15 najboljih ideja za darove za kolege

mjesto

ime

Najbolja ideja darivanja

Najbolji dar ideja za kolege - proračun do 500 rubalja

1 Bilježnica s jedinstvenim dizajnom Praktični suvenir za brutalne muškarce
2 Pokrovnica izvorne putovnice Zanimljivo i praktično. Vlastito ime na putovnici je elegantno
3 Keramička šalica Držite svoje piće vruće i podignite raspoloženje u uredu
4 Ukusna pomoć Najbolji dar za slatke zube. Neobična i vrlo ukusna
5 Kutija s alatom Neophodna osobina pravog majstora. Zgodan i potreban dar

Najbolji dar za kolege - proračun do 1000 rubalja

1 Organizator radne površine Pomaže u održavanju narudžbe na radnoj površini. Odaberite oglas
2 Izvorni dizajn USB flash pogona Moderni gadget za svakoga. Univerzalnost po najpovoljnijoj cijeni
3 Papir za papir Optimalna kombinacija praktičnosti i elegancije
4 Desktop antistres Moderno unutarnje rješenje umirujuće živce
5 Kutija za ručak Poslovni ručak u stilu doma. Ukusan ručak u svim uvjetima

Najbolji dar ideja za kolege - proračun do 2000 rubalja

1 Pojava poklona Ekstremna zabava. Čestitke, koje ćete dugo pamtiti
2 Pametna narukvica Izvrsna funkcionalnost i zdravstvena zaštita
3 Set suvenira "Gentleman" Vrijeme je za putovanje. Dar za ovaj estet
4 Nositelji knjiga Elegantan detalj ureda. Novi pogled na poznate stvari
5 Igra na ploči Najbolja opcija za korporativnu rekreaciju. Učenje komuniciranja u neformalnom okruženju

U razdoblju približavanja svečanim datumima, svi smo zabrinuti zbog iznenađenja za naše najmilije. Međutim, ne smijemo zaboraviti da su nam blizu prijatelji i rođaci. Nije tajna da značajan dio života provodimo u okruženju ljudi s kojima smo povezani isključivo radnim odnosima. Tako da ne mogu zaobići njihovu pozornost. Dobroćudna atmosfera u momčadi važna je ne samo za održavanje stabilne psiho-emocionalne pozadine, već i za značajno poboljšanje uspješnosti tvrtke.

Odabir dar za 23. veljače, 8. ožujka, rođendan ili drugi svečani događaj, morate se pridržavati nekih pravila koja će vam pomoći da udovoljite svojim kolegama, au isto vrijeme udovoljite svim standardima podređenosti.

 1. Ništa osobno - parfem, nakit, odjeća, itd. Ostaviti za voljene osobe. Najbolje opcije za poklon kolegama su praktični, funkcionalni proizvodi koji će vam pomoći u svakodnevnoj rutini ili ukrasiti interijer radnog mjesta.
 2. Umjerenost u cijeni - čak i ako vam razina materijala omogućuje da svakom zaposleniku da zlatnu kutiju za cigarete (pretpostavimo da ste osvojili lutriju ili naslijedili stranu tetku), suzdržite se od takvih širokih gesta. Demonstrativno skupi darovi izgledaju neprikladno i mogu zbuniti vaše suputnike.
 3. Razmotrite vrstu svoje profesionalne aktivnosti - u ovom slučaju možete se pouzdati u svoje osobno iskustvo. Uostalom, baveći se zajedničkim poslom, možete “iznutra” odrediti što vašem timu nedostaje za produktivan rad i dobar odmor.
 4. Hobiji su još jedno područje koje daje puno mogućnosti za izražavanje osjećaja na odmoru. Znajući točno što vas zanimaju drugovi u slobodno vrijeme, možete odabrati izvrsne darove u skladu s temom njihovog omiljenog posla.

Za vas smo odabrali 15 zanimljivih ideja, kako izvorno i jeftino čestitati svojim kolegama, a da ne riskiraju da će dar biti bačen u leđa kao nepotreban. Pri sastavljanju popisa uzete su u obzir ne samo estetske strane dara, nego i njegova utilitarna svojstva, njezina relevantnost i, naravno, cjenovna kategorija.

Najbolji dar ideja za kolege - proračun do 500 rubalja

U pravilu, izbor poklona kolegama ograničen je na određeni iznos.U ovom odjeljku, pokazat ćemo vam kako, s gotovinom do 500 rubalja. da svi daju, čestitke učinite neobičnim i nezaboravnim.

5 Kutija s alatom


Neophodna osobina pravog majstora. Zgodan i potreban dar
Cijena poklona: od 450 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Ako vaši kolege ne sjede u hlače u svojim uredima, već se bave pravim poslom - popravljaju i pripremaju raznu opremu, onda samo trebaju imati prikladnu kutiju za spremanje radnih alata. Recimo više - veliki broj muškaraca sanja o takvom daru, čak i ako koriste odvijač ili čekić samo nekoliko puta godišnje. Izdržljiv, lagan i otporan na udarce, izrađen od visokokvalitetne plastike, ovaj mali slučaj s uskočnim pričvrsnim elementima može prilagoditi optimalnu količinu kućanskih sitnica, a ergonomski oblik ručke čini korištenje proizvoda najprikladnijim. Najveća dopuštena težina kod nošenja, koju je naveo proizvođač, je 30 kg. Opterećenje na površinu - ne više od 80 kg. Kutija je opremljena posebnom ladicom s pretincima i može se koristiti kao postolje.


4 Ukusna pomoć


Najbolji dar za slatke zube. Neobična i vrlo ukusna
Cijena poklona: od 275 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Skup slatkiša u kreativnom pakiranju ne može samo pružiti zadovoljstvo svakome tko voli slatkiše, već i pomoći u prevenciji i liječenju financijskih kvarova. Barem tako kaže proizvođač. Svatko tko iskoristi ovu slatku “pomoć” obećava povećanje plaća, niže kamatne stope za kredit, dobitke od lutrije i druge materijalne koristi. Naravno, takva su uvjeravanja komična u prirodi, ali ovaj ukusni i neobični dar je sasvim sposoban da vas nasmije i razvedri. Volumen plastične posude ispunjene slatkišima od marmelade je 250 ml. Okus slatkiša - voće. Također možete odabrati slične setove, ali s drugim željama.

3 Keramička šalica


Držite svoje piće vruće i podignite raspoloženje u uredu
Cijena poklona: od 490 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Keramički čepovi uglavnom nemaju navojnu kapu i nisu namijenjeni za šetnju. Ovo je "uredska" opcija koja će vam pomoći da se osvježite za trenutak pauze s gutljajem ukusne vruće kave, te će razveseliti vaše kolege svojim neobičnim dizajnom. Površina modela je ukrašena crtežima nanesenim bojom osjetljivom na toplinu. Ovisno o unutarnjoj temperaturi tekućine, mijenja se boja uzorka, podsjećajući vas na vrijeme "fay-o-shlock". Na primjer, ako vidite sve prepoznatljivu Wi-Fi ikonu na strani proizvoda, odmah možete shvatiti da nešto ima u šalici - čim napunite piće u posuđe, signalne pruge će postati svijetle plave i šalica će biti aktivirana. Ovaj izvorni budžet dar posebno će se svidjeti sysadmins, web dizajnera i drugih stručnjaka čije aktivnosti su izravno povezane s radom na internetu. Volumen šalice je 250 ml, cijena je oko 500 rubalja.

2 Pokrovnica izvorne putovnice


Zanimljivo i praktično. Vlastito ime na putovnici je elegantno
Cijena poklona: od 275 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Osobni poklopac putovnice ne samo da će ukrasiti vašu glavnu osobnu iskaznicu, već će također pouzdano sačuvati unutarnje listove “crvene kože” od ometanja, trljanja ili drugih vrsta deformacija. Ovisno o spolu, dobi i željama osobe koja vam je dodijeljena, možete odabrati pokrov s različitim temama - od tuljana i leptira do strogih geometrijskih uzoraka. Personalizirani poklon će vam dati personalizirani natpis koji se može naručiti izravno u trenutku kupnje u suvenirnici. Svi pokrovi izrađeni su od izdržljive i elastične umjetne kože, standardne veličine - 13,5 x 9,5 cm.


1 Bilježnica s jedinstvenim dizajnom


Praktični suvenir za brutalne muškarce
Cijena poklona: od 490 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Izvorni dnevnik, koji je prikladan predstaviti muškom kolegi i 23. veljače i rođendan.Ovaj komad poslovnog prostora ne može se nazvati dosadnim i trivijalnim, jer je njegov pokrivač ukrašen istinski muškim "dodacima" kao nožem, revolverom ili granatom, izrađenim u 3D tehnologiji. Klasična crna boja i volumetrijski uzorak čine model nevjerojatno elegantnim, a prikladna vrsta pričvršćivanja lima pomoću metalnog opruga omogućuje vam da preuredite stranice na mjestima ili ih jednostavno uklonite po potrebi. Dimenzije proizvoda su 24 x 17 cm, broj listova papira je 60, materijal poklopca je gusti polimer. Cijene ovog suvenira na tržištima počinju od 490 rubalja.


Najbolji dar za kolege - proračun do 1000 rubalja

Raspon darova u ovoj cjenovnoj kategoriji je dovoljno velik, tako da možete lako pronaći poklon za svoje kolege do 1000 rubalja. Međutim, ovdje morate biti kreativni kako biste ocijenili svoju kreativnost na poslu, a čestitke nisu izgledale dosadno i banalno.

5 Kutija za ručak


Poslovni ručak u stilu doma. Ukusan ručak u svim uvjetima
Cijena poklona: od 770 rubalja.
Ocjena (2018): 4.6

Lunchbox je jedinstveni uređaj koji uvelike olakšava život uredskom radniku i osobi čiji obrt uključuje dugotrajan boravak na svježem zraku ili rad u lošim životnim uvjetima. S ovim proizvodom s vama uvijek možete biti sigurni da će se večera održati kako se očekuje. Uostalom, niste zaboravili da iskoriste svoje omiljeno jelo od kuće, a boks savršeno očuvan svoju svježinu i okus. Još je prikladnije koristiti sličnu posudu opremljenu grijanjem. U ovom slučaju, ne trebate čak ni mikrovalnu pećnicu. Jednostavno povežite “kutiju” s hranom na redovitu utičnicu i za nekoliko minuta dobit ćete vrući dio. Kompaktan dizajn lako se uklapa u običnu torbu i bit će izvrstan poklon za vaše kolege, koji će svakako cijeniti takav prikaz skrbi.

4 Desktop antistres


Moderno unutarnje rješenje umirujuće živce
Cijena poklona: od 870 rubalja.
Ocjena (2018): 4.7

Razne anti-stres igračke sada su na samom vrhu svoje popularnosti. To ne čudi, jer u našem užurbanom vremenu, nije svaki živčani sustav u stanju samostalno održavati željenu razinu smirenosti. U tom slučaju spašavaju razne manevre koji ometaju - plastična kugla koja se može zgnječiti u rukama, novokomponentni kolotur ili stolno klatno koje pomaže usredotočiti se, riješiti vanjskih podražaja i pronaći pravo rješenje problema. Izvrstan ukras stola i originalni dar može biti antistresno njihalo "Ball", koje radi na baterijama. Njegove glatke pokrete i ugodan čelični sjaj umiruju i opuštaju, stvarajući oko sebe auru harmonije i mira.

3 Papir za papir


Optimalna kombinacija praktičnosti i elegancije
Cijena poklona: od 860 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Navika pritiskanja hrpe plahte nekim teškim predmetom rođena je, vjerojatno, u isto vrijeme kad se pojavio i prvi rukopis. Prijenosom cjelokupne dokumentacije u elektronički oblik, popularnost papira za papire brzo se smanjila. Iako, ako u Vašem uredu još postoji velika akumulacija "papirusa", bit će vrlo relevantno predstaviti takve stvari svojim kolegama. Štoviše, moderne preše za papir proizvedene su u vrlo zanimljivom dizajnu i mogu postati punopravni dekorativni element za dizajn radnog mjesta. Metalni papir izgleda kao izvornik u obliku novčanice - rublje, dolar ili euro. Uz glavnu funkciju držača, takvi se proizvodi mogu smatrati talismanom, koji će privući materijalnu dobrobit i stabilnost za tvrtku.

2 Izvorni dizajn USB flash pogona


Moderni gadget za svakoga. Univerzalnost po najpovoljnijoj cijeni
Cijena poklona: od 750 rubalja.
Ocjena (2018): 4.9

Bez flash memorije, teško je zamisliti današnji radni proces u bilo kojem području.Kompaktni i univerzalni flash diskovi lako će sačuvati sve potrebne informacije, nisu izloženi vanjskim utjecajima, ne troše električnu energiju, ne zahtijevaju ponovno punjenje ili posebne uvjete čuvanja. Za dar, bolje je izabrati pogone u kreativnijem dizajnu, onda će ovaj koristan uređaj donijeti ne samo praktičnu korist, već i postati cool detalj interijera. Jedna od zanimljivih opcija - bljesak voziti, skriven u gumiranom tijelu, ponavljajući konture spremnika. Ovaj model dostupan je u nekoliko varijacija koje mogu primiti od 8 do 64 GB podataka. Cijena počinje od 750 rubalja. Ako među svojim kolegama postoji ljubitelj popularne računalne igre World of tanks, možete biti sigurni da će ga takav dar dovesti u potpuni užitak.


1 Organizator radne površine


Pomaže u održavanju narudžbe na radnoj površini. Odaberite oglas
Cijena poklona: od 900 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Desktop organizator, koji se koristi za pohranu tiskanice, mora imati dodatak za svaki ured i radno mjesto. U prodaji možete pronaći razne dizajne, od jednostavnog lakonskog stakla do luksuznih kompleta od prirodnog kamena s umetkom. Pokušajmo zadovoljiti određeni proračun i pronaći najoriginalniji štand koji se ne stidi prezentirati kao poklon. Na primjer, organizator u obliku velikog šiljila za olovke na stolu će izgledati vrlo organski. Zahvaljujući materijalu od kojeg je izrađen proizvod (keramika), takav suvenir ima vrlo uočljiv izgled, a stabilna podloga osigurava čvrstu vezu s bilo kojom horizontalnom površinom. Dimenzije postolja su 9,3 x 7,1 x 12 (cm), cijena je od 900 rubalja.

Najbolji dar ideja za kolege - proračun do 2000 rubalja

Ako vaše financijske mogućnosti dopuštaju, ili osoblje vaše organizacije ima nekoliko zaposlenika, svoje kolege možete predstaviti skupljim darovima u vrijednosti do 2.000 rubalja. Evo nekoliko opcija kako mudro potrošiti taj novac i pružiti užitak vašem poklonu.

5 Igra na ploči


Najbolja opcija za korporativnu rekreaciju. Učenje komuniciranja u neformalnom okruženju
Cijena poklona: od 1 150 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Moda za društvene igre, u kojoj odrasli mogu sudjelovati, došla nam je ne tako davno, ali već je osvojila milijune srca ljudi različitih zanimanja. Ako takav način komunikacije još nije proveden u vašem timu, onda je vrijeme da ga testirate. Počnite s klasičnim društvenim igrama - legendarnom mafijom. Ova salonska igra uloga koju je razvio diplomirani student Fakulteta psihologije na Moskovskom državnom sveučilištu stekao je ogromnu popularnost širom svijeta. Može ga igrati velika tvrtka (do 15 osoba), veliki prostor nije potreban, a svi potrebni pribor (maske, kartice itd.) Već su uključeni u komplet. Takva uzbudljiva aktivnost pomoći će uspostaviti komunikacijske veze i bolje se upoznati, omogućujući radnim kolegama da se otvore s neočekivane strane. Šarena, stilski uređena kutija dat će dar još naprednijem i impresivnijem izgledu.

4 Nositelji knjiga


Elegantan detalj ureda. Novi pogled na poznate stvari
Cijena poklona: od 1 809 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Ograničivači (držači, čepovi) za knjige - izum je daleko od novog. Ovi se gadgeti često koriste u knjižnicama, knjižarama i tematskim sajmovima kako bi papirnim publikacijama pružili stabilniji položaj i spriječili klizanje knjige po površini. U uredskom ili uredskom prostoru, gdje postoje police s mapama, računovodstvenim dokumentima ili uredskim knjigama, takvi će nositelji također biti vrlo prikladni. Budući da dar mora biti ne samo utilitaran, već i estetski, odaberite čepove s neobičnim dizajnom. Odličan izgled ugaonih podmetača u obliku statua ili retro predmeta. Takvi se čepovi najčešće izrađuju od debelog poliurezina, tako da se ne mogu slomiti ako slučajno padnu i ne ozlijede druge.Ovaj elegantni detalj, koji naglašava nježni okus vlasnika, bit će veliki korporativni dar i pomoći će vam u pravilnom organiziranju radnog mjesta.

3 Set suvenira "Gentleman"


Vrijeme je za putovanje. Dar za ovaj estet
Cijena poklona: od 1 581 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Hoće li vaš šef ili kolega sanjati o stvarnoj svjetskoj turneji? Onda ne može bez takvih potrebnih predmeta kao što su kompas, povećala lupa i sklopivi teleskop. Kombinacija prirodnog mahagonija i mjedi čini ovaj poklon set doista luksuznim i prezentabilnim. Takav suvenir će zasigurno zadovoljiti osobu s izvrsnim osjećajem za ljepotu, koja se voli okruživati ​​lijepim i skupim eksponatima. I dok točni uvjeti odlaska nisu naznačeni, ovi atributi pruženog putnika moći će sami ukrasiti upraviteljev ured ili radno mjesto zaposlenika, dovodeći dugo očekivani odmor bliže. Čvrsto prozirno staklo postavljeno je u poklopac kutije, što omogućuje dobar pregled svih sadržaja, dimenzije paketa - 16,0 x 9,5 x 3,7 (cm).

2 Pametna narukvica


Izvrsna funkcionalnost i zdravstvena zaštita
Cijena poklona: od 1 800 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Fitness trackeri, ili “pametne” narukvice, kako ih ljudi nazivaju, jednostavno su neophodne stvari za svakoga tko drži na oku svoje dobro i pokušava voditi zdrav način života. Kao što znate, razina produktivnosti rada izravno ovisi o fizičkom stanju zaposlenika, tako da bi ovaj koristan gadget bio sjajan način da kolege poslušaju svoje tijelo i vrijeme kako bi uklonili zdravstvene probleme. Xiaomi Mi Band 2 narukvica je sinkronizirana s telefonom, ima zgodan izbornik, prati fizičku aktivnost i može vas obavijestiti o primljenom pozivu bez ometanja posla. Osim toga, uređaj izgleda sjajno na ručnom zglobu, a širok izbor nijansi boja omogućit će vam da odaberete dar za svakog zaposlenika, ovisno o spolu ili dobi.


1 Pojava poklona


Ekstremna zabava. Čestitke, koje ćete dugo pamtiti
Cijena poklona: od 1 790 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Danas je postalo vrlo moderno dati kao dar dojmove. I to ima svoje značenje, jer su snažne pozitivne emocije upravo ono što se najviše pamti, prisiljavajući nas svaki put da uronimo u atmosferu slavlja i avanture. Ako želite iznenaditi ljude koji rade s vama - naručite ih 23. veljače jednu od mogućnosti za takav dar. Ovo može biti certifikat za posjete takvim uzbudljivim aktivnostima kao što su zorbing, karting, buggy cross, quad biciklizam, ronjenje, potraga, streličarstvo ili laserska oznaka. Možete biti sigurni - takav pozdrav nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Osjećaj uzbuđenja i okus pobjede omogućit će vašim kolegama da se osjećaju kao pravi prvaci i pomoći će vam da lako pobijedite nove vrhunce rada u budućnosti.

Popularno glasovanje - koji poklon mislite svojim kolegama?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 19

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije