5 najboljih televizijskih igara

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih televizora za igranje

1 LG OLED55C8 Najbolji TV za igre
2 Samsung UE55MU9000U Zakrivljeni 4K zaslon. Snažan zvuk. Raznovrsna sučelja
3 Samsung UE32M5503AU Visoka kvaliteta zvuka. Jednostavno postavljanje
4 LG 32LK6190 Najfunkcionalniji novi 2018
5 Samsung T24H390SI Isplativo rješenje za kuhinju ili malu sobu

TV je još uvijek relevantan u životu osobe i aktivno ga koristi za gledanje vijesti i zabavnih programa. S pojavom igraćih konzola, televizori su se počeli koristiti kao igraće stanice. Da biste dobili potpuni doživljaj igranja, morate kupiti visokokvalitetni TV.

Najnoviji modeli imaju mnogo korisnih tehnologija, na primjer, podršku za Wi-Fi mreže ili Smart TV. Oni imaju veliki ekran dijagonale, gertsovka i ostale "igračke" elemente. Za vas smo odabrali najboljih 5 najboljih gaming televizora za udobnu igraću konzolu.

Top 5 najboljih televizora za igranje

5 Samsung T24H390SI


Isplativo rješenje za kuhinju ili malu sobu
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 14850 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Pet najboljih televizora za igre bilo bi nepotpuno bez kompaktnog Samsunga sa zaslonom od samo 24 inča. Iako, na prvi pogled, takva dijagonala može izgledati skromno, televizor je idealan za kuhinju ili sobu s malim spremištem. Uostalom, veliki zaslon za igre je zgodan samo s dovoljno velike udaljenosti između igrača i TV. Istovremeno, model je među najboljim proračunskim rješenjima. Visokokvalitetna Full HD slika s frekvencijom osvježavanja od 60 Hz, pristojan kontrast i intuitivne postavke čine TV jednim od najpopularnijih među štedljivim korisnicima.

Model se zaljubio u mnoge, osobito elegantne za tako jeftin dizajn uređaja s tankim okvirima i praktičnim kontrolama. Također, kupci često uključuju najbolje performanse televizora i izvrsnu brzinu rada i mogućnost automatskog pokretanja najnovije aplikacije u Smart TV-u. Među minusima se spominju samo tihi zvučnici.


4 LG 32LK6190


Najfunkcionalniji novi 2018
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 21990 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Gaming TV ove južnokorejske marke, unatoč vrlo povoljnoj cijeni, postao je jedan od najfunkcionalnijih Full HD uređaja za početak igranja 2018. godine. Podrška za standarde HDR i HDR10 značajno proširuje dinamički raspon svjetline, što omogućuje relativno jeftin televizor zadovoljiti vlasnika izvrsnom slikom čak iu tamnim scenama. U ovom slučaju, LG nije primio najglasniji, već ugodan surround zvuk. Također, model ima jasan zaslon s antirefleksivnim premazom. Stoga je idealan za igrače koji vole sjediti ne na samom TV-u, već ležati na kauču ili negdje sa strane.

Miracast podrška postala je posebna prednost TV igre. Uostalom, tehnologija vam omogućuje kontrolu igre na pametnom telefonu ili tabletu, uživajući u realističnoj slici na velikom zaslonu s dijagonalom od 32 inča. Stoga, za mnoge igrače, ovaj uređaj je najbolja kombinacija cijene i kvalitete.

3 Samsung UE32M5503AU


Visoka kvaliteta zvuka. Jednostavno postavljanje
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 22500 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Prve tri se otvaraju modelom s dobrim omjerom dijagonale i brzinom ažuriranja. Mnogi stručnjaci nazivaju 32 inča optimalnom veličinom TV-a za igranje, a indeks ažuriranja od 60 Hz dovoljan je za pravovremeni prikaz slike. Dakle, za igre je prilično dobar izbor. Osim toga, model je dobio više od pristojnog 20-watnog surround zvuka i podršku za poboljšane formate zvuka i brojne popularne značajke, uključujući Time Shift za snimanje uživo na USB flash pogonu, senzor za svjetlo, zaštitu za djecu i 24p True Cinema.

Korisnici posebno bilježe jasan zvuk, moderan dizajn, izvrsnu sliku i intuitivne postavke.Zauzimanje više linije televizora spriječilo je daljinski upravljač, inferiorni u brojnim parametrima, do najnovijih inteligentnih daljinskih upravljača, te laganu neravnomjernost pozadinskog osvjetljenja oko rubova pojedinih primjeraka, zbog čega je najbolje provjeriti TV prije kupnje.

2 Samsung UE55MU9000U


Zakrivljeni 4K zaslon. Snažan zvuk. Raznovrsna sučelja
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 77800 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Zakrivljeni zaslon, naravno, među najslikovitijim inovativnim rješenjima u dizajnu televizora. Posebno je atraktivan elegantan zakrivljeni 4K UHD zaslon s dijagonalom od gotovo 55 inča. Četiri snažna zvučnika ukupne snage 40 vata, pa čak i ugrađeni subwoofer, koji pruža bogat zvuk basa, postali su zasebna prednost ovog igraćeg Samsunga. Dakle, TV za igre može stvoriti atmosferu kina. Uređaj je bogat sučeljima. Bluetooth, Miracast, WiDi - samo dio podržanih bežičnih tehnologija. Također, televizor je dobio funkcije višestrukog zaslona, ​​slike u slici i podršku za paralelnu uporabu do tri TV prijamnika.

Uz izvrsnu funkcionalnost, impresivan izgled i snažan surround zvuk, kupci često pohvaljuju praktičnu kontrolu, iznimno preciznu reprodukciju boja. Ali neki još uvijek smatraju da je cijena precijenjena.

Nemojte uzeti model čije ime niste čuli ili čuli. Oni su vrlo često puno tvorničkih brakova i samo godinu dana jamstva. Sony, Samsung i LG mogu se smatrati najboljim proizvođačima, čiji su proizvod i kvaliteta odavno testirani.

Na tržištu dominiraju modeli s LED / LCD, Qled, Oled, Amoled. Prve dvije opcije mogu se smatrati dobrim klasičnim tipovima. Oled i Amoled imaju pravu crnu boju i bogatu paletu boja.


1 LG OLED55C8


Najbolji TV za igre
zemlja: Južna Koreja (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 99844 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Po našem mišljenju, ovo je najbolji TV za igre, ali kao i obično, visoka tehnologija i kvaliteta moraju biti plaćeni, au slučaju OLED55C8, ovo pravilo i dalje radi ovdje. Igrači imaju pristup velikom 54-inčnom zaslonu s razlučivošću od 4K, pa čak i uz ažuriranje od 100 Hz. Uz besplatnu pretplatu, dostupni su gotovo svi kanali. OLED-prikaz je najzanimljivije rješenje za igre koje daju sjajnu sliku bogatim bojama

Smart TV zaslužuje posebnu pažnju, čiji se svi dijelovi izvode na najvišoj razini, pa čak i konzola izgleda kao zasebno umjetničko djelo. Prekrasna u ruci, tu je usjek pod prstom i osjetio u rukama kao vrlo skupo igračku. Kupac ima mnoštvo postavki i aplikacija iz kojih oči odstupaju. Usluga LG Store je potpuno besplatna, ali ponekad ćete morati gledati oglase. Za one koji su najviše nestrpljivi postoji plaćena verzija. Ovo čudo opreme teži oko 20 kg u sklopu, tako da se tijekom transporta moraš znojiti.


Kako odabrati TV za igre?

Kada kupite TV za igre, slijedite nekoliko jednostavnih pravila:

 • Nemojte naručivati ​​online. U trgovini možete pregledati kupnju u vrijeme oštećenja ili nedostataka, a kupovina koja je već plaćena putem Interneta čini povratak problematičnim u slučaju kvara.
 • Obratite pozornost na dijagonalu zaslona. Što je veća, to je potencijalno velika i jasna slika koju možete dobiti.
 • Brzina osvježavanja okvira. Ovaj se parametar mjeri u hercima. Za glatku sliku dovoljno je 60 Hz, ali u igrama s visokom dinamikom, što je ovaj pokazatelj više, to bolje. Vrhunski modeli imaju ažuriranje od 100 Hz, što je već više nego ugodno.
 • Prisutnost sučelja za povezivanje je također važna. Što više to bolje. HDMI mora biti prisutan za vezu između televizora i računala.
 • Operacijski sustavi Ovdje svaki proizvođač ima svoje jedinstvene značajke softvera, ali se sustavi tvrtke Samsung i LG mogu smatrati naprednim.

Odvojeno, napominjemo one kupce čiji je proračun neograničen. Ovdje je sve jednostavno - idite u trgovinu i krenite cestom, jer će u pravilu biti najbolje.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač televizora za igre?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 30
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije