6 najboljih proizvoda za septičke jame

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 6 najboljih sredstava za septičke jame

1 Bioforce septička udobnost Najbolja izvedba
2 BioBac BB-Z 150 Pogodan za zimski period
3 Dr. Robik Bioactivator 409 Visoka kvaliteta
4 Živa bakterija Biosept Brzo djelovanje
5 zmaj Povoljna glasnoća
6 Tratau Najbolja cijena

Ništa ne može potamniti ugodan dan na selu, osim neugodnog mirisa iz suhog ormara. Nažalost, nisu sve kuće opremljene modernim WC školjkama s naprednim kanalizacijskim kanalima, pa često na parcelama postoje septičke jame ili ormari. Od učestale upotrebe, mogu postati začepljeni, preliveni i odati jake mirise. U ovom slučaju, poseban alat za septičku jamu doći će u pomoć ljetnikovcu. Proizvod je dizajniran za brzo uklanjanje pretrpanosti latrine. Lijekovi su često usmjereni na uklanjanje odbojnih mirisa.

Prilikom odabira prikladnog proizvoda za suhi ormar, morate zapamtiti da je ovaj segment robe podijeljen u 2 tipa. Postoje organski i kemijski aktivatori. Prvi su mnogo sigurniji nego drugi, ali lijekovi u kemiji obično imaju visoku aktivnost i brži početak. Kemijski uzorci su štoviše svestraniji i mogu se nositi s bilo kojom vrstom kontaminacije. Na ljestvici ispod nalaze se 6 uzoraka najboljih alata za septičke jame.

Postoje kontraindikacije. Provjerite sa svojim liječnikom.

Top 6 najboljih sredstava za septičke jame

6 Tratau


Najbolja cijena
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 98 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Koncentrirana doza proizvoda pomoći će u suočavanju s blokadama i neugodnim mirisima u zahodima i septičkim jamama i septičkim jamama. Redovita uporaba će eliminirati potrebu za stalnim pribjegavanjem pumpanju i čišćenju. Formula sprječava nakupljanje otpada i masti u odvodima i kanalizacijskim sustavima. Jedna upotreba koncentrata pomoći će u obradi otpada u roku od mjesec dana. Proizvođač nudi da se zatvorena ambalaža otopi u velikoj količini vode i otopina se izlije u septičku jamu. Lijek djeluje oko 3 dana, nakon čega se neugodni miris eliminira. Da biste očistili septičku jamu, smjesa se mora čuvati 20 minuta i uliti u sve cijevi u stanu preko noći.

Prerađeni proizvodi se tada mogu koristiti kao najzasićenije gnojivo za biljke. Korisnici cijene proizvod zbog njegove otpornosti na agresivne deterdžente i niske cijene. U kloriranoj vodi, učinkovitost Tratane se smanjuje. Za čišćenje u ovom slučaju trebat će vam nekoliko koncentriranih dijelova.

5 zmaj


Povoljna glasnoća
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 150 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Sredstva se odnose na biološki tip sredstava za čišćenje septičkih jama. Proizvod sadrži bakterijske spore, koje razgrađuju otpad zbog izlučenih enzima. Uz njihovu pomoć organska tvar, papir, masti i otpadni proizvodi brzo se razgrađuju bez neugodnog mirisa. Gorynych značajno štedi novac za pumpanje i čišćenje septičkih jama. Zbog svoje bio-formule ne ostavlja iza sebe opasnog otpada. Recikliranje se može lako primijeniti na kompost kako bi se biljke oplodile. Veliki volumen će ograničiti kupnju jednog paketa za ljeto.

Kupci primjećuju ekonomičnu potrošnju lijeka. Dolazi s tekućinom za miješanje aktivnog praška i bočice. Za male prigradske toalete dovoljna je jedna vrećica bioaktivatora i samo nekoliko mililitara isporučene tekućine. Proizvođači preporučuju dodavanje vode u septičku jamu. Obrađeni sadržaj treba biti tekući, jer će lijek dati najbolje rezultate.


4 Živa bakterija Biosept


Brzo djelovanje
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 550 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Paket sadrži dvije vrećice od 25 grama.Komponenta aktivno eliminira sediment na dnu, neugodan miris, značajno smanjuje količinu čvrstih proizvoda ljudske aktivnosti. Lijek eliminira blokade u cijevima i kanalizacijskim sustavima. Pokazuje najveću učinkovitost u sustavima s ispuštanjem vode, ali također dobro funkcionira u septičkim jamama. Bakterije karakterizira brza aktivacija i početak djelovanja. Potrebno je samo 2 sata da lijek počne raditi u aerobnim i anaerobnim situacijama. Da biste očistili septičku jamu, samo trebate sipati sadržaj vrećice u odvod za WC školjku. Da biste očistili septičku jamu, trebate pomiješati lijek s vodom.

Enzimi i mikroorganizmi sadržani u sastavu izvrsno rade s naslagama na septičkoj jami. Oni rade u svim uvjetima, ali smanjuju učinkovitost u kloriranoj vodi. Prisutnost antibiotika i otrovnih tvari također može utjecati na aktivnost bioaktivatora.

3 Dr. Robik Bioactivator 409


Visoka kvaliteta
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 599 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Idealno ekhodstvo za septičke jame. Proizvod je namijenjen brzom i kvalitetnom razgradnji masti, bjelančevina, ureje i celuloze. Brzo razbija sve proizvode ljudskog života. Bioaktivator je prikladan za različite tipove septičkih jama. Dobro funkcionira u hermetičnoj jami i otvorenom dnu. Poseban sastav robe karakterizira aktivna borba s neugodnim mirisima i zalijevanje, što može uzrokovati velike probleme korisnicima toaleta u zemlji. Formula lijeka smatra se bezopasnom za okoliš i ljude, jer ne sadrži opasne i korozivne kemikalije.

Mnogi korisnici ostavljaju pozitivne kritike o proizvodu i smatraju ga najboljim. Cijene se ekonomična potrošnja i učinkovitost lijeka. Proizvođač tvrdi da je za godinu dana dovoljno samo jednom izliti dio proizvoda u veliku septičku jamu. Boca po litri dizajnirana je za jamu od 2000 litara. Jedan od nedostataka može biti potreba za pumpanjem sadržaja jame prije upotrebe proizvoda.

2 BioBac BB-Z 150


Pogodan za zimski period
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 744 rub.
Ocjena (2019): 4.9

U ljetnoj sezoni vrijedi razmisliti o sigurnosti suhog ormara u zemlji kada dođe hladno vrijeme. Uzorak će se savršeno nositi sa zadatkom čišćenja čak iu hladnom vremenu. Visoko koncentrirana priprema za septičke jame i septičke jame također odlično funkcionira s odvodnim sustavima i cijevima. Bori se protiv neugodnih mirisa i razgrađuje ljudske otpadne proizvode, masti, papir i drugo smeće. Sastav pomaže u borbi protiv razvoja mikroorganizama i bakterija koje šire infekciju. Zahvaljujući pripremi, osiguran je stabilan rad septičkih sustava, septičkih jama i zahoda.

Jedna od značajnih prednosti proizvoda bit će njegovo aktivno djelovanje na niskim temperaturama. Sastav se dobro nosi sa svojim zadacima na -22 ° C. To je zaslužio priznanje među mnogim kupcima. Minus pri kupnji može biti visoka cijena, ali općenito, zbog velikog volumena i učinkovitosti, korisnici smatraju da je proizvod najbolji.


1 Bioforce septička udobnost


Najbolja izvedba
zemlja: Kanada
Prosječna cijena: 3 254 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Kanadski uzorak je prikladan za čišćenje toaleta i septičkih jama u zemlji i gradu. Kompozicija neutralizira otpadne tvari osobe, boreći se s neugodnim mirisom, smanjujući količinu sedimenta na septičkoj jami. Djelovanje Septic Comforta ima za cilj spriječiti blokade različitih vrsta i tipova. Pomaže izbjeći punjenje kanalizacije i vratiti ravnotežu bakterija u septičku jamu. Pakirane su u vrećice koje su pogodne za zaspanje odmah u šljivama ili postrojenjima za pročišćavanje otpadnih voda. Priprema kombinira prisutnost koncentrata korisnih bio-bakterija, hranjivih tvari, minerala i enzima za temeljitu obradu svih vrsta otpada.

Proizvođač savjetuje da svaki mjesec koristite jednu vrećicu za razgradnju otpadnih proizvoda. Potrebno je povećati trošak sredstava, polazeći od opsega klirinškog sustava. Mnogi korisnici smatraju da je proizvod najbolji na tržištu za septičke jame i septičke jame. Drugi primjećuju da proizvod djeluje lošije s biotoaletima nego s urbanim sustavima za čišćenje. Značajan nedostatak može biti cijena.


Popularno glasanje - što misliš da su septičke jame najbolje?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije