10 najboljih marki ljepila za produženje trepavica

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftin brand ljepila za produžetke trepavica

1 Iris profesionalna Optimalni omjer cijene i kvalitete
2 Savršen salon Najbolja cijena
3 Ardell Najbrže sušenje

Najbolje marke ljepila za produženje trepavica u srednjem segmentu

1 Neicha Impresivan raspon
2 ruNail Optimalni omjer cijene i kvalitete, hipoalergena osnova
3 TNL Professional Optimalni proizvodi za početnike

Najbolje marke ljepila za premije za produženje trepavica

1 SKY Visoka kvaliteta
2 MACY Najbolji sastav
3 I-ljepota Bolja dosljednost
4 Dolce vita Izvrsne performanse

Jedan od najpopularnijih postupaka u kozmetičkim salonima je ekstenzija trepavica. Djelujući na taj način, djevojka dobiva najizrazitiji izgled i sjajno istaknute oči. Naravno, rezultat ovisi o mnogim čimbenicima. Postoji nekoliko vrsta ekstenzija trepavica.

 1. Poresnichnoe. Uključuje fiksiranje posebnim ljepilom, jednu umjetnu na svaku prirodnu trepavicu. Prednosti se smatraju prirodnijim izgledom novih dlaka i dugim razdobljem trošenja. Postupak traje više vremena u odnosu na drugi tip.
 2. Snop je lijepljenje nekoliko vlakana na jedno mjesto odjednom. Najbolji izbor za one koji nemaju vremena za prvu proceduru. Čini oči izrazito izražajnim, ali najčešće im daje ne-prirodan izgled.

Osim toga, nakupljanje se događa uporabom različitih materijala:

 • Mink - prilično težak materijal svijetle crne boje. Koristi se za dobivanje efekta obojenih očiju. Nije prikladno za djevojke s tankim trepavicama.
 • sable - najteži tip hrpe. Povećava se samo za posebne slučajeve, jer dugotrajna uporaba je vrlo nepoželjna.
 • Svila - najpopularniji materijal za gradnju. Trepavice iz nje postaju mekane i izgledaju vrlo prirodno. Izbor duljine od 8 do 14 mm.

Također, djevojke imaju priliku odabrati umjetne trepavice različitih boja, najčešće su pričvršćene na nekoliko komada u kutovima očiju. To daje individualnosti slike. Ovisno o duljini, vrsti produžetka i samom materijalu, klijent odabere - dobiva određeni rezultat. Još jedna ključna točka postupka je izbor ljepila. To ovisi o trajanju uporabe i osjećaju kada se nosi. Kada koristite niskokvalitetno ljepilo za izgradnju, ne samo da možete trošiti novac, nego i dobiti negativan utjecaj na oči. To će dovesti do krajnje nepoželjnih posljedica - svrbeža, crvenila, iritacije ljuske itd.

Stručnjaci savjetuju da daju prednost samo proizvodima iz pouzdanih proizvođača i sa dokazanim sastavom. Slažem se potrošiti 2-3 sata svog vremena i nekoliko tisuća rubalja za postupak, ali na kraju doživjeti veliku nelagodu nije najbolja perspektiva. Zato je važno prvo se upoznati s ocjenom najboljih marki ljepila za trepavice.

Najbolji jeftin brand ljepila za produžetke trepavica

3 Ardell


Najbrže sušenje
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 360 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Američka tvrtka Ardell postoji već više od 40 godina. Brend samouvjereno zauzima vodeću poziciju na tržištu kozmetike. Nudi izbor od nekoliko načina gradnje: ljepilo za snopove ili odvojene trepavice od prozirnih ili tamnih nijansi. Svi proizvodi izrađeni su suvremenom tehnologijom s posebnom opremom. Trepavice traju dugo, a sam ljepilo ne uzrokuje alergije ili nelagodu. Sredstva imaju vodoodbojni učinak. Glavna prednost je brzo sušenje.

prednosti:

 • niska cijena;
 • prikladno pakiranje;
 • hipoalergena svojstva;
 • otpornost na vlagu;
 • brzo se suši;
 • sigurno učvršćuje trepavice;
 • jednostavan za korištenje kod kuće.

nedostaci:

 • previše tekuća struktura;
 • neugodan miris.

2 Savršen salon


Najbolja cijena
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 290 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Proizvođač dolazi iz Kalifornije i nudi vam proizvode vrhunske kvalitete za trepavice. Kada koristite ljepilo Salon Perfect, nećete osjetiti nelagodu i nećete dobiti alergijsku reakciju. Sredstva za izgradnju prolaze klinička ispitivanja i apsolutno su bezopasna. Ljepila su dizajnirana za pojedinačne trepavice i pojedinačne trepavice. Posebna cijev osigurava spori trošak i sterilnost. Sušenje se odvija unutar nekoliko sekundi. Trepavice su sigurno pričvršćene i držane dovoljno dugo.

prednosti:

 • savršena tekstura;
 • dobra cijena;
 • ekonomično pakiranje;
 • ne uzrokuje alergije;
 • ne sadrži štetne sastojke;
 • daje osjećaj ugode tijekom postupka i nakon njega;
 • mogu koristiti ljubitelji.

nedostaci:

 • nije otkriveno.

1 Iris profesionalna


Optimalni omjer cijene i kvalitete
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 445 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Popularni ruski brand Irisk Professional po cijeni svojih proizvoda pripada segmentu proračuna. Unatoč tome, sredstva tvrtke su kvalitetna i kvalitetna. Sam proizvođač izjavljuje da predstavlja vrhunske proizvode. To je savršena kombinacija cijene i kvalitete koja Irisk Professional stavlja na prvo mjesto na ljestvici. Asortiman uključuje nekoliko vrsta ljepila za trepavice: za grede, na bazi lateksa, u obliku smole, itd.

prednosti:

 • visoka kvaliteta;
 • dobri sastojci u pripravku;
 • ekonomičnu potrošnju;
 • širok izbor;
 • optimalni trošak;
 • sredstva su jednostavna za korištenje čak i za početnike.

nedostaci:

 • oštar miris.

Najbolje marke ljepila za produženje trepavica u srednjem segmentu

3 TNL Professional


Optimalni proizvodi za početnike
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 500 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Sljedeće mjesto na ljestvici pouzdano zauzima tvrtka-proizvođač profesionalnih alata za različite vrste proširenja TNL Professional. Brend nudi nekoliko vrsta ljepila početnicima i već iskusnim obrtnicima. Njihova glavna razlika je prilično gusta konzistencija, nalik smoli. Pri radu s proizvodima TNL Professional uči kako postići izvrsne rezultate. Trepavice se drže dugo, brzo se učvrste. I što je najvažnije - ljepilo ne uzrokuje nelagodu. Južnokorejska tvrtka jamči visoku kvalitetu korištenih materijala. Neki proizvodi (npr. Premium) imaju dugo vrijeme sušenja, zbog čega su vrlo jednostavni za uporabu, a također osiguravaju pouzdanu fiksaciju za mjesec dana.

Još jedan popularan proizvod, Extension Deluxe, namijenjen je iskusnim obrtnicima. On ne šteti svojim trepavicama i čvrsto se veže. Uzme za 2 sekunde. Vrijeme čarape ovdje dolazi do 2 mjeseca. Idealan za visokokvalitetne ekstenzije trepavica. Povratne informacije majstora uglavnom su pozitivne. Proizvođač preporučuje uporabu posebnog odmašćivača prije nanošenja. Glavne prednosti: pristojne kvalitete, dobar rezultat zgrade, kompozicije su sigurne za prirodne trepavice, nekoliko opcija koje možete izabrati.

2 ruNail


Optimalni omjer cijene i kvalitete, hipoalergena osnova
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 450 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Za 13 godina postojanja, domaća tvrtka ruNail dosegla je velike visine u industriji ljepote naše zemlje. Razlog tome je proizvodnja visoko kvalitetnih proizvoda po razumnim cijenama. Poseban segment predstavlja izrada produžetaka trepavica. Raspon se sastoji od 4 vrste ljepila stvorenih za gredu i tehniku ​​coulice. Linija Luxury obuhvaća 4 baze: Quick - posjeduje instant pričvršćivanje, izrađuje se u crnoj boji, razlikuje se po jakoj sprezi i dobroj elastičnosti; Express je namijenjen profesionalcima visoke razine, koristi se samo za tehnologiju biča, brzo hvata i nosi se do 4 tjedna; Extra u konzistenciji je vrlo gusta (nalik smoli), traje 5-6 tjedana, brzo i pouzdano povezuje trepavice.

Jedan od najpopularnijih proizvoda - ljepilo za grede i trepavice - ima drugačiju ambalažu, za razliku od prethodnih proizvoda, hipoalergensku bazu od lateksa i bolju cijenu. Tvrtka ozbiljno shvaća kvalitetu svojih proizvoda i stoga je potvrđuje posebnim certifikatima o sukladnosti. Kada kupujete ljepilo iz linije Luxury ruNail Professional, majstor možda neće brinuti o rezultatu svog rada (svakako, ako se pravilno koristi). Glavne prednosti: optimalna cijena robe u kombinaciji s pristojnom kvalitetom, nekoliko kompozicija po izboru, hipoalergena osnova, dobre karakteristike, izvrsni rezultati, najbolje recenzije majstora.

1 Neicha


Impresivan raspon
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 500 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Još jedan južnokorejski brand zauzima vodeće mjesto na ljestvici. Tvrtka se etablirala kao proizvođač sigurnih i kvalitetnih produžetaka trepavica. Glavna prednost je širok raspon. Masters može odabrati ljepilo za gradnju među sljedećim vrstama: Queen - stvoren za profesionalce, vrijeme fiksiranja samo 1 sekundu, držanje do 2 mjeseca; Roman - suši se još brže (za manje od sekunde), dobro se pokazuje u čarapi (prosječno trajanje je 8 tjedana); Dijamant - ima visoku elastičnost, vrlo je jednostavan u radu (prikladan za prosječnu razinu) i dobro se čuva; Najpopularniji Hypoallergenic S namijenjen je majstorima početnicima, ne ispušta dim, prikladan je za osjetljive oči i traje do mjesec dana.

Katalog proizvoda sadrži ukupno 8 vrsta ljepila za specijaliste različitih razina i različitih svojstava. Svaki sastav prolazi dermatološku kontrolu i odgovara certifikatima kvalitete naše zemlje, kao i cijele Europe. Proizvodi tvrtke ne izazivaju iritaciju i jednostavni su za uporabu. Kupci mogu izabrati različite količine ljepila. Glavne prednosti: veliki izbor, odlične recenzije, najkvalitetnija, hipoalergena, povoljne cijene, proizvodi za majstore različitih razina vještina.


Najbolje marke ljepila za premije za produženje trepavica

4 Dolce vita


Izvrsne performanse
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 1500 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Južnokorejska tvrtka Dolce Vita osnovana je 2007. godine, a godinu dana kasnije postala je lider u svom segmentu. Glavna značajka branda je korištenje vrhunskih materijala u proizvodnji proizvoda. Asortiman uključuje oko 8 različitih vrsta ljepila za produžetke trepavica. Tvrtka nudi osnove za produžetke trepavica s različitim razinama fiksacije, različitih nijansi, kao i izvrsnim u tipu. Osim toga, majstor može kupiti popravljač iste tvrtke. Proizvodi prikladni za osobe s alergijama, imaju najvišu kvalitetu. U prosjeku trepavice traju do 5 tjedana. Standardno vrijeme fiksiranja je 2 sekunde.

Konzistencija ljepila je vrlo tekuća, ne spaja cilije zajedno. Fiksiranje se događa odmah, primjenjuje se vrlo jednostavno. Majstori ostavljaju samo pozitivne povratne informacije o korištenju robe tvrtke. Kupci nemaju crvene oči ili suzenje. Kupac bira jednu od vrsta ljepila na konzistenciju, vrijeme vezanja i druge karakteristike. Cijene proizvoda su iznad prosjeka. Glavne prednosti: najviša kvaliteta, korištenje najboljih materijala, izvrsne recenzije, jednostavnost korištenja, dobre performanse, širok raspon. Cons: skupo.

3 I-ljepota


Bolja dosljednost
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 700 rub.
Ocjena (2019): 4.7


Južnokorejski proizvodi marke su prikladni za upotrebu i od strane profesionalnih proizvođača trepavica i početnika. Jednostavni su za uporabu i imaju kratka vremena spajanja. Ljepilo za produžetak trepavica iz I-Beautya pogodno je za korištenje u kozmetičkim salonima.Razlikuje se elastičnošću, dobrom konzistencijom i visokom otpornošću na trošenje. Nakon izgradnje ljepila iz I-Beauty, trepavice se savršeno čuvaju više od 5 tjedana. Ima nenametljiv miris, ne uzrokuje iritaciju i alergije.

Pros:

 • elastičnost;
 • spojka za 1-2 sekunde;
 • čuva dobro;
 • prikladan za nanošenje na trepavice;
 • savršena tekstura;
 • ekonomski potrošen.

kontra:

 • nije otkriveno.

2 MACY


Najbolji sastav
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 1000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Luksuzni proizvodi korejske tvrtke MACY posebno su traženi na domaćem tržištu u odnosu na konkurente. To je zbog vrlo širokog raspona ljepila (raznih boja, tekstura, tipova, itd.). Među proizvodima je hipoalergena i ljepljiva otpornost. Vrijeme sušenja - do 1 sekunde, razdoblje čarapa - do 6 tjedana. Pogodan za prirodne i sintetičke trepavice. Sastav uključuje samo dobre sastojke u pravim razmjerima.

Pros:

 • dobar sastav;
 • ispravna tekstura;
 • čvrsto lijepi trepavice;
 • pogodan za bilo koji materijal;
 • na različite načine odabrati.

kontra:

 • visoka cijena.

1 SKY


Visoka kvaliteta
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 750 rub.
Ocjena (2019): 4.8

SKY ekstenzije trepavica su bez premca korejska kvaliteta. Odlikuju ih idealna kompozicija, osobito brzo spajanje (0,5-1 sek.) I dobra otpornost na habanje. Kada koristite bilo koji ljepilo ove marke, možete računati na dugu čarapu (više od 5 tjedana). Pogodan za pričvršćivanje bilo kakvih materijala (sable, svila, prirodna kosa, itd.). Izbor nekoliko volumena - 5 i 10 ml. Profesionalni proizvođači trepavica često preferiraju SKY ljepila.

Pros:

 • čuva dobro;
 • ne uzrokuje nelagodu;
 • vrlo brzo sušenje;
 • lijepa tekstura.

kontra:

 • pogodan samo za upotrebu u salonu;
 • visoka cijena.
Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač ljepila za trepavice
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 121
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije