" plastici. Ali što je bolje: proizvod vještine stolarije ili tehnologije transportera? Koje su njihove prednosti i nedostaci? Iz detaljne tablice usporedbe saznajemo:

Vrsta prozora

Stvarčice

kontra

Drveni prozor

+ Zaštita okoliša

+ Izvrsna dekorativna svojstva

+ Jednostavan proces oporavka čipsa i malih pukotina

+ Zaštita od destruktivnog utjecaja okoliša osiguravaju impregnacije i lakovi

+ Dobra karakteristika prašine

+ Izvrsna toplinska i zvučna izolacija

+ Niska ovisnost o priključcima (opcionalno, možete "ugraditi" bilo koju bravu ili ručku)

- Potreba za povremenim ažuriranjem zaštitnog premaza

- Specifičan proces čišćenja

- Modeli bez brtvenog kruga zahtijevaju dodatnu izolaciju tijekom hladne sezone

plastika prozor

+ Dobra sposobnost buke i toplinske izolacije

+ Estetski i moderni izgled.

+ Nepreciznost čišćenja

+ Nema potrebe za zaštitnim premazima

+ tehnološka oprema koja daje nekoliko mogućnosti za otvaranje prozora / otvora

+ Održivost

+ Dugi vijek trajanja

- Oštećenja površine vrlo je teško (gotovo nemoguće) popraviti improviziranim sredstvima

- Ovisnost o armaturama (do određene serije ili tipa)

- U slučaju nepravilne ugradnje, ne pružaju pouzdanu zaštitu (od smrzavanja zimi i prašine ljeti), što se "tretira" samo ponovljenom ugradnjom


1 VEKA


Najbolji asortiman proizvoda. Optimalni omjer cijene i kvalitete
zemlja: Njemačka / Rusija
Ocjena (2019): 5.0

Njemački brand, aktivno i uspješno drži najveći segment domaće publike potrošača na svojim proizvodima. VEKA je ušla na rusko tržište 1999. godine i za tako kratko vrijeme uspjela osvojiti niz značajnih pobjeda. Otvorena podružnica VEKA Rus postala je prva u Rusiji koja je dobila certifikat o usklađenosti s europskim standardima kvalitete RAL - znak da nitko od najbližih konkurenata tvrtke nema.

Osim toga, zbog pune tehničke opremljenosti proizvodnih linija postrojenja, tvrtka je odbila proizvoditi proizvod niskog stupnja, prebacujući svu pozornost na proizvodnju profila klase "A". To znači da svi modeli prozorskih profila (od kojih je šest u VEKA) imaju visok stupanj zaštite od vanjskih čimbenika okoliša i prikladni su za uporabu u svim klimatskim uvjetima.


Najbolji proizvođači plastičnih prozora srednje i premium klase

5 LG Chem


Najbolji orijentalni dobavljač plastičnih prozora
zemlja: Južna Koreja
Ocjena (2019): 4.7

Jedini predstavnik istočne struje proizvodnje plastičnih prozora, koja se oslanja na distribuciju robe u istočnom dijelu Rusije. To znači: zbog blizine, glavni potrošači PVC profila su stanovnici Dalekog istoka (i samo mali dio prozora dopire do ostatka velike države). Ta činjenica uvelike je predodredila činjenicu da glavnim karakteristikama proizvoda još nije smetala dublja analiza i proučavanje.

Ako krenete od korisničkih recenzija, možemo zaključiti da prozori LG Chem (u svoj svojoj raznolikosti) imaju dobre izolacijske karakteristike i izrađeni su od visokokvalitetne sjajne plastike. Međutim, potonji često djeluje kao inicijator problema - kada se kvare sjaj, nije mu lako dati nekadašnji izgled. Što se tiče cijene, ona je mala u usporedbi s konkurentima i, općenito, dobro izgleda u pozadini visoke kvalitete.

4 Facro


Najbolji prozori za potkrovlje kuće
zemlja: Poljska
Ocjena (2019): 4.7

Poljski proizvođač plastičnih prozora Facro, zahvaljujući uvođenju inovativnih tehnologija i proizvoda najviše kvalitete, stekao je povjerenje potrošača i postao svjetski lider na tržištu krovnih prozora. Glavna načela koja vode tvrtku je ekološki prihvatljiv, siguran i pouzdan prozor. Zbog toga se izbor sirovina i proizvodnog procesa u cjelini provodi pod strogom kontrolom.

Zbog činjenice da su svi proizvodi testirani u kutijama u kojima su simulirani različiti prirodni fenomeni i klimatske zone, plastični prozori ove marke imaju najbolje performanse i izdržljivost, te su pogodni za ugradnju u regijama čak iu najtežim vremenskim uvjetima. Širok raspon modela prozora i visokokvalitetnog pribora, koji se ističe individualnošću, omogućuju vam da odaberete jedinstveno rješenje za potkrovlje kuće. Osim toga, svi prozori ovog proizvođača opremljeni su TopSafe sustavom koji povećava otpornost na pucanje i oštećenja. Proizvodi ove tvrtke su izvan konkurencije i zaslužuju samo pozitivne povratne informacije korisnika.

3 Plafen


Proizvođač vrhunskih proizvoda
zemlja: Austrija / Rusija
Ocjena (2019): 4.8

Izuzetno visoki PVC profili, čija će instalacija zadovoljiti i najzapaženijeg kupca. Raspon Plafena ima pet postava, označenih slovima S, T, E, L, C.Glavna značajka je stilizacija profila ispod stabla različitih sorti, što daje skuplji izgled i odgovara svakom interijeru. Prema službenim stranicama tvrtke, minimalni vijek trajanja prozora je više od 60 godina bez ozbiljnih kvarova i nedostataka. Općenito, komentari vlasnika u potpunosti potvrđuju takvu ozbiljnu izjavu proizvođača: uz dobru instalaciju, nema skica i zamrzavanja.

Naravno, to nije bilo bez mana. Visokokvalitetni prozori jednostavno nisu mogli dobiti solidnu cijenu, "povući" što bi samo mali dio potrošača. Da, i sama se tvrtka pozicionira kao pouzdan dobavljač prozora za poslovanje, što također obeshrabruje obične potencijalne kupce.

2 Proplex


Optimalan omjer kvalitete i cijene
zemlja: Austrija / Rusija
Ocjena (2019): 4.8

Jedan od rijetkih zaštitnih znakova austrijskog / ruskog podrijetla, karakteriziran demokratskim cijenama i punom prilagodbom klimatskim uvjetima zemlje. U imovini Proplex može donijeti PVC vrhunske kvalitete, nije sklon žućkanju i ima visoku razinu čvrstoće. Ova činjenica je često dovoljno za potrošače - ljudi su rado kupili prozore za ugradnju kako u privatnim kućama tako iu apartmanima. Jedini je problem to što asortiman marke sadrži modele, čija pojava daje cijenu i moralno zastarijevanje. One su mnogo jeftinije od novih, ali ne pokazuju manje uvjerljive rezultate u svim operativnim parametrima.

Drugi problem Proplexa (mnogo globalniji) povezan je sa opsegom mreže - nedostatak potvrde o usklađenosti s međunarodnim standardima uvelike otežava izlazak tvrtke izvan ruskog tržišta.

1 Deceuninck


Standard svjetskog standarda kvalitete
zemlja: Belgija / Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Belgijski koncern, čija svjetska slava uvelike nadmašuje slavu među ruskim potrošačima. Prema autoritativnim izvorima, Grupa Deceuninck uvijek zauzima vodeću poziciju među svjetskim proizvođačima PVC prozora.

Što se tiče ruske podružnice, najznačajniji doprinos cjelokupnom poslovanju tvrtke bila je primitak prestižne nagrade za stvaranje sustava profila Favorite Space. Od očitih prednosti, treba napomenuti da sve verzije prozora imaju potvrdu o usklađenosti s međunarodnim standardima. Ali ovaj plus je imao negativan utjecaj na razinu cijena, "zahvaljujući" što relativno mala publika pribjegava instaliranju Deceuninck prozora. Ako govorimo o jeftinim modelima, onda su iskreno gori od sličnih proizvoda protivnika, u smislu kvalitete i ukupnog izgleda. Dakle, svjetski poznata tvrtka može biti zadovoljna samo ulaskom u TOP-15 najbolje, a ne nagovještaj vodstva.


Najbolji ruski proizvođači plastičnih prozora

10 Kaleva


Jedina ruska tvrtka za kompletnu uslugu
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.5

Kaleva je ruska tvrtka koja nema ruski naziv koji djeluje po cijelom ciklusu. Takav pristup podrazumijeva provođenje proizvoda od trenutka izrade do ugradnje na zahtjev kupca. Rijetki slučaj, osobito među domaćim proizvođačima. Ipak, čak i na takvom području djelovanja, poduzeću su se pojavila ozbiljna pitanja.

U osnovi, tvrtku dovode trgovački centri, od kojih je najmanje osam. Prema mišljenju kupaca, organizacija procesa instalacije u nekim gradovima je vrlo loša i zahtijeva naknadno demontiranje i ponovnu zamjenu. Uz svu kvalitetu PVC profila u takvoj situaciji, slijedit će ih neizbježan gubitak radnih svojstava. Usput, sjedište ne smetaju, ali delegira rješenje problema s trgovcima na same kupce. Nije najprofesionalniji pristup, ali postoji nada da će se poduzeti daljnje mjere.


9 Plastični prozori


Suvremena dizajnerska rješenja
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.6

Tvrtka "Plastični prozori" spada među uspješno razvijajuće tvrtke za proizvodnju i prodaju plastičnih prozora. Vlastita proizvodnja, opremljena visokovrijednom i modernom opremom, omogućuje povećanje obujma proizvodnje, što se osim toga odlikuje kvalitetom i najboljim geometrijskim oblicima. Ponos tvrtke je sposobnost zadovoljavanja svih dizajnerskih odluka, kako u pogledu konfiguracije tako iu boji. Konkurentna cijena za PVC proizvode od proizvođača "Plastičnih prozora" može učiniti ovaj proizvod pristupačnim za bilo koji dom ili stan.

Osim standardnih rješenja za ugradnju prozorskih sustava, ova tvrtka nudi ostakljenje za domove s pasivnim grijanjem. Korištenje sastavnih dijelova svjetskih proizvođača u montaži osigurava maksimalnu udobnost, pouzdanost i sigurnost tijekom rada plastičnih prozora ove tvrtke.

8 Prozračna tvornica sustava Windows


Najkvalitetniji proizvodi
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.6

Marka "Factory Breathing Windows" pojavila se na domaćem tržištu 2006. godine, a danas je najveći proizvođač plastičnih prozora u južnoj Rusiji. Tvornica tvrtke opremljena je najmodernijom visokopreciznom opremom, au tom procesu koriste se najnovije tehnologije. Zaposlenici tvrtke su visoko kvalificirani stručnjaci i redovito pohađaju napredne tečajeve, uključujući i inozemstvo. Za plastične prozore ova tvrtka koristi samo visokokvalitetne komponente proizvedene u Europi i Rehau profil. To jamči visoku kvalitetu proizvoda i time pozitivno utječe na ugled tvrtke.

Ovaj proizvođač nudi najhrabrije i izvanredna dizajnerska rješenja visoke složenosti. Moguće je naručiti prozor za kuću gotovo bilo gdje u regiji, a nakon ugradnje tvornica prozora za disanje jamči besplatnu servisnu podršku 7 godina. Koristeći usluge ove tvrtke, potrošači u pregledu bilježe profesionalnost osoblja i najbolje tehničke karakteristike proizvoda.


7 panorama


Renomirana ruska tvrtka. Dobre performanse
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Tvrtka iz Sankt Peterburga nije osobito popularna, iako je na domaćem tržištu prisutna više od 20 godina. Čini se da za to nema toliko preduvjeta. Prema mišljenju potrošača, PVC profili tvrtke su kvalitetni i, općenito, zaslužuju biti u prvih pet, ako ne iu TOP-3. Oni imaju optimalnu ravnotežu krutosti, osiguravaju dobru izolaciju (osobito petokomorni i šestokomorni profili Enwina Waiz 70 i Deceuninck Favorit Space), a također imaju ugodan izgled. Osim toga, troškovi svih modela (barem standardnih) su unutar prosječnog tržišta.

Razlog za nisku popularnost Panorame je pristup korisničkoj službi. Prema mišljenju stručnjaka, uslugu tvrtke ne odlikuje brzina i opsesija ... do te mjere da se informacije o svim opcijama moraju izvući, kako kažu, "na liniji".

6 Svijet sustava Windows


Najbolja cijena
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Mala tvrtka za proizvodnju PVC prozora “Mir Okon”, koja je nastala 2001. godine u Belgorodu, već je 2008. godine postala jedan od najvećih proizvođača u Rusiji koristeći KVE profil. Maksimalan automatizirani tijek rada omogućuje tvrtki da obavi velike količine, koje dosežu do 750 gotovih proizvoda po smjeni. Istodobno, sva oprema za pogon kupljena je od poznatih njemačkih i talijanskih dobavljača. Moderne proizvodne linije jamče najvišu kvalitetu proizvoda i minimiziraju moguću brzinu odbacivanja.

Pri odabiru plastičnih prozora za privatnu kuću ili stan, cijena igra važnu ulogu, stoga su prozori ovog proizvođača popularni kod potrošača, koji, štoviše, u svojim pregledima bilježe visoku kvalitetu proizvoda i koordinaciju u radu divizija tvrtke.Različite konfiguracije u proizvodnji prozora zadovoljit će sve zahtjeve kupaca.


5 Steklandiya


Visokokvalitetni proizvodi
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Postajući vlasnik najprestižnije nagrade u industriji prozora „Zlatni prozor“ nakon posljednje dvije godine, tvrtka „Steklandia“ poštuju potrošači. Marka je osnovana 2001. godine, a temelj njezine strategije od samog početka postojanja bila je proizvodnja samo kvalitetnih PVC struktura. U tu svrhu kupljena je visokotehnološka europska oprema, a zaposlenici su obučeni u vodećim prozorskim tvornicama u Europi. Prozori s dvostrukim staklom izrađeni su na automatiziranoj liniji tvrtke LISEC, a PVC proizvodi - na liniji HAFFNER. Zahvaljujući kontroli kvalitete, proizvodi tvrtke stekli su povjerenje i uvijek su popularni kod potrošača.

Pri odabiru plastičnog prozora za stan ili kuću, glavni kriterij su cijena, izgled i operativne karakteristike, koje u proizvodnji marke "Steklandia" imaju optimalan omjer. Već veliki asortiman proširen je proizvodima iz profila vrhunske klase Trocal, koji su omogućili zadovoljenje najrazličitijih potreba kupaca.


4 Rusokon


Integrirani protuprovalni sustav prozora
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Već više od 10 godina Rusokon zastupa na domaćem tržištu plastične prozore vlastite proizvodnje, a pruža i sve povezane usluge za njihovu instalaciju. Tvrtka je u prvih 20 najboljih proizvođača PVC struktura u Rusiji, nudeći potrošačima samo najmodernije prozore nove generacije. Ovaj proizvod, zahvaljujući novim tehnološkim rješenjima, karakteriziraju poboljšane karakteristike uštede energije i zvučne izolacije. Oni također pružaju protuprovalni sustav koji može zaštititi stan ili kuću od neovlaštenog ulaska, a osnovna oprema pribora je proširena.

Rusokon proizvodi profil prema poboljšanoj recepturi koja odgovara GOST-u i međunarodnim zahtjevima u pogledu ekološke prihvatljivosti. U isto vrijeme plastični prozori ove marke razlikuju se u razumnoj cijeni i predstavljaju široku paletu mogućnosti izvedbe. Poseban ponos tvrtke je sudjelovanje u takvim popularnim televizijskim projektima kao što su stambeni problem i škola popravaka.

3 Ruski prozori


Najbolji uzgajivač prilagođenih dizajna
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.8

Počeo svoju povijest u 1996, tvrtka "ruski Windows" je mala radionica za proizvodnju PVC konstrukcija, koja je na kraju pretvorena u veliki regionalni proizvođač. U 2006. godini tvrtka je potpuno modernizirala liniju, što je omogućilo značajno proširenje ponude proizvoda i poboljšanje njegovih kvalitativnih karakteristika. Ugađanje kompleksne i suvremene opreme koju su tvornici isporučili vodeći proizvođači, kao što su Bavelloni, Urban i Bystronic, obavili su visokokvalitetni stručnjaci iz EU s pristupom za obavljanje ove vrste radova. Pokrenute su i linije koje omogućuju PVC laminiranje i proizvodnju konstrukcija atipičnog karaktera i veličine.
Plastični prozori, vrata i ostali proizvodi za popravak i izgradnju, proizvedeni od strane tvrtke "ruski Windows", u svim fazama proizvodnje podliježe strogoj kontroli kvalitete. To osigurava odsustvo braka i najvišu kvalitetu konačnog proizvoda. Zahvaljujući tom pristupu, 2013. godine, na All-Russian natjecanju proizvođača, tvrtka je dobila nagradu Consumer Confidence. Danas, ruski Windows nudi najširi asortiman proizvoda, uz jamstvo pravovremene isporuke i instalacije, što su potrošači potvrdili u svojim recenzijama, potpuno zadovoljni kvalitetom usluge.

2 labrador


Najviše tehnološki proizvođač
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Labrador je najveći proizvođač metal-plastičnih (PVC) i aluminijskih prozora u St. Petersburgu i jedan od najnaprednijih u Rusiji.Proizvodni proces je u potpunosti automatiziran - tvornica je instalirala suvremenu opremu koja omogućuje izradu besprijekornih prozora koji imaju atraktivniji izgled. Partnerstvo s tvrtkom VEKA jamči visoku kvalitetu profila koji se koristi u proizvodnji prozora.

Proizvodi tvrtke zadovoljavaju sve standarde kvalitete i redovito se certificiraju. Plastični prozori marke "Labrador" odlikuju se konkurentnom cijenom, au isto vrijeme, u smislu zvučne i toplinske izolacije, daleko su bolji od nekih analoga. Tvrtka također nudi usluge ugradnje koje se obavljaju prema GOST-u i besplatno jamstveno servisiranje 10 godina. U svojim recenzijama, korisnici pozitivno primjećuju prisutnost prozora s dvostrukim staklom s kontrolom klime, povoljnim cijenama i dobrom uslugom.


1 Montblanc


Optimalna ravnoteža performansi
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Montblanc je podružnica tvrtke STL-Extrusion, koja je značajno porasla u više od deset godina iskustva na tržištu. Glavna imovina bila je razvoj široke mreže dilera, zahvaljujući kojima je brand stekao solidnu bazu kupaca. Nije isto kao njemačke marke, ali još uvijek prilično pristojno.

Što se tiče prednosti i slabosti, tvrtka ima izrazito jednostrano pozitivno stanje - samo odsustvo ISO certifikata o sukladnosti u postrojenjima u Rusiji može se evidentirati kao obveza. Za ostalo postoji potpuna idila: kako u pogledu kvalitete prozora, tako iu opremi (koju pružaju partnerske tvornice) iu pogledu trajnosti. U asortimanu Montblanca (trenutno) postoji sedam tipova profila, od kojih svaki ima jedinstveni skup kamera i širinu za različite klimatske uvjete. Dobra i jeftina opcija za ostakljenje kuća i stanova.Kako odabrati najbolje plastične prozore?

Glavna prepreka na putu prema odabiru pravog plastičnog prozora za kuću i stan je činjenica da postoji obilje različitih profila. Ali poteškoće kupaca nisu povezane samo s njima - svaki prozor ima mnogo nijansi koje mogu drastično utjecati na performanse. Stoga, u procesu odabira "quality.expertexpro.com/" preporučuje obraćanje pozornosti na sljedeće aspekte:

Vrsta profila Prema poznatim standardima, prozorski profili su podijeljeni u tri skupine: gluhi, okretni i nagibni. Prvi će biti prikladan u slučaju instalacije na velikim površinama koje ne zahtijevaju prozračivanje. Preostale opcije, naprotiv, bolje je kupiti u malom, prozračenom prostoru.

Broj kamera. Ovdje bi se trebalo rukovoditi sljedećim načelom: što više kamera ima prozor, toplije će biti u sobi. Odaberite broj staklenih pakiranja prema klimatskim uvjetima: od tri do ozbiljne zime, a manje ako živite u toplim dijelovima zemlje.

Staklo. Nedavno su se proizvođači udaljili od uporabe običnog stakla, zamjenjujući ga niskim emisijama, obogaćenim atomima srebra, uzorcima (još sigurnijim, čak i novijim). Vrlo je jednostavno provjeriti: upaljena utakmica u slučaju “emisijskog” stakla neće proizvesti crveni, već ljubičasti sjaj.

Pribor. Element na koji preporučujemo da ne spremate. Bez obzira na okvir (isti profil), glavni potrošni materijal plastičnih prozora su samo okovi (ručke, brave i kombinirane tende).

proizvođač. Vijeće, posljednji po redu, ali najvažnije u smislu pada značenja. Predizbor proizvođača će vam dati priliku da pogledate nešto u rasponu, kao i da saznate približnu cijenu narudžbe. Preporučujemo da pogledate TOP-15 nominiranih.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač plastičnih prozora?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 526
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Dasha
  Sjajan članak, vrlo koristan za mnoge, siguran sam

  Osobno, nikad nisam vidio loše kritike o Kbeu, pa bih ih stavio na prvo mjesto. Osobito s obzirom na činjenicu da svi naši prijatelji i rodbina imaju prozore ovog proizvođača i svi su sretni. Mi smo nedavno ili prošlu jesen stavili KBE 76, ali mogu reći da smo već osjetili prednosti, to je bila naša prva zima, kada je dom bio jako topao i ugodan.

ocjene

Kako odabrati

recenzije