20 najboljih suhih ormara

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftin WC: proračun do 10 000 rubalja.

1 Bioforce Compact WC 12-10 Prijenosni suhi ormar s dobrim opterećenjem
2 Thetford Porta Potti Qube 145 Najbolja vrijednost za novac
3 Tandem Compact-Eco Ugrađeni ventilator. 6 litara tresetnog punila
4 Piteco 506 Najbolje maksimalno opterećenje (150 kg)

Najbolji električni ormari

1 Separett Villa 9011 Kvaliteta i pouzdanost. Optimalna ocjena
2 Thetford c224-cw Najbolji kasetni električni suhi ormar
3 BioLet 25 Brzina recikliranja otpada. Usluga samo 1 put godišnje
4 DOMETIC CTW 4110 Mala težina (12,5 kg). Kotači za transport u spremniku

Najbolji biotalovi za treset

1 Kekkila Ekomatic 50 Visokokvalitetni materijali
2 Piteco 905 Prostrana akumulacijska posuda (120 l)
3 Kamp Separett 1165 Bolja mobilnost
4 Biolan Suhi WC Dizajn separacije otpada

Najbolji tekući (kemijski) suhi ormari

1 Thetford Porta Potti Qube 365 Najbolji prijenosni kemijski suhi ormar
2 Enviro 10 Pranje vode. Nosite ručke
3 Enders Colsman AG Mobil-WC Deluxe Najbolja cijena
4 Thetford Porta Potti Qube 165 Luxe Jednostavan za uporabu i održavanje.

Najbolje kabine za biotoilete

1 EcoGroup Standard Ecogr Izvrsna funkcionalnost i trajnost
2 Toypek WC kabina Izrađena je od čvrste plastike
3 Bioekologija EcoLight Universal Prostrani spremnik (250 l.)
4 EcoLight Summer Resident Najbolja ocjena

Kako bi se zadovoljile potrebe za udobnim uvjetima, bez obzira na mjesto, pomoć WC-a. Prilikom odabira prikladnih modela za ljetne kuće i kod kuće, stručnjaci preporučuju izgradnju sljedećih karakteristika:

 1. Vrsta suhog ormara. Postoje treset, tekući (kemijski) i električni ormari.
 2. Kapacitet spremnika. Ta se brojka izračunava na temelju željene učestalosti čišćenja i broja članova obitelji.
 3. Težina napunjenog spremnika. Ovaj čimbenik igra važnu ulogu ako je zahod namijenjen starijim osobama koje će biti teško čistiti.
 4. Pokazatelj punine. Prisutnost funkcije pomoći će izbjeći prekomjerno punjenje spremnika i uštedjeti na potrošnom materijalu.
 5. Gumb za pražnjenje. Postoje tri varijacije - valoviti gumb, klipna pumpa i elektropom.
 6. Visina stolice. Karakteristika je važna ako će bio-toalet koristiti djeca i starije osobe.

Predstavljamo Vašu ocjenu najboljih biotoileta za davanje i kod kuće. U obzir je uzeta raspodjela pozicija:

 • recenzije korisnika;
 • preporuke stručnjaka;
 • trošak.

Najbolji jeftin WC: proračun do 10 000 rubalja.

Proračunski suhi ormari - optimalno rješenje za davanje i ladanjsku kuću. Niska cijena je prvenstveno zbog malog kapaciteta spremnika. Brandovi predstavljeni u ovoj kategoriji nisu najpoznatiji, već dobivaju na popularnosti.

4 Piteco 506


Najbolje maksimalno opterećenje (150 kg)
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 5690 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Domaći proizvođač korisnicima nudi praktičan i praktičan bio-WC za davanje i seosku kuću bez komunikacija. Piteco 506 je izdržljiv, stabilan i izgleda prilično čvrsto, kao što pravi korisnici kažu u svojim recenzijama. Osim toga, ima visoki stupanj maksimalnog opterećenja, bio-WC lako podnosi težinu do 150 kilograma. Ima protočnu ventilacijsku cijev za uklanjanje neugodnih mirisa u prostoriji.

Piteco 506 se razlikuje po pristupačnoj cijeni. Ispunite 20 litara treseta, u budućnosti kako biste uštedjeli novac, možete kupiti potrošni materijal u vrećama od po 100 litara. Kapacitet akumulatora opremljen je ručkama za lakši transport. Od minusa, vlasnici bilježe potrebu za ugradnjom postolja za pravilan rad drenaže, kao i odsutnost uglova za dovod ventilacije do ulice kroz zid.Ponekad je začepljen ispusni otvor, važno je pratiti taj trenutak prilikom pražnjenja.

3 Tandem Compact-Eco


Ugrađeni ventilator. 6 litara tresetnog punila
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 7484 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Tandem - predstavnik biotoaleta komposta. Stacionarni dizajn odlikuje se integriranim ventilatorom koji pomaže u uklanjanju neugodnih mirisa. Spremnik pokazuje prilično velik volumen - 60 litara. Tehnologija suhog ispiranja ne zahtijeva vodu. Kućište suhog ormara izrađeno je od polistirena. Ugradnja ovog suhog ormara zahtijeva ugradnju sustava za ventilaciju i odvodnju. Potonji je namijenjen odlaganju tekućeg otpada.

Za udobno čišćenje i pomicanje zahoda tu su ručke za nošenje. Korisnici bilježe u pregledima da je donji spremnik izmjenjiv. Visina sjedala - 45 cm, dovoljno optimalne performanse. Težina suhog ormara iznosi 12 kg. Prilikom kupnje ovog modela u kompletu dolazi 6 litara tresetnog punila.

2 Thetford Porta Potti Qube 145


Najbolja vrijednost za novac
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 4350 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Thetfordov najproračunski model je prijenosni suhi ormar Thetford Porta Potti Qube 145. Unatoč niskoj cijeni, uređaj je visoke kvalitete i ima sve potrebne karakteristike. Postoje ručke za nošenje dna spremnika, sigurnosnog ventila, sanitarne tekućine u kompletu. Model teži samo 3,6 kg i ometa 12 litara otpada.

Thetford Porta Potti Qube 145 - najbolja cijena i najlakša težina! Idealna odluka za davanje i ladanjska kuća bez sustava kanalizacije.

Po vrsti suhih ormara dijele se na treset, kemijski (tekući) i električni. Koje su njihove prednosti i jedinstvene značajke, a koji su glavni nedostaci - učimo iz detaljne tablice usporedbe.

Vrsta biotuleta

Stvarčice

kontra

treset

+ Jednostavnost i dostupnost

+ Zaštita okoliša

+ Nema vode

+ Mogućnost samoregulacije

+ Čisto čišćenje spremnika

+ Niski troškovi punjenja treseta

- Potreba za izdvajanje zasebne dobro prozračene prostorije za WC

- Neugodan miris u odsustvu snažne ventilacije

- Stacionarnost

tekući

+ Kompaktan

+ Jednostavnost korištenja

+ Higijena i bez mirisa

+ Pokazatelj popunjenosti

- Ocijedite samo u zasebnoj jami.

- Nepoželjno je bacati uobičajeni toaletni papir

- Pažljiv odabir lijekova

električni

+ Jednostavnost korištenja

+ Nema potrebe za kupnjom kemijskog i biološkog potrošnog materijala

+ Nije potrebna tekućina za ispiranje.

+ Rijetko čišćenje

+ Nema neugodnih mirisa

- Skupo

- U nedostatku struje, WC nije prikladan za uporabu.

- Potreba za dodjelu za WC u zasebnoj sobi

- Potreban je prisilni ispuh s izlazom na ulicu1 Bioforce Compact WC 12-10


Prijenosni suhi ormar s dobrim opterećenjem
zemlja: Rusija (proizvedena u Kini)
Prosječna cijena: 4182 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Kemijski biotoilet marke Biofors - roba dostupna u cjenovnom planu. Posebnost je maksimalno opterećenje od 120 kg. Korisnici biraju izbor u korist ovog modela, temeljenog ne samo na troškovima, već i na mobilnosti - prijenosnom dizajnu. To znači da se bio-WC može ponijeti sa sobom na izletima i izletima sa šatorima, dok u isto vrijeme uz uobičajenu udobnost nositi velike i male potrebe.

Marka dobiva na popularnosti, pokazuje veliku potražnju. Volumen gornjeg spremnika je 12, a donji odvojiv je 10 litara. Mala težina suhog ormara (4,3 kg) i njegove kompaktne dimenzije (37 * 31,5 * 42 cm) - značajne su prednosti koje kupci s oduševljenjem spominju u odgovorima.

Najbolji električni ormari

U nedostatku mogućnosti ugradnje stacionarnog WC-a, postoji alternativa - električni suhi ormar. Posebnost proizvoda iz ove kategorije je snažna ventilacija, eliminirajući neugodne mirise čak iu maloj prostoriji.

4 DOMETIC CTW 4110


Mala težina (12,5 kg). Kotači za transport u spremniku
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 42350 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Ovaj model će biti izvrsno rješenje za seosku kuću ili kućicu. Akumulacijski spremnik od 19 litara omogućit će korištenje obitelji od 3-4 osobe bez nepotrebnih problema. Donji spremnik ima indikator punjenja, koji eliminira potrebu za uvidom u njega kako bi se spriječilo prelijevanje. Poput korisnika pranje vodom s vakuumskim ventilom, strukturna čvrstoća. Keramički umetak otporan je na ogrebotine, što vam omogućuje da dugo zadržite izvorni izgled.

Suhi ormar zadovoljava malom težinom. Spremnik ima kotače tako da je prikladno nositi spremnik čak i sam. Ergonomska i praktična zdjela WC školjke dodaje udobnost pri uporabi, isključuje prskanje. Suhi zatvarač može se ugraditi u bilo koji, čak i malo prikladan, na prvi pogled, prostor. Njegova se zdjela okreće za 90 stupnjeva u oba smjera. DOMETIC CTW 4110 proizvođač nudi izvrstan asortiman dodatne opreme, uključujući rezervnu kazetu i servisni otvor.

3 BioLet 25


Brzina recikliranja otpada. Usluga samo 1 put godišnje
zemlja: Švedska
Prosječna cijena: 120500 rub.
Ocjena (2019): 4.5

BioLet 25 je električni bio-wc švedski brand BioLet, opremljen sustavom za odlaganje komposta. Njegova glavna konkurentska prednost je ubrzani proces kompostiranja otpadnih proizvoda. Stoga uređaj osigurava odsustvo bilo kakvih stranih mirisa u prostoriji. Materijal za wc školjku izrađen je od ABS plastike, koja se ne boji korozije i hrđe.

Za razliku od suhih ormara s odvojenim prikupljanjem tekućine, servis komposta BioLet 25 je potreban samo jednom godišnje. Podložno stalnom korištenju trostruke obitelji. Toaleti BioLet najprodavaniji su toaleti za kompostiranje na svijetu. Najbolji od najboljih.

2 Thetford c224-cw


Najbolji kasetni električni suhi ormar
zemlja: Holandija
Prosječna cijena: 41200 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Prema vlasnicima, Thetford C224-CW je najbolji električni toalet za kasetu. I mnogi čine ovaj zaključak, imaju dobru osnovu za usporedbu. Posjeduje sve što je potrebno za uređaj ove klase: pranje vode, ventil za smanjenje tlaka, odvojivi spremnik dna od 18 litara. Potonji je opremljen kotačima za praktičniji prijevoz. Poseban indikator će vas upozoriti da se nakupilo previše otpada i da se spremnik isprazni.

Sjedalo je relativno nisko, samo 49,2 cm, čak i dijete može bez problema koristiti toalet. Ukupna težina konstrukcije s praznim spremnikom iznosi samo 8 kg. Thetford C224-CW podnosi teška opterećenja, prema proizvođaču, maksimalno dopušteno je 250 kg. Od minusa možemo izdvojiti visoku cijenu modela, ali ako uzmemo u obzir njegove karakteristike i karakteristike, bio-toalet adekvatno zauzima svoje mjesto u ocjeni.

1 Separett Villa 9011


Kvaliteta i pouzdanost. Optimalna ocjena
zemlja: Švedska
Prosječna cijena: 40700 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Kvalitetan električni bio-toalet proizvodi švedska tvrtka Separett. Model Villa 9011 opremljen je sustavom odvojenog prikupljanja otpada. Tekući otpad se uklanja u poseban spremnik, a kruti otpad s toaletnim papirom suši se do brašna.

To je bezvodni bio-toalet za kompostiranje koji ne mora biti povezan s vodovodom i sanitarijama. Glavna stvar - dostupnost električne energije. Najbolje rješenje za vikendice, rekreacijske centre, kampove i vikendice. Za razliku od kemijskih toaleta, ovom uređaju nisu potrebne tekućine, granule i prašci. Za prikupljanje otpada potrebno je čišćenje ne dulje od 2 mjeseca, uz stalnu uporabu dvije osobe.


Najbolji biotalovi za treset

Suhi ormar tipa treseta zahtijeva ugradnju u zasebnu zgradu. Među obveznim uvjetima - provođenje ventilacije i instalacije sustava odvodnje. Ne preporučuje se instaliranje tzv. Tresetnog bio-WC-a u kući bez snažne ventilacije zbog smrdljivih mirisa.

4 Biolan Suhi WC


Dizajn separacije otpada
zemlja: Finska
Prosječna cijena: 29000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Prilično velik i prostran biotoilet za seosku kuću ili ljetnu kućicu. Korisnici u svojim pregledima ističu razdvajanje otpada. Po njihovom mišljenju, upravo se u ovom modelu proces provodi najoptimalnije. Zahvaljujući takvoj otopini, latrina je bez mirisa, osobito ako je posuta tresetom, kao što je to slučaj s vrstom bio-toaleta. Za veću udobnost osigurano je toplo sjedalo.

Od minusa vrijedi spomenuti visinu sjedala. Moramo se poslužiti štandom, osobito ako u obitelji ima djece. Instalacija zahtijeva ugradnju odvodnog sustava i ventilacijske cijevi. Spremnik ima zapreminu od 28 litara, opremljen je ručkama i kotačima. Tijelo je izrađeno od glatkih materijala bez tragova koji se nevjerojatno lako čiste. Suhi ormar savršeno kompostira otpad i toaletni papir, dok se ne preporučuje slanje tvari koje ometaju proces u spremnik.

3 Kamp Separett 1165


Bolja mobilnost
zemlja: Švedska
Prosječna cijena: 6480 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Separett Camping 1165 je najtraženiji model među putnicima i ljubiteljima udobne rekreacije na otvorenom. Sve zahvaljujući visokoj mobilnosti i prijenosnom dizajnu. Težina suhog ormara je samo 4 kilograma. Trošak je i više nego pristupačan. Set pruža toplo sjedalo. Separator tekućeg otpada s odvodnim crijevom. Toalet se temelji na biorazgradivim vrećicama za skladištenje.

Sklopivi dizajn, zauzima minimalan prostor u prtljažniku. Prijevoz se obavlja u posebnom slučaju. Noge imaju poseban dizajn, ne zakopane u zemlju, tako da se WC može staviti bilo gdje. Crijevo uklanja tekući otpad 1 metar od glavnog mjesta, za njih možete iskopati posebnu rupu ili staviti odvojenu posudu za sakupljanje. Separett Camping 1165 je daleko najbolji turistički model koji je zauzeo svoje mjesto na ljestvici.

2 Piteco 905


Prostrana akumulacijska posuda (120 l)
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 9800 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Bio-wc Piteco 905 kompost je vrlo popularan. Izbor u njegovu korist čine mnogi potrošači i to je zbog mnogih čimbenika. Prije svega, vlasnici poput vrlo prostranog spremnika, njegov volumen je 120 litara, tu su i kotači za lakši transport. Dizajn je vrlo jak. Unatoč činjenici da je model izrađen od polipropilena, maksimalno opterećenje koje suhi WC može podnijeti je 150 kg.

WC bez mirisa. Dobro izveden odvodni odjeljak, ništa ne propušta, sve doseže cilj. Dizajn je vrlo jednostavan, svi detalji čvrsto stoje zajedno, nema pukotina i rupa. Piteco 905 je izvrsno rješenje za kuće i vile gdje nije osigurana kanalizacija. Treset se konzumira umjereno, 50 litara je dovoljno za mjesec dana aktivne uporabe. Od minusa, vlasnici označavaju samo kratku cijev za ventilaciju. Ostatak modela adekvatno je uključen u rangiranje najboljih.


1 Kekkila Ekomatic 50


Visokokvalitetni materijali
zemlja: Finska
Prosječna cijena: 10990 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Vodeća pozicija u kategoriji tresetnih ormara zauzela je Kekkila Ekomatik 50. To je izdržljiv i pouzdan model izrađen od kvalitetnog materijala. Dizajn se temelji na patentiranom sustavu izmjenjivih spremnika. Ovo posljednje pruža jednostavnost i praktičnost korištenja. Suhi ormar Kekkila Ecomatik 50 bit će najbolji pratitelj na izletu u prirodu, zauzima malo prostora i ne zahtijeva dodatnu instalaciju ili instalaciju.

Model je dizajniran za obitelj od 4 osobe. Suhi ormar je izrađen od materijala otpornog na hladnoću, pa se može ostaviti na ulici čak iu uvjetima ekstremne hladnoće. Mnogi korisnici bilježe atraktivan izgled (koliko je to moguće za WC), odsustvo neugodnog mirisa. U prosjeku, spremnik traje mjesec dana korištenja od strane obitelji od 3-4 osobe. Za relativno nisku cijenu, korisnik dobiva izvrstan bio-toalet za davanje i kod kuće, usporediv u smislu udobnosti kod kuće.

Najbolji tekući (kemijski) suhi ormari

Kemijski suhi ormar, tekući je, atraktivan vlasnicima dača i kuća u kojima nema vodovoda i struje. Kompaktan i prenosiv dizajn omogućuje vam da uzmete bio-WC s vama na izletima u prirodu.

4 Thetford Porta Potti Qube 165 Luxe


Jednostavan za uporabu i održavanje.
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 5620 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Tekući prijenosni toalet uživa visoku popularnost zbog svoje kompaktnosti, prijenosnog dizajna i pristupačne cijene. Osim toga, vlasnici bilješku lijep dizajn, jednostavnost i jednostavnost korištenja i dovoljnu količinu. Gornji spremnik - 15 litara, niži - 21 litra. Organiziran je odvod vode, odljev je osiguran pumpom za mijeh, postoji ventil za rasterećenje. Prema tradiciji, postoji indikator punjenja donjeg odjeljka.

Posebno korisnici napominju da je tekući bio-WC bez mirisa. Dizajn ne dopušta ulazak neugodnih mirisa u prostoriju. Uređaj se lako pere i dopunjava. Početni set tekućina dolazi u setu, u budućnosti ih se lako može kupiti u bilo kojoj trgovini robe kućanstva. Thetford Porta Potti Qube 165 Luxe je definitivno jedan od najboljih u svojoj kategoriji.

3 Enders Colsman AG Mobil-WC Deluxe


Najbolja cijena
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 3999 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ocjena tekućih suhih ormara se nastavlja jeftinim i praktičnim modelom Enders Colsman AG Mobil-WC Deluxe. Korisnici to vole zbog učinkovitosti i najpovoljnije cijene. WC je nevjerojatno jednostavan za korištenje i održavanje. Unatoč činjenici da je suhi ormar opremljen malim kumulativnim kapacitetom, koji će se morati češće isprazniti, ne uzrokuje poteškoće. Higijenska plastika ima ravnu površinu koja se lako pere, ne stvara mrlje.

Maksimalna težina koju suvi ormar može izdržati je 130 kg. To nije najvažnije, ali dovoljno da osigura stabilnost čak iu obiteljima težih ljudi. Postoji poseban transportni valjak, okretna odvodna cijev, vidljiv pokazatelj punine. Suhi ormar zadovoljava s malom težinom (3,8 kg). Pranje vode, spremnik za čistu vodu 15 litara, spremnik za otpadne vode - 7 litara. Enders Colsman AG Mobil-WC Deluxe je suhi ormar jednostavan za korištenje po vrlo pristupačnoj cijeni.

2 Enviro 10


Pranje vode. Nosite ručke
zemlja: Kanada
Prosječna cijena: 5050 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Kemijski prijenosni suhi ormar "Enviro" atraktivna atraktivna cijena. Među ostalim karakterističnim karakteristikama - ispiranje vodom kroz pumpu s mijehom. Gornji spremnik suhog ormara također sadrži 10, kao i odvojivi donji dio. Model je opremljen ručkama za nošenje koje korisnici posebno vole, sudeći prema pregledima.

Među ostalim prednostima - mala težina strukture (4,3 kg). Važnu ulogu u činjenici da kupci preferiraju ovaj model igra jamstvo odsutnosti neugodnih mirisa. Dizajn izgleda moderno. Mogućnost selidbe omogućuje prijevoz suhog ormara do vikendice, piknika ili izleta u prirodu s noćenjem, primjerice u šatorskom kampu.


1 Thetford Porta Potti Qube 365


Najbolji prijenosni kemijski suhi ormar
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 7580 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Thetford Porta Potti Qube 365 jedan je od najprodavanijih kemijskih suhih ormara u 2019. godini. To je kvalitetan uređaj poznatog američkog proizvođača. Tvrtka Thetford jedna je od prvih na svijetu koja je počela s proizvodnjom prijenosnih bioloških ormara. Thetford danas ima 11 podružnica u 9 zemalja svijeta i osoblje s više od 1400 ljudi. Glavno međunarodno sjedište tvrtke nalazi se u Nizozemskoj.

Što se tiče opreme, Porta Potti Qube 365 je najbolji prijenosni suhi ormar u cjenovnom segmentu proračuna. Postoji indikator punjenja spremnika na dnu. Vrlo praktična značajka. Kada je spremnik pun, zelena tipka svijetli, što ukazuje na potrebu za uklanjanjem nakupljene tekućine. Time se eliminira potreba stalnog pregleda u spremnik kako bi se odredio stupanj punjenja otpada.

Primjećujemo prisutnost klipne pumpe za odvod otpada. Ovaj mehanizam osigurava dobar pritisak vode i smatra se prikladnijim, za razliku od jeftinije pumpe s mjehovima.Težina modela je samo 4 kg - također jedan od najboljih pokazatelja u našem pregledu.


Najbolje kabine za biotoilete

Ovdje se za recikliranje koriste posebni mikroorganizmi ili kemikalije. Uklanjaju neugodne mirise, uništavaju odvode i pretvaraju otpadne proizvode u korisno gnojivo za okućnicu. Takvi modeli su vrlo pogodni za davanje i predstavljaju zasebnu prostoriju.

4 EcoLight Summer Resident


Najbolja ocjena
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 18049 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Tvrtka "Bioecology" specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnih i funkcionalnih ormara. Model EcoLight Summer Resident pretpostavlja instalaciju i na septičku jamu, i na akumulacijski kapacitet. I u oba slučaja, kabina se pokazuje s najbolje strane. Ovaj model zadovoljava ne samo kumulativnim kapacitetom od 225 litara, već i pažljivo promišljenim i pouzdanim sustavom ventilacije unutarnjeg prostora. Suhi ormar je potpuno bez mirisa.

Zidovi su izrađeni od izdržljivog polietilena, koji mirno izdrži i niske temperature i vruću toplinu. Metoda prerade kompostnog otpada, treset. Korisnici će cijeniti naprednu opremu: toplo sjedalo za WC školjku, držač za toaletnu rolu, kuku za odjeću, čvrsti zasun s vanjskim indikatorom. Ojačana paleta osigurava trajnost modela. EcoLight Summer Resident adekvatno započinje ocjenjivanje najboljih sušionica u svojoj kategoriji.

3 Bioekologija EcoLight Universal


Prostrani spremnik (250 l.)
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 20497 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Domaći proizvođač zadovoljava potrošače kvalitetnim WC kabinama. Suhi ormar “Bioecology Ecolight Universal” privući će ne samo ljetne stanovnike. Također je odlična za uređenje javnih mjesta (parkovi, ulični kafići itd.). Opremljen je prostranim spremnikom od 250 litara. Kabina je izrađena od polietilena niskog tlaka, što ga čini izdržljivim, otpornim na habanje i laganim.

Nema WC školjke. Spremnik je opremljen osloncem za noge. Krov je izrađen od prozirnog materijala koji osigurava dobru vidljivost unutar kabine kada su vrata zatvorena. Suhi ormar ima dvije opcije dodatnog kompletnog seta, mini-sudoper, umivaonik, ogledalo i dozator za sapun koji ulaze. Suhi ormar “EcoLight Universal” je tekući, pod uvjetom da se koriste posebna punila, zajamčen je nedostatak neugodnih mirisa, čak i uz značajno punjenje spremnika.

2 Toypek WC kabina


Izrađena je od čvrste plastike
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 18590 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Toypek - kemijski suhi ormar uličnog tipa. Uključuje sve prednosti takvog rješenja: prostran spremnik, stabilnost konstrukcije, dobru opremu. Suhi ormar izrađen je od izdržljive plastike, kako je naveo proizvođač i potvrđen od strane korisnika. Termostabilizator je dodan u sastav materijala, zbog čega se kabina ne boji mraza, topline i promjena temperature općenito.

Svi dijelovi suhog ormara sigurno su pričvršćeni jedni za druge, posebno za vrata. Prema vlasnicima, prosječna težina osoba može objesiti na to bez posljedica. Konstrukcija zaključavanja je opremljena vanjskim sustavom za indikaciju, što olakšava prepoznavanje ima li netko u zahodu ili ne. Stolica i rupa su veći. Toypek "WC kabina" ima nekoliko dostupnih rješenja u boji za svaki ukus.


1 EcoGroup Standard Ecogr


Izvrsna funkcionalnost i trajnost
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 18150 rub.
Ocjena (2019): 4.7

EcoGroup Standard Ecogr - jedan od najboljih biotoileta s odvojenom kabinom i smješten izvan prostora. On adekvatno zauzima vodeću poziciju u svojoj kategoriji rejtinga.Proizvođač osigurava 7-godišnje jamstvo na svoj proizvod. Tijelo je izrađeno od polietilena visoke čvrstoće, otporno je na udarce i otporno na UV zračenje. Krov je izrađen od materijala koji emitira svjetlo, zahvaljujući kojem je svjetlo u kabini.

Kapacitet akumulacijskog spremnika je 250 litara. Ima čvrstu konstrukciju i ima visoku čvrstoću. Paleta je obrađena vodoodbojnim sredstvom koje produljuje životni vijek vanjskog suhog ormara. Model ima dobar komplet: ovdje i toplo sjedalo s poklopcem, kuku za odjeću i držač za papir. EcoGroup Standard Ecogr je izvrsna opcija za ljetne stanovnike koji žele imati udoban suhi ormar na otvorenom.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač suhih ormara?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 67
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije