Top 5 Huawei brand tableta

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 Huawei najboljih tableta

1 HUAWEI Mediapad T3 10 16GB LTE Najbolji tablet Huawei
2 Huawei Mediapad T3 8.0 16Gb LTE Najpopularnija marka tableta Huawei
3 Huawei MediaPad M3 Lite 10 32GB LTE Prednja kamera 8 MP. Snažna baterija
4 HUAWEI MediaPad M2 10.0 LTE 16Gb Dobar procesor, dugo trajanje baterije
5 Huawei Mediapad T2 7.0 16Gb LTE Najbolja cijena. Najbolja opcija kao navigator

Huawei je jedan od najboljih kineskih marki opreme, maženje kupaca razumnim cijenama i dobre kvalitete. Huawei proizvodi mogu se okarakterizirati kao izbalansirani s tehničke i vizualne strane. Tvrtka je kao temelj uzela princip štednje na detaljima i nije tražila previše za svoje proizvode, što je pozitivno utjecalo na prodaju i popularnost marke u cjelini.

U usporedbi s konkurentima, na primjer, Samsung, Huawei gotovo na istoj razini osnovnog troška komponente u prosjeku 15-20% jeftinije. Što se tiče kvalitete izrade, brand se dobro natječe s tvrtkom Lenovo, prisiljavajući ih da stalno smanjuju cijene.

Što se tiče Xiaomi, ovdje Huawei zaostaje u pogledu tehničke opreme, ali to kompenzira širokim rasponom modela. Za vas smo odabrali 5 najboljih tableta marke Huawei po atraktivnim cijenama s dobrim performansama.

Top 5 Huawei najboljih tableta

5 Huawei Mediapad T2 7.0 16Gb LTE


Najbolja cijena. Najbolja opcija kao navigator
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 6490 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Kompaktan uredan 7-inčni tablet koji radi iz kutije na Androidu 6.0. Postoji samo 1 GB RAM-a i jednostavan, ali naporan procesor Spreadtrum SC9830A. No, za sedam tisuća rubalja dobit ćete cijeli skup modula: Wi-Fi, Bluetooth, 3G i 4G LTE, GPS i GLONASS. Ocjenjene kamere - 2 megapiksela po modulu. U opterećenom načinu rada, tablet izdržava 7 sati neprekidnog rada. Tablet je prikladan za ulogu navigatora u automobilu: postoji podrška za navigaciju (komunikacija je stabilna čak iu planinama, pozicioniranje je točno), mogućnost prilagodbe rasporeda uključivanja i isključivanja kako bi se optimizirao gubitak baterije. Kao "čitač" i uređaj za casual igre i surfanje internetom, također se uklapa - postoji dobar ekran i dovoljno snage za obavljanje rutinskih zadataka.

Korisnici u recenzijama kažu da baterija traje u prosjeku dva dana. Metalno tijelo ugodno je na dodir, izgleda dobro i lijepo.


4 HUAWEI MediaPad M2 10.0 LTE 16Gb


Dobar procesor, dugo trajanje baterije
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 31698 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Jedan od najboljih tableta na tržištu, čiji je glavni nedostatak zastarjeli Android 5.1 operativni sustav. 2 GB RAM-a upareno je s procesorom s osam jezgri s frekvencijom od 2 GHz. Premium verzija modela već ima 64 GB ugrađene i 3 GB RAM-a. Ovaj proizvod može doći bez kutije, ali sa stylusom. Povlači mnoge moderne igre u 30 FPS-a. Ponekad se uočava povlačenje pri otvaranju programa zbog DDR3 RAM-a.

Postoje 2 osnovne boje - siva za normalnu i zlatnu za premium verzije. Tijelo je izrađeno od metala i lako prikuplja otiske prstiju. Gornji dio, gdje se nalazi kamera, izrađen je od plastike. Obje verzije imaju LTE-module, odnosno mogućnost korištenja tableta kao telefona, budući da postoje unaprijed instalirane aplikacije. Otisak prsta radi brzo. Zvuk je cool, ali nije tako dubok i jasan kao i iPad. Zvučnu sliku dopunjuju niske frekvencije.

3 Huawei MediaPad M3 Lite 10 32GB LTE


Prednja kamera 8 MP. Snažna baterija
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 18490 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Tableta s zaslonom od 10 inča, razlučivost zaslona 1920x1200 i IPS matrica. Model je odličan za gledanje filmova, jer ovdje, uz visokokvalitetni zaslon, postoji i stereo zvuk, koji implementiraju četiri zvučnika. Procesor Snapdragon 435 savršeno rješava rutinske zadatke i pogodan je za svakodnevne zadatke. Postoji mnogo RAM-a - 3 GB, ugrađeni je također mnogo - 32 GB + mogućnost ugradnje memorijske kartice do 128 GB.

Kameru je posvećena posebna pažnja. Kamera na stražnjoj strani ima 8Mp modul automatskog izoštravanja. Prednja kamera također ima rezoluciju od 8 megapiksela - u Skype videopozivima nećete izgledati kao čvrst piksel. A tu je i velika baterija kapaciteta 6660 mAh. Trajanje baterije premašuje prosjek ovog raspona cijena i iznosi do pet dana rada. Tu je i skener otiska prsta, ali korisnici u pregledima bilježe njegov rad bez žurbe i odbijanje da prepoznaju otisak prsta ako su ruke mokre.

2 Huawei Mediapad T3 8.0 16Gb LTE


Najpopularnija marka tableta Huawei
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 9346 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Model koji iznenađuje vijekom trajanja baterije. Gledanje dvosatnog filma traje samo 15% punjenja, s prosječnim opterećenjem tableta može izdržati tri dana bez punjenja. Ovo je sedmi Android iz tvornice, vrlo naporan Snapdragon 425 procesor i dostupnost svih potrebnih komunikacijskih sučelja: Wi-Fi, Bluetooth, 3G, 4G LTE, GPS. RAM - 2 GB, ugrađeno - 16. Možete umetnuti memorijsku karticu do 128 GB. Zaslon je osam inča, sjajan IPS TFT s rezolucijom od 1280x800. Izvrsne značajke za proračun tablet!

Nedostaci modela vrlo su specifični i odnose se na gotovo svaki jeftin analog: nedovoljna razlučivost - kada se pažljivo ispitaju, pikseli su vidljivi, zvuk je preglasan na minimalnoj razini glasnoće, a zaslon je isključen. Ali masa prednosti nadmašuje te nedostatke. Možete razgovarati na tabletu bez slušalica - tu je ugrađeni mikrofon.

Upozorenje! Trenutačno kupnja Huawei proizvoda nosi određeni rizik, budući da je tvrtka bila strogo ograničena u svojim mogućnostima kako od dobavljača softvera tako i od komponenti, što je kineske tvrtke moralo povući s određenih tržišta. Osim toga, ukinuta je podrška za operativne sustave, zbog čega je cjelokupan stabilan rad Huawei proizvoda u budućnosti i dalje upitan.


1 HUAWEI Mediapad T3 10 16GB LTE


Najbolji tablet Huawei
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 11100 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Najbolji po našem mišljenju, tableta iz tvrtke Huawei, osim toga, to je jeftin. Izgleda jako lijepo. Gornji dio je izrađen od plastike, a leđa su od metala. Zaslon je 9,6 inča s razlučivošću od 1280x800 piksela, tj. Čak ni Full HD. Kvaliteta slike je ocijenjena ispodprosječnom, no kupci su zadovoljni. Ako govorimo o hardveru, onda instaliran Snapdragon 425, što je proračun. RAM 2 GB, ali zapravo 1.8 GB.

Proizvođač tvrdi da 16 GB interne memorije, ali u stvarnosti, gigabajt 5 odmah zauzima sustav i drugi softver. Glavna kamera 5 MP, prednja 2 MP. Veliki plus je stabilna potraga za mnoštvom satelita, a komunikacijski modul određuje vašu lokaciju s preciznošću od 5 metara u zatvorenom prostoru, a na ulici se ta pogreška smanjuje na 2-3 metra. Zvučnik je dobar, ali je i dalje lako utišati čak i ručnikom ili poklopcem. Tablet je idealan za svakodnevne zadatke, ali se ne preporuča učitavanje s različitim procesima.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač tableta
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 33
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije