10 najboljih novogodišnjih darova djetetu za 5 godina

mjesto

ime

Najbolja ideja darivanja

Top 10 najboljih božićnih darova za dijete 5 godina

1 Igraći sportski kompleks Savršen poklon za pravi razvoj i dobro raspoloženje.
2 kućica za lutke Izvrstan izbor za malu princezu
3 Stolni nogomet Najbolji poklon za dječaka koji uživa u sportskim igrama
4 Interaktivna meka igračka Dobra alternativa živom ljubimcu.
5 Dječja književnost Klasični dar za razvoj osobnosti djeteta
6 dizajner Univerzalni poklon za dječake i djevojčice
7 Igra na ploči Najbolji način obiteljskog odmora
8 Dječje računalo Sigurna opcija "gadget za odrasle"
9 Karnevalski kostim Obvezni atribut proslave Nove godine
10 Kreativnost Kits Jeftini, ali vrlo uzbudljivi darovi

Izbor novogodišnjeg dara odgovorna je stvar i nije tako jednostavna kao što se čini na prvi pogled. Slučajno se dogodilo da svatko od nas doista vjeruje da su najljepši snovi ispunjeni na Novu godinu. Čak i ako odrasli čekaju čudo od ovog praznika, onda su djeca samo uvjerena da će svemogući Djed Mraz sigurno dobiti dar koji su napravili iz njegove čarobne vrećice. Pa, kada je dijete unaprijed izrazio svoje želje. A ako ne? Tada roditelji moraju ići na razne trikove kako bi saznali što će zadovoljiti voljeno dijete. Da se predpraznici nisu pretvorili u iscrpljujuću potragu za vama, savjetujemo vam da se upoznate s asortimanom dječjih trgovina. I naš rejting pregled najboljih božićnih darova za djecu od 5 godina će vam reći što trebate obratiti pozornost na prvi.

Top 10 najboljih božićnih darova za dijete 5 godina

Većina petogodišnjaka već može sama odlučiti što bi točno željeli dobiti kao dar za Novu godinu. Do ovog doba, dijete počinje oblikovati vlastiti ukus i osobne preferencije pojavljuju se u igrama i aktivnostima. Prikupili smo 10 različitih darova, koji će vam, ovisno o temperamentu i interesima djeteta, pomoći da napravite pravi izbor.

10 Kreativnost Kits


Jeftini, ali vrlo uzbudljivi darovi
Cijena poklona: od 548 rubalja.
Ocjena (2018): 4.1

Čak i uz vrlo mali iznos na raspolaganju, možete kupiti vrlo koristan i neobičan novogodišnji dar, na primjer, set za kreativnost. Za djevojke su prikladne sve vrste ideja za ručni rad (vezenje, izrada perli, izrada nakita), a dječaci će sigurno biti oduševljeni modularnim modelima automobila, vlakova ili zrakoplova. Također vrijedi spomenuti setove za izradu glinenih skulptura, slike kinetičkog pijeska, komplete mladog mađioničara, oslikavanje fresaka i drugih zabavnih i informativnih igračaka.

Ne biste trebali odabrati previše složenu aktivnost. Prilikom kupnje prezentacije, vodite se navedenom oznakom dobi. Za petogodišnje “stvaratelje” vrlo je važan samostalan rad na proizvodu i sposobnost stvaranja pojedinačnog “remek-djela”. To će pozitivno utjecati na samopoštovanje djeteta i bit će izvrstan razlog da budete ponosni na sebe. Dobra ideja za poklon bi bila “DJECO Animals Application Kit”. Sadrži 4 lista s slikama raznih životinja i 2 lista s naljepnicama, pomoću kojih možete stvarati svijetle jedinstvene slike i detaljno se upoznati s faunom svijeta. Po cijeni od nešto više od 500 rubalja, ovo je jedna od najisplativijih, ali zanimljivih opcija za čestitke.


9 Karnevalski kostim


Obvezni atribut proslave Nove godine
Cijena poklona: od 2 950 rub.
Ocjena (2018): 4.2

Ne zaboravite da je Nova godina poseban odmor. Samo na taj dan dopuštamo sebi da se potpuno "vratimo" u djetinjstvo, uživajući u raznim bajkovitim likovima.Naša djeca dolaze do istog užitka od sličnih reinkarnacija, stoga dar u obliku izvornog karnevalskog kostima može donijeti veliku radost djetetu. Izrada odjeće vlastitim rukama zahtijeva puno truda i vremena, tako da većina roditelja radije kupuje gotove komplete. Osnovno pravilo izbora trebalo bi ostati želja karapuza da se pojavi na odmoru u jednoj ili drugoj ulozi. Ako ne želite izravno pitati dijete koje vidi na karnevalu, morate pažljivo proučiti njegove interese i odabrati najprikladniju sliku.

Visokokvalitetne i funkcionalne maskirne nošnje, kao i različiti atributi bajkovitih junaka mogu se kupiti na različitim internetskim stranicama ili u stacionarnim prodajnim mjestima (sezonski ili stalni). Na primjer, lanac trgovina Bambolo specijaliziranih isključivo za svečane atribute nudi jedinstvene dječje odjeće europskih proizvođača tijekom cijele godine po vrlo povoljnim cijenama.

8 Dječje računalo


Sigurna opcija "gadget za odrasle"
Cijena poklona: od 1 602 rub.
Ocjena (2018): 4.3

Nije tajna da većina moderne djece od najranijih godina poznaje razne gadgete i uživa u korištenju tableta i računala svojih roditelja. Međutim, tehnologija "odraslih" ima niz karakteristika koje nisu najprikladnije za malog korisnika u usporedbi s dječjim analozima. Prvi je, naravno, pristup Internetu, zbog čega dijete može postati vlasnik suvišnih informacija u svakom pogledu. Drugi je rizik od loma elektronike s prilično visokom cijenom. Da biste se spasili od takvih problema i naučili svoje dijete kako koristiti opremu, kupite mu specijalno dječje obrazovno računalo za Novu godinu, koje je prilagođeno zahtjevima predškolske djece i pomoći će vam razumjeti dane u tjednu, naučiti brojeve, pisma, bilješke pa čak i strani jezik.

Jedna od najboljih igračaka ove vrste nesumnjivo je računalo Joy Toy. Uređaj, koji radi s baterijama i opremljen zaslonom s tekućim kristalima, lako će pripremiti mrvicu za školu, te će mu pružiti priliku da se osjeća kao vlasnik istinski "cool" uređaja. Igračka je dostupna u dvije boje - plava i ružičasta, što vam omogućuje da odaberete dar za dječaka i djevojčicu.


7 Igra na ploči


Najbolji način obiteljskog odmora
Cijena poklona: od 1 980 rub.
Ocjena (2018): 4.4

Društvene igre danas doživljavaju pravi "preporod" - uživaju ih i djeca i odrasli. Nastol nikad nije mnogo. Razvojni, edukativni i vrlo raznoliki setovi igara mogu okupiti oko sebe sve članove obitelji, postajući istinsko središte između generacija. Pružaju priliku za primanje radosti iz žive komunikacije, uče se igrati kao tim i omogućuju vam da sa zanimanjem provodite vrijeme sa svojim vršnjacima ili rođacima.

Za predškolce od 5 godina, idealna opcija bila bi dar, ne samo donositi zadovoljstvo od ostalih, nego i podučavati nešto novo. To je za ovu vrstu "Banda Umnikov knjižnice igračaka". U svijetloj kutiji ne postoji jedna, već četiri igre! Prolazeći svaki od njih, dijete će moći lako naučiti osnove pismenosti i rednog brojanja, kao i naučiti osnovne aritmetičke operacije. U "Playgroupu" može istovremeno svirati od 2 do 5 osoba, što omogućuje zabavu ne samo u uskom obiteljskom krugu, nego iu malim dječjim grupama. Ovo je jedna od najpopularnijih igara na ploči, koja bi mogla biti jeftina, ali ugodna iznenađenja za Novu godinu. Cijena je oko 2000 rubalja.

6 dizajner


Univerzalni poklon za dječake i djevojčice
Cijena poklona: od 779 rub.
Ocjena (2018): 4.5

Dizajnera se može nazvati klasičnim novogodišnjim darom, jer jedva da postoji dijete koje će ostati ravnodušno prema ovoj fascinantnoj zabavi. Veliki izbor raznih modifikacija takvih igračaka omogućuje vam da odaberete model koji u potpunosti može zadovoljiti sve želje djeteta.Gledajući police trgovina, možete se zbuniti zbog obilja setova. Na prodaju su: dizajneri s magnetima, koji se spajaju s iglama, neobični i moderni setovi plastičnih Zoob, klasični drveni modeli i, naravno, poznati Lego. Troškovi proizvoda također se mogu značajno razlikovati, stoga nije teško roditeljima pronaći odgovarajuću opciju u skladu s njihovim financijskim mogućnostima.

Dizajner pripada kategoriji univerzalnih čestitki. I dječaci i djevojčice igraju s istom radošću. Za dijete od 5 godina možemo savjetovati skup LEGO Duploceg vrtića. Uz svijetle detalje (38 kom.), Komplet sadrži 3 mini-figure, pribor za igru ​​i edukativne kocke s brojevima. Prikupljajući "Dječji vrtić", vaš fidget će razviti logiku i razmišljanje, a možete mu nenametljivo usaditi osnovne društvene i svakodnevne vještine.

5 Dječja književnost


Klasični dar za razvoj osobnosti djeteta
Cijena poklona: od 277 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Kao što znate, "Knjiga je najbolji dar" i ne može se s tim složiti. Unatoč rasprostranjenoj dominaciji modernih naprava i raznih novostvorenih naprava, tradicionalno papirno izdanje s zanimljivim pričama i slikovnim ilustracijama može djetetu dati pravi bajkoviti svijet, potičući razvoj mašte i kreativnog mišljenja. Knjiga bi trebala biti odabrana u skladu s dobi malog čitatelja. Najbolje od svega, ako uključuje provjerene radove koji će naučiti dijete da vidi svijet oko sebe, razlikovati dobra djela od zlih i, na razigrani način, pridonijeti razvoju njegove osobnosti.

Odličan izbor novogodišnje prezentacije može biti „Najbolja knjiga za čitanje od 3 do 6 godina“, koja sadrži najpoznatije priče poznatih dječjih pisaca, pjesama, klasika, popularnih stranih priča. Izdana od strane izdavačke kuće „ROSMEN“ 2018. godine, ova svijetla i informativna novost će zauzeti vrijedno mjesto u svakoj kućnoj knjižnici i pomoći će vam da vaše dijete upozna s čitanjem.


4 Interaktivna meka igračka


Dobra alternativa živom ljubimcu.
Cijena poklona: od 3 270 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Jedna od prilično novih, ali vrlo popularnih područja dječjih proizvoda su mekane igračke koje su u stanju samostalno pomicati noge, mahati repovima i stvarati različite zvukove. Naravno, ne mogu se usporediti s pravim kućnim ljubimcima. Ali, ako još niste spremni za život četveronožnog prijatelja, dajte djetetu radost posjedovanja vrhunske, interaktivne, plišane igračke.

Charliejevo štene iz serije Furreal Friends iz Hasbroa ponaša se kao obični pas - može glasno lajati, ležati na šapama, pomicati uši i rep. Štoviše, zahvaljujući snimljenim frazama na ruskom (oko 80 komada), igračka može čak podržati razgovor na neki način. Ovaj originalni božićni poklon posebno je pogodan za djecu koja su navršila 4-5 godina starosti. Uz to, možete podučiti svoje dijete da se brine za vašeg ljubimca i pripremiti se za kupnju ove životinje. Igračka radi na četiri baterije tipa prst. Teži oko 1300 grama. Osim pasa, katalog marke obuhvaća robotske mačiće, majmune, zečeve, pande, hrčke, papige i smiješne vilinske zmajeve mladice.

3 Stolni nogomet


Najbolji poklon za dječaka koji uživa u sportskim igrama
Cijena poklona: od 1 601 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Prekrasno novogodišnje iznenađenje, koje će pomoći vašem djetetu da poboljša koordinaciju i brzinu reakcije, kao i da ga nauči razvijati strategiju i dati neusporediv osjećaj radosti od pobjede nad protivnikom u fer igri. Stolni nogomet iz ABtoysa namijenjen je djeci od 4 do 5 godina, dizajniran za dva igrača i ima sve potrebne atribute svojstvene kolegi "za odrasle". Komplet uključuje igralište s realističnim oznakama, prijenosna vrata i set igrača koji se montiraju na kućište pomoću posebnih vodiča.Za ispravno fiksiranje rezultata osiguran je mehanički brojač točaka. U proizvodnji se koristi visokokvalitetna, ekološki sigurna plastika, dopunjena metalnim dijelovima.

Ovo je možda jedna od najboljih novogodišnjih poklon ideja za petogodišnjeg dječaka. S takvom igračkom, mali fidget moći će se zabaviti kod kuće, na zabavi ili u prirodi. Također, uz pomoć desktop inačice, možete brzo naučiti osnovna pravila popularne sportske igre, postajući sudionik uzbudljivih natjecanja sa svojim prijateljima, roditeljima i drugim kućanstvima.

2 kućica za lutke


Izvrstan izbor za malu princezu
Cijena poklona: od 4 536 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Teško je zamisliti djevojku od pet godina koja uopće ne bi bila zainteresirana za lutke. Većina djece ove dobi s velikim entuzijazmom ne samo da se igraju sa svojim omiljenim lutkama, već nastoji opremiti svoj "život" stvaranjem male kopije prave velike kuće za igračke. Psiholozi tvrde da takve igre uloga razvijaju socijalne vještine, pomažu biti kreativne i imaju pozitivan učinak na emocionalnu inteligenciju djeteta. I bez svih ovih znanstvenih zaključaka, jasno je da je kućica za lutke sposobna očarati svaku malu djevojčicu, dovoljno je samo vidjeti kako mali posjetitelji trgovine igračkama reagiraju na taj dizajn.

U osnovi, takvi proizvodi izrađeni su od plastike ili drva i prodaju se već potpuno opremljeni - s namještajem, posuđem, ukrasnim elementima i drugim atributima. Ovisno o veličini i sadržaju, cijena modela može doseći nekoliko desetaka tisuća rubalja. Jedna od najzanimljivijih i pristupačnih opcija mogu se zvati Edufun lutkice. Kompleksi od nekoliko katova, s krovom, namještajem i dekoracijama, izgledaju sjajno i omogućuju vam da ostvarite sve dječje snove.


1 Igraći sportski kompleks


Savršen poklon za pravi razvoj i dobro raspoloženje.
Cijena poklona: od 7 750 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Jeste li sanjali da postanete prvak? Zatim morate obratiti pozornost na sportske aktivnosti od djetinjstva. Redoviti treninzi ne samo da će pomoći da dijete postane snažno i otporno. Uz njihovu pomoć moći ćete aktivirati imunološki sustav, pravilno oblikovati mišićno-koštani sustav i ojačati vestibularni aparat, kao i učiniti bebu samosvjesnijom. Dječji sportski kompleksi (skraćeno DSC) su dva tipa - drvo i metal. Prvi se smatraju manje traumatičnim, ali drugi - trajniji. Pripremajući dar za Novu godinu, razmislite o kupnji kvalitetnog DSC-a, prikladnog za vaše dijete po dobi i malo “za rast”.

Za djecu od 5 godina, najjednostavnije izvedbe s “švedskim” zidom, užetom ili užetom su najprikladnije. Dobra opcija bi bila kupnja zidnog kompleksa ROMANA Next 1. Izrađen od metala, s podesivim horizontalnim šipkama i protukliznim koracima, ovaj DSC model karakterizira povećana izdržljivost, sigurnost i funkcionalnost. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama sporta. inventar može biti čak iu najmanjem stanu.

Popularno glasanje - koji novogodišnji poklon djeci za 5 godina mislite da je najbolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 9

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Angela
  Naše dijete, u dobi od pet godina, tečno govori teleskop koji "posuđuje" od svog djeda. Dakle, dar koji treba dati je već ozbiljan. Razmišljamo o tome da mu kupimo sititek digitalni mikroskop dok se ne osuši žeđ za znanjem.

ocjene

Kako odabrati

recenzije