12 najboljih četki za sušenje rublja

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolje jeftine četke za kosu

1 Braun AS 530 Funkcionalna - cijena. Pogodno za gustu kosu
2 Braun AS 330 Najpouzdaniji
3 Polaris PHS 0745 (2015) Najniža cijena uz dobru kvalitetu. Minimalna težina i kompaktnost

Najbolji sušilo za kosu s rotirajućom mlaznicom

1 Rowenta CF 9530 Mlaznice za oblaganje keramikom za glatkoću i sjaj. Moderan dizajn
2 BaBylissPRO BAB2770E Optimalna duljina kabela i uklonjivi filtar. Popularni profesionalni model
3 Philips HP8664 Najbolja vrijednost za novac

Najbolje četke za kosu

1 Valera Turbo Style 1000 turmalin Svijetli dizajn i dobra rezerva snage. Prostrana kozmetička torbica
2 Philips HP8668 Najbolja glava za kovrčanje. Keramički keratin premaz
3 SUPRA PHS-2050N Najbolje proračunsko rješenje za kratki stil. Proširena oprema

Najbolji sušač za ravnanje

1 Remington AS1220 Najbolja snaga. Izdržljiva torbica s odvojenim mjestom za svaku komponentu
2 Philips HP8656 ProCare Izvrstan izbor mlaznica s mogućnošću uklanjanja zuba. Dugi vijek trajanja
3 Rowenta Express zračni četkica CF6221F0 Zgodan format i optimalna funkcionalnost. Nježno sušenje s ravnanjem

Sušilo za kosu nadaleko je poznato kao jedan od najboljih uređaja za brzo i učinkovito oblikovanje, čak i kod kuće. Ova klasa tehnologije za ljepotu i zdravlje vrlo se razlikuje od tradicionalnog sušila za kosu, koji je u mnogim slučajevima lišen sposobnosti da značajno utječe na frizuru ili zahtijeva različite dodatke kao što su odvojene četke za kosu i četke za kosu, što je vrlo nezgodno za samoprodukciju kose. Uostalom, bez pomoći izvana, napravite prekrasan styling, držeći sušilo za kosu u jednoj ruci, a ne jednu četku u drugoj. Da, i profesionalci sve više preferiraju samo sušila za kosu, a najbolji od njih ne samo da oslobađaju drugu ruku za druge važne zadatke, već često nude i niz korisnih opcija koje pojednostavljuju rad.

Različite mlaznice, uključujući rotirajuće, za kratke i srednje frizure ili dugu kosu, mogućnost trenutnog izravnavanja kose, uvijanje u luksuzne kovrče ili pružanje dodatnog volumena, kompaktnosti i jednostavnosti korištenja čine četke za kosu popularnim uređajima za svaku primjenu. Posebno mjesto ove vrste aparata zauzimalo je srce ljubitelja putovanja i pristaša aktivnog načina života. Iako su ovi uređaji iznimno rijetko opremljeni sklopivom ručkom, oni su u većini slučajeva mnogo kompaktniji i lakši od običnog sušila za kosu, a osim toga, često su opremljeni ne samo s nekoliko mlaznica, već i praktičnim zaštitnim poklopcem koji olakšava i osigurava transport sušila za kosu.

Najbolje jeftine četke za kosu

Fen-combs iz segmenta proračuna s pravom se dogodio na ljestvici. Cijena nije odlučujući pokazatelj kvalitete. Funkcionalnost, broj mlaznica, broj brzina i prebacivanje temperature - to je ono što određuje raspon mogućnosti uređaja.

3 Polaris PHS 0745 (2015)


Najniža cijena uz dobru kvalitetu. Minimalna težina i kompaktnost
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 980 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Budući da je to najisplativije i ne previše energetski intenzivno rješenje za friziranje, sušilo za kosu vrhunskog domaćeg brenda steklo je slavu, prvenstveno zbog vrlo prikladnog omjera troškova uređaja i kvalitete materijala i montaže. Naravno, beskorisno je čekati profesionalne rezultate iz proračunskih predstavnika najboljih uređaja za rad s kosom, ali to će biti vrlo korisno za osnovno oblikovanje. Sušilo za kosu Polaris opremljeno je praktičnom okruglom četkom s prilično kratkim zubima čiji se promjer može lako podesiti. To vam omogućuje da se osuši, češalj i model brave bilo koje duljine i čini kosu više bujnom.Tri razine temperature i snage olakšavaju odabir željenog načina rada.

Kompaktnost i vrlo mala težina, koja ne prelazi dvije stotine grama, kao što pokazuju recenzije, također su među ključnim prednostima Polarisovog sušila za kosu. Osim toga, mnogi ljudi primjećuju izvrsnu zaštitu za ekonomsku klasu od pregrijavanja, dobru snagu, jednostavnost i jednostavnost korištenja, prikladnost za putovanja.

2 Braun AS 330


Najpouzdaniji
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 2 456 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Izuzetno jednostavan i prikladan sušilo za kosu može se lako pripisati modelu Braun AS 330. Od svih najboljih četkica za kosu predstavljenih u pregledu, Braun ima najsiromašniju opremu i značajke. Nema ionizacijske funkcije, nema neovisnog podešavanja protoka zraka i temperature. Snaga je samo 400 vata. Dizajn mlaznice je izrađen od obične plastike bez naznake keramike.

Za cijenu - jednu od najnižih. No, to nije zasluga sušila za kosu Braun AS 330. Gotovo svi korisnici pohvaljuju uređaj zbog iznimno pouzdanog rada. 5-10 godina intenzivnog korištenja uređaja ne utječe na njegovu količinu resursa i polaganje.


1 Braun AS 530


Funkcionalna - cijena. Pogodno za gustu kosu
zemlja: Njemačka (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 2 960 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Naprednija verzija sušila za kosu Braun AS 330 je model Braun AS 530, koji je platio nešto više od 500 rubalja. Dobivate napredniju funkcionalnost: 3 načina grijanja, 3 načina intenziteta protoka zraka, način snabdijevanja hladnim zrakom (pomoći će vam da zadržite stil na duže vrijeme). Braun AS 530 - jedini sušač za kosu u našem pregledu najboljih, koji ima funkciju ovlaživanja parom. Poznato je da para olakšava oblikovanje. Međutim, treba se naučiti koristiti i parni stil, jer visoke temperature pare mogu negativno utjecati na stanje kose.

Prema povratnim informacijama korisnika, glavne prednosti AS 530 su prikladne mlaznice, mogućnost podešavanja temperature, funkcije opskrbe parom. Uređaj savršeno vuče i ne presušuje kosu. Ovo je jedan od najboljih modela za gustu kosu srednje duljine. Preporučena!

Najbolji sušilo za kosu s rotirajućom mlaznicom

Automatska rotirajuća mlaznica - nešto što je svim modnim umjetnicima nedostajalo. Nije svaki majstorski umijeće u stiskanju ruku tijekom sušenja sušila za kosu. Ova četka olakšava proces kose bilo koje duljine - od kratke do duge. I to je osobito vrijedno za neposlušne i kovrčave kovrče.

3 Philips HP8664


Najbolja vrijednost za novac
zemlja: Nizozemska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 4 391 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Raspon četki za sušilo za kosu marke Philips vjerojatno je najširi od svih proizvođača na tržištu. No, među njima postoje opcije koje se jasno razlikuju od opće pozadine. Mnogo dobrih recenzija može se naći o sušilu za kosu Philips HP8664. Korisnici bilježe kako uređaj radi kvalitativno: on savršeno vuče kosu, gotovo ih ne oštećujući, prikladno je ležati u rukama. Nakon redovite uporabe, neki primjećuju značajan napredak u izgledu kose.

Za relativno mali novac dobivate sušilo za kosu od 1000 W s keramičkim premazom mlaznica, ionizacijsku funkciju, prirodni materijal za četkanje i funkciju automatskog rotiranja mlaznica (nema svaki proračunski model). Jedina stvar koju Philips Philips HP8664 nema je neovisno podešavanje protoka topline i zraka. Iako bi, vrlo vjerojatno, cijena uređaja bila posve drugačija.

2 BaBylissPRO BAB2770E


Optimalna duljina kabela i uklonjivi filtar. Popularni profesionalni model
zemlja: Francuska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 6 400 rub.
Ocjena (2019): 4.8

BaBylissPRO sušilo za kosu s dvije rotirajuće mlaznice izrađene od prirodnih čekinja jedan je od najpopularnijih proizvoda za profesionalce, što uvelike zaslužuje tako visoku cijenu. No, unatoč nešto precijenjenoj cijeni, model je definitivno uključen u red najboljih zbog razumnosti i jednostavnosti korištenja i brige.Dolazeći u setu četki različitih veličina olakšava rad s kosom bilo koje duljine. Mlaznica promjera 50 milimetara optimalna je za duge hrpe, dok četkica od 40 mm izvrsno radi s kratkim i srednjim nitima, kao i šiške. U isto vrijeme, sušilo za kosu se može staviti u red nakon upotrebe lakše je nego ikad, jer je opremljen odvojivim filtrom, što znatno pojednostavljuje čišćenje kose, prašine i drugih stranih elemenata.

Osim prikladnosti sušila za kosu za modeliranje kratke i duge kose, rotirajućih mlaznica, mekih čekinja i dovoljne snage, kabel od 2,7 metra također ima prednosti modela, prema ocjenama. Ta duljina značajno proširuje radni prostor.

1 Rowenta CF 9530


Mlaznice za oblaganje keramikom za glatkoću i sjaj. Moderan dizajn
zemlja: Francuska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 3 870 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Mnogo atraktivnija cijena od većine konkurenata nije spriječila francuski sušilo za kosu da se istakne u odnosu na opću pozadinu modernog dizajna i visokokvalitetnih materijala. Takva uspješna kombinacija svojstava učinila je Rowentu najbolju vrijednost za novac i razinu izvedbe, a ujedno i najpopularniji uređaj za polaganje s rotirajućom mlaznicom. Za razliku od mnogih glavnih konkurenata, ovaj sušilo za kosu primio je dvije mlaznice različitih promjera s keramičkim premazom, što smanjuje razinu statičkog elektriciteta, čineći kosu glatkom, podnošljivom i sjajnom. To također doprinosi ugrađenom ionizatoru, izglađivanju kose i sprečavanju njihove elektrifikacije.

Također, u svojim recenzijama, kupci često bilježe izvrsnu kvalitetu izrade i izdržljivost uređaja, zahvaljujući čemu može preživjeti čak i pad na pod, prisutnost posebnih zaštitnih poklopaca za priključke, ugodan izgled i dugi vijek trajanja. Najbolje od svega, sušilo za kosu Rowenta prikladno je za kratke frizure i frizure do ramena.


Najbolje četke za kosu

Kategorija sušila za kosu s uvijačima u svojoj konfiguraciji je velika potražnja. Promjer pinceta određuje nepropusnost uvojki. Ovisno o vremenu i temperaturi izlaganja, možete napraviti i meke suptilne valove i izražajne kovrče.

3 SUPRA PHS-2050N


Najbolje proračunsko rješenje za kratki stil. Proširena oprema
zemlja: Japan (proizveden u Kini)
Prosječna cijena: 975 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Proračun Japanski razvoj sa širokim izborom mlaznice uključeni u pregled najboljih, kao odlična opcija za kratki styling. Ne predug zubi i umjereni promjer mlaznica čine uređaj optimalnim za kosu male i srednje duljine. Osim toga, Supra se razlikuje od većine ostalih četki za kosu, kao i ogroman prostor za maštu, jer pet mlaznica koje se nalaze u kompletu omogućuju vam da ne samo osušite kosu, nego i uvijete vitke kovrče uz pomoć kliješta za kovrčanje, stvorite dodatni volumen i napravite različite stilove pomoću koncentratora, polukružne četke, difuzora i tradicionalne okrugle četke. U ovom modelu dobili su tri opcije za temperaturu i toplinu, hladan zrak, pristojnu snagu i zaštitu od pregrijavanja, rotirajući nosač, sprječavajući uvrtanje kabela.

Svestranost, dobar omjer performansi i cijene, jednostavnost i kompaktnost pomogli su Supra sušilu za kosu da dobije mnogo pozitivnih povratnih informacija. Također, uređaj je pohvaljen zbog praktičnosti i kvalitete montaže.

2 Philips HP8668


Najbolja glava za kovrčanje. Keramički keratin premaz
zemlja: Nizozemska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 4 627 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Jedan od najboljih predstavnika kategorije frizera za curling - Philips. Ovaj model je ugradio sve one funkcije u kojima su zainteresirane modne žene.Među popisom mlaznica, klešta za kovrčanje zaslužuju posebnu pozornost. Unatoč relativno maloj snazi ​​uređaja (800 W), četka za sušilo za kosu se kvalitativno nosi s zadatkom stvaranja valova i kovrča. Posebnost - izdržljiva keramički keratin premaz.

Ugrađeni ionizator igra dobru uslugu, uklanjajući suvišnu statiku iz kose, stvarajući na taj način kovrče, čvršće i dobro njegovane, a ne blijedi. Ostale popularne opcije uključuju čvorište i mogućnost opskrbe hladnim zrakom. Korisnici preporučuju model kao kompaktan i multifunkcionalan.


1 Valera Turbo Style 1000 turmalin


Svijetli dizajn i dobra rezerva snage. Prostrana kozmetička torbica
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 4 150 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Švicarska marka profesionalne frizerske opreme s više od dvadeset godina povijesti poznata je prije svega dobrom snagom, pouzdanošću i elegantnim dizajnom. Elegantan sušilo za kosu Turbo Style s turmalinskim premazom svih triju mlaznica uključenih u komplet je jedan od najboljih predstavnika branda. Kao i mnogi drugi proizvodi Valera, ovaj model je doista djelotvoran i vrlo se brzo suši i styling kose zahvaljujući dovoljno visokoj snazi, koja doseže 1000 W. U isto vrijeme kosa za sušilo za kosu se razlikuje vrlo pažljivo. Zahvaljujući puhanju hladnog zraka, ionizaciji i visokokvalitetnom turmalinskom premazu, uređaj ne samo da ne kvari kosu redovitom uporabom, nego i uklanja elektrifikaciju, čineći kosu glatkom i upravljivom.

Sigurnost, praktičnost, izvrsni rezultati i učinkovitost učinili su ovaj Valera najpopularnijim profesionalnim uređajem. I u odgovorima često se navode praktičnost i prostranost kućišta u obliku kozmetičkih vrećica.

Najbolji sušač za ravnanje

Četke za sušenje s ravnim mlaznicama namijenjene su za ravnanje. Kao što je navedeno u pregledima, učinak takvog povlačenja kose je mnogo bolji nego nakon korištenja glačanja. Pramenovi leže kosu u kosi, dok izgledaju življi i svjetliji.

3 Rowenta Express zračni četkica CF6221F0


Zgodan format i optimalna funkcionalnost. Nježno sušenje s ravnanjem
zemlja: Francuska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 5 040 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Na prvi pogled, ovaj razvoj svjetski poznate francuske tvrtke nalikuje jednostavnom češlju, zahvaljujući kojem ne samo da izgleda sasvim poznato, već se savršeno uklapa u vaše ruke. Vrlo prikladan format uspješno nadopunjuje korisna funkcionalnost, dovoljna za jednostavno sušenje i izravnavanje kose, ali u isto vrijeme nije previše preopterećena, pa je sušilo za kosu prikladno čak i za početnike. Također, prednosti Express Air četkice su jednostavna trostepena prilagodba intenziteta protoka zraka i temperature, mogućnost protoka hladnog zraka, ionizacija i keramički premaz. Sve to vam omogućuje da jednostavno odaberete najbolji način rada i nježno osušite i izravnate kosu u isto vrijeme.

Sušilo za kosu, po mišljenju mnogih, idealno je za oblikovanje mokrih niti, jer to omogućuje postizanje briljantnih rezultata u kratkom vremenu, čak i na suhoj i lomljivoj kosi, bez nanošenja štete. Također, svatko primjećuje prilično dugačak kabel s rotirajućim mehanizmom, zahvaljujući kojem je razvoj Rowente prikladan za korištenje, te pozitivan utjecaj na kosu.

2 Philips HP8656 ProCare


Izvrstan izbor mlaznica s mogućnošću uklanjanja zuba. Dugi vijek trajanja
zemlja: Nizozemska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 3 990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Universal Dutch četka za kosu pogodna je za različite stilove, pa čak i za stvaranje jedinstvenih i vrlo složenih slika. Visokokvalitetna mlaznica za prirodno ispravljanje kose nadopunjena je klasičnom mlaznicom za usmjereno strujanje zraka, termalnom četkom koja kosu čini ne samo poslušnom i glatkom, već i valovitom, mlaznicom za raskošni volumen na korijenu, kao i praktičnom četkom s uvlačivim zubima. Sposobnost uklanjanja klinčića omogućuje udobno stvaranje ne samo lagano valovitih niti, već i uskih kovrči. U isto vrijeme, stvaranje tvrtke Philips nije lišeno funkcije ionizacije za antistatički učinak, način puhanja s hladnim zrakom i toplinsku zaštitu.

Također, prema ocjenama, čvrstoća i trajnost samog uređaja i njegovih priključaka, dobra montaža i visokokvalitetni materijali, odlična brzina sušenja zbog dobre rezerve snage i praktičnost mogu se pripisati najboljim značajkama sušila za kosu. Model je opremljen rotirajućim nosačem kabela i opremljen je ne samo setom mlaznica, već i putnom torbom.


1 Remington AS1220


Najbolja snaga. Izdržljiva torbica s odvojenim mjestom za svaku komponentu
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 2 900 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Najsnažniji i najjednostavniji za korištenje, ovaj sušilo za kosu popularne američke tvrtke je postao najbolji uređaj za ravnanje kose, uglavnom zbog praktične dvoetažne mlaznice za ravnanje, nevjerojatne brzine sušenja i stylinga. Snaga od 1200 W čini sušilo za kosu Remington zaista učinkovitim. Stvaranje frizure pomoću ovog modela ne mora dugo čekati na primjetan rezultat na svakom pojedinom lancu, ali u isto vrijeme ne kvari kosu, jer na njih djeluje vrlo nježno i omogućuje korisniku da odabere ne samo optimalnu brzinu i način rada, nego i hladni protok zraka i ionizaciju ,

Osim toga, sušilo za kosu Remington upotpunjuje praktična, izdržljiva torbica s patentnim zatvaračem. Opremljen je posebnim nosačima za svaku mlaznicu, glavnim elementom uređaja i kabelom za napajanje, što uvelike pojednostavljuje skladištenje i transport te je vrlo popularno kod kupaca. Također, uređaj je dobio puno pozitivnih povratnih informacija zbog pouzdanosti, ljepote rezultirajućeg stylinga i odgovarajuće cijene.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač sušila za kosu?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 438
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije