20 najboljih zraka

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftini zrak oprati: proračun do 8 000 rubalja.

1 Fanline VE200 Najbolja oprema po pristupačnoj cijeni.
2 AIC S135 Lijep dizajn
3 Atmos Aqua-3800 Velika uslužna površina (40 m²)
4 VES HAW-01 Najpovoljnija cijena

Najbolji zračno pranje: proračun do 20 000 rubalja.

1 Boneco W2055A Velika funkcionalnost. Najtiši zrak za pranje
2 Venta lw15 Najbolja cijena
3 Winia AWI-40 Visoke performanse
4 Philips HU4813 / 11 Praktičan sustav upravljanja

Najbolji perači zraka: proračun do 30.000 rubalja.

1 Winia AWX-70 Povoljna cijena. Tihi rad (32 dB)
2 Electrolux EHAW 7510D / 7515D / 7525D Dobar omjer veličine i učinkovitosti
3 Panasonic F-VXH50 Najbolji dizajn
4 Sharp KC-D51RW Izvrsna kombinacija cijene i kvalitete

Najbolji zrak za dječju sobu

1 Leberg LW-15 Funkcija zaštite djece
2 Boneco W2055D Najbolja funkcionalnost. Najtiši zrak za pranje
3 LG HW306LGE0 Mini On Najbolji dizajn
4 AIC S040 Služi veliko područje

Najbolje premium perilice za zrak

1 Boneco H680 Najbolje područje usluge (100 m²). Najtiši rad (25 dB)
2 Daikin MCK75JVM-K Najviša ocjena učinkovitosti (450 m³ / sat)
3 Panasonic F-VXK90 / F-VXK90R-K Posebna tehnologija pročišćavanja NANOE
4 LG LSA50A Intelektualno upravljanje

Najbolje rješenje za održavanje zdrave mikroklime u stanu bilo bi kupiti zračno pranje. Radi se o klimatskom kompleksu koji istovremeno obavlja i funkciju čišćenja i vlaženja. Unatoč znatnim troškovima, ne smijete sebi uskratiti zadovoljstvo da zrak u stanu bude čist i vlažan.

Jedini problem s kojim se potrošači mogu suočiti jest obilje ponuda. Stoga nudimo izbor najboljih uređaja u različitim kategorijama. Ocjena će omogućiti procjenu nedostataka i prednosti najpopularnijih modela i napraviti vlastiti izbor.

Načelo pranja zraka

Najbolji jeftini zrak oprati: proračun do 8 000 rubalja.

4 VES HAW-01


Najpovoljnija cijena
zemlja: Španjolska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 3375 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Izvrstan model koji zadovoljava korisnike ne samo najpovoljniju cijenu, već i učinkovitost. Prema povratnim informacijama korisnika, uređaj doslovno povećava unutarnju vlagu od 20 kvadratnih metara na sat. m. 10-15%, iako, prema proizvođaču, je dizajniran za sobe od 15 četvornih metara. m. Osim toga, proces je što prirodniji, nema isparivača i ultrazvuka, ovlaživanje se događa zbog uranjanja filtera u vodu i zrak kroz njih kroz snažan ventilator.

Sudoper ima tri načina rada. Za čišćenje koriste se HEPA filtri. Voda se vrlo lako sipa i odvodi u spremnik. S time neće biti problema. Ali ovdje je potrebno redovito pratiti njegovu količinu. Tekućina se brzo troši i nema indikatora koji bi ukazivao na njegovu minimalnu količinu. Još jedan nedostatak - uređaj je vrlo bučan. Na minimalnoj brzini zuji poput PC sustava. Ako ga ostavite da spava noću, neće vam biti ugodno. Ostatak je odličan model koji savršeno ispunjava svoje zadatke.

3 Atmos Aqua-3800


Velika uslužna površina (40 m²)
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 6470 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Prije svega, pranje zraka od domaćeg proizvođača zanimljivo je po izgledu - lopta, iako siva, privlači poglede. Zadovoljstvo i ispunjenost. Proglašena uslužna površina je najbolja u klasi - 40 m². m, zbog onoga što mnogi ljudi kupuju uređaj u malim uredima. Potrošnja energije samo 20 W. Kapacitet pod vodom je prilično velik - 4.5 litara, što je važno zbog visokog protoka (270 ml / h), a najavljena je i aroma. Načelo njegovog rada je jednostavno - dodajte aromatična ulja u posudu s vodom i ona je spremna. Također vrijedi napomenuti prisutnost dva načina rada, prebacivanje između kojih se izvodi jednostavnim i jasnim gumbima s brojevima.

Općenito, sudeći po recenzijama, nema pritužbi na uređaj. Jedina stvar koju treba uzeti u obzir prilikom kupnje je potreba za čestim održavanjem. Nakon svake upotrebe poželjno je ispustiti neiskorištenu vodu i osušiti filtar. Također je vrijedno pranja filtera svakih 3-4 dana uz redovitu uporabu.

2 AIC S135


Lijep dizajn
zemlja: Italija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 7900 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Zanimljiv dizajn u proračunu klase - rijetkost. Ali ispiranje zraka iz AIC-a ne zadovoljava samo njih. Prijavljena servisna površina je 30 m2, što je dovoljno za većinu soba u standardnom gradskom apartmanu. Kapacitet pod volumen vode od samo 3,5 litara, ali sipati vodu, prema kupcima, možete samo kroz vrh, što uvelike pojednostavljuje proces. Postoji pokazatelj niske razine vode, što pomaže da se ne troši trenutak pražnjenja spremnika. Također je vrijedno spomenuti prisutnost dva načina rada: dan (maksimalna brzina ventilatora) i noć, u kojoj se buka od pranja gotovo ne čuje već metar od uređaja.

Učinkovitost vlage je prilično pristojna za proračunsku klasu. Polako ali sigurno, S135 dobiva 40-45% vlage. No, stupanj pročišćavanja je nedovoljan. Unatoč prisutnosti filtra za vodu, prašina i dalje ostaje u zraku.

Korisni savjeti za korištenje pranja zraka

 1. Postavite uređaj na ravnu, ravnu površinu. Najbolje na podu. Tamo se skuplja većina prašine.
 2. Voda u spremniku uređaja treba mijenjati svakih 7 dana, inače će voda stvoriti štetne mikroorganizme. U tom slučaju sudoper neće čistiti, nego će zagađivati ​​zrak u prostoriji.
 3. Ako koristite tvrdu vodu, dodajte sredstvo za uklanjanje kamenca u spremnik. Još bolje - sipajte prethodno obrađenu vodu (kroz filtar). To će produljiti vijek trajanja ploča i diskova bubnja.
 4. Ako ostavite dom na nekoliko dana, uređaj možete postaviti u način uštede energije. U tom stanju uređaj održava minimalnu potrebnu razinu vlage u prostoriji. To značajno smanjuje troškove vode i struje.

1 Fanline VE200


Najbolja oprema po pristupačnoj cijeni.
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 5900 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Model VE200 od domaćeg proizvođača Fanline je jednostavan kao tri kopecks. Zapravo, to je žlica s kontrolnom jedinicom montiranom na njega s kontrolnom elektronikom, papirnim diskovima koji djeluju kao ovlaživač i čistač, te mali ventilator. Zahvaljujući toj jednostavnosti, pouzdanost je jednostavno izvrsna. Također je jednostavan za korištenje uređaja: kapacitet od 8 litara dovoljan je za jedan i pol do dva dana. Za nadopunjavanje samo trebate ukloniti gornji dio. Funkcija aromatizacije se provodi jednostavnim dodavanjem aromatskih ulja u vodu. Proglašen i ioniziran. Teško je procijeniti njegovu učinkovitost, ali korisnici u svojim pregledima napominju da je prašina u zraku postala znatno manje.

Glavni nedostaci modela su samo dva. Prvi je plavo pozadinsko osvjetljenje koje se ne može mijenjati, što je vrlo neugodno noću. Drugi je nedostatak pokazatelja niske razine vode. Kombinacija ovog faktora s neprozirnim spremnikom vode posebno je depresivna.

Najbolji zračno pranje: proračun do 20 000 rubalja.

4 Philips HU4813 / 11


Praktičan sustav upravljanja
zemlja: Holandija
Prosječna cijena: 10490 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Funkcionalno pranje zraka modernim dizajnom svidjet će se i najzahtjevnijem korisniku. Ima vrlo moderan izgled, nevjerojatno pogodan upravljački sustav i visoku učinkovitost. Na površini do 44 četvornih metara. m, uređaj je u stanju održavati vlažnost na 40-60%. Ako je potrebno, možete podesiti brzinu ventilatora. U spremnik za vodu ugrađen je antibakterijski uložak. Indikator vlažnosti omogućuje modelu da samostalno podešava brzinu ventilatora.

Po mišljenju korisnika, uređaj je jednostavan za korištenje, ima mnoge korisne funkcije (brojač vremena, pokazatelj količine vode). Kao vlasnici niske buke. Od nedostataka, vrijedno je spomenuti mali volumen spremnika, vodu će se morati puniti često, ali to ne uzrokuje poteškoće. Model je jednostavan za održavanje, lako se pere, filter treba mijenjati ne više od jednom godišnje. Philips HU4813 / 11 dostojan rangiranja najboljih zraka za pranje.

3 Winia AWI-40


Visoke performanse
zemlja: Koreja
Prosječna cijena: 15920 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Čišćenje zraka Winia AWI-40 ne samo da se dobro nosi s prvim prioritetom, već i ukrašava unutrašnjost.Model ima nekoliko svijetlih boja i savršeno se uklapa u bilo koju postavku. Uređaj je dizajniran za površinu od 28 četvornih metara. m, ali u praksi se nosi s velikom količinom zraka. Koristi tradicionalni sustav ovlaživanja pa je uređaj savršen za dječje sobe. Prema povratnim informacijama korisnika, Winia AWI-40 je vrlo tiha i ne ometa spavanje, osim toga postoji poseban noćni način rada.

Mnogi vlasnici bilježe trajnost modela i prilično pristupačnu cijenu. Lako je održavati čišćenje zraka. Uključen je poseban ključ koji vam omogućuje rastavljanje spremnika i ispiranje i filtriranje. Potrošnja vode je vrlo velika (400 ml. Po satu), ali kapacitet također sadrži 9 litara tekućine. Kao što vlasnici primjećuju, potrebno ga je napuniti svakih 15-20 sati. Postoji indikator koji vas podsjeća da morate napuniti spremnik. Winia AWI-40 je izvrsno rješenje za mali apartman ili privatnu kuću.

2 Venta lw15


Najbolja cijena
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 14930 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Venta LW15 - balansirano pranje zraka poznatog njemačkog proizvođača. Ovaj uređaj opremljen je tradicionalnim (prirodnim) tipom ovlaživača s uključenim filtrom za vodu. Uz prašinu i neugodne mirise LW15 bolje se nosi s protivnicima. Nema higrostata, ali ga uvijek možete kupiti i spojiti na uređaj.

Venta LW15 vas ne zadovoljava izuzetnim dizajnom, izgleda kao model s jednostavnim dizajnom, iako elektronički kontroliran. Također obratite pozornost na činjenicu da uređaj može učinkovito služiti prostorima do 20 četvornih metara. m, uzimajući u obzir maksimalnu visinu stropa od 2,5 m. U tom smislu, LW15 značajno gubi u odnosu na ostale zračne pranje u našem pregledu. U drugim stvarima, to nije spriječilo uređaj da postane jedan od najprodavanijih modela na tržištu.

1 Boneco W2055A


Velika funkcionalnost. Najtiši zrak za pranje
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 18990 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Švicarci su oduvijek bili poznati po svojoj pozornosti prema detaljima i kvaliteti proizvoda. Čišćenje zraka od strane tvrtke Boneco u potpunosti je u skladu s ovim načelima. Izgled je koncizan. Od kontrola, samo mali "twist" koji regulira brzinu rada. Postoje dva načina: slabi i moćni. Prvi je savršen za korištenje noću, buka je gotovo nepoznata. Na prednjoj ploči nalazi se i mali indikator niske vode. Svijetli crveno - vrijeme je za dodavanje vode. To se radi vrlo jednostavno: sa stražnje strane nalazi se spremnik od 7 litara, koji se lako može odvojiti i napuniti u sudoperu. Nema potrebe za nošenjem vode do sudopera u bilo kojem spremniku, nema potrebe za rastavljanjem uređaja - sve je što je moguće jednostavnije.

Usluga također ne uzrokuje poteškoće. Jednom dnevno, napunite vodom (spremnik od 7 litara u tihom načinu rada je dovoljan za 23 sata), jednom tjedno ispustite prljavu vodu i isperite posudu, a jednom u šest mjeseci očistite papirnate diskove od mjerila. Jedina primjedba na uređaj, iz korisničkih recenzija - glasno grgljanje, na koje se brzo naviknete.


Najbolji perači zraka: proračun do 30.000 rubalja.

4 Sharp KC-D51RW


Izvrsna kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 23990 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Korisnici vole ovaj model zbog svoje visoke učinkovitosti. Prema vlasnicima u svojim recenzijama, senzor je vrlo osjetljiv na onečišćenje, zahvaljujući kojem se zrak čisti brzo i učinkovito (zahvaljujući high-end filterima). Osobito je vidljiv učinak pranja zraka nakon nekog vremena. Prema kućanicama, nakon otprilike mjesec dana primijetili su da je prašina u sobi mnogo manja. Dizajn uređaja došao na okus, to je sasvim moderno i da će se uklopiti u bilo koji interijer.

Spremnik možete napuniti vodom bez odvajanja uređaja. Automatski način rada savršeno se nosi s zadacima, reagira na aerosolno prskanje u susjednoj prostoriji nakon samo 3-5 minuta. Koristi se tehnologija prirodnog vlaženja koja je mnogo učinkovitija i korisnija. Za tri sata rada, pranje uređuje mikroklimu prostorije od 20 četvornih metara.Unatoč činjenici da je cijena prilično visoka, vlasnici primjećuju da ona odgovara mogućnostima Sharp KC-D51RW.

3 Panasonic F-VXH50


Najbolji dizajn
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 27090 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Na prvi pogled, teško je nazvati Panasonicov zrak čišći najbolje. U ovoj kategoriji, F-VXH50 ima najmanju servisnu površinu - 40 četvornih metara. m, a snaga troši gotovo 43 vata. No, ta se brojka lako može objasniti naprednim e-punjenjem. Od zanimljivosti: Econavi način rada, koji “pamti” vašu dnevnu rutinu i nekoliko minuta prije očekivanog zagađenja zraka (kuhanje, otvaranje prozora) uključuje i snažniji način čišćenja. Naravno, postoje senzori za zagađenje zraka i automatsko podešavanje intenziteta vlage. Tu je i automatski noćni način rada - početak mraka fiksira fotoćeliju, nakon čega se gotovo cijelo pozadinsko osvjetljenje automatski gasi. Također zadovoljan prisutnošću filtera i drugih potrošnih materijala za 10 godina. Nije dovoljno za tako dugo vremena, ali još uvijek lijepo. Također, korisnici u pregledima bilježe promišljen dizajn, zahvaljujući kojem je vrlo jednostavno održavati sudoper.

2 Electrolux EHAW 7510D / 7515D / 7525D


Dobar omjer veličine i učinkovitosti
zemlja: Švedska
Prosječna cijena: 21990 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Još jedan uspješan model pranja zraka poznate marke «Electrolux». Razlikuje se u povećanoj produktivnosti - servisirano područje je 50 m². m. i učinkovitost - troši samo 18 vata. Tu je higrostat, indikator onečišćenja filtra i zaslon osjetljiv na dodir. Uređaj izgleda vrlo moderno i uklapa se u dizajn svake sobe.

Prema povratnim informacijama korisnika, EHAW 7510D brzo podiže razinu vlage u prostoriji. Za dva sata vlažnost se povećava u prosjeku za 30%. Od pritužbi možete odabrati samo napuhanu cijenu i pomalo težak proces čišćenja uređaja.

Pregled videozapisa


1 Winia AWX-70


Povoljna cijena. Tihi rad (32 dB)
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 20981 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Konačno, lider u rangiranju je najjeftiniji, ali istodobno kvalitetan i tehnološki napredan uređaj za čišćenje zraka. Izgled je jedva rafiniran - uobičajena crna ili bijela kutija bez ikakvih ukrasa. Na prednjoj ploči nalazi se LED panel koji ima indikatore (niska razina vode, zagađenje filtra) i kontrole. Načini rada ventilatora 4: niski, srednji, maksimalni i automatski. Potonji s ugrađenim higrometarom održava vlažnost na 60%. Postoje tri načina čišćenja: pranje zraka, pranje usisavanjem zraka kroz filtre, zrak koji prolazi kroz filtre bez rotiranja bubnja. Kada se aktivira senzor za onečišćenje zraka, automatski se aktivira drugi način rada kako bi se osiguralo brzo i kvalitetno čišćenje.

Učinkovitost rada ne izaziva pritužbe: zrak zaista postaje čišći, osjeća se učinak ionizacije. Uređaj se servisira, kao i većina gore navedenih natjecatelja. Ali AWX-70 bubanj se može prati u perilici posuđa, što je vrlo povoljno.

Najbolji zrak za dječju sobu

Nije tajna da većina kupaca, kupujući pranje zraka, brine o zdravlju svoje djece. Koji bi trebao biti uređaj za dječju sobu? U našem mišljenju navodimo najvažnije pokazatelje:

 • Vrsta ovlaživača. Najpopularniji danas su ultrazvuk, ali nisu pogodni za sobe s djecom do 4 godine. To će vam reći bilo kojeg stručnjaka. Za djecu trebate kupiti modele s prirodnim (tradicionalnim) isparavanjem.
 • Preporučljivo je kupiti uređaj s funkcijom "način za dijete". Ona osigurava održavanje vlažnosti u prostoriji na razini od 60% ili više i povećanu izmjenu zraka. To je važno jer je koža djece osjetljivija, snažnije reagira na prašinu i brže se suši.
 • Sigurnosna konstrukcija. Prije kupnje zraka za pranje, pitajte svog konzultanta koliko je siguran model za ugradnju u dječju sobu. Treba isključiti sve slučajne opekline pri kontaktu s uređajem.Možda bi najbolje rješenje bilo kupiti primitivni ovlaživač zraka, bez dizajna. Barem će uređaj privući manje pozornosti djeteta.
 • Dodatni filtri i spremnici. Zrak u vrtiću može biti ne samo prašnjav, nego i pun štetnih bakterija, gljivica i toksina. U idealnom slučaju, uređaj mora biti opremljen UV lampom (za uklanjanje gljivica i virusa), fotokatalitičkim filtrom (protiv otrovnih nečistoća) i ugljenim filtrom (protiv kemijskih spojeva). Što je više razina filtriranja u uređaju, to bolje. Smatram da su takvi modeli daleko od jeftinih.
 • Razina buke jedan je od najvažnijih pokazatelja, posebno za dječje sobe s bebom. Tihi modeli su oni koji proizvode više od 37 dB. Sve što je više - može ometati mirno spavanje djeteta.

Na temelju gore navedenog, pokupili smo tri najbolja zračna perača za dječju sobu.

4 AIC S040


Služi veliko područje
zemlja: Italija
Prosječna cijena: 14600 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Ovaj model čisti, vlaži i ionizira zrak na površini od 40 četvornih metara. Opremljen prostranim spremnikom za vodu, njegov volumen je 6 litara, tako da će rijetko dodati tekućinu u spremnik. Tehnologija tradicionalnog ovlaživanja, pokazatelj niske razine vode, gotovo tihi rad - sve to čini model idealnim za dječju sobu. Korisnici bilježe praktičnost kontrolnog sučelja i lijepog dizajna, osobito pozadinskog osvjetljenja poklopca.

Unatoč činjenici da se filtri moraju povremeno čistiti, uređaj je vrlo jednostavan za održavanje. Ne morate trošiti novac na potrošni materijal. AIC S040 zadovoljava kvalitetnu montažu, prema povratnim informacijama korisnika, čak i nakon dugog vremena, sve radi kao sat. Pohvalite vlasnike i proizvođača jamstvenih usluga. U slučaju kvara, zapovjednik dolazi brzo, popravlja kvalitetu. AIC S040 pristojno je ušao u ocjenu najboljih perilica zraka za dječje sobe.

3 LG HW306LGE0 Mini On


Najbolji dizajn
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 19790 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Izvrstan ovlaživač za ugradnju u dječju sobu je LG HW306LGE0 Mini On zračno pranje. To je kompaktan uređaj s lijepim dizajnom, minimalnom potrošnjom energije, s predfiltrom i ionizatorom. Model je opremljen indikatorom razine vode i može pratiti čistoću zraka u prostoriji pokretanjem čišćenja u automatskom načinu rada.

Kao i ostali predstavnici recenzije, ovaj uređaj je opremljen prirodnim tipom ovlaživača zraka. Servisirano područje LG HW306LGE0 Mini On je malo - samo 23 četvorna metra. m. Ali ovo je više nego dovoljno za udobnu dječju sobu. Od očitih nedostataka, možemo samo primijetiti visoku cijenu. U drugim stvarima, kvalitetan uređaj ne može biti jeftin ako se radi o zdravlju vašeg djeteta.

2 Boneco W2055D


Najbolja funkcionalnost. Najtiši zrak za pranje
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 23990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Boneco W2055D je lider u prodaji među peračima zraka. Ovo je najfunkcionalniji uređaj u prva tri. Model je opremljen s dva korisna elementa: ionizatorom i higrostatom. Postoji indikator onečišćenja i funkcije aromatizacije. Zamjenjivi spremnik čini ga vrlo pogodnim za punjenje spremnika vodom. S velikom servisnom površinom od 50 četvornih metara. m. Boneco W2055D se smatra jednim od najtiših sudopera, emitirajući samo 25 dB. Instaliranje takvog uređaja u vrtić neće biti zabrinuto zbog tihog sna djeteta.

Mnogi se korisnici pozivaju na prednosti odsutnosti zamjenjivih filtara, što eliminira potrebu za fiksnim troškovima za zamjenu filtarskih elemenata. Njega se sastoji samo od povremenog čišćenja diskova.

Pregled videozapisa


1 Leberg LW-15


Funkcija zaštite djece
zemlja: Norveška (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 8530 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Korisnici ostavljaju samo pozitivne povratne informacije o ovom pranju zraka. Po njihovom mišljenju, to je savršeno za dječje sobe. Prije svega, uređaj savršeno ispunjava svoje dužnosti: ne samo da vlaži zrak, već ga i pere.Drugog dana voda u spremniku postaje vidno prljava, što potvrđuje posljednju izjavu. Model je vrlo tih, može raditi potpuno nezapaženo od strane prisutnih cijelo vrijeme.

Ako kuća ima najmanje ljubitelje "pritiska na gumbe", onda će usput postojati funkcija zaštite djece koja blokira kontrolu. Model ima dobar spremnik za vodu od 6,2 litre. Potrebno ga je napuniti vodom jednom dnevno. Postoji ionizacija zraka. Uređaj na kotačima, tako da lako možete promijeniti mjesto implementacije. Od minusa treba napomenuti sljedeće: dodavanje vode uređaju nije vrlo prikladno, senzor vlažnosti ponekad ne radi ispravno.


Najbolje premium perilice za zrak

4 LG LSA50A


Intelektualno upravljanje
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 85415 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Snažan, zgodan i produktivan model LG LSA50A, zasigurno, vrijedan je ranga jednog od najboljih ponora zraka. Prva stvar koja hvata vaše oči je stilski izgled, ovaj uređaj može biti ukras za svaki interijer. Korisnici u pregledima bilježe jednostavnost korištenja: nema potrebe za pranjem velikog broja diskova tjedno, nema plaka, podsjeća da bi filtre trebalo očistiti. Sudoper se suočava s mnogo većim područjima nego što tvrdi proizvođač.

Još jedna prednost je mogućnost kontrole putem pametnog telefona. Dovoljno je preuzeti aplikaciju i instalirati sučelje s pranjem automobila. Uređaj ima nekoliko načina ovlaživanja. Čim vlaga dosegne 60%, uređaj se automatski prebacuje na najslabiji način rada. Postoji četverobojni indikator kvalitete zraka okoline, nadolijevanje se obavlja bez uklanjanja spremnika. Od minusa, vrijedi spomenuti prilično visoke cijene modela, međutim, prema vlasnicima, to je svakako vrijedan novac.

3 Panasonic F-VXK90 / F-VXK90R-K


Posebna tehnologija pročišćavanja NANOE
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 61600 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj klimatski kompleks će zadovoljiti korisnike posebnom tehnologijom pročišćavanja i ionizacije NANOE. To je patentirani izum proizvođača, modul se ne istroši i ne zahtijeva zamjenu. Zahvaljujući ovom uređaju možete čistiti zrak od virusa, bakterija, mirisa i alergena. Funkcija je jedinstvena i nedostupna drugim proizvođačima klimatske tehnologije.

To nije jedina prednost Panasonicovog čišćenja zraka. Ima moderan dizajn koji će se savršeno uklopiti u svaki interijer. Prema korisnicima, vlažnost se značajno mijenja nakon pola sata rada. Dobro se nosi s velikim prostorom. Prema proizvođaču je u stanju navlažiti sobu u 66 četvornih metara. U praksi, pranje pokazuje izvrsne rezultate na mnogo većem području. Velika snaga, tihi rad, niska potrošnja energije - to nisu sve prednosti modela.

2 Daikin MCK75JVM-K


Najviša ocjena učinkovitosti (450 m³ / sat)
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 54900 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Daikin je jedan od priznatih lidera u proizvodnji klimatske tehnologije. Model MCK75JVM-K teško se može nazvati lijepim, ali ne smijete sumnjati u zamišljenost i proizvodnost. Prije svega, pranje se odlikuje iznimno učinkovitim sustavom čišćenja: fotokatalitički i elektrostatički filteri osiguravaju gotovo potpuno pročišćavanje zraka, što posebno cijene osobe s alergijama. Ugodi i osjetljivo senzorsko onečišćenje, šalje signal za povećanje intenziteta čišćenja, čak i uz neznatno povećanje sadržaja zraka u prašini, dimu ili drugim tvarima.

S funkcijom modela ovlaživača također se nosi. Preporučena vlažnost od 60% dobiva se vrlo brzo zahvaljujući rekordnom kapacitetu od 450 m³ / h. Željena razina se održava automatski.Također vrijedi spomenuti prisutnost u paketu svih potrebnih potrošnih materijala (filteri, maziva) za 6 godina uporabe.


1 Boneco H680


Najbolje područje usluge (100 m²). Najtiši rad (25 dB)
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 59990 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Lider na rang listi je elegantan model već poznate tvrtke Boneco. Veličine pranja su relativno male. Posebno, s obzirom na volumen spremnika pod vodom - 10 litara. Uklanjanje za punjenje i čišćenje je vrlo jednostavno. Indikator na prekrasnoj LED ploči podsjetit će vas na nisku razinu vode. Tu je i pokazatelj onečišćenja filtra. Upravlja se pranjem daljinskog upravljača.

Stupanj čišćenja nije najbolji u klasi, ali ne možete ga čak ni nazvati lošim: HEPA, filteri za ugljen i vodu izvrsno rade. To utječe na servisirano područje - gotovo 100 m². Također je vrijedno spomenuti prisutnost noćnog načina rada, u kojem je brzina ventilatora svedena na minimum, smanjujući buku. Konačno, ugodan dodatak čistoći bit će funkcija aromatizacije, samo trebate dodati nekoliko kapi aromatičnog ulja i lagana aroma omiljenog mirisa pojavljuje se u stanu.

Popularno glasanje - tko je najbolji proizvođač zraka za pranje?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 288
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije