Top 10 bežični punjač

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolje bežično punjenje s neobičnim dizajnom

1 Brzina energije u zraku Bežično punjenje drva
2 Samsung EP-N6100 Snažno punjenje za dva uređaja
3 Xiaomi Smartpad Qi Podloga za miša s ugrađenim bežičnim punjenjem

Najbolji auto punjači

1 NILLKIN CAR MAGNETNI BEŽIČNI PUNJAČ II 2C Izvrsna vrijednost za novac
2 Qcyber GRAVITY Najbolja cijena
3 Qcyber AUTOMATIC Automatsko fiksiranje telefona

Najbolje tradicionalno bežično punjenje

1 Belkin BOOST UP Qi F7U027vfWHT Najbolje inteligentno bežično punjenje s indikatorom
2 Mophie bežična stanica za punjenje Najkompaktnije
3 Samsung EP-PG950B Convertible Najbolji dizajn
4 Samsung EP-NG930 Bežično punjenje s funkcijom stalka

Bežično punjenje za telefon je jedna od najnovijih inovacija u području IT-a. Sposobnost punjenja pametnog telefona bez rasklapanja žice i traženja utičnice, koja se nedavno činila sanjarima, postala je stvarnost. Vodeći proizvođači tehnologije u stvaranju vodećih modela sve više koriste ovu praktičnu tehnologiju. Među njima su i poznati brandovi kao što su Apple, Samsung, Motorola i LG. Bez sumnje, broj telefona koji podržava funkciju bežičnog punjenja samo će rasti. Uostalom, tehnologija je pronašla nadahnut odgovor u srcima mnogih korisnika zbog brojnih prednosti.

Najočitija prednost bežičnih punjača je, naravno, praktičnost. Nema potrebe za traženjem slobodne utičnice i rasplitanje kabela štedi vrijeme. Osim toga, tehnologija omogućuje punjenje gadgeta bez upotrebe konektora za punjenje, što će spriječiti cijepanje boje s kućišta i druge moguće probleme. Samo stavite pametni telefon na stanicu za punjenje i uskoro će baterija biti puna. Međutim, to je tako jednostavno samo za iPhone i neke druge vodeće uređaje, u slučaju kojih je instaliran poseban prijemnik za bežično punjenje. Ostatak telefona zahtijevat će dodatnu opremu, na primjer, poseban film.

Kako točno radi bežično punjenje? On prenosi naboj na deiwais putem elektromagnetske indukcije. Jednostavno rečeno, kada je bežično punjenje spojeno na utičnicu, površina stanice za punjenje stvara malo električno polje. Da biste ponovno napunili telefon, jednostavno ga postavite na sredinu ove površine tako da zaslon bude okrenut prema gore. Neki od najboljih i, u pravilu, najskuplje stanice uspješno se nose sa svojom funkcijom čak i putem pametnog telefona. Međutim, u većini slučajeva i dalje je potreban izravan kontakt uređaja i površine za punjenje.

Danas je bežično punjenje relativno malo, ali se njihov broj ubrzano povećava, kao i mogućnosti uređaja. U trgovinama je već moguće pronaći Qi postaje sa svjetlosnim indikatorom koji pokazuje razinu punjenja, punjenja, pa čak i automobilske. Da bismo razumjeli tu raznolikost, odabrali smo deset najpopularnijih i učinkovitijih uređaja s dobrim tehničkim podacima i pregledima.

Najbolje bežično punjenje s neobičnim dizajnom

3 Xiaomi Smartpad Qi


Podloga za miša s ugrađenim bežičnim punjenjem
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 3 090 ₽
Ocjena (2019): 4.7

Otvorite kategoriju neobičnog bežičnog punjača ... miša. Da, čitaš to pravo. Našu pažnju privukla je tepih iz popularne Xiaomi. Zašto nered stol s posebnim naknade, ako možete kombinirati dva korisna uređaja u jednom uređaju? Dizajn je vrlo jednostavan - plastična platforma za miša dimenzija 420x260 mm, kontrolna perilica i bez ometajućih slika. Upravljački kotačić je dizajniran za podešavanje glasnoće zvuka na računalu i upravljanje RGB-pozadinskim osvjetljenjem. Osnova tepiha je izrađena od aluminija - nema sumnje u pouzdanost. Dno je prekriveno poliuretanom koji ne kliže.

Konačno, o samom naboju. Zona je odvojena s desne strane tepiha i jedva je vidljiva na općoj pozadini. Mjesto je prikladno - telefon je pri ruci, ali ne ometa rad s računalom. Snaga bežičnog punjenja koja podržava standardni Qi, 7,5 W, od mnogih čak i skupljih specijaliziranih uređaja ne može se pohvaliti.

2 Samsung EP-N6100


Snažno punjenje za dva uređaja
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 4 990 ₽
Ocjena (2019): 4.8

Većina uređaja u ovom članku namijenjena je za "sebične" mogu naplaćivati ​​samo jedan uređaj. Srebrna medalja pogodna je za obitelj s nekoliko uređaja koji podržavaju bežično punjenje ili gadzhemanov. Masivni uređaj izrađen je od mat i sjajne plastike. "Kreveti" za gumene uređaje kako bi se spriječilo grebanje. Dizajn je tipičan za Samsung. Imajte na umu da postoji izbor crno-bijelih modela.

Priključna stanica podržava Qi standard. To znači da možete puniti ne samo Samsung uređaje (iako neki od njih podržavaju brzo bežično punjenje), nego i sve druge kompatibilne uređaje, uključujući iPhone. Treba samo upozoriti korisnike - Apple Watch neće biti naplaćen! No, svi Samsung satovi nemaju problema. Ukupna snaga stanice za punjenje je 25 W, što je dovoljno za većinu uređaja. Također imajte na umu da svoj pametni telefon možete napuniti u bilo kojoj orijentaciji - barem u portretu, barem u krajoliku.

1 Brzina energije u zraku


Bežično punjenje drva
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 2 590 ₽
Ocjena (2019): 4.8

Tijekom prošlog stoljeća čovjek se okružio umjetnim predmetima od plastike, metala, stakla. Zato češće želite vidjeti prirodne materijale. Ili, barem, njihovo imitiranje. Za pomoć u tome može, na primjer, bežično punjenje Skyway Energy Fast. Nažalost, vođa rejtinga samo imitira drvo, iako vrlo prirodno. U stvarnosti, postolje je izrađeno od plastike. Izbor kupca dao tamno i svijetlo drvo, kao i crni minimalistički model.

Punjenje, kao što smo navikli, podržava standardni Qi. Maksimalna snaga - 10 W - dobar pokazatelj. Drago mi je da možete napuniti svoj smartphone i horizontalno i vertikalno. S obzirom na lagani nagib postolja, omogućuje vam ugodno gledanje videozapisa ili čitanje s telefona. Konačno, proizvođač tvrdi da je zaštita od pregrijavanja, kratkih spojeva i hitnih isključenja kada su strani objekti pogodili priključnu stanicu.


Najbolji auto punjači

3 Qcyber AUTOMATIC


Automatsko fiksiranje telefona
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 3 490 ₽
Ocjena (2019): 4.7

Otvorimo ocjenu najskupljeg i najsofisticiranijeg bežičnog punjenja za automobile. Prosječna cijena za ovog zgodnog muškarca je gotovo 3,5 tisuća rubalja. Što dobivamo za taj novac? Kompaktan izgled, minimalistički okrugli držač s dva bočna graničnika. Postoje dvije vrste montaže: usisna čašica i zasun na deflektoru zračnog kanala.

Ali najzanimljivija stvar je skrivena unutra. Da biste telefon držali u držaču, ne morate ništa pritisnuti - samo donesite pametni telefon na platformu, a bočne kopče automatski će pomaknuti i sigurno držati uređaj. Nema čarolije u tome - koristi se najjednostavniji senzor blizine - ali kako izgleda impresivno! Da biste oslobodili telefon od snažnog zagrljaja, samo pritisnite gumb. Lako se nositi s postupkom čak iu pokretu, s jednom rukom, bez ometanja od ceste. Bežično punjenje ne može se pohvaliti jedinstvenim pokazateljima. Maksimalna snaga je samo 5 W, što nije dovoljno za brzo punjenje modernih predvodnika. Ali podržava veliki popis pametnih telefona, jer Qcyber AUTOMATIC podržava Qi standard.

2 Qcyber GRAVITY


Najbolja cijena
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 1 490 ₽
Ocjena (2019): 4.8

Srebrna medalja dodijeljena je drugom držaču automobila Qcyber. Od generala s prethodnim sudionikom Podrška Qi bežični standard punjenja. Čak je i moć različita Gravitacijski model je snažniji, proizvodi do 10 W snage. To je dovoljno za prilično brzo punjenje čak i vodećih modela s velikim kapacitetima.

Za ostatak, ukupno pojednostavljenje i smanjenje cijene.Ne, nema pritužbi na materijale i montažu plastični i metalni dijelovi savršeno se uklapaju, ali u kutiji nećete naći dodatne pričvrsne elemente (postoji samo zasun na kanalskom deflektoru), a sam držač nema nikakvih senzora. Čak ni gumbi na slučaju neće pronaći. Sve se temelji na najjednostavnijoj mehanici i ... gravitaciji. Gurnite telefon na donju kuku komprimirana strana. Što je veći pritisak, to je bolja fiksacija. Ovo rješenje omogućuje vam da pojednostavite i smanjite troškove izgradnje. Da, i upotreba jedne ruke je vrlo zgodna.


1 NILLKIN CAR MAGNETNI BEŽIČNI PUNJAČ II 2C


Izvrsna vrijednost za novac
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 1 599 ₽
Ocjena (2019): 4.9

Vodstvo u kategoriji će dati visokokvalitetan, vrlo zgodan i istovremeno prilično pristupačan uređaj tvrtke NILLKIN. Prije svega, držač privlači pozornost svojim izgledom - bez isječaka i gumba, samo zaobljena kompaktna platforma s mekim pozadinskim osvjetljenjem, koja se gotovo uvijek skriva iza pametnog telefona. Uređaj se može učvrstiti u stroju na rešetkastoj rešetki ili na bilo kojoj ravnoj površini s dobro provjerenom 3M trakom za viski. Sam pametni telefon čuva snažan magnet. Njegova snaga je dovoljna da pouzdano zadrži i teška vozila na domaćim cestama. A za pričvršćivanje modernih zastava, potpuno izrađenih od stakla, set uključuje par metalnih ploča koje su montirane na stražnjem poklopcu.

Bežično punjenje je u skladu s Qi standardom, što znači da je kompatibilan s većinom modernih pametnih telefona, uključujući Samsung i iPhone. Power 10 W - telefoni će se puniti na istoj brzini kao i konvencionalno ožičeno punjenje.

Najbolje tradicionalno bežično punjenje

4 Samsung EP-NG930


Bežično punjenje s funkcijom stalka
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Vijetnamu)
Prosječna cijena: 3 990 ₽
Ocjena (2019): 4.6

Četvrta linija ide na vrlo jeftinu bežičnu naplatu poznate korejske marke. Uređaj ima oblik stalka za telefon, tako da je vrlo praktičan i omogućuje vam da vidite zaslon gadgeta čak i tijekom punjenja. Dizajn punjenja je vrlo jednostavan, ali i dalje izgleda elegantno. Istovremeno postoji nekoliko rješenja u boji koja će vam omogućiti da odaberete opciju koja najbolje odgovara interijeru.

Za uređaj s prosječnom cijenom, Samsung je dovoljno pouzdan, ali maksimalna brzina se ne razlikuje. Ugrađeni ventilator omogućuje sigurno bežično punjenje i štiti uređaj od pregrijavanja. Neki korisnici ga smatraju pomalo bučnim, ali prisutnost ventilatora je više nego minus, jer bez njega telefon može patiti od visokih temperatura tijekom punjenja.

3 Samsung EP-PG950B Convertible


Najbolji dizajn
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Vijetnamu)
Prosječna cijena: 4 990 ₽
Ocjena (2019): 4.7

Jedna od najboljih kreacija tvrtke Samsung otvara TOP 3 bežične punjače za pametne telefone. Glavna prednost modela je, naravno, elegantan dizajn prostora. Dizajn punjenja nije samo estetski, već i ima praktičnu primjenu. Uređaj se može koristiti ne samo za punjenje telefona, već i kao elegantan stalak. Zahvaljujući tome, telefon za punjenje je jednostavan za pozivanje putem Skypea, gledanje video sadržaja, slušanje glazbe i neke druge svrhe za koje nije potrebno držati gadget u rukama.

Važno je da je Samsung bežično punjenje opremljeno dobrim i prilično tihim ventilatorom, koji se uključuje pri pregrijavanju, smanjujući temperaturu uređaja. Mali indikator prikazuje način punjenja. Troškovi prilično brzo, iako malo inferiorni u odnosu na žičanu naplatu i ocjenu voditelja. Općenito, model se može nazvati dobrom vrijednošću za novac.

2 Mophie bežična stanica za punjenje


Najkompaktnije
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 6 990 ₽
Ocjena (2019): 4.9

Bežično punjenje nove generacije poznate američke marke Mophie, koja se preporučuje za iPhone X i iPhone 8, izvrsno radi s napravama drugih proizvođača. Univerzalni i vrlo moćan, ovaj uređaj je također prilično kompaktan. Visina punjenja doseže samo 1,15 centimetara, a promjer je 9,7 centimetara. Takve male dimenzije i težina od 124 grama čine ovo bežično punjenje praktičnim i praktičnim za putovanje.

U isto vrijeme, ova postaja Qi izrađena je od izdržljivog i apsolutno neklizajućeg materijala - termopoliuretana. Stoga telefon sigurno stoji na površini i ne klizi dok vibrira tijekom poziva. Mophiejev dizajn bežičnog punjenja je minimalan. Odsutnost oštrih kutova i nepotrebnih dijelova štiti uređaj od ogrebotina, usitnjenih boja i drugih oštećenja tijekom punjenja. Prisutnost mrežnog adaptera u kompletu omogućuje vam punjenje bilo gdje.


1 Belkin BOOST UP Qi F7U027vfWHT


Najbolje inteligentno bežično punjenje s indikatorom
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 2 999 ₽
Ocjena (2019): 5.0

Vođa rangiranja najboljeg bežičnog punjenja postaje najmoćniji i inteligentniji uređaj za iPhone, uključujući najnovije modele i druge uređaje s Qi podrškom. Punjenje povećava se smatra elitom ne samo zbog svoje prilično velike cijene, ali i zbog visoke razine udobnosti. Prisutnost LED indikatora omogućuje korisniku da lako shvati je li uređaj uključen, kao i da prati razinu napunjenosti baterije.

Također značajna prednost ovog bežičnog punjenja je snaga do 7,5 W i prilično jak prostor za punjenje telefona pravo u slučaju do 3 milimetara debljine. Uređaj je opremljen s jednom od najboljih indukcijskih svitaka, tako da gadgete napaja 1,5 puta brže od svojih kolega. Osim toga, apsolutno je tih i siguran. Posebni sigurnosni sustav odmah isključuje napajanje u slučaju ulaska stranih tijela, pregrijavanja ili preopterećenja.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač bežičnog punjenja?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 226
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Andrija
  Čudni kriteriji odabira za naplatu - dizajn. Ovo nije ukras za interijer, ljudi! A ljepota je stvar ukusa. Na primjer, više mi se sviđa. što je najvažnije, nemojte ga brkati s daskom za rezanje))) Također sam kupio Samsung s Avito s Qi podrškom. Kao.

ocjene

Kako odabrati

recenzije