20 najboljih ideja za dar za djecu za 2 godine

mjesto

ime

Najbolja ideja darivanja

Najbolji pokloni za dijete za 2 godine: proračun do 1000 rubalja

1 Bizibord Najbolji obrazovni dar za najmanju
2 Tunel za lazanje Najuspješnija ideja za poklone za male fidgete
3 Jumping Ball Prva sportska oprema
4 Boje za prste Prvi koraci u razvoju kreativnog mišljenja
5 Kinetički pijesak Sjajan je način da dugo uzmete dijete

Najbolji pokloni za dijete za 2 godine: proračun do 3.000 rubalja

1 Obrazovne igračke Najbolje igračke za razvoj bebe
2 Smešna lutka za djevojku Najugodniji dar za djevojku
3 Ribarska igra za dječake Igra za buduće prave muškarce
4 Glazbeni tepih Poklon za zabavu
5 Šator za igre Najbolje mjesto za igru

Najbolji pokloni za dijete za 2 godine: proračun do 5.000 rubalja

1 Igračke za kupanje Za zabavu plivati
2 Lijepo noćno svjetlo Poklon za mirne i slatke snove
3 Invalidska kolica tolokar Najbolji dar dječaku 2 godine
4 Bazen na napuhavanje Za zabavu u zemlji
5 Interaktivna meka igračka Najslađi i najugodniji dar

Najbolji pokloni za dijete za 2 godine: proračun od 5.000 rubalja

1 Dječja kuća Najbolje mjesto za igru ​​na ulici ili kod kuće
2 Igra Tablet učenja Najkorisniji dar
3 Interaktivne obrazovne igračke B kids Zabavna igra i učenje
4 Sportski i gaming kompleks Za razvoj snage i izdržljivosti
5 Gumeni trampolin Tvoj vlastiti zabavni park

U dobi od 2 godine dijete je već naučilo kako brzo hodati, započinje govoriti i brzo obnavlja rječnik. Djeca ovog uzrasta su aktivna, znatiželjna, lako se mogu naučiti nove jednostavne vještine. I dječaci i djevojčice u ovoj dobi, poželjno je dati obrazovne igračke ili stvari koje zadovoljavaju njihovu potrebu za kretanjem. Ponekad je teško izabrati najbolji rođendanski poklon kada dijete napuni dvije godine i zato vam želimo dati neke zanimljive ideje. Nudimo vam da se upoznate s ocjenom najboljih rođendanskih poklona za djevojčice i dječake.

Najbolji pokloni za dijete za 2 godine: proračun do 1000 rubalja

Ne brinite ako ne dopustite sredstvima da kupe skupi poklon za vaše dijete. Na 2 godine, djeca još uvijek ne znaju pojmove "skupo" i "jeftino". Za razliku od odrasle djece, dar se ocjenjuje na potpuno različitim parametrima. Oni sretno uzimaju sve svijetle, zanimljive i privlačne.

5 Kinetički pijesak


Sjajan je način da dugo uzmete dijete
Cijena poklona: od 800 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Sastav ovog materijala za modeliranje uključuje uobičajeni fini kvarcni pijesak i silikonske aditive. Lijepo je raditi s njim - lako je oblikovan i ne raspada se. To je sigurno, dugo je prikladno za modeliranje, čak i ako ga dijete koristi svaki dan. Izvrsna opcija je set kinetičkih pijesaka različitih boja s plijesnima i posebnim pješčanikom. Dijete će rado prtati s materijalom na dodir, igrati se i istovremeno razvijati fine motoričke sposobnosti ruku. Čak i odrasli ponekad vole igrati se s takvim pijeskom, tako da ćete imati nešto sa svojom bebom.


4 Boje za prste


Prvi koraci u razvoju kreativnog mišljenja
Cijena poklona: od 300 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Dvogodišnje dijete još uvijek ne može sa sigurnošću držati četku ili olovku u rukama. Ali to ne znači da još nije došlo vrijeme da ga naučimo crtati. Sjajna ideja za poklon - prst boje. Oni imaju siguran sastav, možete ih nacrtati izravno rukama, kao što je jasno iz naziva, i uz pomoć posebnih markica. Ako želite razviti kreativne sposobnosti djeteta od rane dobi, to je najbolji dar koji se može kupiti za malu količinu. Crtanje s bojama prstima dat će djetetu puno nezaboravnih dojmova, a apartman može biti ukrašen prvom slikom djeteta.

3 Jumping Ball


Prva sportska oprema
Cijena poklona: od 345 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Veliki gumeni džemperi izazivaju pravo zadovoljstvo kod djece. Istina, na 2 godine može biti pomalo teško skočiti na takvu loptu, ali djeca za to pronalaze druge namjene. Ako je dijete uredno, onda će mu ova prva sportska oprema biti dovoljna za nekoliko godina - on mu nikada neće biti dosadan. Štoviše, trgovine sada nude razne mogućnosti za djevojčice i dječake, u obliku jednostavnih obojenih lopti ili zabavnih životinja. A ako postoji nekoliko takvih sportskih rekvizita, rođendan će se pretvoriti u pravi nezaboravan odmor.

2 Tunel za lazanje


Najuspješnija ideja za poklone za male fidgete
Cijena poklona: od 600 rub.
Ocjena (2018): 4.9

U dobi od 2 godine većina djevojčica i dječaka postaje nemirna. Njima je svakako potrebna energija, aktivne aktivnosti. Stoga će svako dijete biti oduševljeno ako mu na rođendan dobije prekrasan tunel za penjanje u obliku velike gusjenice. Napravljena je od lagane tkanine, savršeno sigurna za djecu, a zahvaljujući sklopivom dizajnu ne zauzima puno prostora u stanu. Ovo je vrlo dobra ideja za dvije godine djeteta. Rado će se popeti u tunel, a da roditeljima ne uzrokuje previše problema. Takav tunel može se naći u gotovo svakoj trgovini igračkama.


1 Bizibord


Najbolji obrazovni dar za najmanju
Cijena poklona: od 260 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Bizybordom se zove ploča, koja je puno različitih tipki, kvačica, clothespins i druge predmete. Takve su igračke jednako popularne kod znatiželjnih beba. Izvrsna ideja jeftinog poklona - svijetle šarene poslovne ploče sa slikom planeta i zupčanika koje možete pucati, oblačiti, uvijati. Ova igračka ne samo da će uzeti dijete za dugo vremena, ali će mu pomoći u razvoju finih motoričkih sposobnosti ruku. Postoje skuplji bizybords, ali za dijete od 2 godine to će biti sasvim dovoljno i ova jednostavna opcija.


Najbolji pokloni za dijete za 2 godine: proračun do 3.000 rubalja

Imajući u rukama iznos do 3000 rubalja, moguće je uzeti u obzir već skuplje i zanimljive igračke. No, pri odabiru još uvijek vrijedi obratiti pozornost na dva glavna kriterija - zadovoljstvo potrebe za kretanjem i razvojem djeteta. Pokušajte razmotriti takve ideje.

5 Šator za igre


Najbolje mjesto za igru
Cijena poklona: od 1300 rub.
Ocjena (2018): 4.6

Sva djeca vole graditi kuće i skrivati ​​se u njima, tako da će za svako dijete jedan od najboljih rođendanskih poklona biti svijetli šator. Izgleda kao pravi turistički šator, samo ljepši i elegantniji. Ima krov, ulaz i prozore, au njemu je tako zabavno sakriti se i provesti vrijeme sam, zajedno s roditeljima ili drugom djecom pozvanom da posjeti. Čak i kad ostari, dijete neće izgubiti interes za nju, nego će stvoriti ugodnu, vlastitu atmosferu i možda joj poslati svoje igračke. Dječji šatori su izrađeni od laganih prozračnih materijala, tako da unutrašnjost neće biti previše vruća.

4 Glazbeni tepih


Poklon za zabavu
Cijena poklona: od 2100 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Puno radosnih emocija donijet će klincu smiješnu glazbenu podlogu, na koju će svaki put čuti različite smiješne melodije. Glazbena podloga je dobra, kako za samce tako i za druženje s drugom djecom. U trgovinama možete pronaći razne glazbene prostirke koje koštaju od oko 1000 rubalja za jednostavnu verziju i do 3000-4000 za složenije modele. Izvode ih šarene, lijepe, podižući raspoloženje djeteta čak i njihovim izgledom. Dakle, ovo je definitivno zanimljiva ideja za rođendanski poklon.

3 Ribarska igra za dječake


Igra za buduće prave muškarce
Cijena poklona: od 1200 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Vrlo jeftina, ali vrlo zanimljiva igra bit će dobrodošao rođendanski poklon za svakog dječaka. Kada ribarite iz malog ribnjaka s štapom za ribolov, dijete će se osjećati snažno i okretno kao i njegov otac.Na kraju štapa za ribolov prilagođen je mali magnet. Isti magneti su ugrađeni u ribu. Usput, lov ribe iz ribnjaka nije tako lako, tako da dijete će morati naporno raditi, trenirajući njihovu spretnost. Ovo će biti zabavna vježba za dijete i dobar trening za fine motoričke sposobnosti. U trgovinama, te igračke su vrlo česte, mogu koštati malo skuplje ili jeftinije, ovisno o veličini i konfiguraciji.

2 Smešna lutka za djevojku


Najugodniji dar za djevojku
Cijena poklona: od 1500 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Čak i najobičnija lutka dodiruje djevojčice, a ako je to lutka s mekim tijelom, odjevena u smiješno smiješno mačiće ili zeko odijelo, užitak djeteta neće imati granica. Usput, djevojčicama se savjetuje da uvijek kupuju lutke kako bi od ranih godina naučile da su dobre majke. Unimax uglavnom proizvodi takve lutke, upadajući u kupce raznim mogućnostima - vrlo slatke bebe u nošnjama medvjeda, mačića, zečića, vilenjaka, zečeva. Izrađene su vrlo realistično na temelju slika poznate umjetnice fotografije Anna Geddes. Po proizvodnji se koriste sigurni materijali. Takva lutka sigurno će postati omiljena dvogodišnja djevojka.


1 Obrazovne igračke


Najbolje igračke za razvoj bebe
Cijena poklona: od 1200 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Obrazovne igračke sada su zastupljene u trgovinama u širokom rasponu. Pri razvoju mnogih od njih uzete su u obzir različite metode ranog razvoja djeteta. Takve igračke su izrađene u obliku dasaka, stolova, dizajniranih za svestrani razvoj djeteta - percepcija boja, sluh i fine motoričke sposobnosti. U stvari, ovo je igra centar, gdje pritiskom na gumb, možete čuti glas životinje, uključite svjetiljku, slušati melodiju, pogled u prozor s iznenađenje i još mnogo toga. Takva igračka neće uskoro smetati djetetu, on će ga iznova i iznova proučavati, svaki put se radujući svojim malim otkrićima.

Najbolji pokloni za dijete za 2 godine: proračun do 5.000 rubalja

Nešto više povećavamo proračun i razmatramo sve nove mogućnosti za najbolje rođendanske darove za dvogodišnje dijete. Kako se količina povećava, tako i asortiman igračaka.

5 Interaktivna meka igračka


Najslađi i najugodniji dar
Cijena poklona: od 3300 rubalja
Ocjena (2018): 4.7

Win-win opcija koja će privući i djevojčice i dječake je interaktivna plišana igračka. To može biti medvjedić, zeko ili bilo koja druga slatka životinja. Interaktivne igračke obično znaju pjevati, pričati, smijati se ili izvoditi neke jednostavne pokrete. Djeca se igraju s njima s velikim zadovoljstvom i uvijek uživaju u novom, pahuljastom i inteligentnom "prijatelju". Trošak interaktivnih mekih igračaka varira u prilično širokom rasponu, ali model dobre kvalitete i prilično velik u veličini košta oko 3.500 rubalja. Na primjer, obratite pozornost na medvjedića iz tvrtke Chicco. Istina, kaže na engleskom, ali će pomoći djetetu da nauči prve strane riječi.

4 Bazen na napuhavanje


Za zabavu u zemlji
Cijena poklona: od 3440 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Ako je djetetov rođendan u ljetnim mjesecima, razmislite o ideji za dar kao što je mali bazen na napuhavanje. Trebala bi imati vrlo malu dubinu - tako da se voda brže zagrijava, a dijete može mirno prskati u nju. Neki napuhani bazeni za djecu su cjelina kompleksa za igru, opremljeni toboganima, prskalicama i igračkama. Prisutnost tende za zaštitu od sunca neće spriječiti. Ljeti će dijete biti vrlo zabavno i dobro se zabaviti u ovom bazenu. A za zimsku sezonu možete razmišljati o kupnji suhog bazena s mekim plastičnim kuglicama - to je također odlična ideja.

3 Invalidska kolica tolokar


Najbolji dar dječaku 2 godine
Cijena poklona: od 4599 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Svaki će dječak biti oduševljen tolokarnim invalidskim kolicima napravljenim u obliku hladnog automobila. Ovo je hibridna kolica s interaktivnom igračkom. Takvi strojevi opremljeni su svim potrebnim sigurnosnim značajkama - udobnim sjedalom s leđima, sigurnosnim rubom.Osim zapanjujućeg izgleda invalidskih kolica, većina ovih strojeva ima zvučnu i laganu pratnju. Stabilni kotači i prikladna ručka-potiskivač pojednostavljuju kretanje djeteta od strane roditelja, čak i na vrlo ravnoj cesti. Ovo je definitivno jedan od najboljih rođendanskih poklona za dječaka koji napuni 2 godine.

2 Lijepo noćno svjetlo


Poklon za mirne i slatke snove
Cijena poklona: od 3330 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Prilično čest problem - dijete se boji spavati u mraku. Da biste ublažili atmosferu, učinili je nevjerojatnom i ugodnom, razmislite o takvom poklonu - prekrasnom projektoru za noćno osvjetljenje. Djetetu će pokazati zvijezde i pomoći mu da zaspi uz zvukove prirode ili samo ugodne melodije. Na prodaju je mnogo takvih projektora - oni prikazuju noćno nebo, dugu, oblake, sunce ili jednostavno stvaraju prekrasnu rasvjetu. Postoje jeftiniji modeli koji koštaju manje od 1000 rubalja, ali obično ne funkcioniraju dobro. Dakle, bolje je odabrati opcije od 3000 rubalja i iznad. Većina projektora je vrlo lijepa, svijetla i poput djece, čak i kada su isključeni.


1 Igračke za kupanje


Za zabavu plivati
Cijena poklona: od 3990 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Pod igračkama u kupaonici ne mislimo na obične gumene patke, nego na ozbiljnije zabavne setove. Djeca koja ne vole kupanje bit će od velike pomoći da jedan od njih dobije poklon. Na primjer, zabavna piramidalna fontana, koja se može obnoviti, osiguravajući da voda uvijek teče na nove načine. Setovi su različiti - neki plutaju na površini vode, drugi - na dnu kupke. Takav će dar biti koristan i za bebu i za majku - kupanje s njim neće donijeti suze, već radost.

Najbolji pokloni za dijete za 2 godine: proračun od 5.000 rubalja

Planiranje potrošiti više od 5.000 rubalja za dar, možete sigurno odabrati najzanimljivije i korisne igračke. Oni mogu biti obrazovni, rekreativni, sportski ili bilo koji drugi. Želimo vam ponuditi nekoliko ideja o tome kako zadovoljiti malu zbrku.

5 Gumeni trampolin


Tvoj vlastiti zabavni park
Cijena poklona: od 6500 rub.
Ocjena (2018): 4.7

Sva djeca vole skakati na trampolin, ali oni koji su instalirani u zabavnim kompleksima, obično su namijenjeni starijoj djeci. Štoviše, uvijek postoji mogućnost da će dijete biti nehotice povrijeđeno, gurnuto. Ako dijete još nije dovoljno zrelo da se zabavlja na javnim mjestima, bit će vrlo sretan što će kao poklon dobiti svoj mali trampolin. Modeli za bebe napravljeni su što je moguće sigurnije - vjerojatnost da će se dijete ozlijediti ili uzrokovati da se ozljeda smanji na nulu. Glavna stvar je da obratite pozornost na njegovu debljinu, stabilnost u napuhanom stanju i visinu stranica. Kompleks igre može se postaviti i kod kuće i na ulici.


4 Sportski i gaming kompleks


Za razvoj snage i izdržljivosti
Cijena poklona: od 24.000 rubalja.
Ocjena (2018): 4.8

Oni koji vjeruju da je prerano za dvogodišnje dijete da donira sportski kompleks jednostavno nisu vidjeli moderna dječja igrališta koja su potpuno sigurna. Oni su skupi, ali djeca izazivaju mnogo radosti. Siguran plastični sportski kompleks ugrađen je u dječju sobu, može biti ljuljačka, košara za košarku, stepenice, tobogani, nogometni gol, klupe i još mnogo toga, ovisno o opremi. Takav dar bit će posebno koristan za aktivnu djecu - pomoći će im da iskoriste višak energije, da odrastu snažni i zdravi. Jedini nedostatak sadašnjeg je to što složeni kompleks zauzima dosta prostora, pa vlasnici malih stanova vjerojatno neće moći priuštiti.

3 Interaktivne obrazovne igračke B kids


Zabavna igra i učenje
Cijena poklona: od 7500 rub.
Ocjena (2018): 4.8

Ovaj proizvođač nudi neke od najboljih interaktivnih igračaka na cijelom području ruskog tržišta. Oni obično predstavljaju punopravni kompleks za učenje igara. Ova vrsta stolova, opremljena raznim specijaliziranim uređajima, ovisno o modelu. Na primjer, vesela žirafa s cijelim labirintom trkaćih staza na kojima želite pokrenuti lopte. Naravno, sve je to dopunjeno svjetlom i zvukom. Redovita igra pomoći će vašem djetetu da razvije pažnju, motoričke sposobnosti, brzo razmišljanje i samo se zabavi gledajući uzbudljive utrke lopti.

2 Igra Tablet učenja


Najkorisniji dar
Cijena poklona: od 6300 rub.
Ocjena (2018): 4.9

Najjednostavnije igre i učenje tableta i računala dizajnirana za djecu od dvije godine neće samo zadovoljiti dijete, već će mu pomoći da provodi vrijeme s povlasticama. Ovisno o modelu, tablet će pomoći djetetu da poduzme prve korake u učenju abecede, određivanju vremena s uobičajenog brojčanika i nauči najjednostavnije operacije brojanja. Trening će biti lagan i ugodan zahvaljujući veselom svjetlu i zvuku. Učenje pretvoriti se u zabavnu igru ​​koja će kasnije pozitivno utjecati na mentalni razvoj djeteta. To je jedna od najboljih ideja kako kombinirati posao i zadovoljstvo.


1 Dječja kuća


Najbolje mjesto za igru ​​na ulici ili kod kuće
Cijena poklona: od 10470 rub.
Ocjena (2018): 5.0

Različiti proizvođači nude najoriginalnija sirotišta dovoljno velike veličine - dijete može stati u punu visinu, staviti stolicu ili mali krevetac. Kuća ima prave prozore i vrata koja se otvaraju i zatvaraju, možda čak i trijem i malu ogradu. Većina kuća je izrađena od plastike, pa su prilično lagane. Mogu se instalirati kod kuće ili na ulici. Posebno se sviđa ovaj dar za djevojke koje od rane dobi imaju tendenciju da se hostese, donijeti udobnost, da se igraju s lutkama u "kćer-majka". Na prodaju su vrlo skupi modeli, ali ako želite, možete zadovoljiti 10.000 rubalja.

Popularno glasovanje - što mislite koji je najbolji dar za dijete od dvije godine?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije