Top 10 Mikrovalna Tvrtke

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolje tvrtke samostojećih mikrovalova

1 LG Electronics Proboj inovativna rješenja
2 Samsung Group Visoka kvaliteta izrade
3 Redmond Voditelj prodaje
4 BBK Electronics Najbolje mentalne tehničke ponude
5 Horizont Najprepoznatljiviji brand u CIS-u

Najbolje tvrtke ugrađenih mikrovalova

1 Indesit Najbolji funkcionalni dizajn
2 Midea Širok raspon
3 Gorenje Mikrovalna pećnica s velikim rasponom volumena
4 MAUNFELD Učinkovita vrijednost za novac
5 Electrolux Tržište dugih jetara

Moderni kuhinjski aparati dizajnirani su da ubrzaju proces kuhanja bez gubitka korisnih svojstava sastojaka. Mikrovalna pećnica ne samo da obavlja taj zadatak, već i zagrijava ili odmrzava hranu za nekoliko minuta. Uz sve raznovrsne modele ovog aparata, temelj njegova rada je princip stvaranja mikrovalnog zračenja pomoću magnetrona, koji omogućuje ravnomjerno zagrijavanje proizvoda kroz njihovu debljinu.

Proizvođači nude uređaje kao što su solo za kuhanje jednostavnih jela, uključujući deserte i multifunkcionalne uređaje. Potonji mogu biti opremljeni s deset ili kvarcnim roštiljem, ventilatorom za konvekciju, pa čak i parom. Raspoloživi su za prodaju proizvodi, namijenjeni svim kulinarskim ukusima, tako da imaju drugačiji kapacitet, unutarnji volumen i opremu.

Sustav kontrole je još jedan važan kriterij pri odabiru mikrovalne pećnice za dom ili ured. Vodeće tvrtke isporučuju modele elektromehaničkih, tipkala i tipova senzora, koji pružaju istu pouzdanost tijekom rada uređaja, ali različitog stupnja praktičnosti. Osim toga, izgled upravljačke jedinice dio je unutarnjeg rješenja. Međutim, uz svu važnost gore navedenih karakteristika, prije svega, kupci obraćaju pozornost na marku proizvođača. Da vidimo koji su od njih priznati kao najbolji u 2018. godini.

Najbolje tvrtke samostojećih mikrovalova

5 Horizont


Najprepoznatljiviji brand u CIS-u
zemlja: Bjelorusija
Ocjena (2019): 4.5

Teško je zamisliti osobu koja ne bi bila upoznata s proizvodima poduzeća "Horizon" u Minsku. Od 1951. razvija se zajedno s tržištem i danas, već u statusu holdinga, potrošačima nudi ne samo poznate televizore, nego i mikrovalne pećnice, grijače vode, klima uređaje, interaktivne senzorske sustave. Glavne komponente uspjeha branda su strogi zahtjevi za odabir komponenti, uvođenje suvremenih tehnologija, pristojna kvaliteta gotovih proizvoda. Što se tiče dizajna, on jasno nadilazi asortiman robe koju promiču strane marke.

Funkcionalni kapacitet ovisi o određenom modelu. Tvrtka proizvodi i proizvode u solo formatu, kao i složenije u tehničkom dizajnu. Uvijek možete odabrati mikrovalnu pećnicu od 20-25 litara koja je dodatno opremljena roštiljem. Trenutno, izvrsne ocjene od kupaca dobile električne uređaje Horizont 20MW700-1378B, Horizont 25MW900-1479B, Horizont 20MW800-1378, Horizont 20MW700-1479BHB. Imaju standardne širine od 45-52 cm, prikladan timer, otvaraju vrata gumbom ili gumbom, okretnim stolom i pozadinskim osvjetljenjem. Uređaji s roštiljem donose samo pozitivne emocije, jer dobro peku meso, a polimerni premaz otporan na toplinu na unutarnjoj površini brzo se pere, ne podliježe koroziji.


4 BBK Electronics


Najbolje mentalne tehničke ponude
zemlja: Kina
Ocjena (2019): 4.6

Godine 2018. kineska grupa tvrtki proslavila je samo svoju 20. godišnjicu, a njezini se proizvodi mogu naći barem u svakoj trećoj ruskoj kući. Proizvođač, koji je opetovao dobitnika nagrade "Brand No. 1 u Rusiji", zaslužio je zahvalnost potrošača modelskom linijom posebno napravljenom za naše tržište.Tim inženjera, dizajnera iz Kine, Rusije, Južne Koreje uzima u obzir želje kupaca, potražnju za pojedinim proizvodima, uvjete rada opreme. Globalni trendovi, brandirana rješenja su utjelovljena u svakoj novoj mikrovalnoj pećnici i drugim elektroničkim proizvodima.

Trenutno su lideri prodaje proračunski modeli BBK 23MWG-850T / B-M, BBK 23MWC-982S / SB-M, BBK 23MWC-881T / B-M, BBK 20MWS-770S / W. Osim pristupačnosti, karakterizira ih optimalni radni vijek od 700–900 W, veliki broj razina snage, unutarnji volumen od 20-23 litre, razumljivo tipkalo ili elektroničko upravljanje osjetljivo na dodir. Ovisno o opremi, oprema je opremljena programima za automatsko kuhanje, odmrzavanje i zaštitu djece, postoji funkcija brzog pokretanja. Tajmer je dizajniran za 95-100 minuta. Zahvaljujući zaslonu i pozadinskom osvjetljenju fotoaparata, lako je kontrolirati cijeli proces. Jedini relativni nedostatak koji je svojstven svim jeftinim uređajima je emajlirana unutarnja površina. Lako se čisti, ali nije jako izdržljiv.

3 Redmond


Voditelj prodaje
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Popularni brand, unatoč mladosti, dobro je poznat u Rusiji, budući da praktični dizajn, optimalna funkcionalnost linije modela, pouzdanost u radu, sigurnost uporabe nisu sve što razlikuje proizvod od konkurenata. Tvrtka je stvorila široku mrežu distributera, sustav servisnih centara, koji poboljšava kontakt između proizvođača i potrošača. Fleksibilno određivanje cijena također pomaže u skretanju pozornosti na raspon, povećava svijest o brandu. Prema ocjenama, kućanski aparati su česti gosti u ruskim kuhinjama.

Voditelji prodaje bili su modeli REDMOND RM-2502D, REDMOND RM-2002D, REDMOND RM-2001. Namijenjeni su korisnicima s različitim potrebama. Unutarnji prostor uređaja broji 20-25 litara, snaga mikrovalova kreće se od 700 do 1050 vata. Konstrukcije pružaju samo korisnu funkcionalnost. Načini odmrzavanja, odgađanje starta, kontrola temperature, dječja brava, automatski programi, informativni zaslon, svjetlo kamere, sat - ove prednosti povoljno razlikuju mikrovalne pećnice u odnosu na analogne. Osim toga, prednosti uključuju minijaturne dimenzije proizvoda, smanjenu težinu, otvaranje vrata tipkala, uključivanje, na primjer, REDMOND RM-2502D kvarcne rešetke i moćne konvekcijske opcije.

2 Samsung Group


Visoka kvaliteta izrade
zemlja: Južna Koreja
Ocjena (2019): 4.8

Od svog uvođenja 1938. godine, ovaj proizvođač je postavio ambiciozne ciljeve i postigao ih, iako u rasponu svojih prijedloga nije bilo kućanskih aparata. Danas, interesi južnokorejske grupe tvrtki uključuju tako brzo rastuće industrije kao što su elektronika, telekomunikacijska oprema, kućanstvo i drugi. Proizvodni pogoni nalaze se u 60 zemalja svijeta.

Počevši s proizvodnjom mikrovalova 80-ih godina prošlog stoljeća, korporacija se oslanjala na kvalitetu komponenti, suvremena inženjerska rješenja i strogu kontrolu montaže uređaja. Provjera se provodi na svakom od operativnih faza, što jamči dugo operativno razdoblje uređaja. Kao rezultat toga, cijela linija mikrovalnih pećnica, bez obzira na cjenovni segment, stalno je u potražnji.

Među najpopularnijim modelima su Samsung MS23K3515AS, Samsung ME83KRW-1, koji će, zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, elegantnom dizajnu, udobno stati u kuhinju bilo koje veličine. Biokeramički premaz za unutarnju obradu povećava čvrstoću konstrukcije, trajnost i otpornost na ogrebotine. Elektronska upravljačka jedinica predstavljena je tipkalom ili touch panelom, timer za 99 minuta sa zvučnim signalom, ovdje možete samostalno podesiti snagu. Zbog brojnih prednosti, kupci odabiru ovu određenu tehniku.


1 LG Electronics


Proboj inovativna rješenja
zemlja: Južna Koreja
Ocjena (2019): 4.9

Tvrtka je prisutna na svjetskom tržištu od 1958. godine i za to vrijeme je stekla veliko iskustvo u stvaranju najboljih kućanskih aparata za dom, uključujući mikrovalne pećnice.Slijedeći princip "Život je lijep", proizvođači kuhinjskih aparata aktivno uvode nove tehnologije. Jednostavna, ali učinkovita elektronička kontrola, optimalna potrošnja energije, podesiva snaga, tihi rad - nešto što korisnici cijene bez obzira na cjenovnu kategoriju modela. Stoga su LG uređaji zasluženo lideri prodaje na domaćem tržištu i dobivaju brojne pozitivne povratne informacije od potrošača.

Među najpopularnijim uređajima su LG MW-23R35GIH, LG MS-2595GIS, LG MS-2336GIH. Namijenjene su obiteljima od 2-4 osobe, jer imaju radni volumen od 23-25 ​​litara, snage 1000 W. Sustav ravnomjerne raspodjele mikrovalova jamči vrhunsku kvalitetu gotovih jela. Modul osjetljiv na dodir u izvornom dizajnu olakšava upravljanje i brigu o opremi, a osigurana zaštita djece povećava razinu sigurnosti mikrovalne pećnice.


Najbolje tvrtke ugrađenih mikrovalova

5 Electrolux


Tržište dugih jetara
zemlja: Švedska
Ocjena (2019): 4.5

Sigurno prelazeći 100. godišnjicu, tvrtka ne umanjuje svoju djelatnost i prodaje vlastito kućanstvo i profesionalne aparate u 150 zemalja. Tajna uspjeha tvrtke polazila je od svog nastanka, premda u početku pod drugim imenom, 1910. godine, a leži u razvoju i prodaji inovativnih proizvoda koji najbolje odgovaraju potrebama potrošača. Proizvođač mijenja istodobno s hirovima kupaca, nastojeći postići savršenstvo u veličini uređaja, težini, jednostavnosti rada, dizajnu. Istodobno se u nekoliko zemalja proizvode različite grupe proizvoda, za mikrovalove je to Kina.

Mikrovalne pećnice marke izrađene su u rasponu veličina od 45,2x35,8x26,2 cm do 59,4x41,7x45,9 cm, a takvi su ugrađeni uređaji montirani, sukladno priloženim uputama, vrlo udobno. Iz tehničkih karakteristika pozitivnih uzroka dolazi snaga 700-900 W bez uzimanja u obzir istog pokazatelja roštilja ako postoji. Može se podesiti u 8 položaja. Oba glavna modela prethodnih godina, na primjer Electrolux EMT 25207 OX, i proizvodi iz nove kolekcije Rococo (Electrolux EMT 25203 OC i drugi) opremljeni su programima automatskog kuhanja i odmrzavanja težine. Korisne funkcionalnosti bez bujnosti i pristojne kvalitete izrade pronalaze svoje obožavatelje, čineći brand prepoznatljivim, a njegovi proizvodi dobro utrživi.

4 MAUNFELD


Učinkovita vrijednost za novac
zemlja: Velika Britanija
Ocjena (2019): 4.6

Marka je poznata ruskom potrošaču od početka 2000-ih, kada je njegov asortiman masovno isporučivan velikim trgovačkim lancima i malim trgovinama. Usprkos registraciji na engleskom jeziku, brand se razvija zahvaljujući uklanjanju proizvodnih pogona izvan zemlje. Svi ugrađeni kuhinjski aparati proizvedeni su u Italiji, Francuskoj, Kini, Turskoj i Poljskoj, a mnoge poznate svjetske tvrtke dobavljaju dijelove za njega. Stoga, kvaliteta, osobito, mikrovalne pećnice zadovoljava opće prihvaćene standarde. Iznad izgleda istih proizvoda radimo dizajn centar i laboratorij, koji se nalazi izravno u Velikoj Britaniji.

Unatoč globalističkom pristupu, modelska linija mikrovalova proizvodi se u pristupačnom rasponu cijena, što ga u kombinaciji s kvalitetnom montažom i optimalnom funkcionalnošću čini popularnom na tržištu. Na primjeru uređaja MAUNFELD MBMO.25.8S i MAUNFELD MBMO.20.2PGW, očito je da kupci odabiru ne samo elektroničku kontrolu, već i tradicionalnu mehaničku. Od minusa može se nazvati caklina u obliku unutarnjeg premaza, velike težine nekih modela, kao i nedostatak dobrog izbora ponuda s kontrolnom pločom osjetljivom na dodir.

3 Gorenje


Mikrovalna pećnica s velikim rasponom volumena
zemlja: Slovenija
Ocjena (2019): 4.7

Od 1950. godine tvrtka je napravila veliki korak naprijed, zadovoljavajući potrebe kupaca, istražujući nove grupe proizvoda i tržišta. Kućanski aparati za kućanstvo postali su zaštitni znak branda i upravo se u tom smjeru razvijaju pametne tehnologije i uvode se konstruktivna rješenja koja su prošla brojna testiranja. Pratite inženjere i dizajnere, nudeći nestandardne opcije.

Ono što je važno, modelska linija uključuje proizvode čiji je unutarnji volumen u rasponu od 17 do 53 litara! Nekoliko vrhunskih brandova može se natjecati na ovom pokazatelju. A za kupce, ovaj pristup je zgodan u tome što oni mogu odabrati idealnu opciju za malu kuhinju, i za studio. Čak su i vrlo velike obitelji ostale bez pozornosti proizvođača. Imaju pristup modelima tipa Gorenje + GOM811X, koji imaju uobičajene dimenzije 59,9x45,5 cm od fasade i puno funkcionalnosti.

Minijaturni uređaji za 17 litara tipa Gorenje BM171E2X dodatno su opremljeni ekološki sigurnim kvarcnim roštiljem i, zahvaljujući nehrđajućem premazu, mogu vlasnicima pružiti dugo zadovoljstvo. Najpopularniji proizvodi, na primjer, Gorenje BM235CLI dobili su sustav ravnomjerne distribucije mikrovalova.

2 Midea


Širok raspon
zemlja: Kina
Ocjena (2019): 4.8

Uređaji za dom ovog proizvođača mogu se naći u mnogim maloprodajnim lancima. I to ne čudi jer je tvrtka osnovana davne 1968. godine i od tada neprestano ulaže u nova istraživanja, materijale i tehnologiju. Danas se njegova proizvodna mjesta nalaze u Bjelorusiji, Indiji, Vijetnamu, Egiptu, Brazilu, Argentini, a njihov broj prelazi 20. Proizvod se isporučuje u više od 200 zemalja svijeta. Priznanje zasluga tvrtke je sjajna pozitivna povratna informacija od svojih kupaca i prestižne nagrade na međunarodnoj razini.

Linija mikrovalova je predstavljena bogatim izborom modela, samostalnih i ugrađenih. Svaki od njih ima svoj dizajn. Ovakva raznolikost lica proširuje opseg upotrebe proizvoda, budući da budući vlasnici mogu odabrati uređaj za tradicionalne interijere i dizajnerska rješenja. Najbolji potrošački zahtjev, osobito uređaji Midea AG820BJU-WH, Midea TG925B8D-BL, Midea MM820B2Q-SS. Oni su funkcionalni bez obzira na konfiguraciju, pouzdani i sigurni. Međutim, treba imati na umu da proizvodi s kvarcnim roštiljem imaju težinu od oko 20 kg.

1 Indesit


Najbolji funkcionalni dizajn
zemlja: Italija
Ocjena (2019): 4.9

Kućanski aparati poznati od 1930. godine, tvrtka je, unatoč rebrendiranju 2014. godine, zadržala prepoznatljivost tvrtke, prvenstveno u dizajnu. Nemoguće je ne prepoznati na prvi pogled. Ugrađene mikrovalne pećnice imaju klasične jasne linije, proporcionalnost, prozirnost prednjeg dijela. U bilo kojem trenutku, bez otvaranja vrata, možete pratiti tijek rada i paziti da se kuhanje odvija u skladu s određenim programom. Zbog prosječne veličine prednje strane od 59,5x38 cm, uređaj izgleda originalno u kuhinji, naglašavajući njegov interijer. Može se smjestiti u poseban ormar ili u nišu. Istodobno, treba obratiti pozornost na treći parametar proizvoda - njegovu dubinu, budući da nije isti za različite modele. U pregledima, vlasnici ga povezuju s prednostima, jer se širi mogućnost odabira idealne opcije za njihov namještaj.

U modelu su popularni uređaji solo i sa roštiljem ili kombinirani, opremljeni konvekcijom. Indesit MWI 222.2 X, Indesit MWI 3211 IX, Indesit MWI 121.2 X, Indesit MWI 122.2 X - najviše Mikrovalovi su danas popularni. S kapacitetom od 22-25 litara, oni su energetski učinkoviti, brzo zagrijavaju proizvode, dodatno opremljeni poklopcem za grijanje, što sprječava prskanje masti, osigurava automatsku ventilaciju.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač mikrovalnih pećnica?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 2
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije