15 najboljih inkubatora za kućanstva

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftini domaći inkubatori

1 Sivi Blitz-48 Najbolja točnost u održavanju temperature
2 „Pepeljuga” Povoljna cijena
3 Savršena kokoš Jednostavan dizajn, bolja održivost.

Najbolji inozemni inkubatori

1 R-com kralj SURO20 Najbolja automatizacija procesa povlačenja - “položen i zaboravljen”
2 Novital Covatutto 54 Tihi rad
3 Brinsea Ovation EX 28 Najviše tehnologije
4 Rijeka Covina Super 24 Najpogodniji za održavanje

Top funkcionalni inkubatori za kućne mini farme

1 Inkubator TGB-210 VLRA "BIO" Kraće razdoblje inkubacije (zvukovni stimulator)
2 R-com Maru 380 Deluxe MAX Visoka pouzdanost
3 Inkubator TGB-70 A "BIO" Najbolja opcija za povlačenje vodenih ptica
4 BLITZ BAZA 520 Najprostranije

Vrhunski kineski inkubatori

1 WQ 48 Inkubator Optimalno projektno rješenje - jednostavnost i lakoća održavanja
2 HHD EW-32S Najkompaktniji inkubator. Najbolja cijena
3 Janoel JNL-42 Najpogodniji za korištenje
4 Sititek 96 Najbolja vrijednost za novac. Trajanje baterije

Vlasnici osobnih podružnica farmi za održavanje stabilnog broja peradi koriste kućne inkubatore, koji omogućuju ne samo napraviti izbor jaja od najboljih proizvođača, već i povećati proizvodnju pilića, pružajući najudobnije uvjete za sazrijevanje mladih.

Naš rang uključuje najbolje inkubatore koji su najpogodniji za privatne farme ili male farme. U kategorijama su razmatrani različiti modeli koji su se dokazali na pozitivnoj strani (sudeći po ocjenama vlasnika): postoje i potpuno automatski sustavi i mali uređaji za dom. Svi oni imaju najbolje performanse u usporedbi s drugim, čak i najgorim proizvodima, koji nisu uključeni u naš pregled.

Najbolji jeftini domaći inkubatori

Inkubatori, koji se proizvode u našoj zemlji, odlikuju se niskim cijenama i raspoloživošću na policama trgovina. U pravilu, lakše ih je popraviti, uvijek možete pronaći odgovarajuće dijelove. Uvijek imaju detaljne upute i upute za uporabu na ruskom jeziku. Međutim, za razliku od stranih Icubatora, naši su manje produktivni i funkcionalni.

3 Savršena kokoš


Jednostavan dizajn, bolja održivost.
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 4000 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Još jedan popularni ruski kućni inkubator. proizvođač LLC "Bagan", Novosibirsk. Velika potražnja za ovim modelom je zbog pristupačne cijene i kvalitetne funkcionalnosti. Inkubator "Idealna kokoš" dostupan je u verzijama za 35, 63, 90 i 104 jaja. Kao iu inkubatoru za Pepeljugu, ovdje se ostvaruje mogućnost rada baterije. Kućište inkubatora izrađeno je od pjene, što uvelike olakšava težinu uređaja. Od očitih prednosti mogu se identificirati moderni grijaći elementi (RENy) s visokim rasipanjem topline i neograničenim resursom, kao i niskom potrošnjom energije (maksimalno 90 W).

Video recenzija "Savršena kokoš"

Korisnički pregledi

Prednosti: cijena, jednostavan dizajn, održivost, kompaktnost, performanse.

Nedostaci: problemi s promjenom temperature (do 3 stupnja u središtu i duž rubova), problemi s mehanizmom za okretanje, neispravnim senzorima temperature, materijalom kamere - pjena (povoljno okruženje za bakterije).

2 „Pepeljuga”


Povoljna cijena
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 3499 rub.
Ocjena (2019): 4.6

„Pepeljuga” vrlo popularan kućni inkubator, čija je proizvodnja osnovana u Novosibirsku. Ovaj je uređaj dobio široku cirkulaciju, prije svega na štetu niske cijene. Novi inkubator može se kupiti u samo 4-5 tisuća rubalja.
Značajka Pepeljuge je da grijaći element uređaja može raditi ne samo iz 220V mreže, već i iz energije tople vode. Vrlo dobro u inkubatoru proveden je automatski jajni udar, koji se javlja 10 puta dnevno. Kapacitet je 70 piletina i 40 gusaka. Ako se mehanizam okretanja ukloni iz inkubatora, tada će aparat ometati 100 kokošjih jaja, ali proces udaranja će se morati obaviti ručno.

Dizajn "Pepeljuge" u usporedbi s inozemnim inkubatorima daleko je od idealnog. Nakon kupnje mogu nastati problemi, kao što je žica prekinuta na roštilju ili je termostat propao. I to je normalno, jer za takvu cijenu, najbolja opcija je jednostavno ne pronaći. Štoviše, sve informacije o pravilnom korištenju ovog inkubatora i njegovih izmjena mogu se naći na specijaliziranim forumima.

Video iskustva s inkubatorom za Pepeljugu

Korisnički pregledi

Prednosti: razumna cijena, visoka stopa povlačenja (ispod 90%) slijedeći upute.

Nedostaci: slaba ventilacija, nejednoliko grijanje, postoje pritužbe na problem termostata.

Na što treba obratiti pažnju pri odabiru domaćeg inkubatora:

 1. Zakretni mehanizam. Prema ovom pokazatelju, inkubatori su podijeljeni na ručni (mehanički) i automatski. Manual - najjeftiniji modeli. Jednostavan ručni inkubator može se kupiti za par tisuća rubalja. Ali njegov glavni nedostatak je kontrola. Potrebno je doslovno stalno biti kod kuće dok se ptica povlači. Automatska verzija znatno oslobađa ruke farmera peradi, ali takvi inkubatori su mnogo skuplji (od 4000 p.).
 2. Kapacitet inkubatora. Ovdje je sve jasno. Ne bi trebali trošiti na kupnju uređaja s kapacitetom od 240 ili više jaja, ako planirate prikazati samo 50 - 100 jaja. Kao i obrnuto.
 3. Ima li inkubator mogućnost rada s 12V baterijom? Funkcija će biti korisna stanovnicima udaljenih ruralnih područja, gdje tradicionalno postoje problemi s opskrbom električnom energijom (ovaj problem, u načelu, može biti svugdje). Kako ne bi izgubili leglo u slučaju nestanka struje, inkubator se može spojiti na akumulator i produljiti mu rad nekoliko dana. Većina modela automatski prelazi na rad s baterije i vraća se u mrežu od 220V u slučaju napona u mreži.
 4. Digitalni ili analogni termostat. Većina modernih proračunskih inkubatora proizvedenih u Rusiji opremljeni su analognim termostatima. Analogni termostat može obavljati samo jednu funkciju - održavati korisnički definiranu temperaturu grijaćih elemenata. Dok digitalni termostat može automatski podesiti temperaturu, mjeri vlažnost i preokreće jaja u unaprijed određenom vremenskom intervalu. Naravno, digitalni regulator temperature će povećati razinu valivosti stoke i uvelike olakšati praćenje rada uređaja. No, za "zadovoljstvo" će morati platiti.

1 Sivi Blitz-48


Najbolja točnost u održavanju temperature
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 8499 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Jedan od najprodavanijih modela na tržištu za domaće inkubatore. iznenadan napad vrlo uspješan model s automatskim okretnim mehanizmom, koji je brzo stekao povjerenje vlasnika osobnih farmi. Točnost održavanja temperature u ovom inkubatoru je 0,1 ° C (nijedan moderni inkubator se ne može pohvaliti takvim pokazateljima). Unutarnja obloga izrađena je od pocinčanog čelika, debljina stijenke je 40 mm. Vlažnost se može podešavati pomoću prigušivača u rasponu od 40 do 80 posto.

Uređaj se sve radi kako bi se što lakše pojednostavio proces uzgoja peradi i povećala pouzdanost sustava. Na primjer, ako se izgubi električna energija u mreži, uređaj se automatski prebacuje na napajanje iz baterije bez dodatnih postavki za temperaturu, vlažnost i mehanizam rotacije. U tom stanju, inkubator može raditi više od jednog dana.Čim se pojavi mrežni napon, proces prebacivanja s baterije na 220 volti ponovno se javlja automatski.

Inkubator "Poseda BLITZ" vrijedan je odgovor stranim analozima.

Postoji mogućnost s kapacitetom od 72 jaja. Također, Blitz inkubator dolazi u verziji s digitalnom elektronikom. Program uređaja postavlja elektronika i sve potrebne informacije prikazuju se na svijetlom zaslonu.

Korisnički pregledi

Prednosti: savršeno održava temperaturu, dobru bateriju, mehanizam okretanja jaja radi kao sat.

Nedostaci: cijena, postoje pritužbe o kvar termometra, to je nezgodno dodati vodu.

Najbolji inozemni inkubatori

Inkubatori inozemne proizvodnje (osobito Južna Koreja, Italija, Engleska) odlikuju se prije svega solidnijom funkcionalnošću i pouzdanošću u radu. Oni rijetko imaju probleme tipične za ruske modele, kao što su: "Kupio sam inkubator i na samoj početnoj oznaci toplinski senzor nije uspio" (ako se ne uzmu u obzir kineske opcije). Strani inkubatori rade kao sat, sve se funkcije obavljaju automatski. I što je najvažnije - nakon kupnje ne moraju se poboljšavati, što se mora učiniti s kućnim aparatima. Tu je pravi jedan veliki, ali - cijena, koja je 3-4 puta veća od cijene inkubatora ruskog podrijetla.

4 Rijeka Covina Super 24


Najpogodniji za održavanje
zemlja: Italija
Prosječna cijena: 12800 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Lagan, kompaktan, s digitalnim zaslonom, River Covina Super 24 kućni automatski inkubator, napravljen od izdržljive plastike, odličan je za uzgoj pilića različitih vrsta peradi. Ovaj stroj je namijenjen za polaganje 24 kokošja ili 96 jaja prepelice. Postoji i mogućnost uzgoja većih pilića, kao što je guska. No, vrijedi razmotriti nijansu da ako jaje premaši težinu od 180 g, morat će se ručno preokrenuti.

Za kontrolu, koja je posebno potrebna na kraju postupka oplemenjivanja, u kućištu inkubatora nalazi se prozor za promatranje. Posebni spremnici za vodu održavaju željenu razinu vlage i mogu se nadopunjavati bez otvaranja poklopca, čime se ne utječe na temperaturne indikatore, koji se automatski kontroliraju u rasponu od 30 do 40 g. Na temelju pregleda vlasnika, možemo sa sigurnošću reći da će ovaj model biti najbolji izbor za zadovoljavanje potreba male farme s nepunim radnim vremenom, pokazujući stabilnost visokih stopa izleganja.

3 Brinsea Ovation EX 28


Najviše tehnologije
zemlja: Velika Britanija
Prosječna cijena: 28700 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Visokokvalitetni domaći inkubator Ovation EX 28 engleske proizvodnje odgovarat će i profesionalcu i stručnjaku za početnike u uzgoju ptica. Prozirna plastika, koja je izrađena od izdržljivog kućišta, omogućuje promatranje cijelog procesa inkubacije. Budući da je oprema potpuno automatska, potrebno je samo unijeti potrebne parametre preporučene za svaku pojedinu vrstu ptica i očekivati ​​dobar zaključak. Svi indikatori od senzora temperature, vlažnosti i snage prikazani su na digitalnom zaslonu. Također određuje vremenski interval za okretanje jaja. Ovaj model je programiran za uzbunu u slučajevima kada dođe do kolebanja temperature, unutar i izvan uređaja.

U inkubatoru Ovation EX 28 korišten je jedinstveni ventilacijski sustav inducirani dvostruki protok zraka, koji osigurava najbolje ravnomjernu raspodjelu topline po obodu. Ako je potrebno, osigurava se funkcija dodatnog periodičnog hlađenja jaja. Biomasterov antibakterijski dodatak, koji je dio plastike, sprječava slučajnu infekciju i smrt embrija. Vlasnici Ovation EX 28 ostavljaju uglavnom pozitivne recenzije, iz kojih se može zaključiti da su u potpunosti zadovoljni uspješnim usvajanjem i odličnim rezultatima.

2 Novital Covatutto 54


Tihi rad
zemlja: Italija
Prosječna cijena: 25400 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Dovoljno kvalitetan uređaj talijanskog podrijetla. Posjeduje sve potrebne funkcije za ugodno izlegavanje mladih ptica: automatsko podešavanje temperature i ventilacije, upravljačka jedinica koja se može ukloniti za praktično pranje komore inkubatora, veliki prozor za praćenje. Spremnik za vodu je izrađen tako da se vlažnost u komori inkubatora uvijek održava na istoj razini od 45 - 55%. Novital Covatutto intervenira 140 prepelica, 54 piletine, 60 fazana, 40 pataka i 15 gusaka. Postotak povlačenja je 80 - 90%.

Korisnički pregledi

Prednosti: tihi rad, dobar dizajn, praktičan, jednostavan za korištenje, visoka valivost

Nedostaci: cijena, navedeni kapacitet je nešto precijenjen.

1 R-com kralj SURO20


Najbolja automatizacija procesa povlačenja - “položen i zaboravljen”
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 17911 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Vlasnici privatnih poljoprivrednika laskavo govore o korejskom inkubatoru R-com kralju SURO20. I ne samo tako. Ovo je doista uspješan model u kojem se provode dva važna pokazatelja - automatizacija i pouzdanost. Korejci dobro napreduju u svemu što se tiče elektronike i uspjeli su napraviti dobar inkubator s tehnologijom umjetne inteligencije.

Korisnici bilježe vrlo zgodan rad inkubatora R-com King SURO20. Za razliku od većine domaćih modela, zapravo možete položiti jaja i zaboraviti na njih. Ne morate stalno pratiti okretanje jaja, vlagu, kontrolu raskolupyvaemost, itd. Ovaj uređaj može biti odličan pomoćnik u uzgoju peradi.
Inkubator intervenira 24 piletine, 60 prepelica i 12 gusaka.

Ono što je zanimljivo za ovaj korejski stroj:

 • Upozorenja o funkciji memorije i prekidu napajanja
 • Četiri otvora za zrak smanjuju učinak na toplinski izolator
 • Funkcija automatskog vlaženja
 • Prilagodljiv protok zraka za kontrolu zraka u inkubatoru
 • Dno palete je žljebljeno radi zaštite pilića od deformacije nogu.

Samo jedna stvar zbunjuje - cijena, koja prelazi 20 000 r. Za taj novac, za usporedbu, možete kupiti 2 - 3 domaća inkubatora ukupnog kapaciteta od 100 do 150 jaja. U drugim stvarima na vama je da odaberete kvalitetu ili količinu.

Korisnički pregledi

Prednosti: precizna potpora vlage, automatizacija, lakoća korištenja, visok postotak legla

Nedostaci: mali kapacitet, visoka cijena, putovnica na engleskom jeziku.


Top funkcionalni inkubatori za kućne mini farme

Inkubatori u ovoj kategoriji pogodni su za mala kućanstva. U pravilu, oni omogućuju postavljanje pristojnog broja jaja za tu razinu, opremljeni su automatiziranim sustavima kontrole procesa i imaju visok postotak proizvodnje.

4 BLITZ BAZA 520


Najprostranije
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 42800 rub.
Ocjena (2019): 4.4

BLITZ inkubator BAZA 520 postat će najbolji pomagač u umjetnom uzgoju ptica od strane vlasnika mini-farme. To je velika, u sebi sadrži 520 odabranih jaja, automatsku jedinicu s potrošnjom energije od 3,3 kW / sat. Kućište i univerzalni pladnjevi izrađeni su od metala i hrane. Za lakše održavanje inkubator je opremljen s dva vrata. S prednje strane je transparentan i omogućuje vam vizualno praćenje procesa. Za podešavanje i praćenje unutarnjih uvjeta i načina rada mehanizma za okretanje, u ovom se modelu nalazi elektronička upravljačka jedinica.

Održavanje određene vlažnosti uvjetovano je automatskim raspršivanjem vodene magle, zbog čega se željena brzina vrlo brzo postiže. U inkubatoru BASA 520 postoji sustav upozorenja koji se aktivira u slučaju nestanka struje ili promjene temperature. Unatoč činjenici da nema rezervnu jedinicu za napajanje, ona može dugo zadržati potrebnu klimu za pravilnu inkubaciju.

3 Inkubator TGB-70 A "BIO"


Najbolja opcija za povlačenje vodenih ptica
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 8500 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Inkubator dizajniran posebno za uzgoj vodenih ptica. To je bilo moguće zahvaljujući napumpanom pladnju na kojem su guska jaja stavljena u strogo uspravan položaj (izvorna kartica). Nakon odbacivanja u pladnju postaje malo slobodnije (u pravilu se odbacuje do 10-15% jaja), nakon čega se preostala jaja mogu proširiti pod kutom ili vodoravno. Knjižna oznaka u TGB-70 "BIO" se izrađuje ravno u kućište inkubatora zbog mogućnosti naginjanja ladice. Nemoguće je nazvati takvu metodu prikladnom - mnogo je lakše staviti jaja u kliznu ladicu. Automatsko okretanje u procesu inkubacije provodi se pomoću udaljenog reverzibilnog vitla. Općenito, model zapravo ne pogađa razinu cijena, ali je vrlo dobar inkubator.

prednosti:

 • specijalizirana za uzgoj vodenih ptica;
 • je jeftin;
 • dobra izvedba toplinske izolacije.

nedostaci:

 • neugodno označavanje;
 • neujednačena raspodjela temperature u komori.

2 R-com Maru 380 Deluxe MAX


Visoka pouzdanost
zemlja: Južna Koreja
Prosječna cijena: 106200 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Visokih performansi, kapaciteta do 252 kokošjih jaja, inkubator R-com Maru 380 Deluxe MAX iz južnokorejskog proizvođača izrađen je korištenjem najnovijih dostignuća u području elektronike. Osiguravanje automatskog podešavanja procesa inkubacije provodi se na temelju preciznih pokazatelja zabilježenih unutarnjim i vanjskim senzorima švicarskog proizvođača Sensirion. U ovom modelu postoji mogućnost konfiguracije i kontrole svih osnovnih parametara. U tu svrhu, inkubator pruža:

 • LCD zaslon;
 • Podešavanje dovoda zraka;
 • Unutarnja i vanjska temperatura senzora;
 • Pokazatelj razine vode;
 • Kontrola vlage;
 • Rotacijski mehanizam s funkcijom isključivanja;
 • Zaštita od otvorenih vrata i drugih značajki.

Kućište R-com Maru 380 izrađeno je od aluminija s posebnim premazom, što uvelike olakšava proces čišćenja. Grijana voda u spremniku osigurava potrebnu vlagu i sprječava rast bakterija. Hermetički zatvorena prozirna vrata i polistirenski pokrov za tijelo osiguravaju bolju toplinsku izolaciju uz minimalnu potrošnju energije. Komplet uključuje osam univerzalnih pladnjeva, šest inkubacija i dva izlaza. U pregledima se pojašnjava odstupanje između oznake 380 i stvarnog kapaciteta ovog inkubatora.


1 Inkubator TGB-210 VLRA "BIO"


Kraće razdoblje inkubacije (zvukovni stimulator)
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 18900 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj inkubator zauzima srednji položaj između prostranih kućanskih i kompaktnih modela uzgoja, tako da se lako može koristiti u malim farmama. Smanjenje perioda inkubacije u njima postiže se posebnim zvučnim stimulatorom koji simulira klikove visoke frekvencije. Zametci prilagođavaju svoje ritmove otkrivenim vibracijama, što je posljedica smanjenja vremena razvoja. Osim toga, fotoaparat je opremljen Chizhevsky luster, što povećava broj aniona, čime embriji rasti brže i značajno smanjiti broj "snuffers". Konstrukcija inkubatora je takva da je fleksibilni ugrađeni grijač ravnomjerno raspoređen unutar zidova kućišta, zbog čega se stvara gotovo jednolika temperatura.

prednosti:

 • stvarno ubrzanje procesa inkubacije (potvrđeno od strane korisnika);
 • prisutnost zvučnog stimulatora i ionizirajuće svjetiljke;
 • 210 kapaciteta jaja;
 • jednolika temperatura kroz volumen.

nedostaci:

 • visoka cijena.

Vrhunski kineski inkubatori

Što se tiče cijene, inkubatori kineske proizvodnje blisko se podudaraju s domaćim modelima. Odlikuju se dobrim izgledom i dobrim parametrima kontrole klime. Međutim, za nisku cijenu postoje značajni nedostaci: jeftini materijali niske kvalitete (npr. Plastična kutija s izolacijom od pjene) često ulaze u proizvodnju, a elektronika povremeno propada i ne uspijeva.Zbog toga se preporuča više pozornosti posvetiti takvim inkubatorima.

4 Sititek 96


Najbolja vrijednost za novac. Trajanje baterije
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 8900 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Vrlo prostran, potpuno automatski inkubator Sititek 96, namijenjen za polaganje 96 kokošjih jaja. Dizajn ovog uređaja za povlačenje peradi osmišljen je tako da se može opteretiti samo 50% zahvaljujući predviđenom dvodijelnom tijelu. Prozirna plastika koja se koristi u izradi ovog modela omogućuje promatranje procesa bez otvaranja inkubatora, a time i bez narušavanja dobro funkcionirajuće razine vlažnosti i temperature. Ovaj važan trenutak ima pozitivan učinak na mikroklimu unutar uređaja, što se odražava u kvalitativnom i kvantitativnom pokazatelju proizvodnje.

Inkubator Sititek 96, koji prima glavnu snagu iz mreže 220 V, u slučaju prekida svjetla, programiran je da se automatski prebaci na autonomnu bateriju, što osigurava njegov neprekidni rad. Za izvođenje svih potrebnih funkcija koje su uključene u program umjetne kokoši, u uređaju se nalaze higrometar, termostat i automatski mehanizam za okretanje jaja. Osim ovog modela, postoji i ovoskop - uređaj za skeniranje jaja prije polaganja, koji se napaja internom baterijom.

3 Janoel JNL-42


Najpogodniji za korištenje
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 6589 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Jednostavan kućni inkubator Janoel 42 jednostavan je za korištenje i namijenjen je zadovoljavanju potreba malih farmi u uzgoju peradi. Namijenjen je izleganju od 129 prepelica do 20 gusaka. Ovaj model je proizveden pod kontrolom talijanskih stručnjaka i odlikuje ga visoka kvaliteta izrade i pouzdanost. Tijelo, izrađeno od plastike otporne na udarce, sastoji se od pet pladnjeva s dodatnim pregradama, za praktičnost polaganja jaja male veličine.

Upravljanje digitalnim inkubatorom neće uzrokovati nikakve poteškoće ni za stručnjaka za početnike. Svi potrebni pokazatelji prikazani su na površini poklopca. Takvi procesi kao što su grijanje, ventilacija, udar su regulirani automatski. Treba pratiti i pratiti samo indeks vlage koji treba mijenjati, ovisno o fazi inkubacije. Ali i za to je predviđeno sve, i spremnici za vodu različitih veličina, kao i posebni otvori za punjenje bez otvaranja poklopca. Povratne informacije o Janoelu 42 uglavnom su pozitivne: vlasnici imaju dugi vijek trajanja, bolje uštede energije, najmanju grešku u performansama senzora i dobar postotak izlaza.

2 HHD EW-32S


Najkompaktniji inkubator. Najbolja cijena
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 4678 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Inkubator HHD EW-32S savršen je za vaš dom, jer njegove kompaktne dimenzije omogućuju njegovu ugradnju na bilo koje prikladno mjesto. Dimenzije uređaja su 50 X 25 X 40, a težina je samo 3,5 kg. Može primiti do 32 kokošja jaja (srednje veličine), dok troši samo 80 vata. U svojim recenzijama, vlasnici bilježe ergonomski dizajn, jednostavnost korištenja, čvrstoću konstrukcije i pristupačnu cijenu ovog modela.

Ovaj izlazni uređaj opremljen je praktičnim LCD zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem na kojem su ručno podešeni parametri temperature i vlažnosti potrebni za pravilnu inkubaciju. S obzirom na to da je uređaj potpuno automatski, završava se cijeli proces kontrole. U slučaju odstupanja od postavljenih parametara, uređaj će obavijestiti vlasnika zvučnim signalom. Možete vidjeti što se događa iznutra kroz prozirni poklopac plastičnog kućišta. LED osvjetljenje koje se nalazi u HHD EW-32S, smješteno ispod svake ćelije, omogućuje identifikaciju loših jaja u procesu polaganja i praćenje faza razvoja embrija.


1 WQ 48 Inkubator


Optimalno projektno rješenje - jednostavnost i lakoća održavanja
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 5500 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Jedan od najzaslužnijih predstavnika među kineskim inkubatorima, WQ 48, nepretenciozan je i iznimno jednostavan za korištenje pomoćnik u procesu pilića. Pladanj je namijenjen za 48 standardnih jaja, ali kao alternativu možete staviti posebnu posudu ispod jaja prepelice s velikim brojem stanica. Sustav za okretanje ladice radi svaka dva sata oznaka se okreće tipom ljuljačke, 45 stupnjeva. Unatoč pozitivnim karakteristikama, nazovite ga referencom neće raditi. Činjenica je da je kućište inkubatora izrađeno od plastike s pjenastom izolacijom - to je dvostruki udarac zdravoj mikroklimi unutar inkubacijske zone. Elektronika radi prilično precizno, ali ponekad je neuspješna i može poprilično “ništa” s temperaturnim režimom.

prednosti:

 • dobar rad sustava rotacije pladnjeva;
 • lijep izgled;
 • održavanje zadanih parametara na odgovarajućoj razini;
 • dodatna toplinska izolacija.

nedostaci:

 • plastična kutija;
 • neispravna elektronika.
Popularno glasanje - koja je tvrtka najbolji inkubator za osobni uzgoj?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 622
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
5 komentar
 1. Mikhail Pogrebnyak
  Korisni članak. Uživao sam u čitanju. Želimo odabrati
 2. Alexander Pologyants
  Ja sam Alexander Pologyants) vjerojatno bi bili bolji ljudi iz inkubatora)
 3. Galina
  Ocjena inkubatora nije točna. Gdje su TGB inkubatori? Vrlo su popularni u Rusiji. Već devet godina prodajemo razne inkubatore. Najviše od svega uzeti TGB. S poštovanjem, Galina, Sankt Peterburg, tvrtka GOOD HEAT.
 4. Jeanne
  I za moju farmu uzeo sam sititek domaći inkubator, koji ima samo digitalni termostat i automatsku rotaciju jaja. Zahvaljujući prozirnom pokrovu, sve je savršeno vidljivo.
  1. sjeme
   Nemate pojma koliko ste sretni što je naslovnica vašeg inkubatora transparentna. Nisam mislio da je to toliko važno i da me muči cijeli program. Reci mi, koliko jaja je tvoj sititek inkubator?

ocjene

Kako odabrati

recenzije