15 najboljih ideja za darivanje za djecu 6 godina

mjesto

ime

Najbolja ideja darivanja

Najbolji dar ideja: proračun do 500 rubalja

1 Slikanje po brojevima Sposobnost stvaranja pravog remek-djela vlastitim rukama
2 Magnetsko kazalište Najbolji jeftin dar za realizaciju kreativnih ideja
3 iskopavanja Optimalan omjer interesa i pristupačne cijene
4 žarišta Fascinantan dar za iluzioniste početnike
5 Postavite za uzgoj Najbolji način za istraživanje divljih životinja kod kuće

Najbolji dar ideja: proračun do 1000 rubalja

1 Vježbajte stroj za skakanje Vesela novost za jačanje mišića i koordinaciju pokreta.
2 enciklopedija Važan element obrazovanja budućeg studenta
3 zmaj Najbolji dar za ljetne igre u prirodi
4 Elektronski dizajner Nove vrste obrazovnih igara za predškolce
5 kaleidoskop Poboljšava umjetničku imaginaciju i percepciju boja

Najbolje ideje za dar: proračun do 3.000 rubalja

1 Smart sat Moderna naprava s funkcijom praćenja kretanja djeteta
2 Experimentarium Sigurni znanstveni eksperimenti s punom video pratnjom
3 željeznica Najbolji klasični dar za dječaka
4 Glazbeni instrument Uvod u glazbu u formatu igre
5 tornado Odlična ideja za zabavni piknik.

Prema mišljenju dječjih psihologa, dob od 6 godina je prekretnica u životu svakog djeteta. To razdoblje karakteriziraju ozbiljne promjene kako u psiho-emocionalnom i mentalnom, tako iu tjelesnom razvoju, što može uzrokovati promjene u ponašanju, navikama i, bez sumnje, u interesu djeteta. Prilikom odabira rođendanskog poklona treba pažljivo razmotriti što je u ovom trenutku najzanimljivije za predškolsku djecu. Prioritet bi trebali biti darovi koji mogu podučavati nešto novo, jer će iduće godine većina šestogodišnjaka ići u prvi razred. To mogu biti sportska oprema, glazbeni instrumenti, konstruktori, eksperimentalni kompleti ili društvene igre. Međutim, tradicionalne lutke, automobili i mekane igračke također zadržavaju svoju važnost, jer pomažu "razraditi" društvene i svakodnevne vještine, nauče komunicirati i razvijati maštu.

Ako ne znate što organizirati najbolji odmor za dijete od 6 godina - onda je ova ocjena za vas. Prikupili smo 15 najneobičnijih i originalnih darovnih ideja koje će bez sumnje oduševiti malog rođendana. U pregledu su prikazani dječji proizvodi različitih cjenovnih kategorija, tako da svatko može odabrati najbolju mogućnost za sebe čestitke.

Najbolji dar ideja: proračun do 500 rubalja

U ovoj kategoriji prikupili smo, po našem mišljenju, najzanimljivije ideje o jeftinim, ali korisnim i zabavnim darovima. Ovdje predstavljene mogućnosti mogu biti ugodan dodatak težem daru, ili mogu časno odigrati ulogu i čestitke, jer sve imaju svijetli dizajn i izvornu orijentaciju.

5 Postavite za uzgoj


Najbolji način za istraživanje divljih životinja kod kuće
Cijena poklona: od 190 rubalja.
Ocjena (2018): 4.6

Setovi za uzgoj biljaka na prozorskoj dasci bit će prikladan poklon za one koji vole brinuti se za unutarnje cvijeće i žele vidjeti cijeli proces njihovog rasta vlastitim očima. To je dobra zamisao o jeftinoj, ali vrlo originalnoj rođendanskoj prezentaciji - tečajevi sadnje i njege su jednostavni, sigurni, dopuštaju djetetu da svojim očima prati tajanstveni proces porijekla života i podučava odgovornost.

Lonac (izrađen od plastike), poklopac (koji se može koristiti kao pladanj), plodno tlo i sjeme obično su uključeni u standardni paket takvih proizvoda.Prodavaonice prodaju veliki asortiman kompleta različitih proizvođača, ali najbolje u smislu cijene i kvalitete svakako možemo nazvati proizvodima ruske marke "Grow, Tree!". Za prvo iskustvo u uzgoju biljaka lonac sa sjemenkama lavande je savršen. Ovaj nepretenciozan, ali vrlo mirisni grm s malim cvjetovima bit će prekrasan dekorativni dodatak svakoj situaciji, te će igrati ulogu prirodnog mirisa zraka.


4 žarišta


Fascinantan dar za iluzioniste početnike
Cijena poklona: od 260 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Rođendan voli cirkus, a prije svega entuzijazam izaziva nastup iluzionista? Onda će mu dar u obliku seta za mađioničara biti najpoželjnija čestitka, jer će s njegovom pomoći dječak ili djevojčica naučiti pokazivati ​​nevjerojatne trikove i postati najpopularnija osoba u bilo kojem društvu svojih vršnjaka. Trebali biste znati da čarobne trikove nisu samo fascinantna zabava, već i korisna razvojna aktivnost koja podučava predškolca na pažnju, strpljenje i odlučnost, dok u isto vrijeme poboljšava njegovu koncentraciju i spretnost.

Tvrtka Bondibon proizvodi nekoliko vrsta kompleta za mlade čarobnjake. 6-godišnja djevojka najbolje odgovara skupu "9 magičnih trikova za zabavu broj 6", koja sadrži sve potrebne detalje za devet nevjerojatnih izvedbi i upute s detaljnim opisom. Sve komponente igre izrađene su od visokokvalitetne plastike, razina složenosti je srednja.

3 iskopavanja


Optimalan omjer interesa i pristupačne cijene
Cijena poklona: od 140 rubalja.
Ocjena (2018): 4.8

Da bi se dijete u učionici osjećalo ugodno, prije odlaska u školu potrebno ga je naučiti da bude marljiv, pažljiv i strpljiv. Razvijanje potrebnih karakternih osobina pridonijet će i zabavama kao što su domaći „iskopi“, koji na razigrani način obučavaju marljivost, ustrajnost i koordinaciju predškolske djece. U isto vrijeme, uz pomoć takvih neobičnih aktivnosti, djeca razvijaju interes za istraživanje, a sportsko uzbuđenje se u potpunosti manifestira, jer se ne zna koji nalazi očekuju malog arheologa tijekom igre.

U prodaji možete pronaći mnoge od tih igračaka s ekološki prihvatljivim okamenjenim tlom, koje skriva razne "artefakte". Ako ste ograničeni u proračunu, pobliže pogledajte robu ruskog podrijetla - primjerice, na šareni set "Iskopavanja". Blago gusara. Ovaj rođendanski dar savršeno spaja interes, korist i pristupačnu cijenu.

2 Magnetsko kazalište


Najbolji jeftin dar za realizaciju kreativnih ideja
Cijena poklona: od 390 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Magnetske igre na ovaj ili onaj način su u većini obitelji s djecom predškolske dobi. Kod vrlo male djece, ovo je mozaik ili velike zagonetke pričvršćene na posebnu metalnu ploču. Starija djeca će biti zainteresirana za učenje abecede i brojanje uz pomoć tematskih elemenata na magnetima. Nije manje zanimljivo koristiti magnetske figurice za stvaranje kućnog kina - na tako jednostavan način dječak ili djevojčica od 5 do 6 godina moći će ostvariti svoje kreativne sposobnosti igrajući pred kućom čitave izvedbe vlastite kompozicije.

BONDIBON magnetska kazališta nude niz setova s ​​različitim pričama. Kao rođendanski poklon možete kupiti jeftin, ali zanimljiv set “Naša Dacha”, koji uključuje kućne predmete, ukrasne elemente i figure ljudi koji će vam pomoći u stvaranju uzbudljive prezentacije.


1 Slikanje po brojevima


Sposobnost stvaranja pravog remek-djela vlastitim rukama
Cijena poklona: od 434 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Slikanje po brojevima odnosi se na popularne igračke u seriji "Uradi sam". Obično su to reprodukcije poznatih slika koje se prenose na materijal (platno ili karton) u obliku segmenata boja označenih brojevima.Slikanjem svakog odjeljka red, mali umjetnik dobiva na slici slikovito platno s kojim će ukrasiti unutrašnjost stana ili ga dati rodbini. Ova vrsta umjetničkog djelovanja vrlo je popularna kod djece i njihovih roditelja širom svijeta. Uostalom, pozitivan psihološki učinak koji ima na tijelo je vitalan za osobu bilo koje dobi.

Kao poklon za dijete od 6 godina, morate odabrati sliku s slikom na temu za djecu. Izvrsne mogućnosti nudi TM "Snjeguljica". Kompleti ovog proizvođača sastoje se od podnožja na podkonstrukciji, akrilnih boja s resama i plahtom s shemom pomoću koje možete stvoriti prekrasan crtež bilo koje složenosti.


Najbolji dar ideja: proračun do 1000 rubalja

Pokloni unutar 1000 rub. najviše su traženi među roditeljima i drugim gostima. Ovaj iznos vam omogućuje da odaberete najbolji poklon od nekoliko vrsta igračaka - za sportski razvoj, trening ili igre na svježem zraku. Izabrali smo 5 neobičnih ideja čestitki koje mali junak svakako neće ignorirati.

5 kaleidoskop


Poboljšava umjetničku imaginaciju i percepciju boja
Cijena poklona: od 809 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Čini se da u našim vremenima višenamjenski uređaji i interaktivni uređaji, takve jednostavne igračke kao kaleidoskop neće izazvati interes modernih korisnika. Međutim, praksa je pokazala da to nije slučaj. I dječaci i djevojčice od 6 godina sa zadovoljstvom promatraju svijetle uzorke unutar ovog jednostavnog uređaja. Djecu privlači neobični format slike, jer svaki crtež ima jedinstvenu konfiguraciju i fascinira šarenom bojom kompozicije.

Dobar rođendanski poklon može biti kaleidoskop "Dinosauri" od proizvođača dječjih proizvoda tvrtke Gemini. Sa sobom na cesti možete ponijeti kompaktnu plastičnu cjevčicu tako da se put ne čini tako dugim, ili možete dijete podrediti liječniku, odvlačeći ga od neugodnog čekanja. Osim toga, za vrijeme takvog zanimanja kreativna mašta savršeno se „preplavljuje“ i poboljšava se mogućnost percepcije boje.

4 Elektronski dizajner


Nove vrste obrazovnih igara za predškolce
Cijena poklona: od 825 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Dizajner - jedna od najpopularnijih vrsta obrazovnih igračaka na svijetu. Veliki izbor materijala, oblika i metoda povezivanja pruža izvrsnu priliku da lako pronađete dar za dijete bilo koje dobi. Djeca od 6 godina, koja već imaju iskustva s raznim setovima, mogu ponuditi elektronički model. Uz pomoć ovog tipa konstruktora, različiti uređaji se sklapaju bez lemljenja, što izaziva veliko zanimanje i za dječake i za djevojčice.

Moderni elektronički dizajneri ruskog brenda "Expert" danas se smatraju među najboljima u svojoj kategoriji. S njima će predškolac dobiti prva znanja iz elektrotehnike i fizike, naučiti razumjeti grafičke crteže i steći neprocjenjive vještine u radu s mehanizmima. Kao ideju za rođendanski poklon za dječaka, možete ponuditi “Prvi koraci” s 15 različitih projekata - svjetiljkom, ventilatorom i drugim zanimljivim uređajima. Proizvodni materijal - plastika i metal. Za ispravan rad krugova potrebno je koristiti 4 AA baterije s naponom od 1,5 V (prodaje se zasebno).

3 zmaj


Najbolji dar za ljetne igre u prirodi
Cijena poklona: od 979 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Malo djece od 6 godina starosti može odoljeti šarmu i zabavi zmaja u plavom nebu. Ova stara zabava i dalje se smatra jednom od najfascinantnijih aktivnosti na otvorenom - gledati njezine pokrete, i što je najvažnije, djeca i odrasli obožavaju kontrolirati let. Da bi originalni dar bio ne samo atraktivan, već i zgodan za korištenje, odaberite dizajn posebno prilagođen djeci.Provjerite je li okvir za zmije izrađen od laganih materijala, a ručka je prikladno smještena na dlanu djeteta, a navoj je dovoljno dugačak da se proizvod uzdiže prema gore na željenu visinu.

Takve karakteristike u potpunosti su u skladu s zmajom "Panda" francuske tvrtke Djeco. Svijetla, lagana i okretna, ne samo da impresionira svojom estetskom ljepotom, već i razvija koordinaciju pokreta, snagu ruku i okretnost tijekom igre.

2 enciklopedija


Važan element obrazovanja budućeg studenta
Cijena poklona: od 551 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Priprema za rođendan šestogodišnjeg djeteta ne smije se zaboraviti da će uskoro morati postati prvostupnik, što znači da će postojati potreba za posebnom nastavnom literaturom za mlađe učenike. Enciklopedije se najbolje nose sa zadaćom općeg razvoja - te knjige sadrže opsežne činjenice iz različitih područja znanosti i tehnologije, koje u pristupačnoj formi djetetu objašnjavaju strukturu svijeta. Da bi se informacije brže asimilirale, trebate odabrati publikacije sa šarenim dizajnom.

Knjiga knjiga "Machaon", specijalizirana za proizvodnju knjiga za djecu i mlade, nudi dječju enciklopediju novog uzorka - tekstove, slike i obrazovne zadaće, koje će student moći preciznije razumjeti i zapamtiti. Knjiga je objavljena 2017. godine, ima više od 300 stranica i sadrži oko 1000 pitanja i odgovora na najrelevantnije teme iz različitih područja žive i nežive prirode.


1 Vježbajte stroj za skakanje


Vesela novost za jačanje mišića i koordinaciju pokreta.
Cijena poklona: od 910 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Mnoga djeca i odrasli nisu toliko upoznati s ovom novinom, usmjerena na razvoj koordinacije pokreta i jačanje različitih tjelesnih skupina. No, čim se ovaj originalni dizajn stavi na raspolaganje djetetu od 6 godina, nemoguće je uzeti uređaj za skakanje "bez borbe" daleko od bilo kojeg roditelja koji voli. Sportska oprema mora prije svega biti pouzdana i sigurna za vježbanje, stoga odaberite kvalitetnu opremu najboljih proizvođača.

Moby Kids 'Mock Jumper' iz Moby-Jumpera je praktičan, lagan i kompaktan simulator izrađen od izdržljivih materijala koji se ne deformiraju kada se ponovno koriste. Prema recenzijama, igre s njim uzrokuju predškolskoj djeci čitavu oluju pozitivnih emocija i dopuštaju da iskoriste svu akumuliranu energiju. Maksimalno opterećenje 50 kg.

Najbolje ideje za dar: proračun do 3.000 rubalja

Ovaj odjeljak je prikupio najbolje funkcionalne darove, cijena oznaka od kojih je blizu 3000 rubalja. Svi oni obavljaju nekoliko važnih zadataka - zabavljaju i, u toku igre, podučavaju dijete, dajući mu nova znanja i vještine. Možete koristiti opću ideju čestitki, a možete ostati na određenoj verziji danoj u svakom pregledu.

5 tornado


Odlična ideja za zabavni piknik.
Cijena poklona: od 1 600 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Ova legendarna podna igra već više od pola stoljeća zadovoljava djecu i aktivne odrasle koji cijene zabavu u prijateljskoj tvrtki. "Twister" ima nedvojbeno dostojanstvo u odnosu na druge igre na ploči - osim očitih zdravstvenih prednosti (natjecanje pomaže razviti fleksibilnost, jača mišiće i zglobove), zajamčeno je razveseliti svakog igrača. U većini zemalja Amerike i Europe, svijetli tepih s raznobojnim krugovima bitan je atribut bilo kojeg piknika u prirodi, pa zašto ne biste ovoj izvornoj verziji uzbudljive sportske zabave dali svoje dijete?

Prilikom odabira rođendanskog poklona unaprijed provjerite paket proizvoda. Komplet mora sadržavati igralište za plastične filmove, tablicu sa strelicom i upute s pravilima. Dobar primjer je Hasbroov „Twister“ - izrađen od kvalitetnih materijala, to će biti najbolja zabava za djevojčice i dječake od 6 godina.

4 Glazbeni instrument


Uvod u glazbu u formatu igre
Cijena poklona: od 2 490 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Nije tajna da rano upoznavanje s glazbom doprinosi skladnijem rastu djeteta. Čak i ako ne planirate kasnije dati svoje potomstvo ovom području umjetnosti, nastava glazbenih instrumenata (čak i djece) ima vrlo blagotvoran učinak na motoričke sposobnosti ruku, što je vrlo važno za potpuni razvoj. Najprikladnije za djecu od 6 godina smatraju se glazbala s tipkama. Prilikom igranja na njima, prsti obje ruke su aktivno uključeni, mišićni korzet je ojačan, formiran je stav, a razvijaju se i sluh, ritam i pamćenje.

Dobra ideja za dar je piano model s baterijama. Na primjer, kao što je njemačka tvrtka Simba. Ova edukativna igračka je umanjena kopija ovog elektro-sintisajzera s mikrofonom. Opremljen je funkcijom snimanja i raznim zvučnim efektima za potpuniji zvuk. Broj ključeva - 37 kom. Zbog svoje mobilnosti, takva akvizicija bit će vrlo važna kada idete u seosku kuću ili putujete, gdje nema mogućnosti korištenja električne mreže.

3 željeznica


Najbolji klasični dar za dječaka
Cijena poklona: od 2 718 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Postoji li nešto uzbudljivije od putovanja vlakom? Izmjerena pomicanje automobila, neobična okolina iznutra i, naravno, novi krajolici izvan prozora - sve to nevjerojatno privlači djecu i izaziva želju da se barem nakratko osjećamo kao iskusni strojar koji samouvjereno vodi svoje osoblje do željenog cilja. Zato je željeznička pruga bila i ostala jedan od najpoželjnijih poklona za dječake 6 godina.

Pokušavate li ne samo zabaviti dijete, nego i vizualno pokazati kako su izgledale prve parne lokomotive - pogledajte set od 1TOY Retro Express. Izrađena je od visokokvalitetnih plastičnih i metalnih elemenata, sastoji se od tri automobila i tračnica, radi na baterije i kontrolira se pomoću daljinskog upravljača. Model ima reflektor i rog, a da bi bio još realniji, iz dimnjaka dolazi malo dima. Prikladna ideja za prezentaciju na DR, koja će definitivno zadovoljiti ne samo rođendana, već i sve muškarce u obitelji.

2 Experimentarium


Sigurni znanstveni eksperimenti s punom video pratnjom
Cijena poklona: od 1 989 rub.
Ocjena (2018): 4.9

U dobi od 6 godina svako dijete ima veliku potrebu proučavanja različitih fizičkih i kemijskih pojava. Strast prema poznavanju svijeta oko nas je normalan i prirodan proces, ali da bi pokusi bili sigurni i ne bi naudili drugima, treba strogo kontrolirati ovu vrstu dječje zabave. Za to je najbolje kupiti poseban skup mladih istraživača s kojim će predškolac moći izvesti eksperimente iz različitih područja znanosti bez ikakvog zdravstvenog rizika.

Primjer zanimljive ideje za čestitke za rođendan mogao bi biti veliki eksperimentalni set "Eksperimentalni" iz 1 TOY, uključujući elemente za 65 eksperimenata u aerodinamici, vulkanologiji, botanici, kristalografiji, znanosti o polimerima i tako dalje. Priloženi priručnik detaljno opisuje cijeli niz radnji. Za veću jasnoću, DVD je također uključen u video upute. Takav će dar omogućiti da se dijete zabavi i obogati ga novim znanjem.


1 Smart sat


Moderna naprava s funkcijom praćenja kretanja djeteta
Cijena poklona: od 1 450 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Pametni satovi odavno su postali poznato svojstvo moderne osobe koja vodi aktivan životni stil i pažljivo prati svoje zdravstveno stanje. Vidjevši tako veliku potražnju za sličnim proizvodima, neki proizvođači su lansirali dječje gadgete, napravljene u slikovitijem dizajnu i dopunjene raznim zanimljivim značajkama.Jedna od bitnih funkcija satova za djecu od 6 godina je prisutnost ugrađenog GPS modula u njima, koji pomaže roditeljima u bilo kojem trenutku pratiti lokaciju svog djeteta. Još jedna dobra inovacija, "odgovorna" za sigurnost, je senzor za uklanjanje narukvice iz ruke i SOS tipke.

Takve tehničke značajke ne mogu se naći u svim modelima dječjih pametnih satova. Ali ovdje u proizvodu Smart Baby Watch Q50, prikazani su u cijelosti. Dodavanjem na ovaj svijetli dizajn, mekani silikonski remen koji ne trlja kožu, veliki zaslon s pozadinskim osvjetljenjem i pristupačnom cijenom, možemo nazvati ovaj uređaj jednom od najboljih opcija za rođendanske poklone.

Popularno glasovanje - koji poklon mislite da je najbolji za djecu u dobi od 6 godina?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 5

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije