10 najboljih alata i krtica

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top pilule za krtice

1 Alphos-Mole + Najučinkovitije tablete, različiti formati
2 Detia Najbolji izbor za velika mjesta, sigurnost okoliša
3 STOP mol Pristupačna, svojstva fumigacije

Najbolji mamac za otrov za krtice

1 ARGUS-gel Pouzdana zaštita od štakora i madeža, s okusima
2 Ruska zamka Najbolji format mamca, pogodan za životne prostore
3 Zelena kuća Koncentrirajte se za široku uporabu, ekonomičnu potrošnju

Najbolji ultrazvučni plijen

1 Topaz OZV.01M Najbolji raspon, jednostavnost instalacije i uporabe
2 Sititek Gropom-Profi Led + Vodootporni uređaj, ugrađena LED bljeskalica
3 Eco LS-997M Kućište od aluminija, široko područje udarca
4 Čat MK.01 Poseban mehanizam djelovanja, jednostavan rad

Ako ste umorni od borbe krtica koje su se nastanile na vašoj web-lokaciji, koristite jedno od najučinkovitijih sredstava. Oni su u obliku tableta, otrovnih mamaca, pa čak i ultrazvučnih repelenata. Proučili smo recenzije i pripremili TOP-10 najboljih alata za borbu protiv krtica, rovki i štakora u zemlji.

Top pilule za krtice

3 STOP mol


Pristupačna, svojstva fumigacije
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 240 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Najbolji lijek "STOP-mol" proizvodi se u obliku malih tableta, čija su glavna aktivna komponenta otrovne kemikalije s svojstvima fumigacije. Lijek se mora staviti u kunu životinje, a zatim prekriti slojem zemlje. U prosjeku, jedan mol krtice zahtijeva 2-3 tablete. Proizvođač preporučuje da ih bacite usred dana (od 12:00 do 16:00 sati).

U pregledima pišu da se s naknadnim tretmanima broj tableta može smanjiti za 1,5-2 puta. Otrovni plin ispunjava kune, prisiljavajući glodavce da napuste dachu. Alat se ne smije otvoriti u stambenom području. Pros: dugo razdoblje zaštitne akcije, pristupačne cijene, izvrsne recenzije. Cons: ne možete baciti tablete nakon kiše, to je opasno za ljude s udisanjem emitiranog plina.

2 Detia


Najbolji izbor za velika mjesta, sigurnost okoliša
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 650 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Kuglice koje će otjerati mladeže Detia bira za 100% sigurnost za tlo i ljude. Učinkovitost njihova djelovanja temelji se na učincima eteričnih ulja, od kojih je glavna lavanda. Ti su mirisi ugodni za ljude, ali krtice su vrlo zastrašujuće. Ulja dugo vremena impregniraju tlo, stoga pouzdano štite vašu dachu od ponovnog pojavljivanja podzemnih štetočina.

U pregledima napominju da se proizvod prodaje spreman za uporabu. Jedan paket sadrži 100 kuglica koje je potrebno usaditi na maloj udaljenosti jedna od druge (po mogućnosti u blizini kune). Pros: potpuno prirodan sastav, isparavanje netoksičnih toksina, biorazgradivi lijek. Cons - vrijedi samo za jednu sezonu, tako da u budućnosti svibanj morati ponoviti postupak.


1 Alphos-Mole +


Najučinkovitije tablete, različiti formati
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 430 rub.
Ocjena (2019): 5.0

"Alfos-Krot +" je najbolji lijek za borbu protiv vrtnih madeža. Ulazeći u tlo, tablete emitiraju teški plin (alfos), koji postupno istiskuje zrak i taloži se na dubini od 4 m. To plaši i uništava podzemne štetočine, stoga preporučujemo da alat stavite u njihove rupe i odmah ga napunite zemljom. Alat broj 1 u borbi protiv madeža, hrčaka i vjeverica. Osim toga, primjenjuje se iz mrava, lisnih uši i grinja.

Kupci pišu da tablete rade brzo i učinkovito. Dostupni su u pakiranjima od 3, 5, 10 pa čak i 30 komada, stoga trebate birati prema broju minki. Tablice su priložene detaljne upute na ruskom jeziku.Imajte na umu da je otvaranje ambalaže u sobi zabranjeno! Pros: jednostavnost korištenja, dokazana učinkovitost, sigurnost za biljke. Vidjet ćete rezultat u roku od nekoliko sati nakon primjene.

Najbolji mamac za otrov za krtice

3 Zelena kuća


Koncentrirajte se za široku uporabu, ekonomičnu potrošnju
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 403 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Znači "Green House" je dostupan u obliku gel koncentrata, koji se koristi za samostalnu pripremu mamca od madeža. Njegova glavna komponenta je bromadiolon, koji počinje djelovati nakon upotrebe otrova štetočina. U prosjeku, jedan mol mol zahtijeva 15 g proizvoda. Koncentrat je vrlo učinkovit, tako da je jedan tretman dovoljan za postizanje željenog rezultata.

Izvrstan za velike površine ili s velikom populacijom mola, štakora i miševa. Stambena uporaba nije dopuštena. Pros: pouzdana i dugotrajna akcija, velikog formata (1 litra) i razumne cijene. Minus - morat ćete sami uzgajati mamac, slijedeći upute proizvođača i sigurnosna pravila sadržana u uputama za pripremu.

2 Ruska zamka


Najbolji format mamca, pogodan za životne prostore
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 244 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ako tražite sredstvo za borbu s krticama, miševima i štakorima, ne samo na mjestu, nego iu dnevnoj sobi, preporučujemo korištenje ruskog mamca za trap. Izrađuje se u obliku posebnih parafinskih briketa, čija je glavna komponenta brodifakum. Na prodaju su paketi od 1 kg (za kućnu uporabu) i kante od 10 kg (za industrijske svrhe).

Glavna značajka ovog otrovnog mamca - raznolikost okusa. Bliže privlače mladeže i štakore, a posljedično se guše. Možete birati između sljedećih okusa: riba, jagoda, vanilija, kikiriki (najpopularniji) i čokolada. Pros: jednokratne rukavice iznutra, pastozna tekstura, učinkovita kontrola štetočina. Minus - teško je izračunati stopu potrošnje mamca.

1 ARGUS-gel


Pouzdana zaštita od štakora i madeža, s okusima
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 60 rub.
Ocjena (2019): 5.0

ARGUS-gel je djelotvoran lijek za madeže, štakore i miševe. Proizvodi se u obliku gela čija je masa 30 g. Brodifacum je glavna aktivna komponenta proizvoda, pružajući pouzdanu zaštitu lokaliteta od podzemnih štetočina. Da biste potvrdili rezultat, nanesite 5-10 g gela na ulaz prije svake kune. Utječe na dišni sustav molova, što dovodi do paralize.

Prilikom polaganja najboljeg otrovnog mamca svakako koristite gumene rukavice. Nakon svake uporabe temeljito oprati ruke. Gel ima pastozno crvenu teksturu koja se lako nanosi i ne isparava. Osim toga, uključuje okuse i punila za hranu, mameći podzemne štetočine. Pros: upotrebljivost, sigurnost za ljude i životinje, pristupačna cijena.


Najbolji ultrazvučni plijen

4 Čat MK.01


Poseban mehanizam djelovanja, jednostavan rad
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 1 200 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ako su se na vašu dachu pojavili nepozvani "gosti", ali je populacija podzemnih štetnika relativno mala, preporučujemo odabir ultrazvučnog odbijača "Ystrate MK.01". Njegova ključna prednost je poseban mehanizam djelovanja, koji kombinira niskofrekventne zvučne i seizmičke valove. Uređaj je autonoman i radi na baterijama D-formata (4 kom.), Koje su dovoljne za oko 4 mjeseca kontinuirane uporabe.

U komentarima pišu da možete uključiti signal s intervalom od 30 sekundi.Ne preporučujemo uporabu uređaja na temperaturama ispod nule. Bolje je dobiti je čim zemlja počne zamrzavati. Pros: kombinirano kućište od plastike i aluminija, najjednostavnija instalacija i nema potrebe za dodatnim održavanjem. Cons: malo područje djelovanja, učinkovitost samo mali broj madeža.

3 Eco LS-997M


Kućište od aluminija, široko područje udarca
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 1 890 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Izdržljiva aluminijska kutija, snažni zvučni impulsi promjenljive frekvencije i veliki radijus djelovanja glavna su obilježja ultrazvučnog odbijača "Ecniper LS-997M". Radi na baterijama D-formata (4 kom.), Ali nisu uključene. Svakih 15 sekundi uređaj emitira zvučne valove koji odbijaju krtice, medvjede i gophere.2 pod uvjetom da u blizini nema prepreka (betonske trake, temelji, itd.).

Jedna od prednosti odbojnika je rad u nekoliko smjerova. Uređaj mijenja učestalost vibracija, interval i trajanje izlaganja, dakle, učinkovito s dugogodišnjom uporabom. Pros: može se koristiti na temperaturama ispod nule, mehaničkim pojačanjima vibracija, sigurnosti za crve i insekte. Cons: visoka cijena, kao i potreba za čestom zamjenom baterija.

2 Sititek Gropom-Profi Led +


Vodootporni uređaj, ugrađena LED bljeskalica
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 2 990 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Glavna prednost ultrazvučnog repelera Sititek "Grom-Profi Led +" - autonomija. Potpuno je na solarni pogon, tako da ne morate stalno mijenjati alkalne baterije. Uređaj s vodonepropusnim kućištem emitira zvučne signale, odgađajući madeže i rovke. Njihova se frekvencija stalno mijenja nasumičnim redoslijedom, ne dopuštajući štetnicima da se naviknu na rad uređaja. Osim toga, dizajn je opremljen ugrađenom LED lampom za praktičnost korisnika.

Ultrazvučni odbijači pokrivaju površinu od 700 m2 i ne gubi učinkovitost, čak iu udaljenim područjima vašeg problema. Pakirna kutija i prirucnik za instrumente su potpuno rusirani, tako da ce instalacija i postavljanje ureaja trajati najmanje vremena. Pros: krtice se ne prilagođavaju zvuku, brzo napuštaju sjedala, odbijač je opremljen gumenim umetcima od vlage i prašine, pa se može koristiti u svim vremenskim uvjetima. Minus - visoka cijena.


1 Topaz OZV.01M


Najbolji raspon, jednostavnost instalacije i uporabe
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 1 000 rub.
Ocjena (2019): 5.0

"Topnazo OZV.01M" je najbolji ultrazvučni otvarač madeža, gopera, rovki i miševa. Radi oko sat, ima dvostruki strujni krug: od AAA baterija (4 kom.) I ugrađene solarne baterije. Radi na površini do 1000 m2dok korisnik samostalno podešava trajanje rada i interval njegovog uključivanja. Dostupan automatski način rada.

U recenzijama pišu da odbijač uranja u zemlju i skladno se uklapa u krajobrazni dizajn svake parcele. Nema potrebe za promjenom postavki: uređaj radi bez intervencija oko 1 godinu, bez obzira na temperaturu zraka (preporučeni interval: od 0 do 50 ° C). Pros: kvalitetno tijelo, veliki raspon, učinkovitost, kao i 100% sigurnost za ljude i kućne ljubimce.

Popularno glasovanje - koji proizvođač nudi najbolje alate i repelere za krtice?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije