12 najboljih ženskih bicikala

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji budžetski bicikli za žene: trošak manji od 10.000 rubalja.

1 Black One Alta 26 (2018) Model brzine za teške terene. 21 brzina. Široka paleta boja
2 STELS Navigator 325 28 Z010 (2018) Moderan novi 2018. godine. Elegance. Praktična košarica
3 Gospođica Desna Voyage Najpovoljnija cijena. Čelični okvir. Kompletan skup

Najbolji gradski ženski bicikli

1 TREK Zektor i3 Minimalna težina Tišina i sigurnost. Poboljšana čvrstoća stupa upravljača
2 Žene predgrađa Schwinn (2018) Najbolji bicikl s kratkim stasom. Snažne kočnice
3 Stern Urban 2.0 Lady 28 (2018) Tanki dvostruki okvir. Cijena - kvaliteta. Podešavanje krutosti

Najbolji brdski bicikli za žene

1 Giant Intrigue 1 Najbolja amortizacija. Profesionalni model za gorje
2 Merida Juliet 6.20-MD (2018) Otpornost na ekstremne temperature. Najbolji broj brzina. Zaključavanje vilice
3 STELS Miss 6100 V V010 (2017) Popularni amaterski model po povoljnoj cijeni. Podizno podizno podizanje

Najbolji turistički ženski bicikli

1 Autor Elan (2018) Najbolji električni bicikl za obilazak 2018. godine. Podesivi volan
2 Dewolf Asfalt F3 (2017) Nepretencioznost. Mogućnost zaključavanja utikača
3 Divovski grad 2 Širok izbor okvira za bilo koju visinu. rasprostranjenost

Ženski bicikl pojavio se prije jednog stoljeća, kada je bilo gotovo nemoguće za žene, skučene etiketom i dugim haljinama, da ovladaju muškim modelom, budući da se duga odjeća lako uvlači u mehanizme, a dizajn je bio pretežak za krhke ženske ruke. Od tada se mnogo toga promijenilo, ali ipak, bicikl, dizajniran posebno za djevojčice, nije ušao u povijest nakon odjeće 20. stoljeća. Naprotiv, danas su ženski modeli popularni i ubrzano se razvijaju, dobivajući mnoga korisna svojstva. Međutim, to ih ne sprječava paralelno s održavanjem značajki koje povećavaju udobnost vožnje djevojčicama.

Od modela za muškarce, ženski bicikli prvenstveno se razlikuju u sljedećim značajkama:

 1. Niski okvir, Najočitiji znak vozila ovog tipa. U pravilu, u modelima za djevojčice, proizvođač koristi klasični ženski okvir u obliku zakrivljenog trokuta ili jednostavno uklanja gornju cijev, kao u sovjetskom sklopivom biciklu, kompenzirajući to jačanjem donjeg. Međutim, postoje i prijelazne vrste, kao i lagane univerzalne konstrukcije.
 2. skraćeni prednji trokut, Kod djevojaka su tijelo i ruke nešto kraći od onih kod jačeg spola slične visine. Stoga je u ženskim biciklima dio okvira između sjedala i kotača kraći, što sprječava bicikliste da postane prebrzo i ima bol u leđima.
 3. Umjesto uske volan, Budući da su ženska ramena već muževna, upravljač je također malo uži za praktičnost, posebno u urbanim verzijama.
 4. lite dizajn, Mala težina pojednostavljuje rukovanje i transport.
 5. širok sjedala, U pravilu, kod žena je karlica nešto šira nego kod muškaraca, tako da je sedlo ženskog bicikla nešto šire i kraće.
 6. skraćeni klipnjače, Kraća poluga za prijenos sila s pedala na osovinu nosača smanjuje radijus okretanja pedala, tako da povećanje brzine ne zahtijeva previše napora.
 7. Udoban položaj kočnice, Poluge se nalaze bliže upravljaču, što je prikladno za male ženske ruke.
 8. Zaštita kruga, Na nekim modelima na lanac su postavljeni posebni zaštitni dijelovi kako bi se spriječilo da rub suknje ili haljine uđe u mehanizam. Također za šetnju u modernim odijelima u nekim biciklima, lanac se zamjenjuje pojasom.
 9. ženski dizajn, Omiljene boje mnogih djevojaka i svijetlih otisaka pridodat će stilu vozila, a razni dodaci dodaju malo udobnosti.

Također, pri odabiru bicikla za ženu, preporuča se obratiti pozornost na snagu, kvalitetu materijala, broj brzina i prikladnost za određenu vrstu hodanja. Jednako je važno odabrati pravi model za svoju visinu.

U raspodjeli mjesta u poretku uzeli smo u obzir takve značajne pokazatelje kao:

 • stručno mišljenje;
 • recenzije biciklista;
 • tehničke mogućnosti modela.

Najbolji budžetski bicikli za žene: trošak manji od 10.000 rubalja.

Najprofitabilnije bicikle predstavljaju osnovni modeli fundamentalno različitih tipova, uključujući urbane i planinske bicikle. Zbog proračuna do 10 tisuća rubalja, sudionici u ovoj kategoriji, za razliku od najboljih predstavnika srednje i premium klase, nisu toliko različiti. Istovremeno, u njima su prisutne glavne značajke, stoga su takve ženske bicikle prikladne za početnike koji tek počinju voziti ili su nedavno ovladali ovom vrstom prijevoza.

Unatoč ugodnoj cijeni, u ovoj je klasi lako pronaći pristojan početni model. Često se osnovne mogućnosti nadoknađuju dodavanjem lijepih dodataka u paket: košare na upravljaču, crpka, minijaturni prtljažnik i tako dalje.

3 Gospođica Desna Voyage


Najpovoljnija cijena. Čelični okvir. Kompletan skup
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 5 850 rub.
Ocjena (2019): 4.0

Tri najbolja bicikla s lijepom cijenom zatvara najprofitabilniji domaći model, dizajniran uglavnom za šetnju gradom. Osim dostupnosti, prednost ovog sudionika u ocjenjivanju bila je prilično čvrsta konstrukcija od čelika. Stoga, jeftini ženski vlasnici bicikla često se uspoređuju s osnovnim modelima iz djetinjstva, jednostavnim, bez osnovica, ali prilično jakim. Naravno, skup dodatnih značajki bicikla po ovoj cijeni je minimalan. Na primjer, model Voyage za djevojčice nema prednju kočnicu i izbornik brzine.

Međutim, prema ocjenama kupaca, proizvođač nije ograničen na kompletan set. Lagan prtljažnik, krila na kotačima za zaštitu biciklista od prskanja i prljavštine, jednostavna crpka i osnovno zvono bit će dobar bonus. Također u kutiji, pored detaljnih uputa za montažu, možete pronaći paket s priborom i dva reflektora.

2 STELS Navigator 325 28 Z010 (2018)


Moderan novi 2018. godine. Elegance. Praktična košarica
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 6 850 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Sofisticirani klasični izgled ovog ženskog bicikla teško će ostaviti ravnodušne djevojke, koje cijene eleganciju i gracioznost. Tanak, ali izdržljiv okvir s urednim zavojem izgleda ženstveno. Kompetentno odabrane opcije boja u pastelnim bojama također dodaju modele plemenitosti. Dopunu slike gradskog bicikla s naznakom prošlog stoljeća je lijepa košara s tkanjem. Poput nekih drugih profitabilnih ženskih modela, novost iz Stelsa nema ručnu kočnicu i prekidač brzine, ali bicikl za šetnju gradom je opremljen zvonom, podešavanjem upravljača, kompaktnim prtljažnikom i drugim osnovnim, ali ne manje korisnim dodacima.

Dizajniran za visinu od 178 centimetara ili više, model je savršen za visoke ljubitelje stila i udobnosti. Kupci bilježe stabilnost i veliki promjer kotača, što bicikl čini previše osjetljivim na nepravilnosti na cestama.


1 Black One Alta 26 (2018)


Model brzine za teške terene. 21 brzina. Široka paleta boja
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 8 990 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Svijetli bicikl, koji se pojavio u trgovinama tek u proljeće 2018., zadovoljit će žene ne samo s originalnim gradijentima, koji su postali zaštitni znak modela, već i svestranost. Pozivajući se na planinski tip, Alta 26 s prilično snažnim V-kočnim kočnicama i 21 brzinom prikladan je ne samo za grad, već i za cross-country stil, što podrazumijeva vožnju po velikoj brzini.Mala za odraslu biciklističku težinu od 16 kilograma i izvrsnu sposobnost apsorpcije udaraca Hard Tail jamči udobnost, visoku upravljivost i izvrsnu vuču za hodanje po neravnom terenu. U isto vrijeme, kontrola je prikladna i za male ženske ruke, budući da su svi prekidači, uključujući poluge brzine i kočenja, kompaktno smješteni na upravljaču.

U pregledima, vlasnici često hvale model za praktičnost i stil. Bogat izbor boja omogućuje biciklistu da lako pronađe bicikl s najboljim originalnim dizajnom koji odgovara vašem ukusu.

Najbolji gradski ženski bicikli

Gradski bicikli su najčešći, lagani, kompaktni i u većini slučajeva ne najskuplji tip ženskog bicikla. Naravno, vozila u ovoj kategoriji nisu tako malena kao nekad popularni ženski sklopivi bicikli. Međutim, mjesto takvog uređaja u hodniku ili čak za dizanje stepenica do nekoliko katova, u pravilu, nije teško.

U isto vrijeme, gradski bicikli srednje ili premium klase su dobro opremljeni, omogućuju vam podešavanje brzine i nekih drugih parametara. Oni su također dovoljno kvalitetni i često opremljeni dovoljno snažnom kočnicom za aktivno jahanje. Međutim, kao što im ime govori, gradski bicikli su dizajnirani posebno za grad, pa se ne preporučuju za terensku uporabu.

3 Stern Urban 2.0 Lady 28 (2018)


Tanki dvostruki okvir. Cijena - kvaliteta. Podešavanje krutosti
zemlja: Rusija (proizvedena u Rusiji i Kini)
Prosječna cijena: 14 399 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Brončana ocjena ženskih bicikala za grad pokupila je domaća manekenka, čiji su dijelovi proizvedeni u Kaliningradu, a drugi u Kini. Ipak, Stern izgleda iznenađujuće europski. Elegantni tanki okvir s kosom gornjom cijevi izrađen je od izdržljive aluminijske legure, tako da nema razloga za brigu o njegovoj pouzdanosti. Također, novi proizvod koji se nedavno pojavio na tržištu zadovoljan je relativno malom težinom za odrasli bicikl koji ne prelazi 15 kilograma. U isto vrijeme, za razliku od većine gradskih bicikala, ženski Urban 2.0 mogao je promijeniti krutost vilica: teže za dugu, ali sporu vožnju na ravnom asfaltu i mekši za ekstremne sportove.

Iako se bicikl nedavno pojavio, on već dobiva na popularnosti. Prema ocjenama, model uspješno kombinira visoku kvalitetu i adekvatnu cijenu. No, svatko ne smatra da je sedlo za bicikle ugodno za duge šetnje.

2 Žene predgrađa Schwinn (2018)


Najbolji bicikl s kratkim stasom. Snažne kočnice
zemlja: SAD (proizvedeno u Tajvanu)
Prosječna cijena: 18 490 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Iako su ženski bicikli dizajnirani posebno za krhke žene, problem pronalaženja prikladnog modela za djevojčicu visine ispod prosjeka relevantan je čak iu ovoj kategoriji. Srećom, popularni američki proizvođač razvio je vozilo posebno za minijaturne žene. Bicikl je predstavljen s dvije varijacije: okvir veličine od 16 inča za žene od 150 do 165 centimetara i okvir od 17,5 inča za visinu od 161 do 171 centimetara. Tako je model idealan za bicikliste prosječne i ispod prosječne visine. Također, prednosti Suburban Women su najjači čelični okvir, prekidački prekidači 7 okretni gumb i dobra apsorpcija udara.

Pojedinačne pohvale zaslužuju izvrsno za prosječnu cijenu V-Brake kočnice, koja je poznata po svojoj snazi ​​i pouzdanosti. Dakle, bicikl je koristan za hodanje bez žurbe, i za aktivnu vožnju na pristojnoj brzini, ali samo na manje ili više glatkim cestama.

1 TREK Zektor i3


Minimalna težina Tišina i sigurnost. Poboljšana čvrstoća stupa upravljača
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 65 500 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Najbolje ocjene vodi jedan od najskupljih, ali u isto vrijeme i minimalističkih urbanih modela. Međutim, prvi dojam je varljiv. Američki bicikl s laganim univerzalnim okvirom - najlakši rejting sudionika.Njegova težina ne prelazi 11,5 kilograma, što je čak i manje od težine većine dječjih modela. To se dijelom objašnjava minimalizmom dizajna i upotrebom lagane aluminijske legure, a dijelom zamjenom lančanog pogona s remenskim pogonom. Ova značajka ne samo da olakšava dizajn, već osigurava gotovo potpunu bešumnost Zektora, kao i sigurnost hodanja u dugim suknjama ili haljinama. Osim toga, pojas ne zahtijeva redovitu njegu.

S lakoćom i kompaktnošću, bicikl je dovoljno jak, posebice njegov stup upravljača, fiksiran na način bez navoja. Također, sportski model dobio je najučinkovitiju kočnicu - hidraulični disk.


Najbolji brdski bicikli za žene

Većina stanovnika grada rijetko vozi bicikl izvan grada, ali neki ljubitelji slobode i novih iskustava radije voze na neravnim seoskim cestama, poljima, šumama, pa čak i planinskim terenom. Za šetnje u takvim uvjetima, naravno, zahtijeva vrlo poseban bicikl - planina.

Modeli ovog tipa podijeljeni su u nekoliko skupina. Međutim, ženske varijacije su zastupljene samo biciklima za cross-country za intenzivnu vožnju po neravnom terenu i All mountain ili lako freeride za nekomplicirani planinski teren. Potonji su najskuplji i ne previše brojni, ali su otporni na nevjerojatna opterećenja, ekstremne temperature, maksimalno su promišljeni i uglavnom ih stječu profesionalci.

3 STELS Miss 6100 V V010 (2017)


Popularni amaterski model po povoljnoj cijeni. Podizno podizno podizanje
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 11 517 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Rangiranje najboljih bicikala za hodanje po grubim i planinskim terenima otvara vrlo jeftin i istodobno praktičan cross-country model. Kao i mnogi vrijedni predstavnici ove kategorije, Stels je dobio važan dodatak - mogućnost podešavanja brzine opruge vilice. Stoga je bicikl dobro kontroliran u svim uvjetima. Dovoljno je u jednom pokretu prebaciti polugu tako da se planinski model prilagodi stazi, bilo da je to glatki asfalt, ili neravan uspon uzbrdo. U isto vrijeme, bicikl se povoljno razlikuje od većine analoga zahvaljujući mogućnosti podešavanja podizanja kola upravljača, što će biciklistu omogućiti da za sebe prilagodi model.

Mnogi smatraju da je planinski ženski model Stels dobra kombinacija cijene i kvalitete. Praktično prebacivanje 21 brzine, dovoljno snažno za kočenje slobodnog bicikla i Hard Tail amortizacija tipična za ovu vrstu, čine bicikl izvrsnom opcijom za navijače i početnike.

2 Merida Juliet 6.20-MD (2018)


Otpornost na ekstremne temperature. Najbolji broj brzina. Zaključavanje vilice
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 29 205 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Silver ide na vrhunski mountain bike, koji je 2018. izdala poznata tajvanska tvrtka. Jedna od najboljih prednosti modela bio je najveći skup brzina koje su dosegle 24 opcije. U ovom slučaju, bicikl se može klasificirati kao sportsko-amaterski, jer se razlikuje ne samo čvrstim okvirom bez navoja, već i različitim dodacima i postavkama, kao i mogućnost nadogradnje. Sportska vrsta mekane vilice s regulacijom krutosti opruge i blokiranjem vilice, vrlo korisna pri kretanju uzbrdo, koristit će onima koji točno znaju što žele od bicikla. Dizajn utikača s proljetnim uljem postao je poseban plus, jer je izdržljiv i ne gubi svojstva čak i na niskim temperaturama.

Unatoč tom sportskom, to je ženski bicikl. Model je stvoren za djevojčice prosječne i ispodprosječne visine i vrlo ih cijeni. Prema ocjenama, Merida je vrlo udobna, izdržljiva i okretna.


1 Giant Intrigue 1


Najbolja amortizacija. Profesionalni model za gorje
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 206 800 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Voditeljica ljestvice je najbolja profesionalna mountain bike grupa All mountain. Ističe se u odnosu na opću pozadinu ne samo astronomske cijene, nego i izvanrednih performansi u svim aspektima.Zbog rijetkih pojava, ali vrlo važnih za hodanje u planinama, dvostruke suspenzije, bicikl ima najbolje prianjanje i najviši stupanj udobnosti. Profesionalni mekani utikač s hodom od 140 milimetara mnogi stručnjaci smatraju idealnim za freeride. Mogućnost podešavanja duljine hoda, krutosti opruge, brzine kompresije i obrnutog kretanja vilice, blokiranja povratnog kretanja, kao i sličnih postavki stražnjeg amortizera su posebno korisne kada se često mijenja stil vožnje i vrsta terena.

Imajući najučinkovitije kočnice, poznate kao hidraulične disk kočnice, bicikl je pogodan čak i za ekstremnu vožnju. U recenzijama Intrigue 1 naziva se najbolji ženski dvuhpodvesny model.

Najbolji turistički ženski bicikli

Bicikli za obilazak ili obilazak su mala, ali vrlo tražena kategorija prijevoznih sredstava za biciklistička putovanja. Snažni, s čvrstim okvirom, stupom upravljača bez navoja, ojačanim i blago proširenim kotačima, impresivnim prtljažnikom i stabilnim dizajnom, ovi ženski bicikli su vrlo pouzdani, praktični i prikladni za dugotrajnu vožnju kako u gradu, tako i izvan ceste.

Snage kategorije, u pravilu, uključuju dobru deprecijaciju i prilično velik broj brzina. No, za planinske staze i pretjerano teške staze, bicikli ovog tipa se ne preporučuju zbog nedovoljne upravljivosti i velike težine. Prije kupnje, važno je razmotriti pitanja skladištenja i transporta, jer to nije igračka koja se može sklopiti, već ozbiljno prijevozno sredstvo.

3 Divovski grad 2


Širok izbor okvira za bilo koju visinu. rasprostranjenost
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 37 200 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Brončana medalja u rejtingu, koja se odlikuje klasičnim stilom dizajna, najčešći je predstavnik ženskih bicikala, jer se može naći u gotovo svakoj velikoj ruskoj trgovini biciklima. Jedna od glavnih prednosti modela je 24 brzine s vrlo udobnim okidačima s dvostrukom ručkom, koje su tako kompaktno smještene na upravljaču da ih je lako pritisnuti jednim prstom. To vam omogućuje da lako mijenjate brzinu, držeći upravljač s dvije ruke i ne ometanjem bilo čega.

U ovom slučaju, proizvođač je osigurao da bicikl odgovara svima. Model je predstavljen u 10 mogućnosti veličine okvira, tako da krhka djevojka visoka manje od 150 centimetara i visoki sportaš do 190 može lako odabrati bicikl po visini, a snažan obruč V-kočnice postao je prednost bicikla za duga putovanja. Zahvaljujući njemu, model karakterizira brzo kočenje.

2 Dewolf Asfalt F3 (2017)


Nepretencioznost. Mogućnost zaključavanja utikača
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 29 500 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Najpristupačnije, iako prema standardima većine kupaca, a ne previše jeftino, švicarski model je možda najbolja vrijednost za novac u ovoj kategoriji. Izgubivši donekle vođu rejtinga u funkcionalnosti i dodacima, razvoj Dewolfa ipak nije ni na koji način inferioran u pouzdanosti i udobnosti, pa čak i nadilazi konkurenta u određenim parametrima. Osim 24 brzine s okidačima s dvostrukom ručicom, ženski bicikl dobio je mekanu sportsku vilicu s mogućnošću dodatnih podešavanja i dizajnom tipa opruga, što model čini nezahtjevnim za vremenske uvjete.

Asfalt F3 prikladniji je za penjanje uzbrdo i poboljšano okretanje pedala od skupljih, zahvaljujući mogućnosti blokiranja utikača. Također, bicikl će oduševiti ljubitelje dugih putovanja po neravnom terenu s pin-om koji apsorbira udarce, apsorbirajući udarce i vibracije.


1 Autor Elan (2018)


Najbolji električni bicikl za obilazak 2018. godine. Podesivi volan
zemlja: Češka Republika (proizvedena u Tajvanu)
Prosječna cijena: 71 460 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Jedini ženski električni bicikl za turistička putovanja, koji je danas dostupan u ruskim trgovinama za bicikle, jedinstven je po svom dizajnu i izgledu, kao iu nizu funkcija. Iako je brand prethodno izdao powerbikes, mnogi smatraju da je ovogodišnji model najnapredniji model. Češki model dobio je ne samo pristojne karakteristike univerzalnog bicikla za grad i najjednostavniji planinski teren, nego i pristojnu bateriju dizajniranu za više od 10 sati rada.

Autor razvoj teži ništa više od analoga bez baterije. Još prikladnije za žene, bicikl čini podesiv polet upravljača, što vam omogućuje da promijenite geometriju upravljača, a time i biciklista. Dodatni bonus bio je prisutnost na lancu posebnog kućišta koje je spriječavalo ulazak stranih tijela. Bicikl je također dobio dobru V-kočnicu i 8 brzina koje se mijenjaju okretanjem gumba.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač ženskih bicikala?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 48
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije