10 najboljih drva

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih drva

1 ligatura Najbolja kvaliteta
2 STAYER 45227 Najbogatiji set mlaznica
3 UZORAK-1 Najsvestraniji plamenik
4 Sanjar dugo putovanje Najbolji tip amatera za lemljenje
5 BONDIBON S tabletom i bojama Najbolja cijena
6 Posljednji junak Jednostavni i složeni crteži za djecu različite dobi
7 Sparta 913225 Snažni amaterski uređaj
8 LORI Burn Kit Sve što trebate u jednom setu
9 REXANT 12-0183 Pogodno za stvaranje složenih uzoraka.
10 10k uzorak Dobar izbor za početnike.

Pirografija je popularna ne samo među djecom, nego i među odraslima. Pod djelovanjem električne struje vrh se zagrijava, što obrtnici vode na obrađenu površinu. Kao rezultat, tamno smeđi uzorci pojavljuju se na svijetloj pozadini. Danas, početnici i iskusni profesionalci u svom radu koriste dvije vrste instrumenata.

 1. Električni plamenici s vrhovima žica povoljno se razlikuju po brzom grijanju i hlađenju. U roku od nekoliko sekundi nakon uključivanja možete započeti proces. Najčešće, ovi uređaji imaju kontrolu snage, što vam omogućuje da odaberete optimalni način toplinske obrade. Tanka nichrome žica koja je ubod uređaja, stvorena je za izvođenje točnih linija. Nedostaci ovog tipa plamenika uključuju višu cijenu i složenost popravka.
 2. Modeli s čvrstim vrhovima nalikuju običnim električnim lemilicama. No, za razliku od ovih metalnih uređaja za lemljenje, plamenici imaju odvojive mlaznice. Njihov broj može doseći 20 ili više komada, sve ovisi o svrsi uređaja i njegovoj cijeni. Nedostaci modela lemilica uključuju dugo vrijeme grijanja i hlađenja (od 5 minuta), nezgodne ručke koje ne dopuštaju tanki rad.

Naš je pregled uključivao najbolje drvene plamenike. Ocjena je napravljena uzimajući u obzir recenzije profesionalnih pirografa i roditelja početnika.

Top 10 najboljih drva

10 10k uzorak


Dobar izbor za početnike.
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 730 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Otvara rangiranje najboljeg kompaktnog plamenika Pattern-10k u plastičnom kućištu otpornom na udarce. Korisnik ima dva temperaturna načina rada, zahvaljujući kojima možete crtati sjene i gradijent. Potrebno je samo minutu da se zagrije, što je vrlo popularno kod nestrpljivih umjetnika. Drago mi je da je uređaj pogodan za odrasle i djecu od 6 godina. Gumbi se lako prebacuju, ništa ne izlazi i ne lomi se. Ploče se moraju kupiti zasebno. Uređaj košta nešto više od konkurenata, ali i duže traje: od 3 godine uz redovitu uporabu.

U pregledima, uređaj se zove dobar, ali se žale na nedostatak zamjenjivih mlaznica. Svakih 15 minuta morate mu dati odmor, inače se olovka jako zagrije. Kabel je dugačak, ali se u bazi ne valja dobro. Da biste postigli jasne linije, morate čvrsto pritisnuti ploču, što je teško za djecu. Nema držača za vrući uređaj. Po principu djelovanja, on najviše sliči plamenicima iz djetinjstva. Igla je gusta, teško je povući tanku crtu. Odrasli nemaju jak način grijanja, potrebno je dosta vremena za jednu sliku.


9 REXANT 12-0183


Pogodno za stvaranje složenih uzoraka.
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 490 rub.
Ocjena (2019): 4.5

REXANT 12-0183 jedan je od rijetkih koji su sposobni stvarati umjetnička djela i složene slike. Mlaznice se zagrijavaju za nekoliko minuta, pinceta se dodaje u komplet za zamjenu. U setu od 6 vrhova, uključujući laserske, pričvrsne vijke. Dodan praktičan stalak, vrući uređaj neće pokvariti površinu. Kabel je vrlo mekan, okreće se u podnožju, ali kratak. Svi dijelovi su montirani bez neravnina, ispravno postavljeni, što se mnogi dječji plamenici ne mogu pohvaliti.

U recenzijama kažu da se uređaj koristi i kao lemilica. Mnogi primjećuju ergonomsku dršku, ali se žale na ubod. Uz dulju uporabu, postaje labav, morate ga popraviti s kliješta. Kabel za napajanje je teži od uređaja, morate se pobrinuti da ga ne oborite s postolja. Za djecu uređaj nije prikladan, odrasli početnici mogu odabrati i jednostavniji model. Kit nema dovoljno petlji. Indikator uključenja ne bi povrijedio, jer postoje pregledi uređaja koji su ostavljeni i zaboravljeni od strane operativnog uređaja.

8 LORI Burn Kit


Sve što trebate u jednom setu
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 555 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Tvrtka LORI proizvodi nekoliko desetaka kompleta za snimanje različitih slika. Unutra je sve što vam je potrebno za početak. Aparat za gorenje je nadopunjen s nekoliko mlaznica koje stavljaju točkice, imaju laserski vrh. Zajedno s uređajem postoji i preporuka za djecu od 6 godina i odrasle početnike. Možete odabrati Disney slike koje se mogu uokvirivati ​​nakon posla (dodane u set). Međutim, ploča nije najviše kvalitete, pomalo gruba na dodir. Zbog toga se dobivaju zakrivljene linije. Nemoguće je polirati ivericu, inače će se uzorak izbrisati.

Pregledi upozoravaju da grijanje traje 5 minuta, a uređaj je vrlo jednostavan, samo 3 dijela, koja služe dugo vremena. Postoji nezadovoljstvo žicom, ona se ne okreće u podnožju i uvijena je. Sama jedinica je udobna za držanje. Mlaznice su instalirane s kleštima, djeca se ne mogu nositi s tim. Na vrhu se nalazi mali disk tako da vruće pero ne pokvari površinu. Međutim, ona je mala i okrugla, često se kotrlja. Nisu sve mlaznice jednake kvalitete, neke od njih praktički ne izgaraju.


7 Sparta 913225


Snažni amaterski uređaj
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 590 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Sparta 913225 vrijedi nazvati najboljim, jer za svoju vrijednost nudi 6 mlaznica i prikladan stalak. Snaga od 30 W omogućuje brzo zagrijavanje vrha, a utori na ručici omogućuju udobno korištenje. Tijelo je izrađeno od plastike, koja će preživjeti pad. Međutim, električni dio se boji mehaničkog udara, ona je najslabija u dizajnu. Mlaznice izrađene od metala imaju laserski vrh za male dijelove. Uređaj je dizajniran za odrasle, omogućuje crtanje slika s mnogo detalja.

Recenzije govore o uspješnom dizajnu uređaja, ističući da je vrlo pogodan za korištenje. Ruka se ne umara nakon nekoliko sati rada. Međutim, ne postoje praznine za spaljivanje. Ovaj uređaj traje nekoliko godina rada, zatim elektronika se ruši. Prilikom uporabe važno je isključiti i ohladiti uređaj svakih 10-15 minuta. Drška je također malo zagrijana, ali nema temperaturnih režima.

6 Posljednji junak


Jednostavni i složeni crteži za djecu različite dobi
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 1 500 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Posljednji bogatir je veliki set sa slikama različite složenosti, stvoren za djecu od 6 godina. Proizvođač tvrdi da boja na šperploči ne ispušta štetne tvari pri spaljivanju i ne guliti se pri spaljivanju. Komplet je najbolji za navijače da crtaju puno, jer nudi ne samo gotove slike, nego i čiste ploče. Mogu se ispuniti crtežima iz internetskih knjižnica za snimanje. Snaga od 20 vata dovoljna je za dječju kreativnost, ali za stvaranje složenih sjena i prijelaza neće raditi. Vlasnici upozoravaju da se uređaj mora zagrijati od 5 minuta. Sama kutija je izrađena od plastike s gumbima za podešavanje temperature.

Prilikom hlađenja potrebno je do 5 minuta, važno je razmotriti ako dijete slika izvan kuće. Roditelji upozoravaju da postoji velika opasnost od zaborava i stavljanja vrućeg uređaja u ruksak ili ladicu. Prednosti uključuju poznate crteže iz ruskog filma, snimljene Disneyem. Mnogi preporučuju set za djecu od 8 godina koji pouzdano drže olovku. Preporučuje se kupnja ploča za snimanje slika iz ove tvrtke. Međutim, konačna cijena plaši, pogotovo u usporedbi s proračunom konkurenata.


5 BONDIBON S tabletom i bojama


Najbolja cijena
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 885 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Izvrstan poklon za djecu od 8 godina ili više bit će jeftin BONDIBON plamenik s daskom i bojama. Čak i odrasli, koji djeci pokazuju osnovne tehnike rada, ovisni su o kreativnom procesu. Uređaj je jednostavan za korištenje, dolazi s elegantnim stalkom. Osim toga, proizvođač stavlja drvenu dasku u kutiju na kojoj je primijenjen nacrt dizajna. Za savršeno sagorijevanje različitih elemenata slike postoje 3 dodatne mlaznice. Kada će se obaviti glavni rad na spaljivanju, boje (6 boja) i četkica pomoći će da remek-djelo bude gotov izgled.

Potrošači ispuštaju nekoliko pozitivnih svojstava BONDIBON plamenika s daskom i bojama. Uređaj je pristupačan, pažljivo izrađen, ima sve što je potrebno za prve korake u spaljivanju. Od minusa korisnici dodijeliti dugo grijanje, a ne najviše odgovara ručku.


4 Sanjar dugo putovanje


Najbolji tip amatera za lemljenje
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 1 177 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Opsežne mogućnosti za kreativnost mladi izrađivači kabineta osiguravaju vyzhigatel Vizionari. Princip rada uređaja je sličan običnom lemilici, samo se vrh (ubod) može mijenjati ovisno o vrsti posla. Uključuje 6 mlaznica različitog oblika uboda. Imaju bazu s navojem koja vam omogućuje da brzo promijenite vrh. Osim izmjenjivih mlaznica, proizvođač je upotpunio uređaj čeličnim stalkom, šperpločom, kopirnim strojem i brusnim papirom. Nakon što pročitate upute, možete odmah započeti kreativni proces. Treba napomenuti dugo vrijeme grijanja uređaja, što je tipično za sve modele lemljenja.

Korisnici ističu prednosti Fantazer plamenika, kao što su dobra oprema, dostupnost dodatnih mlaznica, razumna cijena. Od minusa roditelji dodjeljuju dugo vrijeme zagrijavanja, nedostatak prilagodbe snage.

3 UZORAK-1


Najsvestraniji plamenik
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 1 140 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Električni drveni plamenik Pattern-1 je svestrani uređaj. Koriste ga profesionalni umjetnici, djeca, kućni majstori. Uređaj se može naći u školama u radničkoj klasi, u kreativnim kućama, obrtničkim radionicama, itd. Radni dio igličastog tipa može se lako ukloniti i postaviti, što omogućuje zamjenu grijaćeg elementa bez dodatnih alata.

Drške se moraju kupiti zasebno. Mali paket smatra se glavnim nedostatkom uređaja. Osim drva, uređaj se uspješno nosi s dekorativnim materijalima kao što su najlon, til, najlon, poliester i umjetna svila. Zahvaljujući lakoći upotrebe, svako dijete u srednjoj dobi može ovladati gorućim stablom.

2 STAYER 45227


Najbogatiji set mlaznica
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 907 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Najzastupljeniji set mlaznica u našem pregledu je električni plamenik STAYER 45227. Uređaj za lemno željezo namijenjen je iskusnim majstorima koji će se poslužiti za svaki od 20 savjeta. Uz njihovu pomoć, možete ukrasiti ne samo drvene površine, nego i prirodnu kožu. Zamjena vrha nije teška, element se jednostavno odvije pomoću kliješta, a zatim se uvrne nova mlaznica. Vyzhigatel različite ugodne ergonomske ručke i kompaktne veličine. Uključuje udoban metalni stalak, 2 noža za termo-rezanje i plastičnu kutiju.

Profesionalci i opečeni amateri laskaju o uređaju STAYER 45227. Kompaktan je i praktičan, opremljen velikim setom mlaznica, omogućuje vam obavljanje najsloženijih tipova radova.Nedostaci uključuju samo produljeno grijanje i hlađenje.


1 ligatura


Najbolja kvaliteta
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 1 030 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Uređaj Vyaz ima izvrsnu izvedbu. Uređaj je namijenjen spaljivanju uzoraka i reljefnih kompozicija u drvu. Zahvaljujući svojoj kompaktnosti i sigurnosti, djeca od 8 godina mogu raditi s njom. Uz uređaj se nalazi i rezervna igla, kao i jednostavni crteži za prve korake gorenja. Stupanj grijanja može se podesiti, na kućištu je prekidač napajanja. Lako je napravljen i stoji, dio je plastičnog kućišta.

Na internetu možete pronaći mnogo recenzija, gdje roditelji izvješćuju o neopisivom užitku djece iz plamenika Vyazzh. Rad s drvom vrlo je brzo savladan zbog jednostavnosti uređaja, kompaktnosti, pouzdanosti i kvalitetne izrade. Nedostaci uključuju slab set dodatnih privitaka.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač električnih plamenika?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 235
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije