20 najboljih bicikala za grad

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji bicikli za grad: cijena - kvaliteta

1 Merida Crossway 100 Najbolja vrijednost za novac
2 Napadač Arsenal 20 1.0 (2019) Optimalna oprema po pristupačnoj cijeni.
3 Divovski disk 1 Mjenjač s 30 stupnjeva prijenosa. Sportske sklopke Shimano Deore
4 Shulz krabi coaster Brza izrada. Udobno sedlo

Najbolji jeftini bicikli za grad

1 Naprijed Valencia 1.0 Najbolja cijena. Jedinstveni sustav sklapanja
2 Grad Altair 20 Domaća proizvodnja. Niska cijena. pouzdanost
3 Stels Pilot 710 24 Z010 Certifikat ISO 9001: 2011. Usluga orijentirana na kupca
4 Desna 2200 Osnovna montaža. Svijetle boje

Najbolji ženski bicikli za grad

1 Stels Navigator 350 Lady 28 Z010 Najbolji model za djevojke bicikliste
2 Merida Crossway 300 Lady (2019.) Najnapredniji ženski bicikl
3 Giant Suede 2 Dobar odabir komponenti. Lagano sjedalo
4 Žene iz predgrađa Schwinn Standardni stil. Prestižna marka

Najbolji motocikli za grad

1 Giant Roam 0 disk Najbolja tehnička oprema
2 Marin San Rafael DS3 Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
3 Scott Silence 10 Odabir korisnika. Drži do 120 kg
4 Trek zektor i3 Najbolji fitness bicikl. Sofisticirana ergonomija

Najbolji dječji i tinejdžerski bicikli za grad

1 Kocka Ella 200 Idealan izbor za djevojčice od 9 do 12 godina. Poboljšana sigurnost
2 Schwinn Drift (2018) Jednostavan početak. Udobna vožnja
3 Shulz Bubble 20 Najbolja opcija za dijete od 6 - 8 godina. Praktični detalji
4 Top Gear Eco Kompaktnost. Mehanizam preklapanja

Kriteriji odabira

Prvi savjet koji bih htio dati kupcu je da odluči za koje specifične namjene je kupljen bicikl. Ako bicikl želite koristiti uglavnom u agresivnom stilu, vozite se na pijesku, blatu i korijenju, pogledajte planinske bicikle (MTV). Ako 70-90% vremena vozite gradskim ulicama i povremeno idete na teren, onda je vaš izbor gradski bicikl. U gradu, mogućnosti za brdski biciklizam će biti suvišne. Guste gume, previše mekani utikač - ono što vam je potrebno za teške ceste, s pijeskom, korijenjem, strmim spustima i usponima. Na asfaltu, takav bicikl će izgubiti u brzini i ubrzanju na biciklima s uskim gumama i čvrstom vilicom. Međutim, danas se potrošačima nudi vrlo zanimljiva vrsta bicikla, koja kombinira elemente brdskog bicikla i elemente autocestovnog bicikla. To je takozvani planinski hibrid.

Gorski hibrid je križ između autoceste i planinske varijante. Od planine ga odlikuje blago modificiran dizajn okvira, uže gume i veći broj zuba na tom sustavu (48). Kao rezultat toga, bicikl značajno povećava upravljivost i maksimalnu brzinu, lakše ga je raspršiti na glatki asfalt. U isto vrijeme, brdski hibrid je inferioran u odnosu na “autocestu” u brzini, ali pobjeđuje u cross-country performansama (u načelu cestovne gume nisu namijenjene za teške terene).

Ako želite smanjiti rizik dobivanja loše kvalitete bicikla sa sumnjivim setom opcija i krhkim okvirom, onda svakako treba odabrati samo provjerene marke planinskih hibrida. U pogledu cijene i kvalitete, lider u proizvodnji planinskih hibrida je Merida. Ova tvrtka ima najveći izbor poluprofesionalnih modela hibrida u vrijednosti do 40.000 p. Glavni konkurenti Meride su Author, Giant i Cube. Posljednje dvije nude nešto skuplje bicikle sa sličnom opremom. Proračunski modeli planinskih hibrida nude ruski proizvođači Trek i Stels.

Karakteristične značajke klasičnog gradskog bicikla su:

 1. Zatvoreni metalni okvir
 2. Čvrsti utikač
 3. Udobno (mekano) sjedalo
 4. Udobno prianjanje
 5. Kotači od 28 inča
 6. Prisutnost shitki preko kotača (za zaštitu od prljavštine)

Nudimo upoznavanje s ocjenom najboljih bicikala za grad u sljedećim kategorijama: jeftini, kvalitetni, kao i ženski, dječji i modni. Želimo vam dobar izbor!

Kako odabrati vrstu bicikla

Najbolji bicikli za grad: cijena - kvaliteta

4 Shulz krabi coaster


Brza izrada. Udobno sedlo
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 26 000 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Elegantan sklopivi bicikl prikuplja se za samo 20 sekundi, a okvir, kotač i pedale se mijenjaju. Postoji mehanizam za zaštitu od slučajnog preklapanja. Uključeno je i torbica za nošenje: dobra opcija za prijevoz na ramenu u podzemnoj željeznici. Uređaj ima brojne značajke koje je poželjno uzeti u obzir potencijalnog kupca: 24-inčni kotači, okvir od lakog aluminija (težina samo 13,7 kg), neregulirana visina kotača, tri brzine na planetarnom središtu. U tom slučaju dopuštena korisna težina ne smije prelaziti 110 kg.

Na ovom modelu ima mnogo komentara na mreži. U osnovi, bilježe kvalitetnu montažu, prisutnost u osnovnoj konfiguraciji važnog pribora (prtljažnik, krila, zvono, reflektori, pričvršćivači za držač boca za bicikle). Kažu da udobno široko opružno sedlo omogućuje da se dugo šetate bez zamaranja. Dizajn i težina učinili su bicikl omiljenim djevojkama i tinejdžerima višim od 150 cm.

3 Divovski disk 1


Mjenjač s 30 stupnjeva prijenosa. Sportske sklopke Shimano Deore
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 71 100 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Volite li brzinu? Jeste li jednako voljeli brzu vožnju kroz grad i na teškom terenu? Cijenite li pouzdanost i trajnost opreme? U ovom slučaju, bicikl Giant Roam 1 Disc bi bio odlična odluka za kupnju. Giant je iznimno popularan brand, jedan od najvećih proizvođača brandiranih bicikala na svijetu, čije je rodno mjesto Tajvan. Trenutno tvrtka Global Bicycle posjeduje najveće proizvodne pogone.

Giant Roam 1 Disc oduševit će vas izvrsnim tečajem i plovidbom. 28-inčni kotači u kombinaciji sa Shimano Deore sportskim prekidačima i mjenjačem s 30 brzina daleko će izaći iza svih "planinskih" i "jeftinih hibrida". Ne treba se bojati velikih brzina na takvom biciklu, jer je opremljen odličnim Shimano BR-M355 sportskim kočnicama, 160mm. Jedini značajan nedostatak ovog modela je cijena - u sezoni njegova kupnja će koštati najmanje 1000 USD.

2 Napadač Arsenal 20 1.0 (2019)


Optimalna oprema po pristupačnoj cijeni.
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 6 000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Novi ruski model obećava da će biti jedan od najudobnijih modela za vožnju po gradu. To se povjerenje temelji na popularnosti prototipa - Forward Arsenal 1.0 (2018) - koji se vizualno ne može razlikovati, ali ima niz razlika. Kreatori su promijenili TEC CD410 krug na KMC CD410), dok su zadržali lanac za višekratnu upotrebu, koji se može ukloniti bez posebnih alata. To olakšava čišćenje, ispiranje i podmazivanje za visokokvalitetan prijenos vuče. Osim toga, Wanda P1023, 20x1.95 gume s poboljšanim gaznim slojem (22TPI) umjesto Forward obitelji (30TPI) ugrađene su na trenutni model za savršenu vuču.

Vlasnici ažuriranog "Arsenala" bilježe izvrsnu kvalitetu čeličnog okvira, koji prilikom zavarivanja koristi robotski sustav CNC zavarivanja za jaku i ujednačenu vezu. Prema njihovom mišljenju, volan (Podesiva matična ploča) dobro je promišljen, jer je još uvijek moguće prilagoditi visinu i kut individualnim potrebama.

Glavna potražnja potrošača za vožnjom po gradu su dvije klase bicikala: klasični gradski modeli i planinski hibridi, koji imaju obilježja cestovnog (kolosijek) i planinskog (off-road) bicikla. Koje su njihove glavne prednosti i koji su glavni nedostaci - učimo iz usporedne tablice.

Bike class

Stvarčice

kontra

Gorski hibrid

+ Svestranost

+ Dobri off-road i planinski dijelovi cesta zbog širokih i izdržljivih guma

+ Povećana dinamika na autocesti iu urbanim područjima zbog velikog broja brzina

+ Lagan i donekle izdužen (u odnosu na planine) dizajn

+ Udobna vožnja po neravnom terenu

+ Razvoj dobre brzine

+ Sposobnost samo-nadogradnje čvorova

- Skupo održavanje (istrošenost zupčanika i kočnica)

- Visoka, u odnosu na urbane modele, trošak

grad

+ Mogućnost odabira modela za svaki ukus (veliki broj opcija)

+ Niski, relativno hibridi, troškovi

+ Jeftinija usluga

+ Izvrsne vozne karakteristike u obrisu grada (modeli razvijaju dobru brzinu na tvrdoj asfaltnoj površini zbog glatkih guma i uskog gazećeg sloja)

+ Mogućnost samostalnog podešavanja i usavršavanja bicikala za vlastite potrebe

+ Udobnost pri vožnji u gradu (zbog visokog slijetanja i mekanih presvlaka sedla)

+ Pouzdana zaštita od trošenja mehanizama od kontaminacije

- Loše vozne performanse na teškim terenima i terenskim uvjetima

- Teška gradnja (oko 15-18 kilograma)

- Još manje potencijala brzine od hibridnih modela


1 Merida Crossway 100


Najbolja vrijednost za novac
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 42 300 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Vrlo je teško pronaći bicikl vrijedan oko 40.000 rubalja. u opremi sličnoj Meridi Crossway 100. Ovaj hibrid je opremljen prednjim i stražnjim Shimano prekidačem. Istovremeno, stražnji mjenjač je sportski (Shimano Alivio), stoga zahtijeva iznimno rijetke postavke i služi mnogo dulje od početnih i rekreativnih prekidača. Naravno, bicikl je opremljen modernim disk hidrauličnim kočnicama i transmisijom na 27 brzina, što će vam omogućiti da odaberete najbolji ritam. Gume Merida Speed ​​40 Reflex imaju žilav gazeći sloj koji će vam omogućiti da sigurno prođete plitki pijesak i prljavštinu. U isto vrijeme, bicikl se dobro osjeća na glatkom asfaltu.

Povratne informacije o ovom modelu uglavnom su pozitivne. Korisnici napominju, iznad svega, brzu izvedbu Merida Crossway 100, udobno prianjanje, udobne hvataljke i elegantan dizajn. Za urbana putovanja je jedna od najboljih opcija, kažu korisnici. Neznatni nedostaci uključuju ne baš kvalitetne plastične pedale - za takav novac bilo je moguće staviti nešto impresivnije (međutim, ova sitnica se lako mijenja). Također nije jako zadovoljan s dizajnom daljinskog upravljača i ne sasvim kvalitetnog okvira za lijepljenje (ponekad s mjehurićima zraka).Preporučamo kupnju ovog modela ako volite brzu vožnju po asfaltu i neravnom terenu s relativno ravnom površinom. 

Najbolji jeftini bicikli za grad

4 Desna 2200


Osnovna montaža. Svijetle boje
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 7 000 rub.
Ocjena (2019): 4.0

Iako je bicikl postavljen kao odrasla osoba, najprikladniji je za tinejdžere (13,5 ”i 20” kotače), a težina nositelja ne smije prelaziti 70 kg. Osim toga, moguće je odabrati šarenu verziju boja: crvenu, zelenu, ljubičastu, svijetlo plavu. Model je dizajniran za laganu vožnju gradom, a maksimum koji si možete priuštiti je uredan izlaz na šumski put s glatkim reljefom. Neće biti moguće proći tešku rutu, jer je to kruta konstrukcija bez amortizacije i stražnje kočnice s početnom razinom.

U recenzijama, bicikl se hvali za sklopivi mehanizam, zahvaljujući kojem je prijevoz ugodan za korištenje u gradu i kada putujete u ladanjsku kuću. Sklopljeni transport dobro ide u prtljažnik osobnog automobila ili na vlak, vlak, itd. Plastične platforme su dovoljno udobne za rukovanje. Video blogerima se savjetuje da kupuju velike u kutiji - to štedi novac, a parametri se u početku mogu prilagoditi.

3 Stels Pilot 710 24 Z010


Certifikat ISO 9001: 2011. Usluga orijentirana na kupca
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 6 500 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Tvrtka Velomotors, koja je vlasnik marke Stels, najveći je proizvođač bicikala u Europi, lider u prodaji u Rusiji (prema službenim stranicama). U tvornicama tvrtke uveden je standard upravljanja kvalitetom, što je znak orijentacije prema zadovoljavanju zahtjeva potrošača i povećanju njihovog zadovoljstva proizvodima. Svi dodaci i rezervni dijelovi dostupni su po cijeni, a servisna podrška visoke kvalitete organizirana je uz tvorničko jamstvo.

Stels Pilot 710 24 Z010 - idealno za tihu vožnju na kratkim udaljenostima. Sudeći po ocjenama, kupci vole plastične pedale za hodanje - čak i ako se noga isklizne, neće boljeti, a ožiljak neće biti, kao u interakciji s metalom. Kolica su opremljena kolicima s ležajevima u rasutom stanju. Oni zahtijevaju pravovremeno održavanje, osobito čišćenje prljavštine i zamjenu maziva, ali u tom slučaju je savršeno podložno popravku. Međutim, ako težina vozača prelazi 70 kg, stručnjaci preporučuju zamjenu s industrijskim ležajevima.

2 Grad Altair 20


Domaća proizvodnja. Niska cijena. pouzdanost
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 7 000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Pod brandom Altair domaći proizvođač Forward razvija praktične i pristupačne gradske bicikle s naglaskom na kvalitetu i pouzdanost. 3D dizajn, izrada okvira i komponenti, montaža - cjelokupni proces proizvodnje odvija se u Rusiji. Pouzdanost bicikla je zbog korištenja visokokvalitetnog ruskog čelika s izvrsnom bojom, robotskim zavarivanjem, rigoroznim testiranjem prije serijskog ispuštanja.

Sada je linija modela 2018 posebno popularna. Riječ je o klasičnim vozilima za gradsku vožnju, opremljena 14 '' sklopivim okvirom i 20 '' kotačima, udobnim upravljačem i sedlom. City 20 je univerzalni model, kojeg voli predstavnik muških i ženskih. Uskoro će se u maloprodajnim lancima pojaviti izmjena 2019. godine. Razlike u novosti: plastične papučice su dobile čeličnu osovinu, ugrađen je lanac KMC, obrub od jednog zida postao je dvostruk, izdržljiviji, a gume su zamijenjene Wandom.

1 Naprijed Valencia 1.0


Najbolja cijena. Jedinstveni sustav sklapanja
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 8 500 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Predstavljamo zanimljiv tinejdžerski biciklistički prijevoz 2018. godine, domaću proizvodnju. Rijetka prilika za malu količinu kupiti pristojan kit za gradske vožnje: proizvođač instaliran krila, sedlo s oprugama, straža na lancu, prtljažnik, korak, signal zvono. Posebno urbani model: kruta vilica, jedan zupčanik, čelični okvir visoke čvrstoće. Zanimljiv je sklopivi sustav za sklapanje: u ovoj verziji je osigurana brava s petljom s brzim otpuštanjem (za Forward, tehnologija se zove FDS).

Potrošač ocjenjuje uređaj prilično visokim, dok uvijek obraća pozornost na nisku cijenu. Od relativne negativne - krhka plastična zaštita lanca, jednostavna kočnica. S druge strane, nitko ne želi preplatiti za početnu instalaciju skupljeg rješenja. Zahtijevana "veličina" - od 150 do 165 cm.


Najbolji ženski bicikli za grad

4 Žene iz predgrađa Schwinn


Standardni stil. Prestižna marka
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 18 000 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Američka ikona za dizajn bicikala predstavlja nevjerojatan model Suburban Women za ljubitelje da izgledaju elegantno u svakoj situaciji. Inače, zvijezde su također cijenile Schwinnovu vožnju: paparazzi su uspjeli uhvatiti Schwinnov bicikl za volanom Elvisa Presleya, Marilyn Monroe, Brada Pitta, Angeline Jolie, Ryan Goslinga i mnogih drugih. Sada prođite kroz obilježja. Dakle, ovo je bicikl za 2018. godinu, koji je zanimljiva mješavina MTB-a i gradske jedinice s čeličnim okvirom i prednjim vilicama s opružnim elastomerima. Montirani kotači 26 ", osiguravaju visoki okretni moment i dobro prianjanje na cestu. Montirane su mehaničke kočnice obruča. Dizajn osigurava 7 stupnjeva prijenosa.

U komentarima se žali da je sustav amortizacije slabo otporan na jake mrazeve, elastičnost elastomer-prigušivača je uvelike smanjena. U istim forumima, kritičari se protive, kažu oni, u hladnoj sezoni bolje je ne napuštati, a prijevoz zadržati na posebno opremljenom mjestu. Pa, to je razumno - bilo koji bicikl mora biti zaštićen, a "Schwin" - još više.

3 Giant Suede 2


Dobar odabir komponenti. Lagano sjedalo
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 28 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Giant bicikli imaju dvije tehnološke prednosti. ALUXX tehnologija aluminija - to su vrlo visoki standardi kvalitete u proizvodnji aluminijskih okvira, kao i glatke tehnologije zavarivanja s ručnim brušenjem. Materijal koristi 6011A za optimalni omjer snage i lakoće. Tvrtka ima poseban pristup stvaranju ženskih bicikala, zove se 3F: Fit, Form, Function. To znači da inženjeri i dizajneri razvijaju vozila koja se temelje na stilovima jahanja i fizičkim karakteristikama tijela žena. Specifično prianjanje, duljina šipke, širina i nagib kola upravljača, dužina ručke, skraćeni put zaustavljanja - sve to odobrava lijep spol.

Komentari posebno hvale udobno sedlo, koje savršeno nadopunjuje oblik ženske zdjelice i kukova. Na prodaju po ovom modelu postoje čak tri raspona veličina, tako da bi se bicikl točno uklopio u vaš ten - XS, S i M. Idealno za djevojke koje uzimaju u obzir svaku sitnicu pri odabiru.

2 Merida Crossway 300 Lady (2019.)


Najnapredniji ženski bicikl
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 50 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Obuhvaćajući prednosti planinskih i cestovnih bicikala, gradski Crossway 300 Lady, gradski bicikl poznate tajvanske marke Merida, ima prekrasan izgled. Hardtail s vilicom za vješanje - plus upravljanje, dobar kontakt s cestom kada je pogoden na neravnom terenu, nizak otpor kotrljanja. Postoje tri zupčanika ispred dizajna, deset u stražnjem dijelu i Shimano Deore prekidači. „Graditelj cesta“ ih je dobio od lanaca za brdski bicikl, zadržavajući lagani aluminijski okvir i velike kotače od 28 inča.

U osnovi, susreli smo se s pozitivnim, ako ne i s divljenjem, povratnim informacijama od vlasnika. Osim vizualne privlačnosti, djevojčice cijene nisku težinu - samo 13 kg! Čak iu fazi odabira hibrida, potrošač obično shvaća da će upravljati vozilom na različite načine: od opuštene vožnje ulicama do dugih izleta s teškim dijelovima. Identificirane su tvrdnje o ponašanju bicikla na različitim cestama.


1 Stels Navigator 350 Lady 28 Z010


Najbolji model za djevojke bicikliste
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 10 500 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Prednosti ovog modela uključuju udobno žensko sedlo (široko, mekano), 28 '' kotače, veliki čelični prtljažnik s kopčom, markiranu košaru. Da, iu drugim karakteristikama, žensko vozilo ne propada: jednostavno rukovanje, visoka sjedala, naglasak na laganoj vožnji, mogućnost da uzmete potrebne sitnice s vama tako što ćete napuniti stražnji dio prtljažnika ili ispuniti elegantnu surround košaru preko prednjeg krila. Proizvođač je osmislio tri opcije za izvedbu boje okvira - crvenu, ljubičastu, bjelokosnu.

Kupi ovaj model je vrlo aktivan, mreža je primijetio praktičnost šasije, jednostavan za korištenje i jeftin u službi. Djevojke su zadovoljne što se skup brzina i prevladavanja uspona daje vrlo jednostavno. Očigledno, kreatori svjesno instaliran poznati japanski entry-level drive Shimano (ratchet, zvijezda, stražnji prijenos, shifters). Vilice, čahure kotača i ostali elementi podvozja izrađeni su od čelika, pa su jeftini, pouzdani i izdržljivi.

Najbolji motocikli za grad

4 Trek zektor i3


Najbolji fitness bicikl. Sofisticirana ergonomija
zemlja: SAD (proizvedeno u Tajvanu)
Prosječna cijena: 16 500 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Fitness bike je pogodan za one koji se fokusiraju na tjelesnu aktivnost. Transport je lagan, ergonomski okvir Alfa Silver aluminij, krom-molibdenska vilica, Tektro hidraulične disk kočnice.Volan bez nule, koji podsjeća na stilove vožnje kao što su staza za skijaško trčanje i staza. Vrlo udobne ergonomske hvataljke. Htio bih spomenuti VP pedale s aluminijskim okvirom, dopunjene papučama s trakama.

Što se tiče torzijske tehnike pedala u mreži, argument često raste: trebamo li tucli, ili je to dodatni detalj? Činjenica je da fiksiranje stopala na pedale čini život lakšim za ljubitelje visoke kadence, odnosno brzine pedale. Razlika u ritmu amatera i profesionalaca ponekad doseže 30%, sportaši razvijaju veću brzinu i vjetar od oko 90 okr / min. Ako u budućnosti postepeno poboljšavate svoj učinak, štipaljke će spriječiti klizanje stopala s platforme, a također će pomoći u provedbi pune kružne pedaliranja u fazi mirovanja.

3 Scott Silence 10


Odabir korisnika. Drži do 120 kg
zemlja: SAD (proizvedeno u Tajvanu)
Prosječna cijena: 128 000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Luksuzni touring bicikl privući će pogled u svom rodnom gradu i dobro će poslužiti na putovanjima, planinarenju, izvan grada. Ovaj model će vlasniku pružiti najbolje osobine na cestovnom i planinskom biciklu: pristojnu brzinu + povećanu upravljivost. Značajka Scott Silence 10 u prisutnosti profesionalne opreme Shimano, kao i prijenos na 30 brzina. Uređaj ima aluminijski okvir i krutu tišinu Alloy viljušku, hidraulične disk kočnice, dvostruke naplatke, duga krila, podesivi potezni prostor, prtljažnik. Težina 15 kg.

Vlasnici kao da je u ovom modelu sve osmišljeno do najsitnijeg detalja, za svaku životnu situaciju. Na primjer, osiguran je sustav rasvjete, što je vrlo važno prilikom putovanja. Touring izdržava bicikliste do 120 kg. Prednosti disk kočnica na hidraulici su visoka kvaliteta kočenja, lako pomicanje ručice kočnice, precizna kontrola sile kočenja. I hidrauličke kočnice su očigledno superiornije od mehanike u postavljanju i održavanju. Na takvu tehniku, a ne trošiti novac.

2 Marin San Rafael DS3


Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 49 900 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Gorski hibrid visokog cjenovnog segmenta, koji je nestabilan među domaćim biciklistima. Zapravo, on kombinira obilježja ne toliko hodanja, koliko sportskog bicikla, izoštrenog procesom treninga profesionalnih i poluprofesionalnih sportaša u gradu. Reći da je komponenta ceste dominantna u modelu, to je nemoguće - visina profila gume i širina gaznoga sloja ukazuju na predanost planinskom putu. S druge strane, sportska vilica iz Suntour NCX-D-LO ima samo 63 milimetra, što je tipičnije za glatke staze.

Problemi s biciklom također su očiti. Tijekom intenzivnog rada potrebno je često provjeravati cjelovitost vagona, jer oni predstavljaju slabu točku konstrukcije. Što se tiče ostalih, ne pojavljuju se nikakvi specifični problemi - svi glavni kvarovi su, u pravilu, sporadični i potpuno ovisni o korisniku.


1 Giant Roam 0 disk


Najbolja tehnička oprema
zemlja: Tajvan
Prosječna cijena: 74 100 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Bicikl koji, unatoč svim prednostima, zahtijeva malo više. Upravo je ovo svojstvo koje se može dati ovom, naravno, vrijednom modelu, usredotočenom na korištenje samo poluprofesionalnih i profesionalnih sportaša. Ali nemojte misliti da je to nekako loše - stručnjaci jednoglasno proglašavaju odsutnost slabih točaka u cijeloj strukturi, što se ne može reći za konkurentske hibride. Pozitivno se razlikuje Giant Roam 0 disk i broj osnovnih brzina - oni na tvrdom repu su 30, što je tri više od protivnika po ocjeni. Rasprava o ostalim tehničkim točkama nije zanimljiva, jer je u gotovo svim aspektima Giant daleko ispred.

Što se tiče raspona veličina, tajvanski programeri su ga razumno proširili na šest veličina okvira, ovisno o visini biciklista. Ali jedina "pukotina" leži daleko izvan tehničkog i operativnog dijela. Bicikl je napravljen samo u bijeloj i sivoj boji, koja izgleda sjajno, ali, iskreno, vrlo dosadno.


Najbolji dječji i tinejdžerski bicikli za grad

4 Top Gear Eco


Kompaktnost. Mehanizam preklapanja
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 8 500 rub.
Ocjena (2019): 4.0

Univerzalni model hodanja s neutralnim dizajnom koji će odgovarati predstavniku bilo kojeg spola i dobi. Paket uključuje prtljažnik, krila, lanac zaštite - i sve to u manje od 9.000 rubalja. Čelični okvir se preklapa i rasklapa - vrlo je lako transportirati bicikl u prtljažnik i dovesti ga do dizala. Sustav dvostrukog zbrajanja je iznimno jednostavan i operativan. Kada se rastavi, lakše je nego ikad stati u prtljažnik automobila, zauzimajući minimalan prostor kada se sprema u garažu ili na balkonu.

Postoji mnogo recenzija na internetu - takva popularnost objašnjava se niskim troškovima. Mnogi ljudi obraćaju pozornost na snagu okvira od čelika, tj. Početnički jahač ne treba brinuti ako dođe do pada ili malog sudara. Opet, zbog materijala bicikl je pretežak, ne svaki tinejdžer će ovladati 17 kg. Postoje pritužbe na krhkost zatvarača mehanizma za sklapanje, pa vlasnici preporučuju da se brine o sigurnom prianjanju.

3 Shulz Bubble 20


Najbolja opcija za dijete od 6 - 8 godina. Praktični detalji
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 21 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

SHULZ je poznata radionica za bicikle u Sankt Peterburgu, koja je izrasla iz posla iznajmljivanja bicikala. Ovaj put tim je stvorio odličan model za urbanu djecu od 6 do 8 godina. Bicikl je dizajniran za visinu od 115 - 130 cm. Djeca, koja još nisu u stanju procijeniti tehničke karakteristike, dolaze do užitka u vizualnoj komponenti: dizajneri su osmislili pet mogućnosti boja za okvir. Bijela, ružičasta, plava, zelena ili crna - koji bi nijans zaslužio mjesto vašeg djeteta?

Roditelji pridaju pažnju prvenstveno težini, a Bubble 20 ne prelazi 8 kg. Pojasni pogon učinit će tečaj glatkim, neće se uprljati, bit će nepretenciozan za održavanje. Shimano Nexus planetarna čahura s 3 brzine pomoći će malom vozaču da prevlada visinu, a prebacivanje stupnjeva prijenosa je vrlo jednostavno za upravljanje. Nedostatak amortizacije će vam omogućiti brzo kretanje, ali za udobnu vožnju morat ćete potražiti visokokvalitetnu površinu ceste. U velikom gradu to neće biti problem.

2 Schwinn Drift (2018)


Jednostavan početak. Udobna vožnja
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 10 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Predstavljamo vam najpouzdaniji i najkomforniji izbor za djecu od 6 do 9 godina, koji uče voziti bicikl na dva kotača. Model Drift razvijen je na temelju sportskih torbi za bicikle, o čemu svjedoči podcrtana geometrija okvira s ekspresivnim kutovima cijevi. Kočnica se pomiče naprijed kako bi jahaču olakšala održavanje ravnoteže. Koji drugi čimbenici utječu na udobnost putovanja za početnike? To je lagana, zamišljena potpora djetetovom tijelu za sjedalo, pravilan promjer ručki, mehanizam laganog pokretanja i mala brzina kretanja.

Proučavajući niz recenzija, dolazi do ideje da su ovu opciju odabrali roditelji s odgovarajućim stavom prema mobilnosti djece i podvigima. Čak iu uvjetima trčanja rute kroz blato i lokve, dječja odjeća će ostati čista, a sve zahvaljujući zaštiti lanca u punoj veličini. Pouzdane kočnice naplataka poslužit će vjerno ako provjerite habanje i podesite dok brišete jastučiće.


1 Kocka Ella 200


Idealan izbor za djevojčice od 9 do 12 godina. Poboljšana sigurnost
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 30 000 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Prekrasan i lagan bicikl s niskim aluminijskim okvirom poput djevojaka zbog spektakularnog dizajna i lakoće slijetanja. Kreatori su koristili najnoviju tehnologiju Cube Frame Save - sustav za montažu mjenjača s posebnim navojem za ugradnju stražnjeg mjenjača. Kod udarca se deformira samo zamjenjivi element, a okvir ostaje netaknut.Još jedna tehnološka prednost - Wet Paint Surface, ili mokri višeslojni lak, sprečava abraziju logotipa i naljepnica.

Proizvođač je ugradio učinkovite V-kočne kočnice s visokokvalitetnim jastučićima, svijetla prednja svjetla doprinose savršenoj vidljivosti, a na upravljaču je zvono. Sa ergonomskim sedlom, nije mučno voziti se brzinom hoda čak i nekoliko sati zaredom. I ne dopustite da vas zbunjuju visoki troškovi, jer su volan i sjedalo regulirani po visini, pa je stoga model praktičan i trajat će više od jedne sezone. Osim toga, paket uključuje prtljažnik, krila, oslonac za noge i dinamo, koji proizvodi električnu energiju iz torzije prednjeg kotača.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač bicikala za grad?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 320
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije