10 najboljih e-novčanika

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih e-novčanika

1 WebMoney Najbolja sigurnosna organizacija. Širok raspon usluga
2 Yandeks.Money Lisnica za jednostavnost korištenja. Virtualna kartica jednim klikom
3 Qiwi Opsežna mreža kioska i terminala. Partnerstvo s Visom
4 PayPal Najbolji izbor za posao i kupnju u inozemstvu. Neobična funkcionalnost
5 ePayments Najbolja korisnička podrška. Besplatni interni transferi
6 Payeer Maksimalna anonimnost. Podrška za više valute
7 Savršen novac Prikupljanje godišnje kamate na štednju. Mala naknada za prijenos
8 SolidTrustPay Naj demokratskiji pružatelj elektroničkih plaćanja. Sigurnosna jamstva
9 Napredna gotovina Transparentnost tarifa. 6-stupanjsko pokroviteljstvo novčanika
10 Skrill Novčanik za online plaćanja u području kockanja. Ruska služba podrške

Razvojem Interneta i pojavom globalnih internetskih trgovina postoji hitna potreba za brzim i sigurnim plaćanjem za kupljenu robu i usluge. Odluka je donesena u obliku elektroničkog novca - digitalnog ekvivalenta stvarnih monetarnih jedinica. Oni obavljaju istu funkciju kao i obične novčanice, omogućujući vam plaćanje putem interneta. Za provedbu e-transakcija s novčanim sredstvima koristi se posebno razvijen softver ili, drugim riječima, platni sustavi. U ovom trenutku stvoreno je više desetaka usluga koje uspješno funkcioniraju diljem svijeta, kao iu Rusiji, Bjelorusiji i ostalim zemljama ZND-a. Prije nego započnete svoj novčanik u jednom ili više njih, preporučujemo vam da se upoznate s mogućnostima i prednostima svakog od njih proučavanjem naše ocjene. Temelji se na procjeni funkcionalnosti, kriterijima pouzdanosti, aktivnostima podrške i povratnim informacijama korisnika.

Top 10 najboljih e-novčanika

10 Skrill


Novčanik za online plaćanja u području kockanja. Ruska služba podrške
Web stranica: skrill.com
zemlja: Velika Britanija
Ocjena (2019): 4.0

Tvrtka "Skrill" prvotno je lansirana u Velikoj Britaniji kao MoneyBookers, a danas je prisutna u 200 zemalja širom svijeta, provodeći dnevne transakcije u vrijednosti od više od 13 milijardi eura. Usluga vam omogućuje slanje i primanje novca u 37 valuta, ali nakon otvaranja novčanika, valuta računa odabrana tijekom registracije ne može se mijenjati. Često, slobodnjaci, kladionice i kockari (profesionalni kockari) koriste Skrill usluge. Potonja je kategorija brojčano nadmoćna u odnosu na druge, budući da tvrtka surađuje s većinom online kockarnica i poslužitelja igara, pružajući nultu stopu za polaganje i podizanje novca.

Upravo zbog jednostavnosti i jednostavnosti interakcije, sustav plaćanja putem interneta posebno je omiljen kod korisnika iz Rusije, Ukrajine i Bjelorusije. Nije slučajno da resurs na engleskom jeziku pruža podršku na ruskom jeziku. Međutim, sudeći prema ocjenama, mnogi sumnjaju u njegovu sposobnost rješavanja složenih pitanja, posebno vezanih uz povrat sredstava (povrat). Zbog toga, ai zbog ograničenja poslovanja unutar sustava, neki korisnici ga ne opisuju na najbolji način, preferirajući druge "račune".


9 Napredna gotovina


Transparentnost tarifa. 6-stupanjsko pokroviteljstvo novčanika
Web stranica: advcash.com
zemlja: Belize
Ocjena (2019): 4.2

Najmlađa od platformi za plaćanje - Advanced Cash - registrirana je 2014. godine, ali u kratkom razdoblju razvoja uspjela je stvoriti podružnice u mnogim zemljama širom svijeta, uključujući Rusiju (Togliatti). Posjetivši web stranicu tvrtke, postaje jasno da tretira svoje kupce s poštovanjem, stavljajući sve potrebne informacije na istaknuta mjesta iu betonske blokove. Zahvaljujući ovom pristupu, potencijalni korisnici ne troše vrijeme na proučavanje složenih formulacija, nego proučavaju tablične podatke i razumiju u nekoliko minuta kako su ti uvjeti za njih prikladni.

Potražnja za AdvCash novčanikom je vrlo visoka: njegova funkcionalnost omogućuje plaćanje različitih računa, slobodnu razmjenu domaće valute (RUB, USD, EUR, UAH, GBP podržani), naručivanje za izdavanje plastične ili virtualne kartice (od 15 USD jednokratno uz besplatnu uslugu i dostavu pošte) ). U skoroj budućnosti planiramo uvesti mobilne aplikacije za online prijenos putem mobilnih uređaja na iOS-u i Androidu. Nakon jednostavne registracije, čija je glavna značajka potreba za unosom podataka na engleskom jeziku, od korisnika se traži da prilagodi razinu zaštite svojih teško zarađenih sredstava. Jedan od njih, tzv. "Token" je uključen u povlačenje ili primanje velikih iznosa i pruža najviši stupanj sigurnosti.

8 SolidTrustPay


Naj demokratskiji pružatelj elektroničkih plaćanja. Sigurnosna jamstva
Web stranica: solidtrustpay.com
zemlja: Kanada
Ocjena (2019): 4.3

STP je daleko od novoga na tržištu platnih sustava, budući da posluje od 2006. godine. Međutim, u Rusiji tvrtka je prilično nepoznata, mnogo je poznata u Sjevernoj Americi i Kanadi, odakle dolazi. Ipak, korisnici, upoznajući se s mogućnostima platforme, često izražavaju zbunjenost zašto još nisu postali popularni. Jedna od njegovih prednosti je favoriziranje visokorizičnih investicijskih projekata, uključujući HYIP programe. Ako u drugim “računima” suradnja s HYIP-om prijeti blokiranjem novčanika, onda SolidTrustPay, naprotiv, na sve moguće načine potiče i redovito plaća novac.

Ali to ne znači da svaki prevarant može koristiti usluge sustava. Čim služba za podršku počne primati masovne pritužbe o web-lokaciji, isplate na nju prestaju. Nakon provjere i pribavljanja dokaza prijevare, STP organizira puni ili djelomični povrat ovisno o veličini bilance na novčaniku admin-prevaranta. Oni koji ne sudjeluju u HYIP-ovima, ali trebaju samo provjereni alat za prijenos e-valuta, savjetujemo Vam da napravite osobni račun - on pruža instant transfer novca između sudionika, dok pristojbe ostaju minimalne: 1,5% + 0,25 $ po primitku, i Zaključak je potpuno besplatan. Jedina šteta je što ljudi iz Bjelorusije neće osjetiti koristi sustava za sebe - to ne funkcionira u ovoj zemlji.


7 Savršen novac


Prikupljanje godišnje kamate na štednju. Mala naknada za prijenos
Web stranica: perfectmoney.is
zemlja: Panama
Ocjena (2019): 4.4

Izračunati e-sustav "Perfect Money" zaslužio je lojalnost korisnika zbog brojnih prednosti. Ona je jedna od rijetkih koja je klijentima ponudila da odbije prihode za čuvanje novca u novčanicima - od 4 do 7%. Zanimljivo je da je, osim standardnih valuta, moguće imati i novčanik za pohranjivanje zlata. Provizije su ovdje prilično skromne: 1,99% za anonimne račune i samo 0,5% za provjerene. No, za otključavanje morate se odvojiti za čak $ 100, tako da je bolje ne kršiti pravila sustava.

Sa zaštitom od hakera, sve je u redu - postoje 3 razine sigurnosti na mjestu, pa čak i najniže je vrlo teško razbiti. Zbog toga se recenzije često žale na sustavne slučajeve zahtjeva za promjenom zaporke. To se događa kada postoje sumnje u hakiranje ili infekciju računala s virusom - tako se tvrtka reosigurava od akcija prevaranata. Dodatno povjerenje u činjenicu da primatelj ima visok ugled dodaje Trust Trust Core Trust Index, koji je teško obmanuti i nemoguće sakriti. Pa ipak, zbog anonimnosti, sustav se često koristi za pranje novca i monetizaciju cyber kriminala, zbog čega je nemoguće pokrenuti račun, na primjer, u Sjedinjenim Državama ili tamo prebaciti novac.

6 Payeer


Maksimalna anonimnost. Podrška za više valute
Web stranica: payeer.com
zemlja: Gruzija
Ocjena (2019): 4.4

Glavna značajka platforme "Payer" - sposobnost da ostane anoniman, dok se koristi gotovo sve potrebne funkcije.Primjerice, registrirani korisnik, kao i provjereni korisnik, može obavljati međunarodne transfere, kupovati na internetu i plaćati razne usluge, razmjenjivati ​​valute na domaćoj burzi i organizirati prihvaćanje plaćanja na svoju web stranicu. Prednosti verifikacije, koje zahtijevaju dokumentarni dokaz identiteta, leže u 2 točke: povećanje povjerenja i mogućnost obnavljanja računa putem MasterCarda.

Među ostalim prednostima usluge je i multikulturalnost novčanika. Osim dolara, eura i rubalja, Payeer vam omogućuje da radite s kripto valutom BCH, BTC, LTC i Dash, a ne samo da primate i prenosite na druge račune, već ih pohranjujete iu obliku štednje. Ako trebate napraviti razmjenu, prelazak na resurse trećih strana je opcionalan - usluga uključuje trenutnu razmjenu u svim smjerovima usd / euro / rub, a na internoj razmjeni također je dopušteno zarađivati ​​na razlici u cijenama. Također možete povećati svoje prihode uz pomoć 6-razini affiliate program, uzimajući bonuse za privlačenje novih korisnika.


5 ePayments


Najbolja korisnička podrška. Besplatni interni transferi
Web stranica: epayments.com
zemlja: Velika Britanija
Ocjena (2019): 4.5

Britanska platforma osigurava jednostavan način za zaradu od stranih tvrtki. Za razliku od nekih drugih sustava, transakcije bez kartice kao što su prijenosi između sudionika organiziraju se besplatno, transferi u “kriptu” i nadopunjavanje novčanika od njih su također besplatni. Možete podići novac putem treće strane izmjenjivača, što opet razlikuje sustav od konkurenata izravno u bankovnoj kartici Ruske Federacije (Moneysend, samo u rubljima) ili na račun partnerskog sustava Webmoney, Kiwi ili Yandex.Money.

No, najveća prednost ePaymentsa u pregledima ne naziva se vlastitom kripto valutom i čak nema FCA licencu, što podrazumijeva striktan nadzor britanskih vlasti za svoje aktivnosti, ali odličan stav usluge podrške za zahtjeve korisnika. Svako pitanje, da ne spominjemo problem, rješava se brzo i ispravno, što zajedno sa zakonskom zaštitom dodatno povećava vjerodostojnost sustava. Epaints u Rusiji ima jasno dobru budućnost.


4 PayPal


Najbolji izbor za posao i kupnju u inozemstvu. Neobična funkcionalnost
Web stranica: paypal.com
zemlja: Sjedinjene Države
Ocjena (2019): 4.6

PayPal je usluga koja djeluje na području 200 zemalja i surađuje s najvećim trgovinskim platformama: eBay, Airbnb, Ozon. Sama prisutnost njezinih gumba na web-lokaciji potvrda je dobre vjere prodavatelja. Mogućnosti sustava su globalne kao i njegov razvoj: kalkulacije su napravljene u 26 valuta, identificirani klijenti mogu povući do 5 tisuća dolara. SAD, za online kupnju u rubljima, pojedinci koriste usluge besplatno, a tvrtka nudi zaštitu kupaca uz mogućnost povrata i robe. Nije iznenađujuće da se PayPal transakcije smatraju najčešćim načinom plaćanja uz bankovne transfere.

Osim što osigurava ponude, platforma nudi još nekoliko nestandardnih značajki. Primjerice, predstavnici malih maloprodajnih i srednjih poduzetnika mogu koristiti PP mobilni terminal s relativno niskom provizijom od 2,7%. Funkcija PayPal.me također je zanimljiva: nakon što ste stvorili osobnu stranicu koristeći sličan novčanik, postaje realno primati transfere od kupaca kao da je riječ o komercijalnom mjestu. Aktiviranje značajke One Touch omogućuje trenutno plaćanje, zaobilazeći unos vjerodajnica, bez ugrožavanja sigurnosti. Potpuna funkcionalnost dostupna je u Rusiji, gdje je aktivan lokalni lokalni valutni program. Nažalost, prema ovom modelu, tvrtka posluje u 21 zemlji, dok je u Bjelorusiji, Ukrajini i još 95 zemalja svijeta, iz svih funkcija, dostupno samo slanje uplate i primanje povrata.

3 Qiwi


Opsežna mreža kioska i terminala. Partnerstvo s Visom
Web stranica: qiwi.com
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.7

Donijeti novčanik u "Qiwi" je stvar 5 minuta. Unos podataka za putovnicu nije potreban, a telefonski broj služi kao identifikacijski broj, što je vrlo pogodno za memoriranje.Novac se ulazi preko terminala, koji broje više od 150.000 u cijeloj Rusiji, salona komunikacije i drugih novčanih posrednika kao što su Western Union, Annelik ili Kontakt. Provizija se daje samo kada se račun obnavlja putem mobilnog računa (max 9,9%), a za preostale opcije je nula. Što se tiče vanjskih i unutarnjih transfera, kao i povlačenja, morate biti oprezni s tarifama - u nekim područjima su prilično visoke.

Važno je napomenuti da su u 2012. godini Kiwi i Visa postali strateški partneri, zbog čega je izdana debitna kartica. Svojim izgledom postalo je moguće izravno koristiti e-novac prilikom kupovine na mreži i izvan mreže, ali ne i sve stranice podržavaju to „plaćanje“. Njezine nedostatke ne treba pripisati najsnažnijoj tehničkoj podršci: većina plaćanja odvija se normalno, ali se događaju incidenti, čije rješenje traje malo više vremena i živaca od korisnika nego što bismo željeli.

2 Yandeks.Money


Lisnica za jednostavnost korištenja. Virtualna kartica jednim klikom
Web stranica: money.yandex.ru
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Yandex.Money je jedan od pionira u području e-trgovine u Rusiji i uvijek među prvima. Za registraciju je dovoljno proći autorizaciju putem društvene mreže ili na standardni način, navodeći vaš poštanski sandučić i telefonski broj. Intuitivno sučelje web-lokacije i dostupnost mobilne verzije stvaraju uvjete za obavljanje online transakcija s nekoliko klikova bilo gdje na internetu. Pojavom novčanika iz Yandexa otvorene su standardne mogućnosti za polaganje i podizanje novca, plaćanje različitih usluga, automatske transakcije, provjeru financijske povijesti itd.

Osim toga, sudionicima se nudi plastična kartica, koja je cjeloviti bankarski proizvod. Uz njegovu pomoć, možete platiti u redovnim trgovinama, gotovinom na bankomatima, podržati dobrotvorne projekte. Servisiranje takve kartice košta 200 rubalja. za cijelo razdoblje uporabe (3 godine) svaka se operacija provodi s provizijom od 3%. U pregledima, korisnici napominju da je mnogo brže i isplativije otvoriti virtualnu karticu za plaćanje njome u online trgovinama - u ovom slučaju se ne naplaćuje provizija. U e-sustavu postoji ograničenje valute - novčanik se otvara samo u rubljama, ali je dopušteno povezati torbe drugih sustava s računom.


1 WebMoney


Najbolja sigurnosna organizacija. Širok raspon usluga
Web stranica: webmoney.ru
zemlja: Rusija
Ocjena (2019): 4.9

Sustav WebMoney postao je široko rasprostranjen u Rusiji i Bjelorusiji, prvenstveno zbog pristupačnosti. Svaka osoba bez iskustva, pribjegla uputama, koje su brojne u mreži, moći će se nositi s elektroničkim sustavom i dobiti nekoliko torbica s valutama koje su mu zanimljive 24 sata dnevno. Usluga nudi desetak načina polaganja i podizanja vlastitog novca. Primajući određenu poslovnu razinu, moguće je posuditi drugim korisnicima u malom postotku.

Sve operacije se provode odmah s konstantnom provizijom od 0,8%, čija vrijednost ne ovisi o iznosu i elektroničkom statusu. Možete platiti i za on-line kupovinu i za neke offline plaćanja: kazne prometne policije, komunalne usluge, dostavu hrane, ulaznice, račune za mobitele itd. Rizik od prijevare je minimalan: stručnjaci za WM neprestano rade na jačanju zaštite, a do sada Nije bilo masovnog hakiranja i krađe korisničkih sredstava. Unatoč tome, davatelj usluga također ima nedostatke, među njima - nisku razinu popularnosti u inozemstvu i slučajeve blokiranja novčanika, na primjer, za sudjelovanje u HYIP projektu.


Popularno glasanje - koji je e-novčanik bolji?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 1
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije