Top 10 proizvođača kabela

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih proizvođača kabela

1 LLC "Kamsky cable" Najveći ruski proizvođač kabela
2 Nexans Najbolji proizvođač svjetske klase
3 Tvornica "Energokabel" dd Najpoznatiji proizvođač
4 CJSC "SSC" Stroga kontrola kvalitete i pouzdanost
5 Concord LLC Gornji kabeli za napajanje
6 CJSC "Plant Agrokabel" Optimalna kombinacija kvalitete i cijene
7 Pogon "Alyur" Širok raspon i pristojna kvaliteta
8 Saranskkabel LLC Najbolji kabeli u pogledu električne i požarne sigurnosti
9 Tomska kabelska tvornica Najnaprednija tehnologija
10 OJSC "Rybinsk cable plant" Kabeli i žice za sve industrije

Kabel pripada kategoriji robe, pri čemu kupci uvijek ne obraćaju pozornost proizvođaču. To je ozbiljna pogreška jer kvaliteta, sigurnost i operativna svojstva proizvoda u velikoj mjeri ovise o proizvođaču. Važno je da proizvođač ima potrebne certifikate, a njegovi proizvodi su u skladu s modernim ruskim i međunarodnim standardima. Stoga vam preporučujemo da se upoznate s ocjenom najboljih proizvođača kabela.

Top 10 najboljih proizvođača kabela

10 OJSC "Rybinsk cable plant"


Kabeli i žice za sve industrije
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.5

Jedan od vodećih proizvođača s vrlo širokom paletom proizvoda. Tvrtka se neprestano razvija, prateći trendove na tržištu, proizvodi sve nove proizvode koji zadovoljavaju suvremene zahtjeve za karakteristikama performansi, a time i izdržati jaku konkurenciju.

Proizvodni asortiman tvrtke uključuje neke od najkvalitetnijih energetskih i kontrolnih kablova različite izolacije, fleksibilne rudarske kablove, instalacijske, spojne, emajlirane, otporne na toplinu, žice za navijanje i još mnogo toga. Možemo reći da katalog tvrtke sadrži proizvode za sve postojeće industrije.


9 Tomska kabelska tvornica


Najnaprednija tehnologija
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.6

Relativno mlada, ali moderna i brzorastuća tvrtka koja djeluje u kabelskoj industriji. Tvrtka ima snažnu flotu tehnološke opreme, proizvodi prilično široku paletu najtraženije robe. Počevši od 2000. godine, proizvođač je postigao zasluženo poštovanje mnogih tvrtki koje stalno koriste njegove proizvode.

Obim proizvodnje stalno raste, asortiman proizvoda se širi, uzimajući u obzir potražnju i očekivanja potrošača. Portfelj tvrtke uključuje NUM kablove s plastičnom izolacijom, auto-cjevovode, energetske i kontrolne oklopne kabele, samonosive izolirane CIP žice i još mnogo toga. Suvremene tehnologije i proširenje proizvodnih kapaciteta omogućuju toj tvrtki da se drži visokih pozicija na ruskom tržištu.

8 Saranskkabel LLC


Najbolji kabeli u pogledu električne i požarne sigurnosti
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.6

Prvi proizvodi proizveli su proizvođači 1955. godine. Od tada se postrojenje strogo pridržava pravila - proizvoditi samo kvalitetne kabele koji zadovoljavaju zahtjeve suvremenog potrošača. Stoga se proizvodnja stalno poboljšava, trgovine su opremljene novom tehnološkom opremom.

Trenutno, "Saranskkabel" proizvodi vrlo široku paletu proizvoda za kabliranje i ožičenje, koji se koriste u raznim područjima industrije - kemijskoj, metalurškoj, radio, zrakoplovnoj. Na svim tehnološkim stupnjevima postoji stalna kontrola kvalitete, što potvrđuju i relevantni certifikati.Tvrtka se u svom radu fokusira na međunarodne, a ne samo ruske standarde, tako da možemo govoriti o najboljoj kvaliteti žica i kabela različitih tipova, posebno u pogledu električne i požarne sigurnosti.


7 Pogon "Alyur"


Širok raspon i pristojna kvaliteta
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Tvrtka je osnovana 2006. godine i sada ima snažnu poziciju na ruskom tržištu. Do sada, tvrtka nastavlja poboljšavati, biti opremljena novom opremom, asortiman proizvoda postupno se širi. Tvrtka proizvodi oko 300 marki različitih vrsta žica i kabela. Među njima su kućne i instalacijske žice, upravljački i energetski kabeli, spojni kabeli.

Svi proizvodi zadovoljavaju različite standarde kvalitete, o čemu svjedoče brojni certifikati. Tvrtka je više puta sudjelovala na izložbama u većim gradovima Rusije. S visokokvalitetnim proizvodima proizvođač se pridržava umjerene politike cijena i osigurava minimalna vremena isporuke.

6 CJSC "Plant Agrokabel"


Optimalna kombinacija kvalitete i cijene
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Pogon Agrokabel je prvenstveno poznat po svojim neizoliranim aluminijskim žicama za nadzemne vodove. No, proizvodni asortiman proizvođača uključuje i niz drugih proizvoda - oklopnih, vatrootpornih, kontrolnih kablova, žica za električne instalacije, fleksibilnih kablova. Ukupna pozicija robe oko 3000.

Proizvodi tvrtke ne prodaju se samo u cijeloj Rusiji, već se i isporučuju u susjedne zemlje - na Bliski istok, Ukrajinu, baltičke zemlje i Moldaviju. Za tvrtku su dostupne sve potrebne licence i certifikati, roba podliježe strogoj kontroli i testiranju prije nego što se stavi na tržište. Među stručnjacima, žice i kabeli tvrtke smatraju se među najboljima po kvaliteti i pristupačnosti.


5 Concord LLC


Gornji kabeli za napajanje
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.8

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja kvalitetnog energetskog kabela s bakrenim vodičima. Tvrtka također proizvodi oklopni i nisko-zapaljivi kabel. Asortiman uključuje kabele VVG, VVGng, KVVG, KG i mnoge druge. Svi proizvodi su visoke kvalitete, kojima vjeruju mnoge velike tvrtke.

Proizvodnjom kabela strogo se poštuju zahtjevi standardne dokumentacije, proizvodnja prolazi provjeru sukladnosti s različitim standardima. Također značajna prednost je predvidljiva cijena. U 2001, energetski kabeli u plastičnu izolaciju od tvrtke "Concord" u programu "100 najboljih roba Rusije" je mjesto pobjednika.


4 CJSC "SSC"


Stroga kontrola kvalitete i pouzdanost
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.8

Samara kabelska tvrtka je poznata dovoljno među različitim poduzećima kao nastavak rada Kuibyshev postrojenja komunikacijskih kabela. Radionice poduzeća opremljene su najboljom opremom vodećih europskih tvrtki. U ovom trenutku proizvođač proizvodi zonske i telefonske, energetske, upravljačke kabele. Također u rasponu se nalaze i kabeli za napajanje VVGng, koji ne propagiraju izgaranje.

U svim fazama proizvodnje provodi se stroga kontrola kvalitete, gotovi proizvodi prolaze različite testove u vlastitom ispitnom centru akreditiranom u sustavu certifikacije GOST-a. Proizvođačeve proizvode koriste mnoge velike tvrtke, smatraju da su kvalitetne i pouzdane, jer je vjerojatnost tvorničkog braka svedena na najmanju moguću mjeru.

3 Tvornica "Energokabel" dd


Najpoznatiji proizvođač
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Za mnoge profesionalce naziv postrojenja je povezan s proizvodima najviše kvalitete i njihovom pouzdanošću. Tvrtka isporučuje kablove na rusko tržište od 2002. godine, neprestano širi proizvodnju, trenutno nudi desetke tisuća oznaka veličine. Glavni pokazatelj kvalitete - proizvode ovog proizvođača biraju mnoge vladine agencije, kao i vodeće tvrtke u prometnoj, naftnoj i plinskoj industriji i nuklearnoj industriji.

Oslobađanje velikih količina kabela (uključujući VVGng) bez žrtvovanja kvalitete moguće je zahvaljujući najmodernijoj opremi i naprednim proizvodnim pogonima. U asortimanu tvrtke nalaze se energetska, upravljačka, instalacijska, spojna žica s različitim vrstama izolacije i posebnih kabela. Svi su certificirani u skladu s nacionalnim standardima.

2 Nexans


Najbolji proizvođač svjetske klase
zemlja: Francuska / Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Godine 2005. francuska tvrtka Nexans izgradila je vlastiti pogon za proizvodnju kabelske robe u Rusiji. Godišnje se povećava prodaja, a ponuda proizvoda se širi. Godine 2007. tvrtka je dobila titulu "Najbolji dobavljač električnih proizvoda". Proizvođač nudi široku paletu proizvoda za kabliranje i ožičenje (VVGng, PVA žice), fitinge.

Predstavništva tvrtke otvorena su u nekoliko gradova Rusije, što osigurava dostupnost proizvoda ne samo za poduzeća, već i za obične korisnike. Kvaliteta proizvoda biljke potvrđena je brojnim ruskim i inozemnim standardima. Stručnjaci imaju dobro mišljenje o proizvodima proizvođača.


1 LLC "Kamsky cable"


Najveći ruski proizvođač kabela
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 5.0

Tvrtka je opremljena najmodernijom opremom koja mu omogućuje proizvodnju vrhunskih proizvoda. Proizvodi kabele VVGNG i ostale kabelske proizvode s različitim vrstama izolacije - od staklenih vlakana, PVC plastike i drugih materijala. Standardne veličine prikazane su u širokom asortimanu.

Proizvođački proizvodi isporučuju se za maloprodaju, kao i za energetiku, inženjering i druge industrije. Asortiman proizvoda obuhvaća oko 35.000 veličina žica i kabela. Svi proizvodi su u skladu s ruskim državnim standardima, stranim i nacionalnim standardima. Proizvodnja biljke je tražena i smatra se vrlo kvalitetnom.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač kabela?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 2
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije