10 najboljih internetskih trgovina leća i naočala

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih trgovina objektivima i naočalama

1 Četiri-oči Veliki izbor proizvoda i zajamčena kvaliteta
2 Lensmaster Najbolji izbor sunčanih naočala
3 Ochkov.Net Većina velikodušnih promocija
4 Leće. py Online konzultacije s oftalmologom
5 Contle Niske cijene, mnoge opcije plaćanja
6 Lens naočale. py Veliki izbor robnih marki, povoljne cijene
7 Linzacity Najbolji uvjeti dostave i plaćanja
8 Vaša optika Samo kvalitetni proizvodi
9 Len idi Izvrstan sustav popusta
10 Mole Shop Raznovrstan asortiman, uspješan bonus program

Izbor leća i naočala - nije lak zadatak koji bi liječnici trebali vjerovati. Ali ako ste već provjerili svoj vid i točno znate što vam trebaju naočale, možete ih kupiti ne u optici, već u jednoj od internetskih trgovina, koje u pravilu imaju širi izbor modela. Ali svakako biste trebali obratiti pozornost na recenzije o trgovini, pažljivo proučiti sve dostupne informacije o tome. Ne zaboravite da pogrešno odabrane ili loše napravljene naočale i leće mogu uzrokovati glavobolju, vrtoglavicu i druge neugodne simptome.

ime

asortiman

dostava

Jednostavna navigacija

Način plaćanja

Opis proizvoda

Posebne ponude i promocije

Ukupni rezultat

Četiri-oči

5

5

5

5

5

5

5.0

Lensmaster

5

5

5

5

4

5

4.9

Ochkov.Net

5

5

5

5

4

5

4.9

Objektivi, ru

5

5

5

4

5

4

4.8

Contle

5

5

5

5

4

3

4.8

Lens naočale. py

5

5

4

3

5

4

4.7

Linzacity

5

5

5

5

2

5

4.7

Vaša optika

4

5

4

4

5

4

4.6

Len idi

3

4

5

5

5

5

4.6

Mole Shop

5

4

4

4

5

5

4.5

Top 10 najboljih trgovina objektivima i naočalama

10 Mole Shop


Raznovrstan asortiman, uspješan bonus program
Web stranica: krot.shop
Ocjena (2019): 4.5

U ovoj online trgovini možete pronaći sve - okvire i sunčane naočale, spektakl i kontaktne leće, sve vrste pribora za njih. Također u asortimanu postoje i posebne naočale - simulatori za vozače za rad na računalu. Tako je za izbor proizvoda ova online trgovina jedna od najboljih. Sve to bogatstvo dopunjeno je vrlo detaljnim opisom. Navigacija nije loša, ali se može bolje.

Za praktičnost kupaca postoje različiti načini plaćanja - kreditnom karticom, gotovinom, elektroničkim novcem. Dostava se obavlja u svim regijama Rusije kurirskom službom, poštom i točkama izdavanja. Osim toga, možete odabrati vrlo uspješan bonus program - za svaku kupnju se naplaćuje određena količina bonusa, koju možete potrošiti na kupnju još jednog proizvoda, pokrivajući do 100% troškova. Postoji jedan minus, ali za mnoge je vrlo značajan - postoji vrlo malo točaka na stranici po niskoj cijeni, a najčešće su prikazani skupi modeli.


9 Len idi


Izvrstan sustav popusta
Web stranica: lensgo.ru
Ocjena (2019): 4.6

Velika online trgovina koja nudi vrlo široku paletu proizvoda. Ali ovdje će kupci naći samo leće, naočale i okvire za prodaju. No, s druge strane, to je jedna od rijetkih trgovina gdje kumulativni popust djeluje ne u trgovinama, već pri narudžbi putem osobnog računa. Može dostići 7% i sumirati se s trenutnim dionicama. Puno zaliha u trgovini. Na primjer, roba u tjednu, pokloni pri kupnji.

Osim toga, možete istaknuti prikladnu navigaciju prema mjestu, mogućnost plaćanja gotovinom i karticom, dostavu putem pošte, kurirsku službu. Tu je i nekoliko velikih gradova u kojima možete pokupiti robu s mjesta podizanja. Stoga je glavni nedostatak trgovine nedostatak niza okvira i sunčanih naočala.

8 Vaša optika


Samo kvalitetni proizvodi
Web stranica: vashaoptika.ru
Ocjena (2019): 4.6

Asortiman u ovoj trgovini nije najbogatiji, ali među ponuđenim proizvodima prevladavaju proizvodi prilično poznatih robnih marki, što ne dovodi u sumnju njihovu kvalitetu. Navigacija se teško može nazvati najpogodnijom - u prvim minutama prilikom pregledavanja stranice na njoj možete se izgubiti.Dostava se obavlja u cijeloj Rusiji, gotovinsko, bezgotovinsko plaćanje je moguće, kao i prijenos sredstava putem Qiwi terminala. Za neke proizvode postoje dobri popusti, ali redovnih ponuda i zanimljivih ponuda nema.

No, svi nedostaci mogu izgladiti visoku razinu usluge. Prema kupcima, aplikacije se obrađuju vrlo brzo, isporuka traje minimalno vrijeme, uglavnom ovisi o udaljenosti regije. Dodatne pogodnosti - prilično pristupačne cijene, vrlo detaljan opis robe. Nakon što ih pročitate, gotovo da i dalje nema pitanja.


7 Linzacity


Najbolji uvjeti dostave i plaćanja
Web stranica: linzacity.ru
Ocjena (2019): 4.7

Prva stvar koja privlači vaše oči prilikom pregledavanja internetske trgovine je vrlo zgodna navigacija i detaljan opis uvjeta isporuke, plaćanja i trenutnih promocija. Postoji čak i korak po korak upute za plaćanje. Postoje mnoge opcije plaćanja - gotovinski i bankovni, elektronički novac se prihvaća. Ovo je jedna od rijetkih trgovina koje proizvode pošiljke ne samo u Rusiji, već i širom svijeta. Asortiman je nevjerojatan - više od 15.000 okvira i oko 5.000 sunčanih naočala. Izbor objektiva je manje bogat, ali i prilično pristojan.

Lako je pronaći potrebne informacije - sve što vam je potrebno nalazi se u samom vidokrugu. No, postoje ozbiljne tvrdnje da je stranica - mnogi proizvodi nisu dopunjeni s fotografijama, njihov opis je u potpunosti nedostaje. To uvelike otežava, čak i onemogućuje odabir okvira putem Interneta - ako naručite, jednostavno ćete kupiti slijepo.

6 Lens naočale. py


Veliki izbor robnih marki, povoljne cijene
Web stranica: linz-ochki.ru
Ocjena (2019): 4.7

Izvrsna internetska trgovina koja nudi proizvode velikog broja brandova u različitim cjenovnim kategorijama. U rasponu možete vidjeti obojene, mekane kontaktne leće, okvire za odrasle, djecu i adolescente, sunčane naočale. Osim toga, nude se razna povećala, svjetlosni filtri, monokulari, optički sustavi, proizvodi za njegu i pribor za naočale. Kurirska dostava se obavlja u svim gradovima Rusije, nema minimalnog iznosa narudžbe. Cijene nisu najniže, ali sasvim razumne.

Prilikom pregledavanja web-lokacije, navigacija i nedostatak informacija koje mogu biti zanimljive kupcima donekle nas zbunjuju. Na primjer, mogući načini plaćanja, rokovi isporuke nisu naznačeni. Jedina stvar koju su programeri stranica učinili je vrlo detaljan opis robe.


5 Contle


Niske cijene, mnoge opcije plaćanja
Web stranica: contle.ru
Ocjena (2019): 4.8

Online trgovina Contle nudi širok izbor proizvoda - kontaktne leće, medicinske i sunčane naočale, pribor za njih, kapi i vitamine za oči. Vrlo zadovoljan s različitim mogućnostima plaćanja - ne samo karticu ili gotovinu, ali i bankovne transfere, elektronički novac (Yandex Money, WebMoney, Kivi novčanik). Dostava je također organizirana savršeno - vašu narudžbu možete brzo primiti u bilo kojem gradu Rusije - poštom, kurirskom službom, na točkama izdavanja.

Cijene su jedna od najboljih među većim online trgovinama - ovdje možete kupiti naočale ili kontaktne leće po vrlo atraktivnoj cijeni. Niske cijene ne utječu negativno na kvalitetu ili uslugu - prema trgovini, surađuje s najpouzdanijim i najpoznatijim proizvođačima. Mali nedostaci - loši opisi robe i potpuni nedostatak unosnih ponuda na dionicama. Povremeno, u trgovini se održavaju promocije uz smanjenje troškova robe, postoji popustna kartica, ali vrijedi samo ako kupite leće i naočale u trgovinama.


4 Leće. py


Online konzultacije s oftalmologom
Ocjena (2019): 4.8

Izrada narudžbi u ovoj online trgovini je jako lijepa - jednostavna navigacija kroz stranicu, veliki izbor različitih kontaktnih leća i naočala, kao i srodni proizvodi za njegu. Prodavatelj nudi mnogo različitih dovoljno profitabilnih dionica, a za vjerne kupce postoji program vjernosti s maksimalnim popustom do 15% na sve proizvode.

Neki kupci kažu prilično dobar izbor obojenih leća.Među njima su neobična rješenja s crtežima i učinak mačjeg oka. Tu je i mnogo okvira, izbor je pojednostavljen jednostavnom navigacijom kroz stranicu. Nema pritužbi na isporuku, ali može biti više opcija plaćanja. Kupci mogu platiti gotovinom i kreditnom karticom. Mogućnost plaćanja elektroničkim novcem, u ratama i na kredit od strane online trgovine nije osigurana. Sveukupni dojam stranice je najbolji, pogotovo nema se što žaliti.

3 Ochkov.Net


Većina velikodušnih promocija
Ocjena (2019): 4.9

Jedan od najboljih i najpopularnijih online trgovina leća, medicinskih i sunčanih naočala. Ona se razlikuje od mnogih drugih trgovina s velikim brojem dionica. Na primjer, kada naručujete više od 1500 rubalja, kupac dobiva zajamčeni dar. Njegova cijena ovisi o iznosu kupnje. Također u online trgovini popuste i posebne ponude.

Ne može, ali radovati raznih načina plaćanja - možete platiti u gotovini u salonima, kartice, Yandex novac, platiti za narudžbu s kivi novčanik. Ako je iznos kupnje nedostupan, internetska trgovina pruža mogućnost kupnje robe na kredit. Većina proizvođača, naočala i leća koje se mogu vidjeti u trgovini, daju jamstvo na svoje proizvode u razdoblju od jedne do dvije godine. Dobro funkcionira kao servis, pružajući razne usluge popravka okvira, zamjenjujući leće. Nije lako izolirati sve nedostatke trgovine, jer nije bilo moguće pronaći nezadovoljne kupce.

2 Lensmaster


Najbolji izbor sunčanih naočala
Web stranica: lensmaster.ru
Ocjena (2019): 4.9

Glavna značajka i istovremeno prednost online trgovine "Lensmaster" - vrlo veliki izbor sunčanih naočala. Asortiman uključuje mnoge modele poznatih proizvođača. Također, ne može se radovati zbog širokog raspona cijena - od vrlo jeftinih naočala do modela vrhunske klase, zahvaljujući kojima će svaki kupac pronaći najbolju opciju za sebe.

Što se tiče same stranice, navigacija je vrlo povoljna, postoji besplatna dostava za iznos od više od 990 rubalja, mogućnost samoprikupljanja je osigurana. Dostava se obavlja kurirskom službom u Moskvi i ruskoj pošti u svim drugim regijama. Ako nađete brak, neadekvatna kvaliteta robe može se vratiti razmjenom za drugu ili vraćanjem punog iznosa troškova. Dodatna prednost vrijedi samo za stanovnike Moskve i Sankt Peterburga - tijekom godine kada se bodovi raskidaju, korisnici imaju mogućnost koristiti besplatne usluge servisnog centra.


1 Četiri-oči


Veliki izbor proizvoda i zajamčena kvaliteta
Ocjena (2019): 5.0

Jedna od najboljih internetskih trgovina koja se razlikuje od ostalih prisutnošću offline optičke mreže. Na web stranici možete odabrati ne samo kvalitetne naočale ili kontaktne leće koje se isporučuju izravno od proizvođača, već se možete prijaviti i za konzultaciju s liječnikom. Online trgovina ima vrlo širok izbor različitih kontaktnih leća i sunčanih naočala. Također u njemu možete vidjeti dobar skup srodnih proizvoda.

Glavne prednosti trgovine su razumne cijene, veliki izbor proizvoda i njihova zajamčena kvaliteta zahvaljujući izravnim isporukama proizvođača. Također na stranicama možete vidjeti razne zanimljive ponude - kupnja dionica je još profitabilnija. Dodatne značajke - online trgovina nudi kupnju poklon kartica za različite iznose. Postoji klupska kartica, ali vrijedi samo kada kupujete robu izravno u salonima.


Popularno glasanje - koja online trgovina naočala i leća mislite da je najbolja?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije