20 najpopularnijih igračaka za djecu

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najpopularnije igračke za djecu do 500 rubalja.

1 Shopkins shoppet Najbolji asortiman
2 Moj mali poni Najslađe
3 Tko sam ja? Potiče timsku igru
4 Pametni telefon Joy Toy Obrazovna interaktivna igračka
5 Žabica skakanja Spektakularna zabava za najmlađe

Najpopularnije igračke za djecu do 1000 rubalja.

1 Plišani medvjed i konj igraju pametno Trajno zadržava pozornost djeteta
2 1 TOY Interaktivni zeko Mekan, pametan zeko uči djecu jednostavnim izrazima
3 POLESIE Igra kuća Najbolja kolica za razvoj mašte, proučavanje oblika
4 K'S Kids Klep Octopus Voda sigurna zabava za djecu
5 1 TOY Ball s aktivnostima Melodije i zvukovi odmah očaravaju dijete

Najpopularnije igračke za djecu do 3 000 rubalja.

1 Princess Magic Dvorac Kit 3D Magic Najbolji set za kreativnost
2 Barbie modne igre Najbolji dizajn
3 Magične staze Najfascinantnije
4 Furby Izvrsne komunikacijske vještine
5 LOL Iznenadite odijelo dana Najbolja oprema

Najpopularnije igračke za djecu do 7 000 rubalja.

1 Kreacija bebe Zapf Najbolji poklon za djevojku
2 LEGO Boost 17101 Najviše tehnologije
3 Spin master hatsimals Najpopularnija novost
4 Fisher-Price Smijte se i naučite motor spremnika Igračka se razvija s djetetom.
5 B djeca gljivice Razvojno središte s mnogo funkcija

Svake godine u trgovinama možete upoznati nove i uzbudljive igre za djecu. Ova i razne interaktivne lutke, te smanjene kopije svakodnevnih predmeta ili mini-likova sa svojim kućama, programabilni dizajner, roboti, razne trkaće staze i željeznice. Izbor djeteta je jednostavno ogroman.

Svaka igračka mora ispunjavati sljedeće uvjete:

 • od bezopasnih materijala;
 • Ima čvrstu konstrukciju, čije male pojedinosti neće odletjeti tijekom igre;
 • podučava dijete nešto novo;
 • služi dugo vremena;
 • proizveo pouzdan proizvođač.

No, naravno, glavni zadatak je privući interes djeteta. Napravili smo TOP-20 najpopularnijih igračaka za djevojčice i dječake svih uzrasta. Poredak uključuje i hitove iz stvarnog svijeta za koje svako dijete zna. Odabrani proizvodi najboljih proizvođača: Spin Master, LEGO i drugi.

Najpopularnije igračke za djecu do 500 rubalja.

5 Žabica skakanja


Spektakularna zabava za najmlađe
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 470 rub.
Ocjena (2019): 4.5

ABtoys Jumping Frog pravi su hit sezone, smješteni među igračkama male djece. Suština zabave: postati najžalosniji od svih. Odrasli mogu igrati žabe zajedno s djecom, pogodni su za obiteljske zabave. Set sadrži 4 figure i loptice koje trebate jesti. Proizvođač tvrdi da će zabava dugo potrajati.

Na poleđini svake žabe nalazi se velika poluga, kada se pritisne, ona skoči i pokuša uhvatiti loptu. Potonji se šalju u odjeljak igrača. Međutim, loptice su vrlo male, djeca ih ne mogu dati. Dijelovi igračke lako se gube, iako roditelji kažu da će se napraviti mali okrugli predmeti. Plastika nije vrlo visoke kvalitete.


4 Pametni telefon Joy Toy


Obrazovna interaktivna igračka
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 425 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Pametni telefon pogodan je za najmanju osobu koja uči jednostavne stvari. Igračka ima nekoliko velikih gumba, svaki s jedinstvenim melodijama i interaktivnom zabavom. Dostupna su 3 načina rada: slova, brojevi, oblici. Telefon potiče točne odgovore na pitanja. Dijete razvija pamćenje, sluh i razmišljanje. Igračka je izrađena od visokokvalitetne plastike, ne izlazi iz ruku.

Roditelji pišu da djeca vole slušati glazbu. Odrasli dečki uzimaju više gumba i svijetle boje. Proizvođač preporučuje telefon za djecu od 3 godine, ali kupci kažu oko dvije godine.Djeca uživaju u učenju, ispunjavaju zahtjeve igračaka, slušaju pohvale za točne odgovore. Zvuk nije podesiv, glasne melodije.

3 Tko sam ja?


Potiče timsku igru
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 340 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Dream Makers je domaća adaptacija popularne američke igre koja je zauzela svoje mjesto na policama. Proizvod uključuje pogađanje predmeta i stvorenja prikazanih na kartici pričvršćenoj za glavu. Namijenjen je djeci od 5 do 6 godina, koja mogu postaviti prava pitanja. Kutija sadrži 100 karata različite težine, za jedan krug traje 20 minuta.

Roditelji pišu da je igra na prvi pogled fascinantna već dugo vremena. Pogodan je za dječake i djevojčice do adolescencije. U recenzijama govore o veselim večerima i nezaboravnim druženjima s društvom djece. I vrlo mala djeca mogu naučiti riječi na karticama sa slikama. Slike su jednostavne, razumljive dečkima.

2 Moj mali poni


Najslađe
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 361 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Crtić My Little Pony poznaje svaku malu princezu. Američki proizvođač odlučio je još više zadovoljiti djevojke i izdao igračke u obliku svojih omiljenih likova. Baby poni je novost koja je ubrzo postala hit sezone.

Proizvođač preporučuje podatke o kupnji za djecu stariju od 3 godine. Važan bonus su potpuno sigurni materijali. Izrađena u vrlo nježnim bojama i ugodna na dodir. Djevojke su oduševljene igrama s ponijem. Možete kupiti pribor.


1 Shopkins shoppet


Najbolji asortiman
zemlja: Australija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 410 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Shopkins su male kolekcionarske igračke koje izgledaju kao smiješno povrće, voće i druga roba. Svi likovi žive u izmišljenom Shopkins Shopu. Ova igračka uranja djecu u poseban svijet s zanimljivim minijaturnim figurama. Ukupno, zbirka ima više od 150 različitih artikala u kategorijama: slatkiši, povrće i voće, kozmetički proizvodi, aparati, bebe itd. Shopkins može biti mali toster, šampon, jaje, kolač, lubenica, kupus, itd.

Igrajući u setu, dijete razvija svoje kreativno razmišljanje i maštu. On sam dolazi s pričama i uzbudljivim avanturama. Svaki lik se razlikuje po svom karakteru, koji je opisan u knjižicama. Također u njima su istaknute posebne boje, čija je minijatura česta, rijetka, vrlo rijetka ili ograničena.

Najpopularnije igračke za djecu do 1000 rubalja.

5 1 TOY Ball s aktivnostima


Melodije i zvukovi odmah očaravaju dijete
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 590 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Lopta s aktivnostima 1 TOY privlači razne melodije i zvučne elemente. Na površini se nalazi nekoliko tipki sa slikama morskih stanovnika. Kada se pritisne, upali se svjetlo, čuje se zvuk životinje. Djeca se mogu tresti i okretati loptu kako bi slušala pjesme. Unutar igračke sjedi riba, ona se okreće. Proizvod radi na baterije, oni su uključeni.

Roditelji pišu da je lopta pogodna za djevojčice i dječake. Razvija fine motoričke sposobnosti, trenira ustrajnost, maštovito razmišljanje, znatiželju. Igračka je velika, udobna je za držanje. Međutim, ona je preteška za najmanju, može se kotrljati. Zvuk se ne može podešavati, melodije su vrlo glasne.

4 K'S Kids Klep Octopus


Voda sigurna zabava za djecu
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 920 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Klepova hobotnica Klep je najpopularnija za vodene igre. Izrađen je u obliku velikog morskog stanovnika s krunom i kuglicama na pipcima. Hobotnica omogućuje fontane, kupanje u zabavnom procesu. Proizvod je pogodan za bebe do godinu dana, razvija motoričke sposobnosti. Djeca zajedno sa svojim roditeljima uče brojati do 8 godina.

U recenzijama pišu da hobotnica odmah privlači pozornost djeteta nestandardnom svijetlom bojom. Ali morate pogledati kako sprej ne pada u oči. Interaktivni elementi rade na baterijama, ali samo kada je proizvod u kontaktu s vodom. Tijekom vremena boje se pere, premaz se boji detergenata. Nakon nekoliko godina, pipci počinju zujati, a dugotrajna igračka nije osmišljena.

3 POLESIE Igra kuća


Najbolja kolica za razvoj mašte, proučavanje oblika
zemlja: Bjelorusija
Prosječna cijena: 680 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Igračka kuća iz POLESIE je najbolja za učenje djeteta. Invalidska kolica napravljena u obliku velike zgrade na kotačima s utorima na krovu. U njima se nalaze slike: kvadrati, trokuti, trapezi, itd. Mala djeca trebaju spustiti kalupe u pravilne rupe. Iz kuće kroz vrata prolaze, dečki brzo nauče otvoriti bravu. Ulaz je "čuvan" s nekoliko figura, mogu se igrati odvojeno. Ili samo okrenite kuću iza sebe.

Roditelji pišu da takve igračke razvijaju taktilne osjećaje, fine motoričke sposobnosti, maštu, koordinaciju. Odrasla djeca uče oblike. Kuća je izrađena od izdržljive plastike, ne boji se neopreznog rukovanja. Kada se dosađuje razvrstaču, kolica se koriste za prijevoz drugih igračaka.

2 1 TOY Interaktivni zeko


Mekan, pametan zeko uči djecu jednostavnim izrazima
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 720 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Jedna od rijetkih igračaka je Interaktivni zec s nekoliko gumba na trbuhu. Proizvod izgovara izraze koji se odnose na boju slike (cvijeće, slatkiš, srce). Interaktivni elementi su osvijetljeni, melodija se reproducira. Bunny je prikladan za spuštanje na krevet za petlju iza uha. Igračka je na baterije, uključena je.

Roditelji savjetuju kupnju robe uz popust, navodeći da proizvod nije pogodan za rast. Zeka je stvorena za najmanju, koja se samo upoznaje s vanjskim svijetom. Svaki gumb ima samo 5 fraza, odrasla djeca ih brzo pamte. No detalji su meki, melodije su tihi. Desno uho šuška, razvija taktilnu percepciju djeteta. Igračka je velika, čvrsta.

1 Plišani medvjed i konj igraju pametno


Trajno zadržava pozornost djeteta
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 986 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Play Smart Bear i konj su jedna od najsvestranijih igračaka u ovoj kategoriji. Poznaje 8 bajki i 10 pjesama, dugo privlačeći djecu. Elementi su s vremenom osvijetljeni melodijom, imaju ugodno difuzno svjetlo. Proizvod je izrađen od visokokvalitetne sigurne plastike. Medvjed na konju za ljuljanje odmah privlači pozornost djeteta.

Roditelji pišu da dijelovi imaju zaobljene kutove, proizvod je apsolutno siguran. Zabilježite kontrolu glasnoće, što je osobito korisno za uspavanke. Igračka je prikladna za dječake i djevojčice, u mraku se koristi umjesto noćne svjetiljke. Može dizajnirati leptire, mjesec, dugu na zidu. Samo kontakti ponekad odlaze, proizvod se boji grubog rukovanja.


Najpopularnije igračke za djecu do 3 000 rubalja.

5 LOL Iznenadite odijelo dana


Najbolja oprema
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 2 950 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Proizvođač MGA Entertainment iznenadio je sve objavivši jedinstveno iznenađenje za kuglu. Unutra je prekrasna mala lutka s dodatnim atributima. Vrhunac igračke je da je nemoguće unaprijed znati koju ćete figuricu dobiti. Proces raspakiranja nije ništa manje zanimljiv od igranja s LOL-om. Jedan po jedan slojevi se uklanjaju iz kugle, od kojih svaka ima posebna udubljenja s iznenađenjima. Među njima su boca, cipele i odijelo.

Djevojke vole LOL kolekciju lutaka i znaju kako svaka od njih izgleda. Imaju zanimljivu funkcionalnost: piju vodu, pljuju po njoj, plaču, itd. Kod nekih figura kosa mijenja boju kada je uronjena u tekućinu. U liniji ima oko 20 različitih lutaka. Još jedan dobar bonus je da su dvije polovice lopte izrađene u obliku sobe (s kaučem, držačem za bocu) i kadom. Nakon nekog vremena igračka počinje ispuštati ugodan okus vanilije. Djevojke se vole igrati s LOL-om, kupaju se i hraniti, a također dolaze do različitih tema.

4 Furby


Izvrsne komunikacijske vještine
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 2 290 rub.
Ocjena (2019): 4.7

U novije vrijeme, američki proizvođač Hasbro zamijeniti svjetski poznatu igračku Furby Boom je izdao napredniji model Furby Connect. Odlikuje ga proširena funkcionalnost: zna više od 1000 riječi, pleše do modernih hitova, pjeva pjesme, jede, spava, i što je najvažnije, komunicira s djetetom sa zadovoljstvom.Ferbie je mladić s izmišljenim izgledom, velikim gumenim ušima, svijetlim svjetlećim očima i repom. Izgleda vrlo slatko i ugodno na dodir, jer potpuno prekriven krznom.

U ovoj verziji, kako bi ljubimac zaspao, morate nositi posebnu masku iz pribora. Kada beba dotakne igračku, ona počinje reagirati. Izbor proizvođača je četiri boje: plava, ružičasta, tirkizna, vruće ružičasta. Neke se funkcije obavljaju putem spajanja na posebnu aplikaciju na pametnom telefonu.

3 Magične staze


Najfascinantnije
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 1 250 rub.
Ocjena (2019): 4.7

O Magic Tracks čuo je sigurno svaki roditelj i dijete. Toliko je popularno da mnoga djeca diljem svijeta sanjaju o takvoj igračci kod kuće. Dakle, to je skup velikog broja raznobojnih dijelova, izrađenih od posebne fleksibilne plastike u najsvjetlijim nijansama. Lako se pričvršćuju jedna za drugu pod bilo kojim kutom i stvaraju trag.

Komplet uključuje 2 trkaća automobila, nakon čijeg pokretanja na stazi započinje prava zabava. Oni razvijaju vrlo brzu paralelnu brzinu, emitirajući zvučne i svjetlosne efekte. Ako ugasite svjetlo, spektakl je samo fascinantan. Da bi bio još zanimljiviji, mali graditelj može upotpuniti kružnu stazu s različitim preprekama (serpentina, mrtva petlja itd.). Detalji su izrađeni od materijala visoke čvrstoće koji se ne lomi i ne savija dobro. Za uređenje staze u setu su svijetle naljepnice.

2 Barbie modne igre


Najbolji dizajn
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 1 299 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Svjetski poznate lutke Barbie omiljene su igračke za djevojčice svih uzrasta. U novije vrijeme objavljena je i nova linija Fashionistasa, koja uključuje lutke u najmodernijim odijelima. Svaki od njih ima jedinstven nezaboravan izgled. Mala dama može odabrati Barbie za vlastiti ukus. Svi oni imaju prekrasnu kosu, pokretne ruke i noge, nevjerojatno lijepu šminku.

Djevojke vole izrađivati ​​frizure za lutke, izmišljati cijele priče dok se igraju s njima. Ona savršeno razvija maštu, kreativno razmišljanje. Mnogi sami stvaraju nove kostime za svoje igračke, učeći šivati. Barbie Fashionistas može biti odjeven u casual stilu, sofisticiran večernja haljina s ukrasima, ljetne gaćice s top, itd. U svakom slučaju, svi izgledaju nevjerojatno.


1 Princess Magic Dvorac Kit 3D Magic


Najbolji set za kreativnost
zemlja: Kanada (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 2 799 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Jedinstveni set za dječju kreativnost 3D Magic - pravi hit sezone. Dizajniran za djecu od 14 godina, ali mnogi stručnjaci se slažu da je vrlo prikladan od 10 godina starosti. To je skup jedinstvenih gelova različitih boja koje je potrebno nanijeti na oblik, a zatim staviti u posebnu UV lampu. Nakon nekog vremena dijete će dobiti pravi 3D crtež.

Za najkreativnije postoje dodatne šablone za modeliranje bilo kojeg predmeta. S ovim setom, djeca će naučiti raditi nešto vlastitim rukama, razvijati maštovito razmišljanje i inteligenciju. Žarulja se uključuje samo kada su vrata čvrsto zatvorena, stoga ne može oštetiti dijete. Gelovi su izrađeni od sigurnih materijala. 3D Magic ne zauzima puno prostora, on je izdržljiv i siguran.

Najpopularnije igračke za djecu do 7 000 rubalja.

5 B djeca gljivice


Razvojno središte s mnogo funkcija
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 5 655 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Gljiva iz B djece u potpunosti opravdava visoku cijenu. Igračka je namijenjena djeci od 1 do 6 godina, svi elementi su odvojeni, svaki ima interaktivne funkcije. Zajedno s gljiva su loptice koje želite baciti u kapu. Glazba svira, izgovorene su fraze. Postoje logični zadaci, labirint.U podnožju gljivice sjedi puž koji klizi duž staze.

Roditelji bilježe složen razvoj djeteta. Zupčanici se okreću, na poleđini kape nalazi se klavir. S elementima gljiva može igrati laganje. Puž je uklonjen, prikladno je to učiniti zasebno. Ne samo kuglice proizvođača, već i svi okrugli predmeti odgovarajuće veličine, skliznu u rupe. Samo su pričvršćenja nepouzdana, djeca često slučajno isključuju figure.

4 Fisher-Price Smijte se i naučite motor spremnika


Igračka se razvija s djetetom.
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 4 500 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Vlak iz Fisher-Pricea vrijedi nazvati hit sezone, ostaje s djetetom nekoliko godina. Igračka poznaje desetke fraza, pjesama i melodija. Kada kliknete na gumbe, interaktivni elementi zasvijetle, dijelovi motora se okreću. Smjer igre ovisi o tome koja od figura kontrolira prijevoz. Dijete uči boje, oblike i brojeve. Igračka postupno postaje sve pametnija s bebom.

Složenost učenja utvrđuju roditelji. Predložene su ukupno četiri razine, svaka s brojnim interaktivnim elementima. Vlak je napravljen u jarkim bojama, figure se udobno uklapaju u ruku djeteta. Većina elemenata može se igrati odvojeno, a lokomotiva se može valjati zajedno. Samo veze škripe, materijal izgleda slab.

3 Spin master hatsimals


Najpopularnija novost
zemlja: Kanada (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 5 749 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Nevjerojatno slatki i pametni Hatchimali postali su pravi hit sezone među interaktivnim igračkama. To su mali pingvini ili mladunci smješteni u jaje. Nakon kupnje dijete ne može odmah početi igrati - najprije morate čekati do djetetova vrata. Ovo razdoblje je vrlo dirljivo, možete čuti otkucaje srca budućeg ljubimca i njegove uzdahe. Nakon izleganja mladunče pjeva pjesmu za odmor, što znači da je rođena. Tada će dijete postati pravi roditelj - treba se brinuti za, hraniti, igrati se s Hatchimalsima i prolaziti kroz tri faze svog odrastanja (od djetinjstva do adolescencije).

Tijekom vremena, ljubimac uči hodati, govoriti, ponavljati riječi, plesati i igrati se sa svojim vlasnikom. Posebni svjetlosni efekti očiju ukazuju na želje mladih (na primjer, grebanje tumora). Hatchimales dolaze u različitim bojama, možete odabrati određeni jedan bojanje ljuske. Djeca imaju priliku ponovno pokrenuti fazu rasta ako žele vratiti svoje dijete. Igranje s takvim favoritom uči dijete brige.

2 LEGO Boost 17101


Najviše tehnologije
zemlja: Danska (proizvedena u Indoneziji)
Prosječna cijena: 6 999 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Prava legenda među edukativnim igrama je dizajner tvrtke LEGO. Proizvođač stalno razvija nove tehnološke dodatke svojim setovima. LEGO BOOST je jedinstveni elektronički dizajner koji se sastoji od 847 dijelova. Osmišljen je za izradu raznih programabilnih predmeta: robota, radionice za popravak automobila, gitare, mačke i vozila za sve terene. Pročitajte upute, kao i upravljajte gotovim stvorenjima putem besplatne mobilne aplikacije.

iIgre s interaktivnim dizajnerom - to je nešto posve novo za djecu. Preporučena dob - od 7 do 12 godina. Snažno razvija agilnost, logičko i kreativno razmišljanje, zanimanje za dizajn, robotiku i programiranje. Svi dijelovi izrađeni su od najsigurnijih materijala i otporni su na habanje.


1 Kreacija bebe Zapf


Najbolji poklon za djevojku
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 4 900 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Baby Born je interaktivna lutka koja ponavlja ponašanje i pokrete malog djeteta. Izvana, ona je vrlo slična djetetu, a funkcionalnost joj omogućuje da jede, ode na zahod, plače, pomiče ruke i noge itd. Komplet sadrži mnoge dodatne osobine: torbu, bocu, bradavicu na lancu, pelenu, lonac, žlicu, tanjur, odjeću i nakit.

Za svaku djevojku igranje s takvom lutkom pravi je užitak.Visina mu je 43 cm, a težina 1,9 kg. Mala djeca uče brinuti se za lutku - hraniti ga, mijenjati odjeću, mijenjati pelene, kamenovati i razgovarati s njim. Stručnjaci vjeruju da takvo zanimanje priprema mladu damu za majčinstvo. Made Baby Born iz plastike otporne na habanje. Takva će lutka trajati više od godinu dana. Izbor je dječak u plavoj odjeći ili djevojčica u ružičastoj boji.

Popularno glasanje - koja je najbolja igračka za djecu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 352
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Vita
  Slaba kompilacija, iako osobno radije kupujem dječje igračke iz više ekološki prihvatljivih materijala, obično ovo drvo i među njima često nailazi na vrijedne opcije. Nedavno je moja kćer kupila kuću za lutku za rođendan “Jedno lijepo jutro”, vrlo je lijep i ručno izrađen.

ocjene

Kako odabrati

recenzije