15 najboljih poklon ideja za djecu 7 godina

mjesto

ime

Najbolja ideja darivanja

Najbolji jeftini darovi: proračun do 500 rubalja

1 graviranje Neobična DIY ručno izrađena slika
2 Magični kristali Sigurna iskustva za znatiželjnu djecu
3 Antistres igračka Najzabavniji način suočavanja sa stresom
4 Magnetska ploča za označavanje Jednostavan dizajn za vježbanje kreativnosti
5 Kutija za ručak Domaća hrana u prekrasnom dizajnu

Najbolji izvorni darovi: proračun do 1000 rubalja

1 Dječja enciklopedija Najbolji asistent u stjecanju novih znanja
2 Kompleti za modeliranje Klasični poklon za školskog dječaka
3 Interaktivni roboti Visoko tehnički "prijatelj" za dječje igre
4 3D olovka Jedinstveni gadget za kreativnu samorealizaciju
5 Kendama Izvorni sportski suvenir japanskog samuraja

Najbolji darovi za prvog razreda: proračun do 3000 rubalja

1 Zoob dizajner Najbolji dar za razvoj prostornog razmišljanja
2 Laytbord Neobičan uređaj za crtanje svjetla
3 Kikbord Siguran prijevoz za šetnju s prijateljima
4 mikroskop Fascinantno proučavanje svijeta
5 torba Važan atribut školskog života

Pripremajući se za proslavu dječjeg rođendana, roditelji i voljeni pokušavaju uzeti u obzir sve želje djeteta, te organizirati proslavu koju bi mališani željeli točno. U dobi od 7 godina, život djeteta doživljava ozbiljne promjene. Većina djece u ovom određenom dobu pozdravlja se s vrtićem i postaje status studenta. Prvi učitelj, lekcije, novi tim - takvi su događaji sami po sebi stresori, pa su u tako teškom razdoblju ljubavi tate i mame dvostruko željni zadovoljiti svoje dijete, dajući mu više pozitivnih emocija.

Da biste što bolje organizirali savršen odmor, pozivamo vas da se upoznate s najboljim pozdravima koji neće ostaviti ravnodušnim nijedno sedmogodišnje dijete. U našem pregledu, prezentacije su prikupljene iz najpopularnijih darova djece različitih namjena. Radi Vaše udobnosti, ne samo da smo pripremili 15 originalnih ideja, već smo i odabrali konkretne primjere, a također smo naznačili prosječnu cijenu robe, tako da možete unaprijed planirati svoj proračun.

Najbolji jeftini darovi: proračun do 500 rubalja

Dječji proizvodi u vrijednosti do 500 rubalja. pripadaju većini budžeta, pa izaberite od njih pristojan poklon za rođendan nije tako jednostavan. Međutim, čak i među ovom cjenovnom kategorijom, uspjeli smo pronaći zanimljive opcije za pozdravljanje koje mogu iznenaditi i zadovoljiti dječaka rođendana.

5 Kutija za ručak


Domaća hrana u prekrasnom dizajnu
Cijena poklona: od 390 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Mnogi roditelji znaju kako je teško dobiti dijete da slijedi dijetu, pogotovo ako ne postoje stroge mame ili tate. Ili možda mali učenik treba posebnu dijetu, kasni u dodatnim satima ili često ide u planinarenje? U takvoj situaciji može pomoći svijetla i lijepa kutija za ručak - kompaktna posuda za hranu. Takve plastične potrepštine za višekratnu uporabu često se mogu naći kod ljudi koji rade daleko od kuće i mjesta za jelo. Ali za učenike takav uređaj je vrlo koristan.

Dječje kutije za ručak izrađene su od sigurnih hipoalergijskih materijala, imaju pouzdane zasune i atraktivan dizajn. Većina djece će se svidjeti pladnju "Sovushka" u dva odjeljka, opremljena prikladnom žlicom. To je vrlo dobra ideja jeftin, ali vrlo atraktivan i praktičan dar do 500 rubalja.


4 Magnetska ploča za označavanje


Jednostavan dizajn za vježbanje kreativnosti
Cijena poklona: od 380 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Magnetska oznaka za crtanje će biti prekrasan dar čak i za dijete koje nije jako "prijateljski" s bojama i olovkama.Uz pomoć ovog izvornog uređaja od drva i metala, možete stvoriti bilo kakve slike, a ako je potrebno - samo držite ubrus na zaslonu kako biste napravili mjesta za nova remek-djela. Cijena tih igračaka ovisi o njihovoj konfiguraciji. Možete pronaći velike dvostrane ploče, setove s paletom, opremljene oznakama različitih boja, slova ili brojeva.

Ako želite uložiti u uspostavljeni proračun - odaberite ekonomičniju opciju, na primjer, odbor iz tvrtke "Deseto Kraljevstvo". To je jednostavna konstrukcija bez dodataka, koja će pomoći učeniku da svoje slobodno vrijeme provede u korist.

3 Antistres igračka


Najzabavniji način suočavanja sa stresom
Cijena poklona: od 225 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Anti-stres igračke odličan su način za ublažavanje umora i neke živčane napetosti koju mali učenik može “ponijeti” sa sobom iz škole. Napravljeni od sigurnih materijala, takvi su proizvodi osmišljeni kako bi se mijesili u rukama, čime se provodi masaža živčanih završetaka dlanova i prstiju. Ovaj postupak pomaže djetetu da se opusti i pobjegne od uzbudljivih misli, a meke forme i pozitivne boje igračaka daju osjećaj taktilnog i vizualnog užitka.

Prvi se grader može predstaviti malom kompaktnom “čekinjom” koja se može staviti u aktovku kako bi se igrala s njim tijekom pauze. Lijep izbor će biti lijep i ugodan na dodir "Panda" od 1 TOY, izrađen od zračnog polimera s ugodnom aromom.

2 Magični kristali


Sigurna iskustva za znatiželjnu djecu
Cijena poklona: od 340 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Jedna od omiljenih aktivnosti sedmogodišnjeg djeteta su, bez sumnje, razni znanstveni eksperimenti, koji ponekad mogu biti vrlo rizični i za sebe i za druge. Usmjeriti istraživačku energiju vašeg potomstva na mirniji tečaj - dajte mu set za uzgoj "magijskih" kristala. Odabirom takvog rođendanskog poklona moći ćete odjednom ostvariti nekoliko ciljeva: zadovoljiti studentsku znatiželju, upoznati ga s najjednostavnijim kemijskim reakcijama u sigurnom formatu i dobiti neobičnu dekoraciju u dječjoj sobi.

Prosječna cijena kompleta, koji uključuje prekrasne staklenke i potrebne komponente za eksperimente, nije previsoka, a rijetko prelazi 500 rubalja. Koristeći našu ideju, možete izvorno čestitati rođendanu, a da ne ide izvan proračuna.


1 graviranje


Neobična DIY ručno izrađena slika
Cijena poklona: od 390 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Dječje gravure na kartonu ("ogrebotine") poznate su mnogim roditeljima, jer gotovo sva djeca vole ovu vrstu kreativne tehnike. Pažljivo prateći skicu oštrim shtilom, dijete se upoznaje s novom vrstom grafike za njega, a također dobiva jedinstvenu priliku da samostalno stvori veličanstvenu sliku s trodimenzionalnim uzorkom. Širok asortiman sličnih proizvoda na policama trgovina igračkama omogućuje vam odabir skupa bilo koje veličine i cjenovne kategorije.

Ogrebotine najbolje izgledaju s neobičnom nijansom baze - višebojnom, zlatnom ili srebrnom. Predstavnici životinjskog svijeta, crtani likovi, cvijeće, priroda ili gradski pejzaži - biraju radnju u skladu s interesima rođendana, a onda će vaš dar zasigurno privući njegovu pozornost.


Najbolji izvorni darovi: proračun do 1000 rubalja

Odaberite dar za 1000 rubalja nije osobito teško. U svakoj dječjoj prodavaonici bit će vam ponuđena široka paleta igračaka, knjiga ili igara na ploči za ovaj iznos. Za dijete od 7 godina, predmeti koji su sposobni dati mu nove informacije o svijetu oko njega u obliku igre su od posebnog interesa. Nudimo vam ideje najboljih darova koji će zabavljati i podučavati.

5 Kendama


Izvorni sportski suvenir japanskog samuraja
Cijena poklona: od 990 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Tradicionalni japanski kendama nekada se koristio za treniranje agilnosti i reakcije zastrašujućeg samuraja.Sada je ova popularna igračka preselila u kategoriju sportske opreme, koja se može prakticirati u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Smisao igre s kendama je uhvatiti loptu na žicu u jednoj od dvije zdjele i na šiljku u različitim sekvencama. Takva aktivnost, međutim, poboljšava koncentraciju i pažnju djeteta i zahtijeva poštivanje nekih jednostavnih sigurnosnih pravila.

Ako ste sljedbenik izvornih darova koji ne samo da će omogućiti vašem potomstvu da se izdvoji iz gomile, već i usaditi nove sposobnosti i vještine, onda je kendama savršen kao osobit rođendanski poklon.

4 3D olovka


Jedinstveni gadget za kreativnu samorealizaciju
Cijena poklona: od 990 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Možda najkreativniji dar naše ocjene. Većina roditelja vjerojatno je čula o multifunkcionalnim 3D pisačima, ali inovativne 3D olovke su još uvijek nove i za odrasle i za djecu. Ipak, u online trgovinama već nude razne modele ovog neobičnog alata uz pomoć kojeg možete kreirati razne trodimenzionalne objekte. To je jedna od novih vrsta "pametnih" igračaka koje pomažu u realizaciji najsmjelijih kreativnih fantazija.

Kineska 3D olovka s dvije olovke razlikuje se u optimalnom omjeru cijene i kvalitete. Napravljene od čvrste plastike bez mirisa, kompaktne i praktične, imaju duži vijek trajanja i daju djetetu najveće mogućnosti za samorealizaciju.

3 Interaktivni roboti


Visoko tehnički "prijatelj" za dječje igre
Cijena poklona: od 899 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Interaktivne igračke obožavaju sva moderna djeca bez iznimke. Sada u prodaji možete pronaći modele različitih predmeta - u obliku štenaca, mekih i pahuljastih životinja, insekata koji se brzo kreću, likova iz crtića, morskih stanovnika ili dinosaura. Već 7 godina nudimo slatki robot Silverlit Pokibot koji govori, šeta i reagira na zvuk. Igračku kontrolira aplikacija na pametnom telefonu i može se međusobno «komunicirati» s drugim robotima istog proizvođača sinkronizacijom. Ovisno o odabranoj boji proizvoda, smiješni Pokibot može se predstaviti za rođendan i dječaka i djevojčice. Ovo je neobičan i visoko tehnički dar koji nikada neće dopustiti da vam vlasnik postane dosadan.

2 Kompleti za modeliranje


Klasični poklon za školskog dječaka
Cijena poklona: od 619 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Montažni modeli transportne ili vojne opreme mogu se sigurno nazvati klasičnim darom za dječaka školske dobi. To je sjajna ideja čestitati na rođendan, jer se kupnja standardne igračke u trgovini ne može usporediti s radošću stvaranja neovisnog stroja, zrakoplova ili vlaka. Model, sastavljen rukom, naučit će malog dječaka pažljivijeg odnosa prema stvarima, kao i poboljšati njegovu pažnju, koordinaciju pokreta, pomoći u oblikovanju konstruktivnog razmišljanja i uvesti osnove rada na shemama.

Odabir seta za modeliranje, svakako obratite pozornost na dobnu oznaku proizvoda. Neće se sva djeca u dobi od 7 godina moći nositi s posebno složenim strukturama. Na primjer, za izgradnju jeftinog, ali vrlo spektakularnog sovjetskog tenka sa Zvijezde, dječaku će možda trebati pomoć odrasle osobe, što će vam dati razlog da provedete više vremena sa svojom bebom.


1 Dječja enciklopedija


Najbolji asistent u stjecanju novih znanja
Cijena poklona: od 668 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Nemoguće je zamisliti studenta bez knjiga, pa čak i puno modernih naprava neće moći postati punopravna zamjena za informativne tiskane proizvode. Za one koji su išli u prvi razred, najbolja obrazovna pomoć bit će kognitivna enciklopedija za djecu osnovnoškolske dobi. Odaberite knjige koje sadrže odgovore na širok raspon pitanja pisanih jednostavnim jezikom i šarenim ilustracijama za veću dostupnost.Takav rođendanski dar pomoći će djetetu da nauči mnogo informacija iz različitih područja znanosti i ljudskog života, a kratkoća tekstova neće vam dopustiti da se umorite dok čitate sami.

Dječje knjige "Machaon" s pravom se smatraju najboljima u našoj zemlji po kvaliteti i sadržaju. Novo izdanje „Velike školske enciklopedije u pitanjima i odgovorima“ biti će izvrstan poklon za 7 godina, jer sadrži mnogo korisnih i zanimljivih činjenica.

Najbolji darovi za prvog razreda: proračun do 3000 rubalja

Ako planirate potrošiti oko 3000 rubalja za rođendan, bilo bi najbolje da obratite pozornost na sve potrebne i originalne dodatke za malo učenika. Zgodan i elegantan portfelj, neobične tiskanice, dječje gadgete - sve su to zanimljive i praktične ideje koje su dizajnirane za stvaranje udobnih uvjeta za učenje i rekreaciju.

5 torba


Važan atribut školskog života
Cijena poklona: od 2 600 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Ako je mali junak dana već školarac, ne možete bez stjecanja praktičnog i praktičnog portfelja. U slučaju kada se rođendan slavi prije početka školske godine, kupnja lijepe torbe može biti odlična ideja za dar, pogotovo ako točno znate koji će mu model rođendan voljeti. Odaberite ovu školsku pripadnost treba posvetiti posebnu pozornost - prisutnost ortopedskih leđa, mekih podesivih traka, džepova različitih konfiguracija i pouzdanog pribora. Najbolja opcija za prvog razreda su pravokutni naprtnjači. Moderan dizajn u obliku popularnih animiranih likova pomoći će djetetu da se brzo prilagodi svojim vršnjacima, a raznovrsne boje omogućit će vam da odaberete najbolji poklon za dječaka i djevojčicu.

4 mikroskop


Fascinantno proučavanje svijeta
Cijena poklona: od 2 890 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Promatranje mikrosvijeta je uzbudljiva aktivnost za koju se garantira da će biti “okusna” za svakog dječaka ili djevojčicu 7 godina. Dječji plastični mikroskop koji radi s baterijama je apsolutno siguran za dijete, a istodobno omogućuje znatiželjnom prvoklasniku da dobije potpuno nova znanja i emocije. Takav se model, dakako, ne može usporediti s pravom “odraslom” optikom, ali će pružiti izvrsnu priliku za upoznavanje vašeg djeteta s novom vrstom istraživačke aktivnosti.

Danas je u prodaji veliki izbor različitih dizajna mikroskopa za djecu. Savjetujemo vam da pogledate instrumente, čiji paket uključuje setove za provođenje pokusa. Tako će jedan dar moći zamijeniti cijeli znanstveni laboratorij koji može potaknuti mladog učenika da stekne nova znanja i vještine.

3 Kikbord


Siguran prijevoz za šetnju s prijateljima
Cijena poklona: od 2 150 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Popularni hibrid skutera i klizaljke - kickboarda - često se može naći na gradskim ulicama, u dvorištima i parkovima. Djeca vrlo vole ovu originalnu sportsku opremu, jer vam daje mogućnost da se osjećate samostalnije, brže i spretnije. Na takvom skuteru s tri kotača možete organizirati pravu utrku s prijateljima, jer dobro osmišljeni dizajn minimalizira rizik od pada. Ova vrsta modernog prijevoza sama po sebi izgleda prilično egzotično, a ako kupite model sa svjetlom, užitak malog sportaša neće imati ograničenja.

Izvrstan izbor za dijete od 7 godina može biti Playshion MAXI CITY kickboard, izrađen u univerzalnom unisex dizajnu koji odgovara i dječacima i djevojčicama. Sklopivi model ima podesivu visinu upravljača, koja vam omogućuje da skuter "za rast", a dvostruki stražnji kotači i ručke s mekanim rukohvatima čine vožnju posebno udobnom.

2 Laytbord


Neobičan uređaj za crtanje svjetla
Cijena poklona: od 2 990 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Dijete voli crtati, a vi više nemate mjesta u kući, gdje njegova kreativna osobnost ne bi "primijetila"? Zatim mladom slikaru dajte matičnu ploču. Ovo je jedinstvena tableta za crtanje na kojoj nisu potrebne niti boje niti markeri. Crteži na zaslonu nastaju korištenjem svjetlosnog toka koji dolazi iz posebne svjetiljke. Takav kompaktni gadget možete ponijeti sa sobom na put ili u prirodu, ili ga možete koristiti kod kuće kao noćno svjetlo - meko svjetlo oslikanih slika polako će nestati 20 minuta, što je dovoljno da beba zaspi.

Takve inovativne proizvode za djecu prodaje ruska tvrtka "Povratak izvorima". U njihovom katalogu predstavljene su dvije vrste lightboards - uobičajene veličine (s dijagonalom od 19 inča) i mini. Odabirom takvog poklona možete biti sigurni da vaše čestitke sigurno neće proći nezapaženo.


1 Zoob dizajner


Najbolji dar za razvoj prostornog razmišljanja
Cijena poklona: od 2 520 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Teško je zamisliti skladan razvoj dječaka, čak i djevojke bez funkcionalnog dječjeg dizajnera. Ova vrsta igračke nužno je prisutna u svakom domu gdje se nalaze djeca, "mijenjaju" se zajedno s rastom vlasnika. Ako se za djecu od 3-5 godina, kompleti s velikim detaljima blokova smatraju prikladnim modelom, onda bi za 7 godina bilo prikladno za rođendansku osobu danas predstaviti megapopularnog Zoob dizajnera. Temelji se na spojevima koji međusobno komuniciraju na različite načine. Zbog toga mladi graditelji imaju priliku izgraditi najneprihvatljivije strukture koje se odlikuju velikom snagom tijekom igre.

Jedna od najboljih obrazovnih igračaka u ovoj kategoriji je dizajner Zoob “Inventor's Kit”. Napravljen samo za mlađe učenike, sadrži 100 plastičnih elemenata i idealno je za ulogu prekrasnog rođendanskog poklona.

Popularno glasovanje - za koji dan mislite da je najbolji za djecu 7 godina?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 1

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije