10 najboljih proizvoda iz Medvedke

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih proizvoda iz Medvedke

1 Rubit Najbolji način utjecaja
2 Grizli medvjed Mami parazite u otrov
3 Bio krevet Najbolji biološki lijek
4 Ekokiller Najsigurnija formula
5 Ugodan vrt Najlakše je koristiti
6 EkstraFlor Učinkovito obeshrabruje Medvedku, ne nanosi štetu ljudima i životinjama.
7 Medvetoks Trajno uklanja štetnike
8 Metarizin Trostruko djelovanje protiv medvjeda
9 Terradoks Sveobuhvatna zaštita od svih štetnika
10 grmljavina Najbolji lijek s sporim djelovanjem

Ljetni stanovnici čuli su za takvog kukca kao medvjed. Nalazi se u rtovima i rijetko puzi na površinu. Razbijajući cijele sustave u zemlji, štetočina ostaje unutra, ometajući korijenje biljaka. Posebno pogođeni sadnice u vrtu, koji još nije imao vremena da dobije uporište. Šteta je često smrtonosna, a ako ne poduzmete ništa, Medvedka će sretno uništiti ogroman dio usjeva.

Iako parazit živi u tlu, dobro leti, zna prevladati velike udaljenosti, čak i probijati se kroz vodene prepreke. Takva mobilnost omogućuje brzo pronalaženje novih područja s hranom, odabir najboljih opcija za izgradnju gnijezda. Brzo se prilagođava kemikalijama, isti insekticidi ne pomažu. Stoga, na policama prikupio veliku količinu lijekova za borbu Medvedka. Većina njih istodobno ubija i druge štetočine: kukce, žičnjake, mrave. Prikupili smo 10 najboljih opcija koje kupci smatraju učinkovitim.

Postoje kontraindikacije. Provjerite sa svojim liječnikom.

Top 10 najboljih proizvoda iz Medvedke

10 grmljavina


Najbolji lijek s sporim djelovanjem
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 27 rub.
Ocjena (2019): 4.2

Osnova lijeka Thunder je diazinon. On zove sporoSmrt medvjeda, maksimalni učinak postiže se 5. dana. Alat je u obliku mikrogranula koje moraju zaspati tijekom kukca. Jedan paket je dovoljan za površinu do 7 četvornih metara, i ekonomičan je. Kako bi privukli štetočine, granule imaju izražen miris. Kupci upozoravaju da formula ima različitu uporabu ovisno o uvjetima: nanošenje na tlo, staklenike i otvorene vrtove je različito. Otrov ima treću klasu opasnosti, morate nositi rukavice.

Proizvođač preporučuje početnu obradu tjedan dana prije sjetve sjemena. Ako je vrt jako zaražen štetočinama, možete ponovno dodati lijek na tlo. Razdoblje zaštitnog djelovanja je 14 dana, sastav se jako boji jake kiše. Kupci govore o akciji bez problema. Nakon nekoliko dana na mjestu nije bilo parazita, iako učinak nije odmah vidljiv.


9 Terradoks


Sveobuhvatna zaštita od svih štetnika
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 41 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Terradox nije namijenjen samo medvjedu, nudi sveobuhvatnu dugoročnu zaštitu od najčešćih štetočina. Ova metoda borbe je najbolja s jakom infekcijom, ona postaje ekonomična. Formula ima jedinstveni učinak u različita doba godine, ovisno o temperaturi, ali učinkovitost se neznatno smanjuje. Idealan je u slučajevima kada je teško odrediti izvor problema. Ako otrov dođe u dodir s štetočinama, oni umiru. Proizvođač kaže da je za uništenje medvjeda potrebno do 2 tjedna.

Sudeći po recenzijama, kupci aktivno koriste lijek za zaštitu voća, cvijeća, povrća i bobica. Ova verzija ima poboljšanu formulu, dolazi u obliku granula. Moraju se raspršiti po biljkama radi maksimalne zaštite. Formula ne utječe na plodnost, ne utječe na mikroorganizme u zemlji. Nakon razgradnje ne nastaju toksične nečistoće. Zadovoljava nisku toksičnost.

8 Metarizin


Trostruko djelovanje protiv medvjeda
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 350 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Metarizin je najopsežnija ocjena lijeka.Smatra se učinkovitim protiv kukaca, larvi, pa čak i jaja. Ovo nije otrov ili strah. Metarizin - posebna gljiva koja se seli u dubine. Dolazi do mjesta gdje žive štetnici i počinje se množiti. Spore su ugrađene u Medvedku, klijajući u njoj. Alat je najbolji za teške infekcije, to je velika smanjuje populaciju. Djeluje na crijeva i kožu. Gljive oslobađaju toksine koji su otrovni za insekte. Proizvod je apsolutno prirodan, siguran za ljude.

Proizvođač tvrdi da Metarizin povećava prinose i poboljšava rast biljaka. Kupcima se sviđa mogućnost smanjenja učestalosti upotrebe kemikalija, prelazak na biološku formulu. Gljive ostati u tlu za dugo vremena, štiteći vrt za mnogo mjeseci. Čak i da je Medvedka odlučila provesti zimu, do ljeta bi izišla oslabljena. Takvi insekti se ne razmnožavaju, mnogo ih je lakše eliminirati.


7 Medvetoks


Trajno uklanja štetnike
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 65 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Medvetoks ulazi u crijeva insekata, ubijajući štetočine iznutra. Formula se sastoji od diazinona, aroma i aromatskih dodataka. Posljednji mamac Medvedka. Prednost lijeka je brzo djelovanje, tijelo kukca je vrlo osjetljivo na otrov. Da biste u potpunosti zaštitili vrt, morate iskopati utore na putu kretanja medvjeda. Ponovljena obrada se preporučuje za mjesec dana. Ličinke Medvetoksa ne djeluju. Proizvođač ne preporučuje dodavanje sredstva u tlo ako je to manje od 2 mjeseca prije berbe.

U recenzijama, oni uspoređuju lijek s hranom za mačke, većina kupaca primjećuje jak neugodan miris. On je podnijet zbog zaustavljanja napada na biljke, otrov brzo rješava problem. Ovaj alat zahtijeva najviše opreznu uporabu, šteti osobi. Postoje komentari otrovanih ljudi. Usput, mravi i lisne uši umiru zajedno s Medvedkom.

6 EkstraFlor


Učinkovito obeshrabruje Medvedku, ne nanosi štetu ljudima i životinjama.
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 55 rub.
Ocjena (2019): 4.5

ExtraFlor, za razliku od većine rejtinga, ne ubija Medvedku, nego je odvraća. Temelji se na prirodnim mineralima koji su ispunjeni eteričnim uljima. Oni daju mirise 40 dana nakon što su smješteni u zemlju. Medvedka se ne sviđa ovakvom načinu suočavanja s njom i napušta mjesto. Kao dio bez kemikalija, lijek ne šteti prirodi, ljudima, životinjama. Formula se ne akumulira u tlu, kada se ulja izdišu, ostaje jednostavan šljunak. Ne utječe na lišće i korijenje biljaka.

ExtraFlor ima najizraženiji učinak tijekom sadnje. Dovoljno je malo zaraditi u svakom zdencu, posuti zemljom. Kupci preporučuju da se vrt obrađuje po obodu, onda Medvedka neće raditi za to. Ugodna nuspojava je zastrašivanje madeža. Zaštitna akcija traje mjesec dana, rezultati su vidljivi nakon 2 sata. Jedini nedostatak je ovisnost o temperaturi, efekt nestaje brže u vrućini.


5 Ugodan vrt


Najlakše je koristiti
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 130 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Udoban vrt je jedan od najneobičnijih otrova u rejtingu. Sastoji se od morskih sedimenata koji ubijaju Medvedku u dodiru s njom. Kukac se dehidrira za nekoliko sati. U sastavu nema otrova i otrovnih kemikalija. Jednostavna uporaba je velika prednost: dovoljno je okrenuti bocu, usmjeriti mlaznicu na zahvaćena područja i poprskati formulu. Lijek djeluje u suhom, bez vjetra vremenu. On se jako boji vlage, gubi svoju učinkovitost u vrućini.

Kupci kao što je ovaj način suočavanja s insektima, jedan paket je dovoljan za veliki povrtnjak. Rezultat ne traje dugo, medvjedi umiru za nekoliko sati. Sudeći po recenzijama, mnogi godišnje tretiraju biljke s ovim alatom, to nije ovisnost. Iako je cijena visoka, formula je ekonomična. Otrov ima crvenu i zelenu boju, ima vrlo specifičan miris. Sudeći prema izjavi proizvođača, potonji mami insekte.


4 Ekokiller


Najsigurnija formula
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 370 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ecokiller je, unatoč prilično štedljivoj formuli, jedan od najučinkovitijih. Nije opasan za biljke, ljude, životinje, zemlju i vodu. Temelj formule je okamenjene školjke algi. Udarili su medvjeda, češući njegov hitin. Kao rezultat toga, vlaga isparava, što dovodi do smrti insekta. Najbolji rezultat očituje se za nekoliko sati. Važna prednost kupaca vjeruje nedostatak kemijskog mirisa. Kukci se ne navikavaju na prirodne lijekove. Ne izaziva alergije kod ljudi.

U pregledima, istaknuo je nedostatak pesticida, lijek odobren od strane Savezne službe. On se bori ne samo s Medvedkom, pogađajući najčešće štetočine. Koristi se u ratarstvu i poljoprivredi. Prirodne tvari mogu poboljšati skladištenje korijenskih usjeva u velikim skladištima. Ubijaju plijesan, smanjuju vlagu. Formula za najbolje rezultate daje prilikom slijetanja.

3 Bio krevet


Najbolji biološki lijek
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 180 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Bio posteljica je najbolji predstavnik biološke repelente. Ne postoje toksične ili toksične komponente u sastavu, a osnova je sastavljena od eteričnih ulja koje nam paraziti ne sviđaju toliko. Formula je sigurna za ljude i životinje. Miris sredstava je nepodnošljiv za medvjeda, leti na drugo mjesto. Mala vreća dovoljna je za veliki vrt. Zaštita ostaje na snazi ​​mjesec dana, a zatim se postupak može ponoviti. Budući da formula ne ubija štetnike, nije zarazna. Lijek se koristi tijekom sadnje, jer prevencija nije prikladna.

Kupci u pregledima ne preporučuju prolijevanje proizvoda po vrtu. Kažu da je za borbu s Medvedkom dovoljno obraditi oštećene biljke i tlo oko njih. Ako se insekti ponovno pronađu, ponovite postupak. Gdje god formula padne, više se ne pojavljuju. Zadovoljava trenutne rezultate: cijele kolonije ispuzavaju iz zemlje i odlaze.

2 Grizli medvjed


Mami parazite u otrov
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 29 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Grizli je najbolji mamac za medvjeda ako pokvari povrće, cvijeće i krumpir u povrtnjaku. Učinak traje do 4 tjedna, dok se otrov ne nakuplja u tlu, siguran je za ljude. Jednako je učinkovit protiv odraslih insekata i njihovih ličinki, rezultati su vidljivi nekoliko dana nakon tretmana. Kupci na umu prikladan zrnati oblik, lijek je lako raspršiti oko mjesta. Posebni okusi povećavaju privlačnost parazita. Za najbolji učinak, preporuča se obrađivati ​​zemlju prije sadnje. Dovoljno je dodati zrnce u svaku jažicu.

Ova metoda borbe je jedna od najjeftinijih, a paket od 100 grama dovoljan je za veliki povrtnjak. Nesumnjiva prednost je odsustvo oštrog mirisa. Međutim, formula ne pomaže od insekata koji lete od susjeda. Iskusnim vrtlarima se savjetuje da ponavljaju tretman jednom mjesečno kako bi se izbjegli ponovljeni problemi.


1 Rubit


Najbolji način utjecaja
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 40 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Rubit nudi najbolji način za borbu protiv parazita, jer koristi suvremenu tvar fipronil. Vrlo je moćan, ali dovoljno siguran za ljude, životinje, biljke. Granule su obojene u crveno i zeleno, mame medvjeda. Kompozicija je obogaćena najatraktivnijim okusima za insekte. To povećava ukus kemije. Proizvođač savjetuje da se pelete zakopaju u zemlju, pa ih kućni ljubimci neće progutati.

Ako vjerujete u upute, jedan tretman u vrtu traje nekoliko tjedana. Granule pokazuju najbolji učinak prije sadnje i tijekom vegetacije, iako se mogu koristiti za prevenciju.Kada se otpušta u zemlju, otrov se brzo raspada u sigurne tvari. Ne nakuplja se u tlu i voću, nije opasna za rijeke i korisne kukce. Prvi rezultati se pojavljuju nakon nekoliko sati: medvjed izlazi iz rupa i slabi, a zatim umire. Tvar ne utječe na ličinke.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač sredstava iz Medvedke?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije