10 najboljih mrava

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih lijekova protiv mrava

1 Delicia Kvaliteta, odgovarajuća cijena
2 malation Popularan u sanitarnim i epidemiološkim službama
3 DR. KLAUS Najbolji prema mišljenju stručnjaka
4 mravlja Izbor vrtlara
5 borba Najprodavaniji
6 Veliki ratnik Najbolji sastav
7 FAZ-Rezerve Učinkovitost po najboljoj cijeni
8 Muratoks Nije fitotoksično
9 Čista kuća Rasprostranjen u trgovinama kućne kemikalije
10 apsolutan Najpogodniji oblici oslobađanja

Mravi koji su se naselili u kući, kada su u kontaktu s hranom, nositelji su infekcije. Vrtni mravi kvare tlo mravinjskim strukturama, koje se stalno šire u unutrašnjosti i širini. Između ostalog, ove insekte uzgajaju lisne uši: oni posebno šire lisne uši na biljke koje se vežu za lišće i hrane se sokom, dobivajući protein koji se uklanja iz tijela šećernim kapljicama tijekom probave. Radi dobivanja ove slatke rose, mravi koloniziraju biljke s lisnim ušima. Mravi se o njima stalno brinu, prebacujući ih u nove biljke.

Najsigurniji način da se riješite kolonije mrava je ubiti maternicu mravinjaka. Maternica je ženka koja polaže jaja, kraljica. Ona je uvijek unutar mravinjaka, radni mravi joj donose hranu. Većina droga koje se bore protiv mrava temelji se na strategiji privlačenja kukaca na slatki miris. Tradicionalno, nakon što je okusio slatki mamac, mrav unosi neke od otrovnih sredstava svojoj kraljici, trovši sebe, utrobu i druge stanovnike mravinjaka. Budući da među današnjim sortama agenata koji se bore protiv insekata, možete se zbuniti, mi, da bismo pojednostavili izbor, stvorili smo ocjenu najboljih lijekova protiv mrava.

Top 10 najboljih lijekova protiv mrava

10 apsolutan


Najpogodniji oblici oslobađanja
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 60 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Lijek se prodaje u 2 najpogodnija oblika: gel i mamac. Učinkovitost i gela i mamca je na istoj razini, tj. Nema razlike kao takve, osim što je vjerojatnost gutanja lijeka u organizam domaćih životinja mnogo manja kada se koriste mamci. Prvi rezultati "Apsolutni" pokazuju se unutar 2 tjedna; ponekad se kao preventivna mjera preporuča ponoviti liječenje nakon 2 mjeseca.

Gel se proizvodi u epruvetama od 125 ml i 30 ml, ima smećkastu nijansu i ugodan slatkasti miris koji privlači mrave i počinju jesti. Sastav uključuje klorpirifos (u koncentraciji od 0,5%), koji negativno utječe na gastrointestinalni trakt kukca i ubija ga. Gel treba nanositi točkastim crtama (centimetarske trake treba izmjenjivati ​​s 2-3 centimetra čistog prostora). Mamac također ima oblik kapsule koja je ispunjena istim klorpirifosom.


9 Čista kuća


Rasprostranjen u trgovinama kućne kemikalije
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 70 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Ruski jeftin lijek dostupan je u obliku gela koji je već napunjen u štrcaljku; Izravan kontakt korisnika s objektom je isključen, što je sigurno. Vjerojatnost gutanja u tijelu domaćih životinja je također minimalna, budući da gel ima oštar gorak okus. U pregledima ističu da, iako je proizvođač na pakiranju proizvoda naveo rezultat, to se događa unutar tri dana, ali to nije uvijek dovoljno, na primjer, u slučaju gusto naseljenih kolonija mrava u zemlji.

U borbi protiv domaćih mrava, lijek bi trebao biti raspodijeljen dotted pod donjim rubovima namještaja i baseboard - to je omiljeno stanište mrava. Što se tiče mrava u vrtu: za potpuno uništenje kolonija, dovoljno je za 14 dana primijeniti agenta na obodu mravinjaka 3 puta tjedno. Gel se široko koristi u trgovinama kemikalija za kućanstvo.

8 Muratoks


Nije fitotoksično
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 70 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Muratox se može pohvaliti širokim spektrom djelovanja na vrste kukaca: buhe, komarce i, naravno, mrave. Dostupan u obliku praha koji se za kasniju uporabu mora razrijediti vodom. Prema zapažanjima stručnjaka, rjeđe nego drugim lijekovima, insekti razvijaju toleranciju (ovisnost) na aktivnu tvar.

Jedna od prednosti lijeka je što nema fitotoksičnost, tj. Alat neće negativno utjecati na vaše biljke. Stoga, ako su se mravi naselili u blizini voćnjaka, mogu se liječiti s Muratoxom. No, lijek može biti opasan za ribe, pa koristite ovaj alat u blizini vodnih tijela je moguće samo kada je to apsolutno potrebno. Jedini nedostatak je niska popularnost praha u specijaliziranim prodavaonicama.


7 FAZ-Rezerve


Učinkovitost po najboljoj cijeni
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 27 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Lijek ima snažan sastav, jer sadrži takve toksične komponente za insekte kao es-fenvalerat, zeta-cipermetrin, piperonil butoksid. Aktivne tvari djeluju na dišni sustav mrava, blokirajući pristup kisiku i uzrokujući smrt. Neki pojedinci mravi droge napadaju na prvi dan, ali ako cijela kolonija uspio formirati u kući ili na parceli, a zatim ga uništiti, tijek primjene Fas-Double prah tijekom mjesec dana će biti potrebno.

Zbog grubih sastojaka, proizvod može izazvati alergijske reakcije kod osobe, stoga je nakon tretmana u prostoriji potrebno temeljito provjetravati. Također, u slučaju uporabe praha na otvorenijim dijelovima stana, važno je temeljito usisati sobu 4 sata nakon nanošenja preparata. No, ispod podnica bolje je ostaviti alat tako da kukci ne mogu pronaći privremeno sklonište.

6 Veliki ratnik


Najbolji sastav
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 60 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Prema proizvođaču, "Veliki ratnik" je univerzalan, i gel i zamke. Moguće je primijeniti sredstva za borbu protiv mrava i na vrtovima, te u prostorijama. Sastav lijeka uključivao je aditive za hranu i otrovne tvari za insekte, kao što su klorpirifos i diazinon. Zbog simbioze prehrambenih aditiva, ukusnih za mravi i otrovnih sastojaka, sredstvo je otrov zemlje. Insekti jedu čestice gela i rado ga prenose u mravinjak, zbog čega cijela kolonija umire.

"Veliki ratnik" utječe na središnji živčani sustav mrava, uzrokujući ih na paralizu, a zatim i na smrt. U recenzijama se žale kako će se u potpunosti riješiti svih kolonija mrava u okućnici, potrebno je koristiti lijek nekoliko puta u roku od mjesec dana, jer nakon smrti insekata iz jaja položenih u maternicu, pojavljuju se novi pojedinci. Osim mrava, droga ubija žohare.


5 borba


Najprodavaniji
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 280 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Američki agent "Combat" bio je najprodavaniji insekticid u zemljama ZND-a. Njegov sastav utječe na gastrointestinalni trakt kukca, što dovodi do potpunog uništenja organizma. U tom slučaju, lijek je siguran za ljude, podložan određenim mjerama zaštite kože i respiratornog trakta. Moguće je odabrati prikladan oblik primjene: aerosol ili zamke.

U recenzijama pišu da u usporedbi s drugim lijekovima protiv mrava, "Combat" oslobađa mjesto iz cijele kolonije mrava u prva 3 dana, što je prilično brzo. Također, korisnici bilježe neugodnost korištenja zamki u vrtnim parcelama, bolje ih je koristiti u zatvorenom prostoru, ali je aerosol idealan za obradu mravljeg puta, pa čak i biljaka. Budite oprezni, ovaj alat je često lažni, pa kupujte samo certificiranu robu s uputama unutar paketa.


4 mravlja


Izbor vrtlara
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 55 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ovaj enterički insekticid najčešće koriste vrtlari u borbi protiv mrava na tom području."Ant" je zatraženo od vrtlara, jer ne uzrokuje nikakve štete na plantaže, cvijeće i biljke, lijek je apsolutno siguran za okoliš. Kukac je privučen mirisom tvari: ona jede granule, a dio nosi maternicu do mravinjaka. U prva 2 dana kolonije je ubijena. Za razliku od većine insekticida, proizvedenih u obliku praha, alat ne zahtijeva razrjeđivanje s vodom.

"Mrav" je dugotrajna aktivnost, tj. Biljke tretirane prahom dugo će se štititi od insekata, ali u isto vrijeme vrtlari su primijetili da lijek ne ubija blagotvorne gliste koje popuštaju tlo. "Muravyin" je bio broj 1 među vrtlarima zbog kombinacije pristupačne cijene i odsutnosti toksičnosti lijekova na plodove u vrtu.

3 DR. KLAUS


Najbolji prema mišljenju stručnjaka
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 375 rub.
Ocjena (2019): 4.8

DR. KLAUS je prepoznat kao jedan od najučinkovitijih načina, prema sanitarnim bolničarima, koji će pomoći u rješavanju mrava u vašem domu ili vrtu. Učinkovitost je posljedica djelovanja lijeka na živčani sustav kukca, uzrokujući paralizu i kasniju smrt. Kada koristite ovaj alat, udarite ne samo kod odraslih, nego i kod nenametljivih ličinki mrava. Osim mrava, aktivna tvar djeluje i na krpelje.

Alat je dostupan u četiri oblika: aerosol, sprej, granule i koncentrirani ejektor. Aerosol i sprej se najbolje koriste za borbu protiv mrava u stambenom području, ali granule i koncentrat koji se prska iz crijeva s vodom prikladni su za vrtne parcele. Svi oblici oslobađanja su vrlo pogodni; možete doći do najudaljenijih uglova, a zapravo mravi vole živjeti u takvim mjestima.

2 malation


Popularan u sanitarnim i epidemiološkim službama
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 50 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Lijek snažnog djelovanja ubija mrave unutar rekordnih 3-4 sata, nakon što kukac dođe u kontakt s medijem. U apartmanima “Karbofos” rijetko se koristi zbog jakog mirisa; uglavnom samo u vrtovima i industrijskim prostorima. Važno je napomenuti da je alat vrlo popularan u sanitarno-epidemiološkim službama. Učinkovitost i niska cijena lijeka omogućuje organizacijama kvalitetu i proračun za provođenje tretmana prostora.

Alat je dostupan u obliku praška, otopine, koncentrirane emulzije, ampula i granula. U pregledima, u vezi s oblikom praha, primjećuju da je lijek djelotvoran samo u svježe razrijeđenom obliku. Stoga, prašak odmah prije uporabe razrijedite s tekućinom. Za potpuno uništenje mravlje populacije na vašem mjestu, bolje je provesti 2-3 tretmana slijedeći jedan drugoga.


1 Delicia


Kvaliteta, odgovarajuća cijena
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 670 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Prema ocjenama mnogih ljudi koji su koristili njemački prašak iz Delicije, učinkovitost proizvoda opravdava njegovu najjeftiniju cijenu. Klorpirifos, koji je dio, aktivno komunicira s kukcima, prodire u njihove dišne ​​organe i širi se po cijelom tijelu. Uništavajući poseban protein, tvar sprječava prolaz živčanog impulsa, ubijajući mrave.

Mnogi su zadovoljni pogodnošću pakiranja. Nekoliko činjenica i pravila za uklanjanje insekata, način korištenja lijeka, informacije o njegovom djelovanju, pa čak i propisivanje protuotrova za prodiranje lijeka u ljudsko tijelo lakonski su zapisani na tubi. Da biste se u potpunosti riješili mrava, ne zaboravite se nositi sa svim teško dostupnim mjestima. U procesu obrade potrebno je slijediti pravila opreza, jer sredstvo može biti toksično za ljude; Ne obrađujte bobičasto voće i povrće.


Popularno glasanje - tko je najbolji proizvođač mrava?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 47
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Kirill
  Bros mrav u prahu, najmoćniji od onih iz rane, zaboravljen je u rangiranju.

ocjene

Kako odabrati

recenzije