5 najboljih novih kineskih automobilskih industrija

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih novih kineskih automobilskih industrija

1 Foton gratour Na raspolaganju 7-sjedni kombi
2 Geely Emgrand 7 Nova tvornica, nova cijena
3 Chery Tiggo 7 Crossover izvornog dizajna
4 Lifan x80 Lifanov najveći crossover
5 BYD E6 Novo od najvećeg proizvođača električnih automobila

Kineska automobilska industrija trenutno je trendseter u proizvodnji osobnih automobila. Mnoge biljke iz primitivnog kopiranja poznatih robnih marki prešle su na samostalni razvoj i u tome su u velikoj mjeri uspjele. Rusija je i dalje jedno od najatraktivnijih tržišta za prodaju automobila iz Srednjeg kraljevstva. Čak i ako neki modeli nisu ispunili očekivanja, proizvođači svake godine Rusima nude sve nove automobile. Što naši južni susjedi pokušavaju zainteresirati kupca?

 1. Prije svega, Kinezi uspijevaju kombinirati maksimalnu opremu po pristupačnoj cijeni. Iako kao skupština, oni gube slavnim natjecateljima, ali više nema ponora, kao prije. Pojedinačne tvrtke uspjele su smanjiti cijene stvaranjem zajedničkih ulaganja u Rusiji i Bjelorusiji.
 2. Marketinške usluge zaslužuju posebnu pohvalu, temeljito analiziraju situaciju na ruskom tržištu. Stoga su mnogi automobili prilagođeni vremenskim i cestovnim uvjetima naše zemlje.
 3. Ne ostavljajte vlasnika automobila u nevolji i servisnim centrima koji rastu poput gljiva nakon kiše. U garažama možete obaviti jamstveni i post-jamstveni popravak kineskog automobila.
 4. Značajno povećanje opskrbe Rusije automobilima može se očekivati ​​nakon početka trgovinskog rata sa Sjedinjenim Državama. Ako ograničenja utječu na automobilsku industriju, Kinezi će morati posvetiti još više pozornosti ruskom tržištu, nastaviti s nižim cijenama, namamiti opremu bogatstvom itd.

U našem pregledu bili su obećavajući novi proizvodi kineske automobilske industrije. U odabiru podnositelja zahtjeva, preferencije su dane strojevima koji su predviđeni za isporuku u razdoblju 2018.-2019. na domaćem tržištu. Osim toga, u obzir su uzeti sljedeći kriteriji:

 • inovativni razvoj;
 • tehničke specifikacije;
 • bogatstvo osnovne opreme;
 • raspon cijena;
 • mišljenje avtoekspertov.

Top 5 najboljih novih kineskih automobilskih industrija

5 BYD E6


Novo od najvećeg proizvođača električnih automobila
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 2 700 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Moda za električna vozila utjecala je na mnoge proizvođače automobila. Iako se smatra vodećim u ovom segmentu američke tvrtke Tesla, ali kineske tvrtke ubrzano razvijaju novi smjer. Jedan od njih, BYD, postao je lider u prodaji električnih vozila u razdoblju od 2015. do 2017. godine. Kupci diljem svijeta posebno su zainteresirani za model BYD E6. Ovaj hatchback se proizvodi u Kini od 2010. godine, a automobil se aktivno koristi kao taksi. U bliskoj budućnosti, Kinezi planiraju isporučiti ažuriranu verziju ruskom tržištu. Automobil će biti opremljen inovativnom 91 kWh baterijom. Baterija omogućuje vožnju bez punjenja do 450 km.

Izbor kupca bit će predstavljen s dva elektromotora (122 i 163 KS.). S njima možete ubrzati električna vozila do 140 km / h. Unutarnje uređenje ne odlikuje sofisticiranost, ali kabina ima sve moderne opcije. Danas u Kini možete kupiti automobile bez subvencija i popusta za 2,7 milijuna rubalja.


4 Lifan x80


Lifanov najveći crossover
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 1 000 000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

U drugoj polovici 2018. godine tvrtka Lifan planira započeti s prodajom X80 skretnice u Rusiji. To je najveći model poznatog kineskog proizvođača, koji može nositi 7 osoba.Stručnjaci popularnog časopisa „Za volanom“ uspjeli su testirati automobil, nakon što su dobili uzorak izravno iz Srednjeg kraljevstva. Prilikom izrade Lifan X80 dizajneri su se usredotočili na popularni japanski SUV Toyota Highlander. Samo su dimenzije automobila malo smanjene, iako je međuosovinski razmak točno isti. No, stručnjaci su pronašli u izgledu nove sličnosti s drugim popularnim automobilom Mitsubishi Pajero Sport.

Što se tiče tehničkih aspekata, crossover je opremljen s 2-litarskim benzinskim motorom kapaciteta 192 litre. a. Nažalost, automobil će biti isporučen u Rusiji samo u verziji s pogonom na prednjim kotačima, a izgledi za opremanje prijenosnika s pogonom na stražnje kotače još su nejasni.

3 Chery Tiggo 7


Crossover izvornog dizajna
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 900.000 rubalja
Ocjena (2019): 4.7

Novi Chery Tiggo 7 crossover zamijenjen je ne baš uspješnim Tiggo 5 modelom na tržištu, dok se planira istodobno prodavati vozila, novi SUV bi trebao postupno zamijeniti novi. U Rusiji se Chery Tiggo 7 može pojaviti u četvrtom tromjesečju 2018. godine. Automobil je izvorno dizajniran, a eksterijer križanja naziva se Tiger Style. Izdvajamo prednje automobile. Optika ima oblik bumeranga, a rešetka nešto nalikuje na mrežu.

Sedam će voziti dva motora. A ako je dva litra benzina jedinicu kapaciteta 122 litara. a. izgleda prilično poznato, turbo verzija s povratkom od 152 litre. a. obećava vlasniku more ugodnih emocija iz vožnje. Salon je temeljito promišljen, bit će udoban ne samo za vozača, nego i za putnike da budu u automobilu. Na središnjoj konzoli prikazat će se 9-inčni zaslon multimedijskog sustava.

2 Geely Emgrand 7


Nova tvornica, nova cijena
zemlja: Bjelorusija
Prosječna cijena: 600 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Geely Emgrand 7 Sedan pojavio se u Kini još 2015. godine. Proračunski automobil prodan je u Rusiji po cijeni od 700-800 tisuća rubalja. U lipnju 2018. počela je montaža obnovljenog Emgranda u bjeloruskoj tvornici BelGi. Prvi automobili bi trebali ući na tržište u kolovozu 2018. Uz pobjedu u cijeni, kupac će biti namamljen setom zimskih guma kao poklon, osiguravajući rate, kredite, koristeći trade-in sustav.

Strojevi će biti opremljeni s dva motora. Ekonomična potrošnja zadovoljit će vlasnika benzinskog agregata od 1,5 litara (103 lit. Pp.), A vožnju možete osjetiti i na automobilima s 1,8-litarskim motorom (129 litara. Pp.). U kombinaciji s prvim motorom, predlaže se ručni mjenjač, ​​a kutija s promjenjivom brzinom će raspodijeliti okretni moment snažnijeg pogonskog sklopa. Čak iu osnovnoj konfiguraciji bit će moderne opcije kao što je putno računalo, stereo sustav s 4 zvučnika, sigurnosni sustavi za ABS, EBD i prednje zračne jastuke.


1 Foton gratour


Na raspolaganju 7-sjedni kombi
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 490.000 do 560.000 rubalja.
Ocjena (2019): 4.9

Kineski automobilski koncern Foton i dalje razvija rusko tržište. Godine 2018. proizvođač iz Nebeskog Carstva planira isporučiti konkurenciju za Ladu Largus našoj zemlji. Foton Gratour minivan sa sedam sjedala trebao bi zanimati Rusa po pristupačnoj cijeni. To još nije dovršeno, u Kini, model se prodaje za pola milijuna rubalja (u smislu trenutnog tečaja). Dok prodaja kod kuće zadovoljava proizvođača, za mjesec dana moguće je prodati do 2.000 automobila. Proces certifikacije je u završnoj fazi, obiteljski automobil s pogonom na prednjim kotačima uskoro će biti vidljiv na cestama Rusije.

Gratour je opremljen 1.5-litarskim benzinskim motorom čiji je kapacitet 113 litara. a. Okretni moment će distribuirati ručni mjenjač. Kabina će imati tri reda sjedala, posljednja tri će se u potpunosti sklopiti, što će vam omogućiti da povećate količinu prtljage. U popisu opcija nalazi se klimatska instalacija, sustav pomoći vozaču pri startu uzbrdo.

Popularni glasovi - koji će kineski proizvođač Rusima ponuditi najbolji novi proizvod?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 28
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije