5 najboljih hibridnih automobila

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji hibridni automobili - TOP 5

1 Toyota Prius Najpouzdaniji hibrid. Povoljna cijena
2 Lexus NX 300h Najbolja stabilnost smjera
3 Audi A6 Hybrid Velika rezerva snage
4 BMW i8 Najbrži hibrid
5 Porsche Panamera 4 E-hibrid Najbolja udobnost među hibridima

Svijet oko nas se brzo mijenja - što se teško može zamisliti prije 10 godina, danas je to uobičajena stvarnost života. Hibridni automobili još nisu savršeni kao u filmovima znanstvene fantastike, ali već su komercijalno dostupni i mogu se kupiti u redovitim trgovinama. Budući da je prijelazna veza između benzinskih automobila i električnih automobila, vrlo brzo ovaj tip automobila može izbaciti iz tržišta modele koji imaju samo benzinske motore kao elektranu. Hibridna vozila imaju brojne prednosti:

 • Smanjenje štetnih emisija u atmosferu;
 • Ušteda goriva i dramatično povećanje kilometraže kod jednog punjenja goriva;
 • Izvrsni radni učinak, postignut preraspodjelom snage dvije elektrane.

Također vrijedi spomenuti i dizajn svih hibridnih modela, koji suptilno sugeriraju da su automobili ispred svog vremena. Ta činjenica sugerira da (barem u našoj zemlji) takav automobil često djeluje ne samo kao prijevozno sredstvo, već, još više kao slika, naglašavajući kreativnost vlasnika, njegov izravan odnos prema budućnosti.

U nekim zemljama vlasnici hibridnih automobila imaju pravo na porezne olakšice za brigu o okolišu, što je razlog ozbiljnog rasta tržišta takvih automobila. U Rusiji preferencije nisu predviđene, a porez na automobile izračunava se na isti način kao i za obične automobile. Osim toga, nisu spremne sve benzinske postaje (nedostaje potrebno znanje stručnjaka) da služe automobilima ove kategorije - i taj problem raste eksponencijalno s udaljenosti od velikih urbanih aglomeracija. Unatoč svim tim nedostacima, potražnja za hibridima u našoj zemlji i dalje stalno raste. Odabir iz svih ponuda na tržištu najboljih modela hibridnih vozila za pripremu pregleda rejtinga, uzeli smo u obzir popularnost, tehničke karakteristike i radno iskustvo vlasnika.

Najbolji hibridni automobili - TOP 5

5 Porsche Panamera 4 E-hibrid


Najbolja udobnost među hibridima
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 7.562.000 rubalja
Ocjena (2019): 4.5

Prepoznatljivi i popularni brand nije mogao stajati po strani od napretka, stvarajući najudobniji hibrid. Automobil ima zračni ovjes s tri komore, diode s prednjim svjetlima s matričnom svjetlosnom snopom (osvjetljava cestu za udaljenosti do 600 metara i ne slijepe susjedne automobile), keramički kočni sustav i bogati elektronički sadržaj, uključujući sustav za noćni vid i inteligentnu uslugu podrške vozaču.

Mjerenja su pokazala potrošnju goriva u kombiniranom ciklusu od 8,1 litara / 100 km. Automobil može ubrzati do 278 km / h i kreće se na gotovo 1000 km. Što se tiče kabine, njegova razina je u potpunosti u skladu s markom automobila i može se opisati samo jednom riječju - elegantnom.


4 BMW i8


Najbrži hibrid
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 9 500 000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ovaj hibridni automobil ubrzava do stotinu za samo 4,4 sekunde i može nastaviti ubrzati do 250 km / h. Ali glavno iznenađenje je njegova potrošnja goriva - ona je samo 2,5 l / 100 km. S obzirom na cijenu, nije uopće prikladno govoriti o ekonomičnosti potrošnje goriva - postoji svaki razlog da se ovo umjetničko djelo smatra "statusnim" automobilom koji može dodati nove značajke u sliku uspješne osobe.

Sportski automobil je simbioza svega savršenog i skupog - trima, intelektualnog punjenja, udobnih ventiliranih sjedala s funkcionalnošću masažne stolice - nema smisla nabrajati cijeli popis mnogih značajki ovog jedinstvenog automobila.Visoku pouzdanost elektrana i električne opreme jamči proizvođač već 5 godina, što je najbolji pokazatelj pouzdanosti hibridnih vozila.

3 Audi A6 Hybrid


Velika rezerva snage
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 2 685 000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Upoznati s ruskim vozačem Audijem A6, s hibridnom elektranom pretvoren je u posve drugi automobil. Razlike počinju zadivljivati ​​kada pokrenete motor - nema tradicionalnog tihog "tutanja" sa strane haube i pokret počinje u gotovo potpunoj tišini. Automobil je vrlo dinamičan, a pretvaranje na njega nije samo užitak, nego prava fantazija! Ukupni okretni moment benzinskog motora s turbinom i električnim motorom u Boost modu je nevjerojatnih 1040 N * m. i ubrzanje automobila na stotinu traje samo 7,3 sekunde.

Za izvanredne značajke hibrida treba dodati udoban dnevni boravak, inteligentne sustave podrške vozaču i potpunu usklađenost s novim trendovima u zaštiti okoliša od zagađenja.

2 Lexus NX 300h


Najbolja stabilnost smjera
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 2 947 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Hibridni pogon na sva četiri kotača, zahvaljujući sustavu E-Four koji kontrolira osovinske momente, najstabilniji je automobil ovog tipa i lako se nosi s vožnjom po neravnom terenu. Ako je potrebno, može se kretati isključivo na električnom, ali polako i samo na kratko (za sada). U drugim slučajevima, umjetna inteligencija samostalno manevrira elektranama, pružajući ne samo izvrsnu upravljivost, nego i zavidnu učinkovitost za slične benzinske modele.

Posebno je vrijedan pažnje eksterijer automobila - LED tri svjetla i stražnja svjetla savršeno nadopunjuju suvremene konture automobila. Salon pruža dovoljnu razinu udobnosti koja odgovara razini ove marke. Osobito je zadovoljan modernim elektroničkim punjenjem.


1 Toyota Prius


Najpouzdaniji hibrid. Povoljna cijena
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 1 189 000 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Od svih hibridnih automobila koji se prodaju u našoj zemlji, Toyota Prius ima najpovoljniju cijenu. Električna instalacija je omogućila smanjenje potrošnje goriva - u urbanom načinu rada na 100 km. samo 4 litre benzina je dovoljno, a na autocesti će potrošnja biti samo 3,7 litara.

Ako je potrebno, automobil se može nastaviti kretati isključivo na električnom. Prisutnost modernog razvoja jamči užitak iskorištavanja. Model se dugo oslobodio raznih "bugova", netočnosti i manjih nedostataka, postajući najpouzdaniji hibridni automobil.

Popularno glasanje - koja marka automobila posjeduje najbolji hibridni automobil?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 69
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije