Top 5 Pioneer auto zvučnika

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 Pioneer Top zvučnika

1 TS-A6970F Novo tržište
2 TS-6939R Visoka vršna snaga. Spektakularni dizajn
3 TS-A6834i Najbolja vrijednost za novac. Alternativa subwoofera
4 TS-A4670F Najviše high-tech zvučnici
5 TS-R6951S Najbolja cijena

Akustični proizvodi s elipsoidnim difuzorom stvaraju više surround zvuka, pa je za ljubitelje kvalitetnog "zvuka" logičan izbor. Najčešće, ovalni stupovi su postavljeni na stražnjoj polici automobila, a kako bi se postigla veća potpunost akustičnog zasićenja, instalacija se izvodi pomoću kosih podija s kutom okrenutim prema unutrašnjosti kabine i jednakim 20-25 °.

Naš kratki pregled uključuje najbolje Pioneer-ove zvučnike dostupne na domaćem tržištu. Položaj rejtinga ne temelji se samo na karakteristikama zvučne opreme - u obzir je uzet doživljaj rada modela (recenzije vlasnika), kao i mišljenja i preporuke stručnjaka iz područja audiosustava automobila.

Top 5 Pioneer Top zvučnika

5 TS-R6951S


Najbolja cijena
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 2 750 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Pioneer TS-G1320F ovalni zvučnici imaju najpovoljniju cijenu. Tri-pojasna konfiguracija osigurava dobro razdvajanje frekvencija, a izdržljivost vršnog opterećenja je 400 W (nominalna - 50 W). To vam omogućuje povezivanje i preko pojačala i izravno na audio sustav. S ispravnom postavkom može iznenaditi vlasnika dubokim dnom. Kompozitni višeslojni difuzor ima dovoljnu čvrstoću, što omogućuje da zvučnici rade na velikoj snazi ​​dugo vremena bez gubitka kvalitete zvuka. Piezoelektrični membranski visokotonac osigurava odsutnost buke pri reprodukciji na bilo kojoj razini glasnoće.

Osim izvrsnog zvuka, u svojim recenzijama, vlasnici pozitivno ocjenjuju vanjski dizajn zvučnika koji se skladno ističe u automobilu. Dubina ugradnje zvučnika iznosi samo 68 mm, što omogućava bez posebnih poteškoća instalaciju zvučnika u karticama vrata automobila.


4 TS-A4670F


Najviše high-tech zvučnici
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 3 117 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ovaj četverosmjerni ovalni zvučnik "Pioneer" izrađen je korištenjem najnaprednijih tehnologija u automobilskoj industriji. Unatoč prosječnom maksimalnom dopuštenom opterećenju od 210 W, zvučnici imaju dubok i bogat zvuk, koji se može unaprijed procijeniti pomoću aplikacije Pioneer CarSoundFit.

Jedinstvene akustične vibracije u kabini automobila mogu se postići tehnologijom Open & Smooth. Uz njegovu pomoć nastaje maksimalno učinkovit rad polipropilenskog IMPP konusa, koji daje visoku čistoću i jačinu zvuka bez potrebe za pretpojačanjem zvučnog signala.

3 TS-A6834i


Najbolja vrijednost za novac. Alternativa subwoofera
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 3 350 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Pioneer TS-A6834i zvučnici imaju veliku snagu i pokazuju pouzdanost u radu. Vlasnici automobila najčešće odabiru u korist ove četverosmjerne akustike, čija je cijena više nego privlačna. Poboljšane karakteristike zvuka u širokom frekvencijskom području i konusni dizajn difuzora (od ojačanog polipropilenskog kompozitnog materijala) emitiraju bogat i jasan zvuk bez izobličenja.

Vlasnici u svojim recenzijama visoko cijene ove ovalne stupce "Pioneer". Pravilna ugradnja uz korištenje podija na stražnjoj polici automobila, pa čak i malo (po snazi) pojačala može pružiti zvuk niske frekvencije bolje od prosječnog subwoofera.

2 TS-6939R


Visoka vršna snaga. Spektakularni dizajn
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 3 944 rub
Ocjena (2019): 4.8

Pioneer TS-6939R trosmjerni koaksijalni zvučnici daju jasan i jasan zvuk.Zahvaljujući dizajnu, razvijenom s tehnologijom Open & Smooth, zvučnici pružaju snažan i čist bas, kao i lagani prijelaz s visokih i srednjih frekvencija. Uz maksimalnu izlaznu snagu od 500 vata, ovalni zvučnici dobro funkcioniraju s audio pojačalom za automobil, izdržavajući pristojno opterećenje. Aramidna vlakna u polipropilenskom difuzoru pružaju dovoljno pouzdanost, omogućujući vam da uživate u glazbi pri velikoj glasnoći.

Brojni osvrti također su kvalitetno lemljenje i vrlo dobar zvuk. Za veličinu akustike potrebna je niša s rupama od 153x222 mm i dubinom od 84 mm. Dimenzije omogućuju vam da lako postavite ove zvučnike "Pioneer" u kartice vrata, pogotovo jer dizajn dekorativnih rešetki pridonosi tome - izgledaju vrlo impresivno.


1 TS-A6970F


Novo tržište
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 3.850 rubalja
Ocjena (2019): 5.0

Nedavno su ovalni zvučnici Pioneer TS-A6970F, koji su se pojavili na domaćem tržištu, još uvijek nisu bili cijenjeni od strane ljubitelja audio sustava automobila, pa se recenzije rijetko nalaze. Međutim, dostupne informacije karakteriziraju ovaj koaksijalni model s vrlo dobre strane, a za to postoji nekoliko razloga:

 1. 600 W maksimalna snaga;
 2. 5-pojasna frekvencija;
 3. Injekcijski difuzor od polipropilena;
 4. Tip konusnog subwoofera (bešavni kompozitni difuzor);
 5. Radi u frekvencijskom rasponu od 34 Hz ​​do 25 KHz.

Samo gore navedeni parametri (još uvijek postoje "čipovi" za ovaj model) čine zvučnike najboljim ne samo u našem rejtingu, već iu cijeloj liniji akustičnih proizvoda "Pioneer" u ovoj veličini (15x23 cm). Ovalni zvučnici pružaju dubok i bogat bas, dobro razdvajanje frekvencija i učinkovit zvuk pri maksimalnoj snazi. Korištenje bez pojačala je moguće, ali lišava vlasnika uistinu "uragan" zvuk.

Popularno glasovanje - koja je vrsta zvučnika najbolja?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 64
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije