15 najboljih mini pećnica

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftini mini-peći: proračun do 5.000 rubalja.

1 Simfer M3524 Ručka bez grijanja. Jednostavnost skrbi
2 SCARLETT SC - EO93O11 Najbolja cijena za pećnicu od 1500 W.
3 DELTA D-023 Popularna električna pećnica
4 Panasonic NT-GT1WTQ Vrlo kompaktan, postoji značajka automatskog isključivanja
5 BBK OE2654M-2P Fleksibilno podešavanje temperature, odvojive ručke za pečenje

Najbolje mini-pećnice srednjeg cjenovnog segmenta: proračun do 15.000 rubalja.

1 Maxwell MW-1851 Kompaktnost. Dostojan skup opcija
2 GEMLUX GL-OR-2265LUX Vrlo prostrani, funkcionalni programi kuhanja.
3 DeLonghi EO 12562 Najbolja vrijednost za novac i funkcionalnost. Ne-ljepljivi premaz

Vrhunske mini konvekcijske pećnice

1 Rommelsbacher BG 1055 / E Zaštita od pregrijavanja. Tri načina rada
2 Prvo FA-5045-2 Stell Najbolja snaga (3 300 W). Istovremeni rad pločica i peći
3 Eurostek ETO-050BK Jeftina mini pećnica s konvekcijom. Dvostruko staklo otporno na toplinu
4 Simfer M4573 Prethodno postavljeni programi kuhanja, ravnomjerno grijanje
5 Kitfort KT-1702 Nevjerojatan rad, brzo grijanje

Najbolji premium mini peći: proračun od 15.000 rubalja.

1 Ariete Bon Cuisine 600 (978) Najbolji volumen (60 l). multifunkcionalnost
2 STEBA G 80/31C.4 Njemačka kvaliteta. samočišćenje

Mini-pećnica je mala prijenosna električna pećnica koja uključuje funkcije pečenja, kuhanja, odmrzavanja i mnogih drugih. Tržište za ove uređaje je ogromno, pa da ne bi pogriješili pri odabiru, obratite pozornost na sljedeće karakteristike:

 1. snaga, Iznimno važan parametar o kojem ovisi funkcionalnost peći.
 2. Unutarnji premaz, Određuje vijek trajanja same peći.
 3. Unutarnji volumen, Ona varira od 8,5 do 40 litara. Što je veći broj, više hrane se može smjestiti unutra kako bi se odjednom kuhalo.
 4. Vrsta upravljanja. Mehanički tip je jednostavan. Skuplji partneri opremljeni su kontrolama na dodir, koje uključuju automatske programe za kuhanje.
 5. funkcionalnost, Mnogi modeli opremljeni su roštiljem i konvekcijom, što uvelike povećava njihove mogućnosti.

Proizvođači kao što su Scarlett, Delta, Eurostek, Maxwell, Simfer i First uspjeli su se uspostaviti u niskim i srednjim cjenovnim segmentima. Njihovi modeli su vrlo popularni i značajna potražnja. Takve robne marke kao što su Delonghi, Rommelsbacher, STEBA i Ariette su skuplje, ali imaju više funkcionalnosti i bolju kvalitetu izrade. Predstavljamo vam ocjenu mini-pećnica - kompaktne hibridne peći, kruha i mikrovalne pećnice.

Najbolji jeftini mini-peći: proračun do 5.000 rubalja.

Jeftini električni mini-pećnice su najbolja opcija za seosku kuću ili mali stan. Ključne prednosti modela predstavljenih u ovoj kategoriji su kompaktnost i niski troškovi.

5 BBK OE2654M-2P


Fleksibilno podešavanje temperature, odvojive ručke za pečenje
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 4 290 rub.
Ocjena (2019): 4.2

To otvara ocjenu od najboljih jeftinih mini-peći BBK OE2654M-2P, koji vam omogućuje da postavite način grijanja od 100 do 250 stupnjeva. Tajmer s funkcijom automatskog isključivanja ograničen je na 60 minuta, model zvoni tiho pri isključivanju. Glatko podešavanje i osvjetljenje fotoaparata omogućuju upravljanje procesom kuhanja. Kutije za pečenje imaju prikladne ručke koje se mogu skidati zahvaljujući kojima je pogodno dobiti jelo iz vruće pećnice. Proizvođač je na poklopac postavio 2 električna plamenika koji mogu raditi istodobno s pećnicom.

Korisnici pozitivno bilježe malu težinu uređaja za stolna računala. Čak i tinejdžer će ga moći pokupiti i staviti na svoje mjesto. Nesumnjiva prednost uređaja za dom je mogućnost uključivanja odvojenih grijaćih elemenata. Propasti su se sastojali od problema s pranjem, plamenike je teško oribati. Mehanički mjerač vremena postavlja pitanja. Za neke je prestao zvoniti nekoliko mjeseci nakon kupnje.Korisnici se žale na kratki kabel, ne stavljajte model daleko od utičnice.


4 Panasonic NT-GT1WTQ


Vrlo kompaktan, postoji značajka automatskog isključivanja
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 3 899 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Panasonic NT-GT1WTQ je jedna od najmanjih mini-pećnica koja će stati u svaku kuhinju. Kapacitet fotoaparata od 9 litara dovoljan je za kuhanje i grijanje posuđa u maloj zdjeli. To je najbolja opcija za dom u slučajevima kada više glomaznih uređaja nema gdje staviti. Model može kuhati jednostavne kolače, zagrijavati sendviče, odmrzavati hranu. Uređaj ima gornji i donji grijači s kapacitetom od 1 310 W. Na tajmeru možete postaviti do 15 minuta, kontrola se provodi mehanički. Uključeni su roštilj i lim za pečenje. Prozirna vrata omogućuju vam da pratite rad.

Korisnici kažu da je stolna peć jednostavna za uporabu: na ploči se nalaze samo 2 gumba. Međutim, tajmer od 15 minuta nije uvijek dovoljan. No, svi detalji su razvrstani i oprani, samo lim za pečenje ne može se staviti u stroj za pranje posuđa. Uključeno je detaljno uputstvo s pravilima kuhanja različitih proizvoda. Međutim, ova mini-pećnica neće zamijeniti punu pećnicu. Pogodniji je za pripremu poluproizvoda. Plitica je izrađena od aluminija, lako se prlja i može se prati problematično. Noge modela izrađene su od plastike, klize po površini.

3 DELTA D-023


Popularna električna pećnica
zemlja: Turska
Prosječna cijena: 5 190 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Treće mjesto na ljestvici najboljih mini-pećnica je model DELTA D-023. Ovaj uređaj ima najveći unutarnji volumen - 37 litara, dok je snaga samo 1.300 W, tako da se može koristiti kod kuće bez potrebe za posebnim ožičenjem. Mehanička kontrola je jedna od najpouzdanijih i jednostavnijih, što vam omogućuje da brzo postavite željeni način rada, od kojih postoje 3: donji, gornji i kombinirani. Raspon podešavanja temperatura od 50 do 320 stupnjeva pogodan je za sva jela koja se kuhaju kod kuće. Nedostaje unutarnja obloga pećnice, zbog čega morate biti posebno oprezni da ne oštetite metal.

Prednosti kupaca modela su praktična kontrola, prisutnost tajmera i glatko podešavanje parametara. U peći su ugrađena dva grijaća elementa, tako da se porast temperature odvija ravnomjerno kroz volumen komore. Uz standardnu ​​rešetku, paket sadrži i 2 emajlirana pekača - okrugla i pravokutna. Izgled uređaja je na visini - njegove boje i proporcije uspješno će uklopiti mini-pećnicu u bilo koji interijer. Među slabostima - nelogičnost nekih simbola i zagrijavanje tijela pri maksimalnoj temperaturi.

2 SCARLETT SC - EO93O11


Najbolja cijena za pećnicu od 1500 W.
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 4 320 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Na drugom mjestu na ljestvici najboljih jeftinih električnih mini-pećnica je SCARLETT SC - EO93O11. Ovo je jedan od najpopularnijih modela koji su sada na tržištu. Na dovoljno visokoj (1.500 W) snazi ​​ima nisku cijenu, što privlači kupce. Unutarnji volumen je 18 litara, što je dovoljno za malu obitelj. Mogućnost podešavanja timera omogućit će pećnici da radi bez nadzora - na kraju kuhanja uređaj će obavijestiti zvučnim signalom. Za pečenje posuđa do hrskavosti osigurana je funkcija roštilja, koja je u ovom modelu dobro izvedena.

U pozitivnim recenzijama, korisnici govore o ugodnom izgledu, visokoj pouzdanosti i kompaktnoj veličini. Za praktičnost, postoje 3 načina kuhanja, uključujući niže, gornje grijanje i njihovu kombinaciju. S pećnicom su uključeni stalak za roštilj i pladanj za pečenje. Tijelo je izrađeno od metala koji je otporan na mehanička oštećenja i lako se čisti. U ovom modelu nema konvekcije, međutim, to je opravdano tako niskom cijenom. Među slabostima su niska kvaliteta sustava upravljanja i problemi s nepropusnošću vrata u nekim serijama.


1 Simfer M3524


Ručka bez grijanja. Jednostavnost skrbi
zemlja: Turska
Prosječna cijena: 4 990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Mini-pećnica Simfer M3524 dostojna je predstavnica kategorije proračunskih kuhinjskih aparata. To je uređaj velike snage (1.300 W) s kapacitetom od 35 litara. Korisnici napominju da je električna peć zadovoljna ne samo funkcionalnošću, već i elegantnim dizajnom. Široka ručka koja se ne zagrijava sprječava opekline.

Jela su sočna, pokrivena hrskavom korekcijom, zahvaljujući gornjem i donjem grijanju. Mehanička kontrola je vrlo lako razumljiva. Temperatura je podesiva od 0 do 250 stupnjeva. Tajmer omogućuje instalaciju na 90 minuta. Kupci ističu u recenzijama da je električna mini-pećnica opremljena premazom protiv lijepljenja. Općenito, briga za opremu ne uzrokuje poteškoće, onečišćenje je lako ukloniti s površina.

Najbolje mini-pećnice srednjeg cjenovnog segmenta: proračun do 15.000 rubalja.

Mini-pećnice s srednjom cijenom uključuju modele s trenutnim skupom funkcija, dok istovremeno pokazuju pristupačnu cijenu robe. Ako ne želite preplatiti za opcije koje ćete iznimno rijetko koristiti, pogledajte uređaje u ovoj kategoriji.

3 DeLonghi EO 12562


Najbolja vrijednost za novac i funkcionalnost. Ne-ljepljivi premaz
zemlja: Italija (proizvedena u Italiji i Kini)
Prosječna cijena: 12 325 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Električna peć s kapacitetom od 1.400 W iz tvrtke DeLongi - najbolja vrijednost za novac i funkcionalnost. Ovu definiciju modela dali su korisnici koji su cijenili njegov rad. Uređaj s konvekcijom omogućuje ravnomjerno zagrijavanje hrane, postizanje visoke sočnosti. Osim toga, ova pećnica omogućuje kuhanje dva jela u isto vrijeme. Osim standardnih opcija, električna peć nudi takve načine kao što su odmrzavanje, grijanje i slabost. Posebna pozornost posvećena je roštilju.

Neto volumen je 12,5 litara. Tajmer je projektiran za 120 minuta, a temperatura se može podešavati od 100 do 250 stupnjeva. Non-stick premaz, lako se čiste i ne boji ispočetka. Dvostruko staklo osigurava visoke temperature unutar pećnice. Dodatni plus je i osvjetljenje fotoaparata kojim možete promatrati pripremu bez otvaranja vrata.

2 GEMLUX GL-OR-2265LUX


Vrlo prostrani, funkcionalni programi kuhanja.
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 13 702 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Drugo mjesto među najboljima u ovoj kategoriji je GEMLUX GL-OR-2265LUX, koji ima volumen od 65 litara - gotovo poput prave peći. Tvrtka je dodala 8 programa i korisnički način rada, zahvaljujući kojem model ima izvrsnu funkcionalnost. Fotoaparat je označen tijekom rada, što vam omogućuje kontrolu procesa kuhanja. Svaki grijaći element može se individualno prilagoditi. Temperatura i vrijeme prikazani su na malim zaslonima ugrađenim u mehaničke gumbe. S obzirom na ovaj skup značajki, uređaj se smatra jeftinim.

Model ima higijenski izdržljiv slučaj od nehrđajućeg čelika. Uključuje roštilj, pladanj za pečenje s ručkama, posudu za ispuštanje i ražanj s nekoliko kopči roštilja. Korisnici kažu da u mini-pećnicu ulazi cijela piletina, pizza promjera do 30 cm, bilo koje vrste kruha. Način konvekcije značajno ubrzava proces kuhanja, hrana se ravnomjernije zagrijava. Ladica je napredna i očišćena, ali je teže doći do ostalih elemenata. Povremeno zamagljivanje stakla vrata tijekom kuhanja je malo depresivno, iznutra se ništa ne vidi.

1 Maxwell MW-1851


Kompaktnost. Dostojan skup opcija
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 8 590 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Maxwell MW-1851 električna pećnica jedna je od najboljih u srednjem cjenovnom segmentu. Poštovanje korisnika ovog modela zaradilo je kombinacijom kompaktnosti i funkcionalnosti. Posebno, uređaj nudi opcije za odmrzavanje hrane, način konvekcije, prženje i roštiljanje. Unutarnja komora drži do 30 litara - kapacitet se smatra dovoljnim za pečenje velike piletine. Dodatni plus je atraktivan dizajn uređaja.

Kupci u recenzijama potvrđuju da je mini-pećnica izrađena od kvalitetnih materijala. Uređaj izgleda pouzdan i stabilan.Uređaj velike snage (1 600 W) pruža izvrsnu brzinu. Menadžment je mehanički, to jest, razumljiviji. Tajmer električne peći je projektiran za 120 minuta.


Vrhunske mini konvekcijske pećnice

Mini-peći s konvekcijom neophodne su za ljubitelje pite za kuhanje. Ova funkcija je odgovorna za pečenje i druge proizvode od brašna koji se ravnomjerno peku sa svih strana. Konvekcija je također važna za kuhanje velikih komada mesa i ribe. Jela su pokrivena ukusnom koricom, a zahvaljujući minimalnom isparavanju vlage, odlikuju ih nevjerojatna sočnost.

5 Kitfort KT-1702


Nevjerojatan rad, brzo grijanje
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 5 990 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Kitfort KT-1702 otvara rang najboljih mini-pećnica s konvekcijom. Uređaj ima dobre karakteristike - fotoaparat ima 28 litara, snaga je 1.500 W. Temperatura varira od 0 do 230 stupnjeva, model je u stanju pržiti, odmrzavati, pirjati. Zagrijava se vrlo brzo i ravnomjerno, parametri se određuju mehaničkim ručkama. Proizvođač je dodao nekoliko pladnjeva i stalak za pribor, dimenzije pećnice omogućuju kuhanje na tri razine. Tajmer je ograničen na 60 minuta, njegov rad prati krpelj. Ventilator zuji vrlo tiho. Uređaj je jedan od najjeftinijih modela s takvom funkcionalnošću.

Korisnici upozoravaju da se kućište tijekom kuhanja jako zagrije. Ovaj minus nije omogućio da se uređaj postavi na više položaje. Ne stavljajte hranu ili posuđe u mini-pećnicu. No, mnogi su zadovoljni jedinstvenim kuhanjem. Često se bilježi odličan roštilj s konvekcijom. U ovom načinu rada gornji grijač se uključuje, a pljuvačka se okreće. Kora postaje crvena, ali ne suha. Još jedna napomena je funkcija pečenja: uključi se donji grijač, posuda se polako peče. Mini-pećnica automatski prestaje raditi kada vrijeme istekne.

4 Simfer M4573


Prethodno postavljeni programi kuhanja, ravnomjerno grijanje
zemlja: Turska
Prosječna cijena: 11 790 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Simfer M4573 smatra se jednim od najzaslužnijih zahvaljujući jednostavnosti korištenja. Proizvođač je dodao ne samo uobičajeni pravokutni, nego i okrugli pladanj za pečenje s neprijanjajućim premazom. To je super za kuhanje pite i casseroles. Vrata imaju dvostruko staklo koje se ne zagrijava. Uzduž konture modela umetnuta je brtva, zadržavajući temperaturu unutar komore. Prostor je osvijetljen svijetlim halogenim žaruljama, koje omogućuju kontrolu procesa. Tvrtka je opremila mini pećnicu sa 6 programa podijeljenih po tipu posuđa. Sa svim njegovim funkcijama, uređaj se smatra desktop, a ne zauzima puno prostora.

Korisnici kažu da model savršeno odgovara svojim funkcijama i pogodan je za dom. Pozitivno označite materijale sklopa. Za kuhanje postavite samo nekoliko parametara: vrijeme, temperatura i način rada. Onda možete ići o svom poslu, mini-pećnica će se isključiti, izdat će signal upozorenja. Zvono je nenametljivo, ali glasno. Kontrola je samo pola električna, mehanički dijelovi povećavaju vijek trajanja. Međutim, recenzije o uređaju ove tvrtke malo. Nema prikaza, ali ovo nije za svakoga je minus. No, nedostatak plamenika deprimira.

3 Eurostek ETO-050BK


Jeftina mini pećnica s konvekcijom. Dvostruko staklo otporno na toplinu
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 5 988 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Električna pećnica Eurostek ETO-050BK nominirana je u proračunu koji s pravom zauzima svoje mjesto u TOP. Prema korisnicima, ovaj model je jedan od najboljih s konvekcijom. Bogata funkcionalnost omogućuje vam korištenje uređaja za kuhanje mesa i ribe, povrća, pečenja i roštilja. Paket uključuje tavu, ražanj i metalni roštilj. Uređaj se kontrolira pomoću okretnih prekidača.

Veliki plus u pregledima naziva se dvostruko staklo otporno na toplinu na vratima električne peći. Ovaj snažni uređaj (2.000 W) drži do 50 litara - rekord za takav financijski ekonomičan model. Tajmer je dizajniran za podešavanje vremena na 1 sat. Kupci ne zaboravljaju spomenuti u komentarima o elegantnom dizajnu električne pećnice.

2 Prvo FA-5045-2 Stell


Najbolja snaga (3 300 W). Istovremeni rad pločica i peći
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 6 240 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Jeftin model s konvekcijom Prvo FA-5045-2 Stell - lider u tako važnom pokazatelju kao što je snaga uređaja - 3 300 W. Druga karakteristična značajka je mogućnost istodobne uporabe dvije pločice i električne peći. Na iznenađenje mnogih korisnika koji ne očekuju kvalitetan rad uređaja po niskoj cijeni, uređaj demonstrira trajnost montaže i svestranost, uključujući ražanj i roštilj.

Kapacitet fotoaparata je 38 litara. Vrata su opremljena dvostrukim termalnim staklom. Tijelo mini pećnice je izrađeno od nehrđajućeg čelika. U pregledima, primijetite da postoji tajmer, koji se može postaviti do 1 sat, kao i regulator temperature u rasponu od 100 do 250 stupnjeva.


1 Rommelsbacher BG 1055 / E


Zaštita od pregrijavanja. Tri načina rada
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini i Turskoj)
Prosječna cijena: 11 390 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Rommelsbacher BG 1055 / E konvekcijska mini-pećnica opremljena je zaštitom od pregrijavanja, tako da vam prenaponi više nisu strašni. Uređaj neće uspjeti jer je opremljen posebnim osiguračem od kapi. Dvoslojna električna pećnica radi u tri načina. Moguće je odmrznuti hranu, kao i konvekciju, odnosno aktivirati gornji i donji grijaći element za ravnomjernu raspodjelu topline.

Korisnici smatraju uređaj vrijednim predstavnikom ocjene. Velika snaga (1.050 W), dovoljan volumen unutarnje komore (18 litara), kontrola temperature (od 80 do 250 stupnjeva) još su jedna od prednosti modela. Recenzije su na pozitivnoj strani kućišta od nehrđajućeg čelika, unutarnje rasvjete, non-stick premaza. Timer omogućuje podešavanje vrijednosti na 1 sat.

Najbolji premium mini peći: proračun od 15.000 rubalja.

Premium mini pećnice imaju prošireni skup značajki. Ovi proizvodi su pogodni za napredne kuhare, kao i za sve one koji vole eksperimentirati s metodama kuhanja.

2 STEBA G 80/31C.4


Njemačka kvaliteta. samočišćenje
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 22 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Među favoritima u ocjeni najboljih mini-pećnica su STEBA G 80 / 31C.4. Usprkos visokim troškovima, ovaj model ima takve karakteristike za koje možete malo preplatiti. Prvo, to je snaga od 1.800 W s volumenom od 29 litara, što omogućuje grijačima da povisuju temperaturu u unutarnjoj komori velikom brzinom. Za praktičnost pripreme predviđeno je vremensko ograničenje koje se uspostavlja za razdoblje do 110 minuta. Osobitost ovog modela je samočišćenje unutarnje obloge pećnice. To znači da je nadzor uređaja mnogo lakši. Vrata su izrađena od kaljenog stakla koje ne propušta toplinu.

U pregledima, korisnici emitiraju velike snage, brzo zagrijavanje i tihi rad kao snagu modela. Također, mini-pećnica ima toplinski izoliranu ručku, koju možete uzeti bez straha od opeklina - uvijek će biti hladno. Radi lakšeg korištenja na tijelu nalazi se poseban valjak koji prikazuje vrijeme, temperaturu i način kuhanja (naveden 21 recept). Uključuje roštilj za pečenje, ražnju i pladnjeve. Nedostaci ovog modela su niska kvaliteta izrade i nestabilne noge.


1 Ariete Bon Cuisine 600 (978)


Najbolji volumen (60 l). multifunkcionalnost
zemlja: Italija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 17 300 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Vrhunska mini pećnica Ariete Bon Cuisine 600 (978) izgleda da je apsorbirala najbolje značajke - veliku snagu (1 950 W), veliki kapacitet (60 l), brojač vremena (do 60 min), podesivi termostat (do 250 stupnjeva) , Posebnost je multifunkcionalnost. Električna peć nudi korisnicima 4 načina: roštilj i roštilj, ventilator, ventilator i roštilj, kao i prijenosni električni štednjak. Tako uređaj odmah zamjenjuje brojne uređaje, štedeći prostor u kuhinji.

Korisnici u recenzijama isključivo pozitivno ocjenjuju mini-pećnicu i jamče da ne žale zbog kupnje. Na gornjoj površini nalaze se dvije električne ploče za kuhanje. Mehanički tip kontrole čini korištenje električne peći izuzetno jasnom i jednostavnom.U konfiguraciji su metalni roštilj, posuda za masti i sok, ražanj i elementi za uklanjanje s roštilja, pladanj za mrvice.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač električnih mini-pećnica?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 532
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije