5 najboljih patriotskih motobloka

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 najboljih patriotskih motobloka

1 PATRIOT Nevada Najučinkovitiji motorni benzin
2 PATRIOT Kaluga (upravljač) Najbolji izbor kupaca
3 PATRIOT Boston 9DE Visoke performanse. Pogonska osovina
4 PATRIOT Oregon Većina manevarskih
5 PATRIOT Pobjeda Optimalna kombinacija cijene i kvalitete

Američka marka popularna je u Rusiji zbog pouzdanosti i trajnosti proizvedene opreme. Motoblokovi "Patriot" zastupljeni su širokim rasponom modela - postoje mali uređaji za male ljetne kućice i ozbiljna oprema, bez koje male farme ne mogu.

U ovom pregledu sudjeluju najbolji modeli motornih blokova ove marke. Ocjena se temeljila na proizvođačevim specifikacijama i recenzijama vlasnika Patriot opreme, koji su u praksi testirali sve značajke određenih modela.

Top 5 najboljih patriotskih motobloka

5 PATRIOT Pobjeda


Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 26676 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Motorni motor PATRIOT Victory odnosi se na automobile srednje klase i ima elektranu kapaciteta 7 litara. a. Kvačilo remena osigurava mekoću rada, a ručni mjenjač i reduktor lanca učinkovito prenose okretni moment na mlinove jedinice. Ukupno ih je 6 u setu za isporuku, što nam omogućava da uhvatimo traku zemlje do širine od 100 cm prilikom obrade tla.

Unatoč relativnoj zbijenosti uređaja, on se nosi s uzgojem. Težina motobloka je 78 kg, što je sasvim dovoljno za ronjenje na pripremljenim prostorima. Za uzgoj djevičastog tla, oranje treba provoditi nekoliko puta kako bi se površina učinkovito otpuštala do pune dubine rezača. U pregledima vlasnika pozitivno su ocijenjene performanse i pouzdanost motobloka. Mogućnost povezivanja dodatne opreme uvelike proširuje raspon zadataka dostupnih ovom mehaničkom pomoćniku.


4 PATRIOT Oregon


Većina manevarskih
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 20336 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Model je prepoznatljiv po svojim visokim performansama - usprkos maloj težini motobloka (51 kg) i odsutnosti mjenjača (umjesto pužnog zupčanika), dobro se nosi s dodacima pripremljenog zemljišta veličine do 15 hektara. Lagana i prisutnost obrnutog stroja olakšava manevriranje u skučenim prostorima. S istom svrhom moguće je prilagoditi širinu zahvata zemlje.

U svojim recenzijama, vlasnici motocikla PATRIOT Oregon bilježe prihvatljivu razinu buke tijekom rada i visoku trajnost mlinova za uzgoj. Volumen spremnika dovoljan je za kontinuiranu obradu velike površine. Upravljanje napravljeno na upravljačkoj letvici, što je vrlo povoljno, pogotovo kad se okrene na poleđini. Također, vlasnici na umu nepretenciozan rad i pouzdanost elektrane.

3 PATRIOT Boston 9DE


Visoke performanse. Pogonska osovina
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 69590 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Teški motoblok ima električni starter za pokretanje i razlikuje se od modela marke visokim otporom elektrane na opterećenja. Dizelski motor može razviti do 9 litara. p., što daje uređaju sposobnost da se nosi s velikim količinama rada. Prisutnost pogonskog vratila omogućuje vam spajanje aktivnog priključka (kosilica, puhalo za snijeg, pila za ogrjev, sejalica za krumpir itd.), A pneumatski kotači i spojke omogućuju vam da koristite motoblok kao pokretačku snagu za prijevoz robe.

U malim seoskim gospodarstvima njezina je ekspeditivnost u potpunosti opravdana i omogućuje vam mehanizaciju velikog opsega posla, što značajno štedi vrijeme i energiju vlasnika. U pregledima korisnici bilježe visoku učinkovitost instalacije - usprkos visokoj snazi, troškovi goriva su usporedivi s manje produktivnim benzinskim modelima.

2 PATRIOT Kaluga (upravljač)


Najbolji izbor kupaca
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 19992 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Motorni blok PATRIOT Kaluga opremljen je benzinskim agregatom od 7 l. s., zasluženo popularan kod domaćeg kupca. On može obavljati većinu poljoprivrednih radova na površini do 100 hektara. Uključujući njega i uzgoj složenog zemljišta. Širina pokrivenosti trake tla je 85 cm, a rezači mogu roniti do dubine od 32 cm.

U pregledima ovog modela ruda, korisnici bilježe najbolju upravljivost i propusnost. Ove značajke pružaju velike, izdržljive kotače i upravljač. Osnova ovog uređaja sastoji se od ojačanog okvira, zahvaljujući kojem se održava stabilnost pri radu na neravnim površinama. Snaga je sasvim dovoljna za vuču kolica, pa osim rada na iskopima, Patriot Kaluga izvrsno obavlja prijevoz tereta na kratke udaljenosti.

Tablica sažetka ocjene

model

Snaga, l. a.

Širina mlina, cm

Težina, kg

preokrenuti

Tip spojke

Tip zupčanika

Prosječna cijena, rub.

Nevada

7

100

89

postoji

disk

stupanj prijenosa

34590

Kaluga

7

85

73,6

postoji

pojas

lanac

19992

Boston 9de

9

125

164

postoji

disk

stupanj prijenosa

69590

Oregon

7

85

51

postoji

pojas

lanac

23600

pobjeda

7

100

78

postoji

pojas

lanac

26676


1 PATRIOT Nevada


Najučinkovitiji motorni benzin
zemlja: SAD (proizvedeno u Kini)
Prosječna cijena: 34590 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Uz pomoć PATRIOT Nevade, oranje zemljišne parcele može se obaviti na bilo kojoj dubini, koju regulira raonik. Pojačani dizajn noževa omogućuje obradu različitih vrsta tla, uključujući i djevičansko tlo. Ovisno o željama i mogućnostima vlasnika, Patriot motoblock, njegova funkcionalnost može se značajno proširiti ugradnjom dodatnih priključaka. Sadnja krumpira, košnja trave, čišćenje snijega, zalijevanje vrta, prijevoz robe nepotpun je popis radova koje su korisnici zabilježili u recenzijama koje se mogu dodijeliti PATRIOT Nevadi. Posebnost ovog modela je prisutnost utičnice za automobil, koja omogućuje korištenje akumulatora.

Popularno glasanje - koje su robne marke najbolje?
Glasajte!
Ukupno glasova: 1
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije