15 najboljih ideja za dar za djecu tijekom 3 godine

mjesto

ime

Najbolja ideja darivanja

Najbolji jeftini darovi: proračun do 500 rubalja

1 slagalica Najbolja ideja tradicionalnog, ali zanimljivog dara
2 Meka igračka Obavezno obilježje sretnog djetinjstva
3 Koltsebros Prva sportska igra o ustrajnosti i pozornosti
4 Brojevi i slova blagajne Najbolji obrazovni alat u obliku igre
5 Soft aplikacija Jeftini kompleti za kreativni razvoj

Najbolji izvorni darovi: proračun do 1000 rubalja

1 Slagalica Najbolji način da iskoristite dijete
2 Interaktivna lutka Omiljena igračka svake trogodišnje djevojčice
3 Knjiga o igračkama Poznati radovi u izvornoj izvedbi
4 Plastični pijesak Kreativna zabava za cijelu obitelj
5 Obrazovni zvučni poster Nestandardni pristup učenju

Najbolji zanimljivi i praktični darovi: proračun do 3000 rubalja

1 Begovel Siguran "prijevoz" za aktivne igre na otvorenom
2 LEGO konstruktor Klasični poklon za rođendan
3 Električna četkica za zube Korisni pribor za zdravlje djeteta
4 Dječja odjeća Dobra prezentacijska ideja za male fashioniste
5 Projektor za noćno osvjetljenje Moderan komad namještaja i pomoćnik za spavanje

Odaberite dar za dijete od tri godine nije osobito teško, jer u tom razdoblju djeca će biti zadovoljna doslovno svakom novom igračkom, pogotovo ako je svijetla, a još bolje - glazbena. No, to uopće ne znači da se "rođendansku" kuću treba "preplaviti" isključivo zabavnom zabavom. Ne zaboravite da u 3 godine mali čovjek počinje pokazivati ​​prvu neovisnost. Poboljšava fine motoričke sposobnosti, poboljšava govor, a fizički i socijalno-emocionalni razvoj prelazi na višu razinu. Stoga, pri odabiru rođendanskog poklona, ​​treba dati prednost igračkama koje ne samo da mogu razveseliti, već i naučiti nešto novo.

Za vas smo prikupili 15 najboljih ideja čestitki koje će zasigurno zadovoljiti i dječake i djevojčice mlađeg uzrasta. Za praktičnost pretraživanja, podijelili smo popis darova u tri cjenovne kategorije - do 500, do 1000 i do 3000 rubalja.

Najbolji jeftini darovi: proračun do 500 rubalja

Ako ste ograničeni u fondovima i ne možete potrošiti više od 500 rubalja na čestitke, ne brinite! Uz pomoć naše ocjene pronaći ćete odgovor, kako za malu količinu novca napraviti potpuno vrijedan poklon za trogodišnje dijete.

5 Soft aplikacija


Jeftini kompleti za kreativni razvoj
Cijena poklona: od 128 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Okupacija primjenom je jedan od najstarijih načina odmora, dopuštajući djetetu ne samo da oslobodi svoj kreativni potencijal, već i da potiče ustrajnost, pažljivost i razvija vizualno-figurativno mišljenje. Za djecu staru 3 godine, bolje je odabrati setove bez uporabe oštrih makaza ili nožića za tiskanje. Također je potrebno uzeti u obzir prirodu slike, koja bi trebala biti rezultat procesa. Malo je vjerojatno da će predškolac mlađe dobi biti zainteresiran za apstraktne figure ili tužni jesenji krajolik. No, meke plastične aplikacije sa smiješnim prijateljima životinja zasigurno će doći na okus vašeg djeteta i potaknuti ga da stvori predivnu sliku za ukrašavanje unutrašnjosti svoje sobe.


4 Brojevi i slova blagajne


Najbolji alat za trening u obliku igre
Cijena poklona: od 290 rub.
Ocjena (2018): 4.7

3 godine je najprikladnija dob za upoznavanje vaše bebe s osnovama matematičkog računa i abecede. Važno je to učiniti u obliku igre kako ne biste odvratili mlađeg učenika od daljnjeg rada. Najbolji način rješavanja ovog zadatka je moderan skup slova i brojeva. Šarene i voluminozne, izrađene od kvalitetnih sigurnih materijala, takvi će vam vodiči pomoći da brzo i jednostavno dobijete potrebno znanje.Najpopularniji među djecom su magnetske blagajne, čije pojedinosti se mogu montirati na bilo koju metalnu površinu, što je samo po sebi zanimljivo za dijete. To je dobar izbor poklona po niskoj cijeni, što će roditeljima pomoći da postupno pripreme svog sina ili kćer za osnovnu školu.

3 Koltsebros


Prva sportska igra o ustrajnosti i pozornosti
Cijena poklona: od 330 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Ringbros spada u kategoriju univerzalnih dinamičkih igara koje su pogodne i za dom i za ulicu. Razvijen još u doba Sovjetskog Saveza, ova jednostavna, ali fascinantna zabava danas nije izgubila svoju važnost. Proces udara u metu prstenovima pomaže u podizanju takvih osobina kao što su pažnja, strpljenje i ustrajnost od rane dobi. Osim toga, takve sportske vježbe poboljšavaju koordinaciju, razvijaju oko i točnost, a uz sudjelovanje nekoliko igrača uče kako raditi u timu. Cijena plastičnih modela, uglavnom niska. Ako odaberete proizvode ruskih proizvođača, onda je sasvim moguće ispuniti navedene 500 rubalja. proračun.

2 Meka igračka


Obavezno obilježje sretnog djetinjstva
Cijena poklona: od 340 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Meke igračke u obliku zabavnih životinja ili crtanih likova sigurno će biti u svakoj obitelji u kojoj djeca odrastaju. Ipak, svaki novi medvjed ili zec jednostavno neće ostaviti ravnodušnim mladi rođendan. Ugodne male životinje ne samo da mogu donijeti osmijeh malom licu, već su i vrlo korisne za pravilan razvoj predškolske djece. Često takvi plišani prijatelji pomažu djetetu da se brzo nosi s nelagodom povezanom s preseljenjem na novo mjesto ili posjetom vrtiću. Ako vam se takav dar čini previše trivijalnim - zaustavite svoj izbor na modernim "mrvicama". To su iste mekane igračke, ali s posebnim punilom. "Tuck" obavlja nekoliko funkcija odjednom - možete se igrati s njima, a također ih koristiti kao jastučić za grijanje ili kompresiju za hlađenje.


1 slagalica


Najbolja ideja tradicionalnog, ali zanimljivog dara
Cijena poklona: od 339 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Jednostavne, ali uvijek relevantne zagonetke koje savršeno kombiniraju zabavu i razvojne funkcije odlična su opcija za bolji proračunski pozdrav. U dobi od 3 godine, najzanimljivije za dijete je prikupljanje slika svojih omiljenih likova iz crtića, pa odaberite model sa svijetlim i prepoznatljivim dječjim slikama. Ne zaboravite da u ovoj dobi djeca još uvijek nemaju dovoljno spretnosti prstiju, pa dajte zagonetke s velikim predmetima izrađenim od debelog kartona ili drva. Za rođendansku će se zabavu lakše nositi s takvom konstrukcijom, a da pri tom ne pribegne pomoći majke, što će mu donijeti još pozitivnije emocije.


Najbolji izvorni darovi: proračun do 1000 rubalja

U ovom smo odjeljku prikupili najbolje klasične darove za djecu - igračke i knjige, samo u izvornijem obliku. Sva zabava prikazana ovdje ne samo da vas može usrećiti na svoj rođendan, nego i podučiti vaše dijete nečemu novom i zanimljivom.

5 Obrazovni zvučni poster


Nestandardni pristup učenju
Cijena poklona: od 619 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Elektronički zvučni plakati pojavili su se na policama trgovina igračkama ne tako davno, ali su ih odmah voljeli i djeca i njihovi roditelji. Ovo je veliki rođendanski poklon za djecu različite dobi. Takav jednostavan uređaj pomoći će učiti vašu djecu pismenosti, upoznati vas s stranim jezikom, ili objasniti pravila sigurnog ponašanja kod kuće i na ulici. Većina dizajna opremljena je tipkama na dodir, kada se klikne, izgovara se niz korisnih informacija. Ovisno o modelu, to mogu biti zagonetke, dječje pjesme i pjesme, abeceda ili osnovna pravila puta. Izvor napajanja su uobičajene baterije prstiju. Trošak obrazovnih plakata ruskih brandova je do 1000 rubalja.

4 Plastični pijesak


Kreativna zabava za cijelu obitelj
Cijena poklona: od 679 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Izvorna masa za modeliranje nazvana plastični (ili kinetički) pijesak, možda je poznata svakom roditelju koji pokušava biti u trendu modnih trendova u razvoju i obrazovanju budućeg genija. Ovaj jedinstveni materijal za dječju kreativnost privlači svojom prirodnom prijateljskom okolinom (sadrži samo sigurne sastojke za zdravlje), dugi vijek trajanja (u njemu nema apsolutno ničega što bi se slomilo) i jednostavnost korištenja. Velika raznolikost oblika koji se mogu stvoriti njenom pomoći pomaže razviti kreativnu maštu djeteta, povećati koordinaciju pokreta i proširiti senzualnu percepciju. Kinetičke klase pijeska su tako uzbudljive da su sretne što uključuju ne samo dječake i djevojčice od 3 godine, već i njihove odrasle majke i očeve.

3 Knjiga o igračkama


Poznati radovi u izvornoj izvedbi
Cijena poklona: od 648 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Nema smisla govoriti o prednostima fikcije u razvoju djeteta. Svi roditelji shvaćaju koliko je važno čitati knjige kako bi oblikovale karakter njihovog rastućeg potomstva. Djeca od 3 godine najbolje su upoznati s narodnim pričama jednostavnim zapletom ili ih čitaju djela poznatih autora, koji su odrasli više od jedne generacije naših sunarodnjaka. Kao izvorni rođendanski pozdrav, možete odabrati ne redovito tiskano izdanje, nego više modernih proizvoda, kao što je knjiga igračaka sa zvučnim modulom u obliku klavira i snimanje popularnih dječjih pjesama. Rođendan će s užitkom početi pjevati poznate melodije i dobiti prvo iskustvo igranja stiliziranog glazbala.

2 Interaktivna lutka


Omiljena igračka svake trogodišnje djevojčice
Cijena poklona: od 830 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Pitajte bilo koju odraslu osobu kakav dar je zasigurno zadovoljiti djevojčicu, i čuti natrag - naravno novu lutku! I doista, unatoč glupim pokušajima da se uglave razlike u ponašanju među spolovima, igranje "majki kćeri" bilo je i ostaje omiljeno zanimanje svake djevojčice. Raspon današnjih lutaka mnogo je drugačiji od izbora koji je bio prije nekoliko desetljeća. Moderna interaktivna djeca su sposobna ne samo kao "infat" kao dijete, nego i obavljati mnoge druge radnje. Na primjer, lik crtića, kojeg svi djeca vole - lutka Masha, pomiče ruke i noge, zatvara i otvara oči, i može zabaviti svoju ljubavnicu sviranjem nestašne pjesme ili pjesme.


1 Slagalica


Najbolji način da iskoristite dijete
Cijena poklona: od 750 rubalja.
Ocjena (2018): 5.0

Zanimljiva puzzle igra je jedan od najzabavnijih načina da provedete svoje slobodno vrijeme uz pogodnosti. Dokazano je da oni koji su u djetinjstvu bili ovisni o prikupljanju zagonetki u odraslom životu brže pronalaze rješenja za složena pitanja, jer imaju razvijenije logičko razmišljanje i reakciju. Prilikom odabira igračke u ovoj kategoriji morate uzeti u obzir dobnu skupinu za koju je proizvod razvijen. Također je važno da slagalica ne sadrži male detalje. Bradex plastične kuglice potpuno su sigurne, kompaktne i dizajnirane posebno za djecu od 3 godine. Prozirna kugla s 3D lavirintom u boji će biti izvrstan poklon za rođendan, a pomoći će vam da odvedete dijete kod kuće, na cestu ili u redu s liječnikom.

Najbolji zanimljivi i praktični darovi: proračun do 3000 rubalja

Posjedujući iznos od 3.000 rubalja, najbolji izbor bio bi dar koji kombinira estetska i praktična svojstva. Najbolje je usredotočiti se na funkcionalne obrazovne igračke, dizajnirane da budu korištene nekoliko godina. Također pogledajte sportsku opremu, udoban dječji namještaj, garderobu i druge potrebne i lijepe stvari.

5 Projektor za noćno osvjetljenje


Moderan komad namještaja i pomoćnik za spavanje
Cijena poklona: od 1 335 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Nije svaki roditelj sposoban brzo i jednostavno podučiti bebu da samostalno zaspi.Iako je u dobi od 3 godine dijete već dovoljno staro da može ići u krevet, događaji i emocije koje su doživjeli tijekom dana mogu ga spriječiti da mirno spava. U ovom slučaju, neke zbunjujuće akcije u obliku knjige s mjerenom radnjom ili tihom pjesmom uspavanke mnogo će pomoći. Još jedna dobra ideja kako se nositi s večernjim strahovima je kupiti noćno svjetlo u dječjoj sobi. Kao dar, bolje je odabrati multifunkcionalni model igračke sa zvučnim i svjetlosnim efektima. Čarobno zvjezdano nebo pravo na stropu stana, meka svjetlucava i melodijska melodija ispunit će sobu ugodnom atmosferom, a sama noćna svjetlost može vrlo elegantno nadopuniti dječju atmosferu.

4 Dječja odjeća


Dobra prezentacijska ideja za male fashioniste
Cijena poklona: od 2 305 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Suočimo se, kupnja udobne i lijepe odjeće pripada istim odgovornostima roditelja, pa se ideja o takvom rođendanskom poklonu rijetko razmatra. Međutim, ako ste sigurni da je rođendanica dugo sanjala o “princezinoj” haljini, takav izbor sadašnjosti može se skladno uklopiti u atmosferu dječjeg odmora. Sa 3 godine, djeca počinju biti ljubomornija na svoju garderobu. Najčešće u tom razdoblju djevojčice i dječaci preferiraju odijela jedne boje, kategorički odbijajući ono što im se na prvi pogled ne sviđa. Stoga, prije nego što kupite, pobrinite se da proizvod točno odgovara okusima malog moda, inače vaš dar pokriva opasnost da ćete ikada visiti u ormaru.

3 Električna četkica za zube


Korisni pribor za zdravlje djeteta
Cijena poklona: od 2 500 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Pravilna i redovita briga o usnoj šupljini u djetinjstvu osnova je za pojavu jakih trajnih zuba u budućnosti. Prvo poznavanje četkice za zube uvijek se mora odvijati pod strogim nadzorom roditelja, ali uz posebnu konstrukciju akumulatora, proces postaje ne samo sigurniji, nego i mnogo zanimljiviji. Ugrađeni glazbeni timer, opremljen većinom vrhunskih modela, omogućuje djetetu pridržavanje režima i četkanje zuba samo onoliko vremena koliko je preporučio stomatolog. Zanimljiv dizajn i udobna ručica čudesno pretvaraju ovu čisto utilitarnu osobnu higijenu u element zabavne i korisne igre, potičući vaše dijete da se brine o svom zdravlju od rane dobi.

2 LEGO konstruktor


Klasični poklon za rođendan
Cijena poklona: od 2 215 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Svjetski poznati dizajneri danske tvrtke LEGO odavno su osvojili zasluženu ljubav malih korisnika i poštovanje njihovih roditelja. Danas je ime marke sinonim za kvalitetu, trajnost i funkcionalnost, a sami setovi mogu se naći u gotovo svakoj obitelji s djecom od 3 godine. Izbor modela je toliko velik da uopće nije teško naći onaj koji će zadovoljiti sve interese malog rođendana. No, ako niste sigurni da možete ispravno pogoditi želje djeteta, kupite klasični set koji se sastoji od velike kutije s kockama (33 kom.) I mnogo dodatnih elemenata (općenito - 790 dijelova), koji će pomoći u realizaciji bilo koje kreativne ideje. Namijenjen je djeci od 4 godine zbog prisutnosti malih dijelova, ali pod nadzorom odraslih, pogodan je i za bebe u dobi od 3 godine.


1 Begovel


Siguran "prijevoz" za aktivne igre na otvorenom
Cijena poklona: od 2 299 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Prekrasan, izdržljiv i udoban bicikl bez pedala (runbike) može biti najbolji poklon 3 godine svakom djetetu. Uz njegovu pomoć, dječak rođendan ne samo da će naučiti održavati ravnotežu, nego će se i osjećati samostalnijim, jer će se moći voziti na šetnjama, natjecati se s prijateljima i ne tražiti pomoć od odraslih. Za razliku od bicikla, vožnja bjegunca je savršeno sigurna - čim postoji opasnost od pada, dijete se intuitivno oslanja na noge, čime se zaustavlja kretanje. Većina balansera za bicikle može „rasti“ sa svojim vlasnikom, u tu svrhu je predviđeno podesivo sjedalo u dizajnu. Mnoštvo boja olakšava odabir modela za dječaka i djevojčicu.

Popularno glasovanje - koji je najbolji poklon za djecu 3 godine?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 3

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije