10 najboljih agencija kontekstualnog oglašavanja

mjesto

ime

Ocjena značajke

10 najboljih agencija kontekstualnog oglašavanja

1 ArrowMedia Jedinstvena rješenja za povećanje povrata. Učinkovit i pouzdan partner
2 Demisova skupina Najbolja reputacija na tržištu online oglašavanja. Visoka učinkovitost kampanja
3 iConText Najveća digitalna agencija u Rusiji. Produktivna organizacija suradnje
4 plavuša Specijalizacija u kontekstualnom oglašavanju. Korištenje vlastitog IT-razvoja
5 I-Media Tehnološki lider u PPC oglašavanju. Slobodna platforma. Financijska odgovornost
6 Rialveb Usluga privlačenja pravih kupaca "ključ u ruke". Sustav automatizacije
7 Ashmanov i partneri Najbolji uvjeti za suradnju. Najveći doseg i precizno ciljanje
8 Intelsib Strategija ciljnog konteksta Minimalni proračun za klikove i troškove upravljanja PPC-om
9 VBI Najbolji pokazatelji usredotočenosti na kupca. Asoda analitički sustav
10 Dextra Najniža cijena složene usluge. Ovlašteni partner mnogih organizacija

Za razliku od SEO promocije, kontekstualno oglašavanje stranice daje trenutni rezultat - već sljedećeg dana nakon pojavljivanja teksta, bannera ili videa, morate biti spremni za primanje poziva i narudžbi. U isto vrijeme, PPC (pay-per-click) je prilično skup, a što je položaj oglasa u rezultatima pretraživanja veći, to je konkurencija među oglašivačima toplija, to je veći trošak po kliku, odnosno brži se novac oduzima od ravnoteže oglašavanja, a protok se smanjuje. kupci. Zato je za neupućenog klijenta bolje da ne poduzima samostalno oglašavanje u kontekstu, već da se obrati agenciji čiji će stručnjaci odabrati pravu strategiju potrošnje proračuna i provesti uistinu učinkovitu reklamnu kampanju. Pronalaženje kompetentnog izvođača za organiziranje plaćenog pretraživanja među stotinama atraktivnih ponuda nije tako jednostavno, ali uspjeli smo. PPC tvrtke predstavljene u našem rejtingu razlikuju se od svojih konkurenata nizom važnih karakteristika, što im je omogućilo da im dodijeli titulu najboljeg u svom segmentu.

10 najboljih agencija kontekstualnog oglašavanja

Prilikom ocjenjivanja agencija koje pružaju uslugu kupnje web-oglašavanja, obratili smo pozornost na kvalitetu i učinkovitost provedbe projekta. Izravni i neizravni pokazatelji bili su uspješni slučajevi i svježe recenzije kupaca o neovisnim resursima, dostupnost certifikata glavnih lokacija, iskustvo i ugled stručnjaka s punim radnim vremenom i otvorenost pristupa gostiju sustavnim računima. Još dva važna čimbenika su spremnost agencije da radi na postizanju kvantitativnih pokazatelja uspješnosti i transparentnih uvjeta plaćanja. Prvih pet, koji maksimalno odgovaraju očekivanjima kupaca, uključuju organizacije koje djeluju u srednjem visokom cjenovnom segmentu, a uključili smo i sudionike koji su viđeni u ne-sistemskim manama, ali s pristupačnijim cijenama.

10 Dextra


Najniža cijena složene usluge. Ovlašteni partner mnogih organizacija
Web stranica: dextra.ru
Ocjena (2019): 4.2

Od svog osnutka 2001. godine, internetska agencija Dextra više puta je zauzela vodeće pozicije u ocjenama Chelyabinsk i Yekaterinburg. U Moskvi, njegova popularnost nije tako visoka, ali fleksibilna cijena i iskustvo stečeno u više od 1000 uspješnih poslovnih projekata dovode do pružanja kvalitetnih PPC usluga po proračunskim stopama. Uralska organizacija ne odbija raditi s niskobudžetnim igračima i lokalnim prodavačima koji su spremni ulagati u kontekstualno oglašavanje od 15 tisuća rubalja, dok se usredotočuju na globalne projekte (oko 3 milijuna rubalja).

Naziv ozbiljnog izvođača radova potvrđuje prisustvo agencija (ne samo stručnjaka) certifikata i partnerstva s ključnim PPC uslugama: Yandex.Direct, Google.Adwords, “Runner”, kao i Google.Analytics, Bitrix, Netcat i RU-CENTER.Portfelj sadrži linkove na gotove stranice i rasporede najkompleksnijih i najzanimljivijih rješenja za General Motors, Uralvagonzavod, GAZ i druge poznate korporacije.


9 VBI


Najbolji pokazatelji usredotočenosti na kupca. Asoda analitički sustav
Web stranica: vbi.ru
Ocjena (2019): 4.3

Visoka profesionalnost stručnjaka VBI digitalne tvrtke već je vidljiva u fazi planiranja i razvoja strategije. Razumjet će specifičnosti poslovanja klijenata, analizirati prethodne kampanje (možete naručiti besplatnu reviziju), istražiti publiku i konkurentsko okruženje, a tek nakon toga će kreirati marketinški miks koji nudi specifične medijske platforme i tekstove oglasa.

Jedan izvođač može provesti najviše 5 projekata, tako da se uvijek uspijeva usredotočiti na učinkovitu provedbu svakog od njih, poštujući rokove lansiranja, ažuriranja i postavki. Kako bi smanjila troškove i povećala prodaju, agencija koristi Asodin analitički sustav, koji omogućuje korisnicima da dobiju odgovore na najhitnija pitanja: koliko košta promet i kakva ideja vodi do najviše razine prodaje. Kao rezultat toga, proračun se troši na najracionalniji način.

8 Intelsib


Strategija ciljnog konteksta Minimalni proračun za klikove i troškove upravljanja PPC-om
Web stranica: intelsib.com
Ocjena (2019): 4.4

Intelsib razlikuje jednu malu, ali vrlo važnu pojedinost od većine konkurentskih agencija: oni točno mjere cilj kontekstualnog oglašavanja i početno su prilagođeni specifičnoj učinkovitosti svake faze, te je stoga postižu što je prije moguće, čak i ako to nije najlakši projekt. Primjerice, za internetsku trgovinu pribora za jelo 8 mjeseci, tvrtka je ostvarila povećanje konverzije od 2,5 puta, a trgovina radijske opreme, nakon prelaska na novog izvođača u osobi Intelsiba, dobila je trostruko povećanje kvalitete publike.

Lako je izračunati da se korist vlasnika poduzeća povećava za otprilike isti iznos. U isto vrijeme, u svojim preporukama, primjećuju da nisu morali napuniti proračun za oglašavanje - zbog učinkovitog postavljanja i kompetentnog upravljanja kampanjama, broj prijava se povećao bez dodatnih troškova. Stranica ima informacije o troškovima usluga i minimalni preporučeni početni iznos - 9,5 tisuća rubalja. i 50 tisuća rubalja. respektivno.


7 Ashmanov i partneri


Najbolji uvjeti za suradnju. Najveći doseg i precizno ciljanje
Web stranica: ashmanov.com
Ocjena (2019): 4.5

Legenda o SEO tržištu, agencija "AIP" je stručnjak za kontekstualno oglašavanje. Ashmanovljev tim je posebno snažan u projektima vezanim uz nekretnine i medicinu, ali je njegovo iskustvo dovoljno za izvođenje svih, čak i najtežih zadataka. Stručnjaci obećavaju fino ugađanje reklamne kampanje i njezinu poruku publici najvećih tražilica Runeta, koja mjesečno pokriva oko 90 milijuna ljudi. Korištenje RTB tehnologije omogućuje im da točno identificiraju sve važne karakteristike ciljne skupine: spol, dob, geografiju, kao i privremene i stalne interese.

Daljnji algoritam djelovanja tvrtke je redovito optimizirati postavke i poboljšati pokazatelje uspješnosti. Štoviše, spremna je preuzeti uslugu ponovnog marketinga, tj. Ponovno ponuditi proizvod klijenta onim korisnicima koji nisu odmah izvršili kupnju. Kao rezultat, povećava se ciljani promet, kao i postotak prodaje. Važno je napomenuti da se AiP, kao i prethodna vremena, aktivno bori za svakog potencijalnog klijenta, nudeći mu još bolje uvjete suradnje nego s postojećim izvođačem.

6 Rialveb


Usluga privlačenja pravih kupaca "ključ u ruke". Sustav automatizacije
Web stranica: realweb.ru
Ocjena (2019): 4.5

Rialweb je fizički prisutan u 3 grada - Moskvi, Sankt Peterburgu i Rigi. Osoblje broji oko 400 stručnjaka, a struktura ima odjel od 40 ljudi koji rade isključivo s kontekstualnim oglašavanjem. Usluga osigurava puni ciklus internetskog marketinga - od razvoja i plasmana na ključnim mjestima do praćenja i ispravljanja rezultata, kao i izvještavanja.

Suština cjelokupnog rada - stvaranje korisničkih tokova na web stranice kupaca.Agencija je u tome jako uspjela, sudeći po "statusu" klijenata i trajanju suradnje (u prosjeku 2 godine) - studija slučaja grupe prikazuje uspješne projekte za najpoznatije savezne i međunarodne brendove tržišta automobila, farmaceutske proizvode, nekretnine, elektroniku, itd. Za automatsko upravljanje Složeni PPC projekti Korporativni tim samostalno je razvio Garpun uslugu. Budući da je upravljanje mrežnim sadržajem nemoguće bez kvalitetne automatizacije, oglašivači srednjeg i velikog segmenta daju prednost agencijama koje imaju vlastiti dizajn, kao što je Realweb.


5 I-Media


Tehnološki lider u PPC oglašavanju. Slobodna platforma. Financijska odgovornost
Web stranica: i-media.ru
Ocjena (2019): 4.6

Razgovor o vlastitoj agenciji i-Media za tehnološku superiornost omogućuje suradnju s najjačim partnerima u upravljanju kontekstualnim oglašavanjem, prebrojavanjem i analizom poziva te integracijom s CRM-om. Značajan pokazatelj je i dostupnost vlastitih softverskih alata, kao i niz certifikata (Yandex.Direct, Google Ads, Google Analytics, Yandex.Metrica, myTarget, Marin Software, Criteo) među stručnjacima tima.

Za srednje i velike oglašivače i-Media omogućuje pristup najmoćnijoj i najmodernijoj Origami platformi za upravljanje koja vam omogućuje automatizaciju digitalnih procesa besplatno, pojednostavljuje analizu izvedbe i minimizira troškove rada. Tvrtka jamči svim svojim klijentima postizanje unaprijed određenih rezultata, te klijentima s proračunom od 900 tisuća rubalja. potpisan je ugovor s klauzulom o visini premije za prekomjerno ispunjenje KPI-a i novčanom kaznom u slučaju nepridržavanja.


4 plavuša


Specijalizacija u kontekstualnom oglašavanju. Korištenje vlastitog IT-razvoja
Web stranica: blondinka.ru
Ocjena (2019): 4.7

Unatoč neozbiljnom imenu, to je jedna od najvećih i najuspješnijih agencija, izvorno zamišljena kao automatska usluga upravljanja kontekstom. Njegovo sučelje bilo je tako jednostavno da čak i "plavuše" mogu raditi s njom. Pokretanje je bilo uspješno, a nakon tri godine, u 2011. godini, poslužilo je dobru polovicu ruskih TOP-250 mjesta, a 2016. godine zauzela je prvo mjesto u prestižnom RUWARD-u.

Do danas tim zapošljava preko 100 certificiranih profesionalaca čija razina profesionalnosti odgovara vrhunskim brandovima kao što su OTP banka, MegaFon, Volvo, Weleda i dr. Popis usluga značajno je proširen i uključuje sve vrste internet marketinga, revizije, analitike i savjetovanja.

Za velike oglašivače razvijena je posebna ponuda - sustav za automatizaciju internetskog oglašavanja Marilyn, koji radi s vodećim digitalnim platformama. Segment malih i srednjih tvrtki također ima sličnu mogućnost u obliku Aori tehnologije, putem koje možete voditi učinkovito online oglašavanje, zaobilazeći posrednike.

3 iConText


Najveća digitalna agencija u Rusiji. Produktivna organizacija suradnje
Web stranica: icontext.ru
Ocjena (2019): 4.8

Agencija iConText prisutna je na tržištu kontekstualnog oglašavanja od 2002. godine i za to vrijeme uspjela je postati velika grupa digitalnih tvrtki iConGroup koja je fizički prisutna u svim federalnim okruzima. U njezinoj kompetenciji je cijeli ciklus web-marketinga, dok je iConText specijaliziran za postavljanje online konteksta za oglašivače s proračunom od 1 milijun rubalja. Slučaj sadrži rješenja za poslovne probleme za Sberbank, eBay, L'Oreal Paris, LG, La Redoute i stotine drugih poznatih brandova.

Tijekom duge povijesti stručnjaci su naučili kako raditi s projektima najrazličitije složenosti, razvivši učinkovit algoritam za zadovoljavanje potreba korisnika. Nakon razjašnjavanja zadataka i postavljanja mjerljivih pokazatelja, izrađuje se medijski plan s jasno predviđenim aktivnostima i troškovima po kliku. Kada se implementiraju, klijentima se omogućuje pristup svim alatima za praćenje kampanje i praćenje njezine učinkovitosti. Važne točke koje se pojavljuju u procesu, pitanja i sugestije se odmah razmatraju s osobnim upraviteljem klijenta. Na kraju rada sastavlja se završno izvješće s vrlo specifičnim brojkama. Upravo takav pristup jamči ostvarivanje poslovnih ciljeva.

2 Demisova skupina


Najbolja reputacija na tržištu online oglašavanja. Visoka učinkovitost kampanja
Web stranica: demis.ru
Ocjena (2019): 4.8

Agencija "Demis" izjavljuje o svom reputacijskom savršenstvu s punim pravom: nijedna druga služba nema tako solidnu banku u smislu preporuka. Više od 600 recenzija i 500 zahvala od kupaca objavljeno je na web stranicama tvrtke, od kojih mnoge zauzimaju vodeće pozicije u svojoj industriji: UralSib, Gazprom, Uber, Beeline, 1C: Računovodstvo, itd. nagrade: „Najbolja agencija za kontekstualno oglašavanje u 2017.“, 1. mjesto u tri neovisne ocjene, Zlatni kup u međunarodnoj nagradi za kvalitetu Crown London, TOP-35 najboljih poslodavaca i više od 10 prestižnih nagrada na svim ruskim i međunarodnim razinama.

No, organizacija na lovorikama uspjeha ne počiva. Njezin tim od 700 stručnjaka diljem svijeta danas vodi reklamne kampanje za rekordan broj korisnika - više od 3.700, a svi stručnjaci imaju certifikate Yandex.Direct i Google Advertising, a sama Demis grupa je certificirani primarni partner tih sustava. Prisutnost certifikata potvrđuje visoku profesionalnost tima u teoriji, ali u praksi je to potvrđeno brojevima: u prosjeku, kupci mogu očekivati ​​povećanje mogućnosti klikanja na 44% i smanjenje cijene po kliku za 62%.


1 ArrowMedia


Jedinstvena rješenja za povećanje povrata. Učinkovit i pouzdan partner
Web stranica: arwm.ru
Ocjena (2019): 4.9

ArrowMedia je jedna od onih agencija koja se ne fokusira na pojavljivanja i klikove, već na rezultat koji je značajan za svakog klijenta u obliku poziva i kupaca. Pomoću njega možete postaviti kontekstualno oglašavanje u Yandex.Direct i Google AdWords sustave i istodobno izvući najviše iz proračuna za oglašavanje. Za učinkovitije upravljanje PPC tvrtkom, stručnjaci koriste moćne alate za kontrolu cijena i pozicija, što im omogućuje da osvoje ponude za profitabilne oglasne prostore po najnižoj cijeni, čime se povećava njihova učinkovitost i smanjuje trošenje sredstava za privlačenje svakog kupca.

Stranica sadrži desetke recenzija oglašivača koji već godinama rade s ArrowMedia. Oni potvrđuju kompetentnost tima u rješavanju problema različitih razina složenosti u području privlačenja prometa, kao i savjesnog stava prema određenom poslovanju KPI-ja te postavljaju rokove za zadatak. U isto vrijeme, minimalni proračunski prag ostaje prilično pristupačan za širok raspon kupaca i iznosi najmanje 150 tisuća rubalja.


Popularno glasanje - koja je kontekstualna agencija za oglašavanje bolja
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije