15 najboljih puhala za snijeg

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftini puhala benzina - proračun do 50.000 rubalja

1 Interskol SMB-650E Najbolja tehnička oprema
2 Hyundai S 5560 Optimalni omjer cijene i kvalitete
3 AL-KO SnowLine 55E Najbolja cijena. Najbolji omjer cijene i snage

Najbolji puhala benzina u srednjem segmentu - proračun do 100.000 rubalja

1 Husqvarna ST 224 Najudobniji ventilator za snijeg. Podešavanje ručice, bezstupnjevito mjenjač
2 Champion ST1074BS Najbolja cijena. Električno podešavanje položaja oluka
3 MTD Smart ME 61 Najbolji omjer snage i težine. Popularni puhači snijega marke

Najbolji segment premium benzinskih puhala

1 Huter SGC 8100C Najbolja izvedba. Pogon praćen
2 SNAPPER SNM924E Optimalni omjer cijene i kvalitete
3 Honda HSM1390IKZE Najbolji hibridni puhač snijega

Najbolje električne puhalice

1 Daewoo Power proizvodi DAST 2600E Najbolja izvedba. Najpopularniji električni puhač snijega
2 Champion STE1650 Najbolja širina i visina snimanja (briše duboke nanose)
3 STIGA ST 1131 E Najbolja cijena

Najmoćnije puhalice za snijeg

1 Daewoo Power proizvodi DAST 17110 Najmoćniji puhač snijega s kotačima
2 CHAMPION ST1170BS Najbolja cijena
3 Gardenpro KC1542MS Najudobnija tehnika na poslu

S dolaskom zime, važnost opreme za uklanjanje snijega dramatično se povećava - u privatnim područjima, komunalne usluge ne rade, a ručno uklanjanje snijega je problematično. Za čišćenje velikih površina koriste se traktori s priključenom opremom, a za čišćenje manjih područja (površine dacha ili vikendica) sve više se dobivaju sredstva za uklanjanje snijega - autonomni mehanizmi koji rade od benzina ili elektromotora. Takvi uređaji su mnogo jeftiniji od bilo koje opreme, zahtijevaju manje održavanja i lako ih može upravljati jedna osoba.

Princip rada puhala snijega je vrlo jednostavan: svrdlo koje se vrti unutra uzima snijeg, koji se gura kroz izbacivač na udaljenost od 15 metara pomoću struje zraka iz impelera. Uređaji mogu biti samohodni ili potisnuti guranjem, a kotači ili kotači se koriste kao valjci.

Na ljestvici smatramo najbolje benzinske i električne puhalice za snijeg, među kojima će biti i jeftini modeli i uređaji srednje i premium klase.

Najbolji jeftini puhala benzina - proračun do 50.000 rubalja

Najpopularniji su benzinske puhalice za snijeg. To su modeli opremljeni motorima s unutarnjim izgaranjem koji su pogoni za vijke. Glavne prednosti puhala benzina, u usporedbi s električnim - velika snaga (omogućuje vam da se nosite s velikom količinom snijega), visoke performanse i neovisnost od izvora napajanja treće strane. Glavni nedostaci su visoka razina buke i znatni troškovi.

3 AL-KO SnowLine 55E


Najbolja cijena. Najbolji omjer cijene i snage
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 27 990 rub.
Ocjena (2019): 4.4

AL-KO SnowLine 55E zatvara tri najbolja puhala za proračun. Među svim modelima predstavljenim u ocjeni, AL-KO ima najnižu cijenu, ali istovremeno savršeno izvršava svoju glavnu funkciju. S motorom od 6 KS. stroj lako čisti velike snježne nanose. Sustav za čišćenje je u jednom stupnju, ali pravilan dizajn svrdla i dovoljno bogat resursima motora kompenziraju odsutnost rotora. Istodobno je udaljenost bacanja snijega 10 m, što je dostatno za normalno funkcioniranje opreme.

Prednosti ovog snowthrower u recenzijama kupaca uključuju male veličine, praktičnost, čak i sa dugoročnim radom i dobrom snagom. Osim toga, uređaj je opremljen električnim startnim motorom, što uvelike olakšava početak rada na niskim temperaturama.Otvor za snijeg je ručno podesiv, što vam omogućuje da postavite najudobniji položaj za učinkovito čišćenje. Zbog povećanog kapaciteta spremnika za gorivo moguće je raditi bez prekida dulje vrijeme. Nepouzdanost nekih čvorova i glatki oblik puža odnose se na negativne aspekte upotrebe.

2 Hyundai S 5560


Optimalni omjer cijene i kvalitete
zemlja: Republika Koreja
Prosječna cijena: 41 490 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Drugo mjesto na ljestvici najboljih jeftinih benzinskih strojeva za snijeg zauzima Hyundai S 5560. Ova jedinica ima najveću radnu širinu, što zajedno s dvostupanjskim sustavom čišćenja omogućuje rad što učinkovitije. Svi radni dijelovi (impeler i svrdlo) izrađeni su od metala visoke čvrstoće, što osigurava dugotrajan rad bez potrebe za zamjenom. Zahvaljujući kotačima s promjerom od 13 inča, puhalo za snijeg ima izvrsnu propusnost i lako se nosi čak i kod velikih snježnih nanosa. Oprema je samohodna, što znači da se pri radu s njim ne treba puno truditi.

Među prednostima snowthrower-a, kupci pozivaju veliku snagu, jednostavnost rada i odgovarajuću cijenu. Benzinski 4-taktni Hyundai motor poznat je po svojoj pouzdanosti - nije bilo slučajeva kontaktiranja servisnih centara za takve greške. Osim toga, s snagom od 5,5 KS Omogućuje vam čišćenje snijega. Jedna od značajki ovog modela je kvalitetna montaža. Među nedostacima su nepouzdano pričvršćivanje oluka i potreba da se nakon svake uporabe očisti.

Poznato je da se, ovisno o vrsti motora, puhala za snijeg mogu podijeliti na benzinske i električne. Koji je bolji? Svatko ima i očigledne prednosti i očite nedostatke, o kojima će sljedeća tablica reći:

Tip motora

Stvarčice

kontra

benzin

+ Visoke performanse (područje čišćenja i brzina)

+ Visoka prohodnost

Može očistiti snijeg od bilo kojeg stanja, od mekog, svježeg do tvrdog

+ Dugo bacanje snijega

+ Mobilnost (može se koristiti bilo gdje)

+ Većina modela je samohodna, što smanjuje vježbanje operatera.

 

- visoka cijena

- Potreba za redovitim tehničkim pregledom

- Velike veličine i težine

- Potreba za dovoljno prostora za skladištenje opreme

- Visoka razina buke

- Potrebno je napuniti zalihe goriva

- Miris benzina i paljenje tijekom rada

električni

+ Pristupačna cijena (mnogo niža od analognih benzinskih modela)

+ Niska razina buke

+ Lagane i male veličine

+ Visoka upravljivost

- Niske performanse

- Ne može se nositi s jakim snijegom

- Može se koristiti samo na pristupnim točkama u utičnici.

- Ekstenderi su potrebni za čišćenje velikih područja

- Mrežni kabel stalno ometa čišćenje i zbog nepažnje može se oštetiti vijkom koji nije siguran u mokrom snijegu

- S jednakim područjima čišćenja, cijena struje će biti veća od cijene benzina


1 Interskol SMB-650E


Najbolja tehnička oprema
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 44 220 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Najbolji benzinski puhač za snijeg - Interskol SMB-650E. To je najskuplji uređaj među svim onima koji su uvršteni u rejting, ali je njegova tehnička oprema mnogo veća od konkurencije. On ima najveću visinu hvatanja - 54 cm, tako da se bez problema može nositi s visokim snijegom. Izbacivanje snijega se vrši pomoću posebnog rotora kroz snježnu cijev na udaljenosti do 10 metara. Metalni žlijeb se mehanički podešava s upravljačke ploče. Vijak ima oblik reljefa (zupčanik), zbog čega se postiže visoka učinkovitost čišćenja.

U pozitivnim recenzijama, kupci bilježe brzi start (instalirani električni starter), izvrsnu pouzdanost i prihvatljivu potrošnju goriva kao snagu uređaja. Rad operatera je uvelike olakšan zbog pogona na kotače - samohodnog puhača snijega. Za rad u teškim vremenskim uvjetima ili u mraku, svjetlo se nalazi na tijelu.Glatka kretanja strojeva osigurana su prethodnih 5 stupnjeva prijenosa prema naprijed i 2 unazad. Nedostaci ovog modela snijega uključuju neugodna usta za punjenje ulja i nezgodnu ručicu mjenjača.

Najbolji puhala benzina u srednjem segmentu - proračun do 100.000 rubalja

3 MTD Smart ME 61


Najbolji omjer snage i težine. Popularni puhači snijega marke
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 73 200 rub.
Ocjena (2019): 4.5

MTD Smart ME 61 jedinica je na trećem mjestu na ljestvici najboljih puhala snijega, što je prilično produktivan model koji kombinira karakteristike vrhunskih jedinica i nisku cijenu. Praktično podešavanje položaja žlijeba za izbacivanje snijega - mehanička poluga nalazi se na upravljačkoj ploči, što omogućuje operateru da kontrolira proces uklanjanja tijekom rada. Zupčasti puž je mnogo učinkovitiji od glatkog, zahvaljujući čemu je učinkovitost snježnog oklopa vrhunska. Snažni 4-taktni motor omogućuje tehnologiju da se lako nosi s bilo kakvim smetnjama.

Prednosti ovog snowthrower u recenzijama kupaca uključuju visoku pouzdanost, izvrsnu snagu i prisutnost električni starter. Ovaj element omogućuje pokretanje motora pritiskom na gumb, što uvelike olakšava početak rada. Da bi se olakšalo čišćenje snijega u uvjetima slabe vidljivosti ugrađeno je svjetlo za maglu. Samohodni pogon omogućuje strojaru da se ne trudi provesti pomicanje snježnog puhala, već samo da ga usmjerava. Slabosti uređaja uključuju osjetljivost na čistoću benzina i niske kvalitete karburatora.

2 Champion ST1074BS


Najbolja cijena. Električno podešavanje položaja oluka
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 85 800 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Puhalo za snijeg Champion ST1074BS je prava zvijer za čišćenje snijega i zauzima drugo mjesto na ljestvici najboljih. Uređaj može snimiti snježni nanos 74x58.5 cm, što je apsolutni rekord među svim predstavnicima TOP-a. Maksimalni kut rotacije žlijeba za emisiju snijega je 200 stupnjeva, tako da se protok može usmjeriti na gotovo bilo koji smjer. Radi lakšeg rada operatera konstruktora, osigurajte samohodni: 6 stupnjeva prijenosa naprijed i 2 nazad.

U pozitivnim kritikama, kupci kažu o kvaliteti motora, promišljenoj raspodjeli težine i prisutnosti grijanih ručki, što je posebno važno u zimskim mjesecima. Motor je ovdje benzinski, 10 KS Radi lakšeg starta postoji električni starter. Posebnost ovog uređaja je kontrola položaja žlijeba pomoću tipke na upravljačkoj ploči. Težina puhala za snijeg je 93 kg, što je čini stabilnom tijekom rada, dok manevrisanje nije narušeno. Među glavnim nedostacima je visoka razina buke i mala udaljenost s bacanja snijega.

Prilikom odabira obaraca snijega, preporučujemo da obratite pozornost na sljedeće karakteristike:

 • Materijali pužni rotor i oluk - metalni ili gumirani plastični materijal. Ovisno o planiranom uklanjanju snijega potrebno je odrediti materijale radnih jedinica. Prilikom rada s tvrdim korama i ledom, prednost se daje metalu. Obična guma će se nositi s trošnim snijegom.
 • Dizajn - može biti puž (jednostupanjski) ili puž s rotorom (dvostupanjski). U prvom slučaju, puž se koristi za raking u snijegu, a on je odgovoran za njegovo puštanje. U dvostupanjskom dizajnu dodaje se impeler koji izbacuje snježnu masu. Ova opcija je produktivnija i češće se ugrađuje na benzinske modele.
 • Dimenzije kašike - ovisi o izvedbi snježnog obarača. Što je veća duljina i visina ograde, to je veća količina nanosa koji mogu očistiti uređaj. Međutim, ne smije se zaboraviti da se slab motor ne može nositi s velikom količinom snijega, pa se ta dva parametra odabiru u ukupnom iznosu.
 • Električni starter - važan losion za normalan rad. Pojedinosti će vam pomoći da pokrenete motor čak iu onim slučajevima kada je vani jako hladno. S čestim radom u takvim uvjetima, obratite pozornost na modele s prisilnim starterima.Oni će pomoći da se izbjegnu problemi s pokretanjem motora.

1 Husqvarna ST 224


Najudobniji ventilator za snijeg. Podešavanje ručice, bezstupnjevito mjenjač
zemlja: Švedska (proizvedena u SAD-u)
Prosječna cijena: 98 990 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Husqvarna ST 224 - najbolji puhač snijega u srednjem cjenovnom segmentu. Ovaj model je vodeći u rejtingu zbog izvrsne kombinacije funkcionalnosti, snage i pristupačnih cijena. Širina hvatanja tehnologije - 61 cm, što zajedno s dvostupanjskim sustavom čišćenja pruža maksimalnu učinkovitost. Za povećanje produktivnosti ugrađen je povećani zupčasti svrdlo - 30,5 cm Svi radni elementi izrađeni su od visokokvalitetnog čelika, što osigurava dugi vijek trajanja. Ergonomija razvijena na najvišoj razini - moguće je upravljanje jednom rukom.

Kao pozitivne točke korištenja u pregledima, kupci bilježe mogućnost rada s bilo kojom vrstom snijega, velikog promjera kotača i 6 stupnjeva prijenosa kako bi osigurali najglađu moguću operaciju. Inženjeri su osigurali pogon na kotačima, što omogućava da se snježna kosilica samostalno kreće - strojar upravlja samo jedinicom. Posebno prednje svjetlo pomoći će vam pri radu u teškim vremenskim uvjetima ili noću. Tvrdnje o uređaju povezanom s dizajnom - nedostatak otključavanja diferencijala i loše osmišljeno podešavanje visine kućišta.


Najbolji segment premium benzinskih puhala

3 Honda HSM1390IKZE


Najbolji hibridni puhač snijega
zemlja: Japan
Prosječna cijena: 455 510 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Prva tri modela premium segmenta zatvara Honda HSM1390IKZE. Ovo je hibridni puhač snijega s izvrsnim performansama - do 83 tone / sat. Uređaj ima širinu od 92 cm, što olakšava čišćenje čak i velikih površina u kratkom vremenu. Snijeg se baca kroz poseban metalni žlijeb na udaljenost od 19 metara. Podešavanje njegovog položaja je električno i provodi se s upravljačke konzole. Kako bi se poboljšala prohodnost puhala za snijeg, montiraju se tračnice koje pokreću odvojeni električni motori.

Kao prednosti ovog modela, kupci pozivaju izvrsne performanse, pouzdan četverotaktni motor i visoku kvalitetu montaže. Kontinuirano puhalo za snijeg može raditi gotovo 2 sata - za to vrijeme možete očistiti impresivno područje. Kapacitet spremnika za gorivo je 5,7 litara. Za udoban rad rukovaoca s rukohvatima su osigurani. Glavni nedostatak ovog snowthrower - precijenjen, usporedivo s troškovima malog traktora.

2 SNAPPER SNM924E


Optimalni omjer cijene i kvalitete
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 139 990 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Puhač snijega SNAPPER SNM924E zauzima časno drugo mjesto u našoj ocjeni. Ova jedinica košta manje od svojih konkurenata u TOP-u, ali ni na koji način nije lošija u njihovoj izvedbi. Dvostupanjski sustav za čišćenje s metalnim rotorom izbacuje snijeg na udaljenost od 12 metara, što je prikladno za čišćenje velikih površina. Otvor za pražnjenje se kontrolira pomoću električnog pogona i upravlja se pomoću upravljačke ploče. Pužnice imaju zube, što im omogućuje da se lakše nose s ledom i gustom kore. Puhalo za snijeg je samohodno, a kako bi se osiguralo glatkoću kretanja, nalazi se 6 stupnjeva prijenosa naprijed i 2 stupnja za vožnju unatrag.

Visoka pouzdanost, izvrsne performanse i lako pokretanje kupaca u pregledima odnose se na prednosti ovog uređaja. 6,9 KS benzinski motor rješava čišćenje snijega, a spremnik za gorivo od 3 litre dovoljan je da osigura dug rad bez punjenja goriva. Mala težina je prikladna za transport uređaja i ne stvara probleme pri manevriranju. Među minusima ovog modela je nedostatak grijanja ručki i glasan rad.


1 Huter SGC 8100C


Najbolja izvedba. Pogon praćen
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 85990 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Izvrstan pomagač u borbi protiv snijega bit će visokoučinkovita puhalica za snijeg Huter SGC 8100C. Zahvaljujući tehnologiji gusjeničnog pogona, svi nanosi su osvojeni, au jednom prolazu jedinica može raščistiti cestu širine 74 cm.Benzinski motor (11 KS.) Lako se pokreće u jakom mrazu zahvaljujući električnom starteru. Mogućnost ručnog pokretanja. Visoke performanse u modelu postižu se uporabom izdržljivog rotirajućeg svrdla. Spreman je mljeti ne samo koru, nego i komade leda. Pouzdanost i izdržljivost snježnih lopatica osigurava se metalnim žlijebom. Kroz njega se snijeg baca na udaljenosti od 15 m. Pogonski kotači s posebnim zaštitnikom ne kližu kada padnu između njih i tragovi snijega.

Korisnici pohvaljuju prohodnost i performanse snijega Huter SGC 8100C. Među nedostacima se ističe krhkost kabela, a ponekad i brzine nisu uključene.

Najbolje električne puhalice

Električne puhalice za snijeg - kompaktni analogi benzinskih jedinica. Takvi strojevi trebali bi se koristiti za čišćenje malih područja, na primjer, područja kuća, putova u blizini trgovina i ureda, zbog svojih malih dimenzija. Glavne prednosti električnih puhala - niske cijene i rada iz utičnice (ne zahtijeva skupo gorivo), ali za to morate platiti male performanse i male snage.

3 STIGA ST 1131 E


Najbolja cijena
zemlja: Švedska (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 7102 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Kompaktna jedinica STIGA ST 1131 E zauzima treće mjesto na ljestvici najboljih električnih puhala za snijeg. Ova tehnika je savršena za čišćenje staza od svježeg snijega. Promjer gumenog svrdla je samo 14,5 cm, ali to je dovoljno za normalan rad. Emisija snijega je moguća na udaljenosti od 4 metra. Kompaktnost snijega uzrokuje jednostavnost upravljanja čak i jednom rukom.

Prednosti ovog modela u kupcima recenzije uključuju niske cijene, jednostavnost rada i male veličine. Težina snijega je samo 6 kg, što znači da se može koristiti umjesto lopate. Kratki kabel za napajanje kompenzira se produžnim kabelom. Tijelo je izrađeno od prilično tvrde plastike koja je otporna na udarce i ostala mehanička oštećenja. Glavni nedostatak je nedostatak podešavanja položaja žlijeba za izbacivanje snijega, a općenito je to kompaktan bacač snijega za svoje lokalne zadatke.

2 Champion STE1650


Najbolja širina i visina snimanja (briše duboke nanose)
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 9600 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Vrijedno električno puhalo za snijeg Champion STE1650 nalazi se na drugom mjestu našeg rejtinga. To je prilično proračunski model, ali ujedno i najproduktivniji zbog velikog područja hvatanja snijega. Glatki svrdli izrađeni su od posebne gume koja je otporna na mehanička oštećenja. Otvor za ispuštanje snježne mase izrađen je od plastike otporne na udarce. Vožnja do kotača nije osigurana, ali je težina snježnog puhala samo 16 kg, a guranje nije sama po sebi problem.

Među prednostima ovog uređaja u pregledima, korisnici nazivaju malu veličinu, dovoljnu snagu i nisku razinu buke tijekom rada. Tijelo snijega ima minimalnu količinu dijelova, a tu se praktički ništa ne može razbiti. Elektromotor je vrlo pouzdan, a za razliku od mnogih, radi na niskim temperaturama bez ikakvih problema. Nedostaci rada uključuju loše osmišljen ispušni sustav i loše kvalitete kotača.


1 Daewoo Power proizvodi DAST 2600E


Najbolja izvedba. Najpopularniji električni puhač snijega
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 12 990 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Prvo mjesto na ljestvici najboljih električnih puhala za snijeg je Daewoo Power Products DAST 2600E. Ovo je popularan model s jednostupanjskim sustavom čišćenja i dovoljno snažnim motorom, zahvaljujući kojem se uređaj može lako zakačiti čak i velikim nanosima. Položaj žlijeba kontrolira se mehaničkim pogonom koji se nalazi na upravljačkoj ploči operatera. Samohodni odsutni, ali zbog male težine snježnog obarača, to nije potrebno. Puž je izrađen od izdržljive gume, koja se ne puca čak ni pri visokim temperaturama ispod nule.

U pozitivne recenzije ovog modela, kupci govore o jednostavnosti rada, maloj veličini i prisutnosti prednjih svjetala.S mogućnošću kontrole rada s jednom rukom znatno se smanjuje opterećenje. Tijelo je izrađeno od izdržljivog nehrđajućeg čelika, koji lako može poslužiti nekoliko sezona. Snijeg se baca do 10 metara. Glavni nedostaci su bučan rad i kratki mrežni kabel.


Najmoćnije puhalice za snijeg

U snježnim područjima, ponekad je teško izaći iz garaže ili izaći iz dvorišta zbog teških snježnih nanosa. Nemojte zakasniti na posao i škola će pomoći najmoćnijim i produktivnijim snježnim ventilatorima.

3 Gardenpro KC1542MS


Najudobnija tehnika na poslu
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 76010 rub.
Ocjena (2019): 4.8

U kineskom puhalu za snijeg Gardenpro KC1542MS naglasak je stavljen ne samo na veliku snagu, već i na maksimalnu udobnost za operatera. Snažan motor (15 KS.) Lako se pokreće pomoću električnog startera. Za jednostavno upravljanje opremom u jakim mrazima, postoji sustav za lansiranje pri niskim temperaturama. Ruke operatera uvijek će biti tople zahvaljujući grijanim ručkama. LED optika pruža snop svjetlosti s dometom do 15 m. Rad s jedinicom je praktičan, budući da je proizvođač uspio pronaći optimalni omjer snage i mase. Dostatan je jedan prolaz snježnog puhala za čišćenje ceste širine 101 cm.

Domaći potrošači najčešće kupuju uređaje za snijeg Gardenpro KC1542MS. Uz njegovu pomoć snijeg se brzo i udobno uklanja iz dvorišta i ulice. Ne podnosi oštar test samo električnim podešavanjem položaja oluka.

2 CHAMPION ST1170BS


Najbolja cijena
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 68950 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ona nije inferiorna u odnosu na lidere na snazi, ali je povoljno u usporedbi s cijenama za snježni ventilator CHAMPION ST1170BS. Jedinica je namijenjena za čišćenje područja u blizini kuća, garaža, visokih ulaza, itd. Uz pomoć električnog startera pokreće se benzinski motor (16,5 KS) u bilo kojem mrazu. Zahvaljujući nazubljenom pužu, oprema se može nositi sa snijegom i ledom. Da bi uređaj mogao raditi u mraku, proizvođač ga je opremio optičkom glavom. U jednom prolazu puhalo za snijeg čisti traku širine 70 cm, a istodobno se masa snijega uklanja na udaljenost od 14 m. Ovo samohodno vozilo neće zaustaviti velike nanose, jer duboka gazišta u kombinaciji sa snažnim okretnim momentom ozbiljno povećavaju propusnost.

U pregledima korisnici pozitivno bilježe kvalitete kao što su snaga, pristupačna cijena, pouzdanost. Najčešći lom je rezanje vijaka na svrdlu, što nije teško zamijeniti.


1 Daewoo Power proizvodi DAST 17110


Najmoćniji puhač snijega s kotačima
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 139990 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Najmoćniji snowthrower u Rusiji, Daewoo Power Products DAST 17110, uspio se savršeno dokazati u otežanim zimskim uvjetima. Pouzdana i visokoučinkovita oprema dizajnirana za čišćenje velikih područja snijega. Nijedan snježni nanos ne može zaustaviti ovu jedinicu. Nevjerojatna snaga osigurava benzinski motor s 17 konjskih snaga koji nema problema s početkom od -40 ° C. Bilo je moguće postići visok križ zbog pogona na svim kotačima i gazećeg sloja s oblikom X-TRACK-a. Model je opremljen s ledenim sjekirama izrađenim od izdržljivog čelika, koji se lako nosi s korom i ledom. Zahvaljujući čeličnoj šahti, koja može brzo promijeniti smjer, moguće je baciti snijeg na udaljenosti od 16 m.

Daewoo Power Products DAST 17110 puhalo za snijeg nije uzaludno lider u vrhu najmoćnijih jedinica. Vlasnici ga u jednom glasu hvale za izvedbu, propusnost. Nedostaci su niska upravljivost i velika veličina.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač puhala za snijeg?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 252
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije