Top 10 baby monitora

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftini baby monitori: proračun do 3.500 rubalja.

1 Alcatel Baby Link 100 Najbolje trajanje baterije (14 sati)
2 Balio MB-03 Najbolji raspon (400 m)
3 Motorola MBP160 Popularni model
4 Maman BM1000 Izvrsna vrijednost za novac

Najbolji bebi monitori u srednjoj kategoriji cijena: proračun do 7.000 rubalja.

1 Philips AVENT SCD506 / 52 Tehnološki najnapredniji
2 Maman BM2300 Najbolji dizajn tijela, dobra funkcionalnost
3 Switel BCC38 Visoka pouzdanost

Najbolji premium monitori za bebe: proračun do 15.000 rubalja.

1 Ramili Baby RA300SP Najbolja vrijednost za novac
2 Philips AVENT SCD580 / 00 Povećano vrijeme rada bez dopune (18 sati)
3 Tommee Tippee bliže prirodi Izvrsna kvaliteta signala

Kad se majka vrati iz bolnice, ona je uronjena u svijet uobičajenih kućanskih poslova, što je postalo još više s pojavom djeteta u obitelji. I naravno, sva radna aktivnost je organizirana upravo u vrijeme sna djeteta. Ali malo roditelja može bezbrižno ostaviti novorođenče bez nadzora. Upravo zbog takve brige i zabrinutosti izumljeni su posebni uređaji - radio monitori.

Ovaj je uređaj poznat već dugi niz godina. Uspješno ga koriste tisuće obitelji. Uređaj se sastoji od dva bloka: dijete i roditelj. Prvi se instalira u dječju sobu kako bi se od tamo prenijeli zvukovi do drugog, roditelja. Zahvaljujući emitiranom signalu, roditelji uvijek znaju što se događa s bebom, tako da mogu sigurno raditi stvari. Ako nemate monitor za bebe, naša će vam ocjena pomoći da je odaberete, na temelju mišljenja stručnjaka i korisničkih recenzija. Dolazeći u trgovinu, kupci se često gube pri viđenju velikog broja bebi monitora. Za odabir modela koji vam najviše odgovara prema svim kriterijima, obratite pozornost na sljedeće karakteristike:

 1. radius instrumentima. Razmotrite mjesto stvarne uporabe. Za ladanjsku kuću potrebna je velika pokrivenost. U tipičnom apartmanu bit će dovoljan domet od 30-50 metara.
 2. Izvor napajanja, Poželjni uređaji s baterijama. Baterije će služiti mnogo manje, dok će budžet često ostavljati novac za kupnju.
 3. Sustav upozorenja: zvuk, svjetlo i / ili vibrosignale. Poželjno je odabrati uređaje koji nisu s jednom, već s nekoliko opcija. Svjetlosni indikator ili vibracija bit će vrlo praktični, u onim trenucima kada ga trebate ugasiti, isključite zvuk.

Napravili smo ocjenu najboljih baby monitora u različitim cjenovnim kategorijama. Tijekom odabira uzeti su u obzir sljedeći čimbenici:

 • vrijednost za novac;
 • funkcionalnost;
 • pregled rezultata;
 • recenzije roditelja.

Najbolji jeftini baby monitori: proračun do 3.500 rubalja.

Jeftin segment ne gubi uvijek skuplje specifikacije. Među modelima predstavljenim na tržištu, možete pronaći mnoštvo uređaja koji optimalno kombiniraju nisku cijenu, potrebnu funkcionalnost i dobru kvalitetu. Takvi uređaji mogu si priuštiti kupnju čak i ljudi koji su ograničeni u sredstvima. Istovremeno, oni će se razlikovati od analoga s visokom cijenom, osim ako se radi o manjem skupu različitih vrsta "zvona i zviždaljki".

4 Maman BM1000


Izvrsna vrijednost za novac
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 3100 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Popularni jeftini model marke Maman zauzima jedno od vodećih mjesta na vrhu najbolje. Ima domet od 300 metara pa je pogodan za korištenje u apartmanima i privatnim kućama. Dječja se jedinica napaja mrežom, a prijemnik se napaja i baterijom. Komunikacijski kanali se konfiguriraju automatski. Radio monitori rijetko imaju smetnje. Na roditeljskoj jedinici moguće je podesiti glasnoću. Ako je baterija prazna, uređaj će vas o tome obavijestiti. Usput, na prijemniku se nalazi prikladna kopča koja se lako pričvršćuje na odjeću (na primjer, na remen).

Model je izrađen u lijepom svijetlom dizajnu. Kada je izvan dometa, prijenosna jedinica će se oglasiti zvučnim signalom. Uređaj ima mnogo pozitivnih mišljenja, osobito o jednostavnosti korištenja. Stacionarna jedinica ima prilično dugačak kabel. Posebne žarulje koje se nalaze na prijemniku pokazuju koliko dijete plače (na primjer, kada grmanje jedne žarulje svijetli i tako dalje). Glavne prednosti: pouzdan rad, praktično korištenje, dobar raspon, različite vrste napajanja, ugrađena upozorenja, izvrsni roditeljski pregledi, jeftin model, prikladna montaža prijemnika.

3 Motorola MBP160


Popularni model
zemlja: Sjedinjene Države
Prosječna cijena: 2 520 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Treće mjesto na ljestvici zauzela je tvrtka Motorola, koja je predstavila model dječjeg monitora MBP160. Uređaj je popularan među korisnicima jer je pouzdan u radu. Proizvođač je primijenio modernu DECT tehnologiju, na temelju koje je formiran digitalni signal koji pruža izvrsnu kvalitetu komunikacije bez nepotrebne buke i smetnji.

Prednosti modela:

 • Prijemna zona na otvorenim mjestima do 300 m, u zatvorenim prostorima do 50 m.
 • Razina zvuka ima vizualni prikaz, tako da možete isključiti audio signal, ako je potrebno.
 • Blokovi imaju drugačiju vrstu snage: roditelj - od baterije, djeca - iz mreže.
 • Mobilna jedinica opremljena je stalkom za ravne površine i nosačem za jednostavno nošenje. Tu je i zaslon.
 • Noćno svjetlo

2 Balio MB-03


Najbolji raspon (400 m)
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 3 455 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Model MB-03 iz Balia, koji ima najbolji domet do 400 m, zauzima drugi red. Ovaj monitor za bebe može se koristiti ne samo u zatvorenom prostoru, nego i na otvorenom. Moderni uređaj omogućava roditeljima da prate djecu u bilo koje doba dana ili noći, čak i kada su daleko od njih.

Prednosti modela:

 • Uređaj pripada digitalnoj klasi, zbog čega može jamčiti dobru kvalitetu komunikacije.
 • Jedinica roditelj i dijete se napajaju baterijama, koje se mogu automatski puniti, što produljuje njihov vijek trajanja.
 • Prisutnost ugrađenog punjenja.
 • Postoji noćno svjetlo.
 • Kvačica na prijenosnoj jedinici omogućuje pričvršćivanje monitora za bebe na odjeću, čime se oslobađaju ruke.

Radio-medicinska sestra - pravi pomoćnik za roditelje. Dok dijete spava, majka može obavljati svoje poslove u drugoj sobi i ovaj jedinstveni uređaj će je upozoriti ako se dijete probudi. Dvije jedinice međusobno povezane bežičnim signalom pružaju pouzdanu vezu i opremljene su posebnim zvučnim indikatorima (a ponekad i pokretima). Kvaliteta uređaja ovisi o kvaliteti signala. Svi modeli su podijeljeni u dva razreda: analogni i digitalni. Naučili smo kakve su njihove razlike, kao i koje prednosti i nedostatke ima svaki tip.

Klasa uređaja

prednosti

mane

analog

+ Jednostavna kontrola

+ Niska cijena

+ Dobar raspon

- Osjetljivost na smetnje

numerički

+ Bolja kvaliteta zvuka

+ Veliki broj funkcija i postavki

+ Signal bez smetnji

- visoka cijena


1 Alcatel Baby Link 100


Najbolje trajanje baterije (14 sati)
zemlja: Francuska
Prosječna cijena: 2 390 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Prva linija u kategoriji jeftinih monitora za bebe je Alcatelov model Baby Link 100. Prikazani uređaj se ističe u konkurenciji s najboljim trajanjem baterije - 14 sati. Takva dugotrajna uporaba bez ponovnog punjenja je moguća zahvaljujući posebnoj funkciji štednje energije. Roditelji ne moraju brinuti da će se uređaj u najvažnijem trenutku isključiti. Ovaj model ima odgovarajući radijus (300 m - na otvorenom prostoru, 50 m - u zatvorenom prostoru) za standardni stan ili malu ladanjsku kuću.

Prednosti modela:

 • Digitalna obrada signala izbjegava kvarove i buku.
 • Dječja se jedinica napaja izravno iz mreže, a roditelj - iz baterije.
 • Na kućištu se nalazi svjetlosni indikator na pet razina, koji se sastoji od tri žute i dvije crvene diode.
 • Zvučni signal će označiti da se uređaj prazni ili da je roditelj napustio područje prijema.

Najbolji bebi monitori u srednjoj kategoriji cijena: proračun do 7.000 rubalja.

Srednja cjenovna kategorija uključuje modele koji optimalno kombiniraju troškove i kvalitetu. Oni su izdržljiviji i pouzdaniji od proračuna, ali funkcionalnost je već blizu premije. Radio baby srednja kategorija osigurava kontinuirano praćenje djeteta. Najčešće, oni su opremljeni s prikladnim montirati na roditeljsku jedinicu, kreirana posebno za odjeću. Blokovi za bebe mogu imati ugrađeno noćno svjetlo, igrač uspavanke. Rangiranje uključuje najbolje modele srednjeg segmenta prema kupcima.

3 Switel BCC38


Visoka pouzdanost
zemlja: Švajcarska
Prosječna cijena: 4000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Sljedeći Switeljev monitor za bebe omogućuje vam da stalno pratite bebu. Radi savršeno bez obzira na debljinu i broj zidova u stanu. Raspon prijema doseže 300 metara. Mnogi roditelji preferiraju ove radio majmune. To je zbog dobrih funkcionalnih značajki i jednostavnosti korištenja. Na primjer, obje jedinice Switel BCC38 mogu raditi s baterije i konvencionalne baterije. To vam omogućuje korištenje uređaja izvan kuće. Poseban sustav gotovo u potpunosti suzbija smetnje, osiguravajući kvalitetne veze.

Roditeljska jedinica opremljena je posebnom kopčom koja je prikladno pričvršćena na remen. Model je izrađen u prekrasnom svijetlom dizajnu. Plave zvijezde oslikane su na bijeloj pozadini. Ergonomski oblik omogućuje nošenje uređaja u ruci uz maksimalnu udobnost. Svjetlosni pokazatelj količine plakanja vrlo je korisna značajka. Ovaj monitor za bebe predstavlja izvrsnu kombinaciju vrijednosti i kvalitete. Glavne prednosti: pouzdan uređaj, dobra kvaliteta, optimalna cijena, puno pozitivnih povratnih informacija, rijetke smetnje, prikladan oblik i veličina.

2 Maman BM2300


Najbolji dizajn tijela, dobra funkcionalnost
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 4100 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Maman BM2300 baby monitor - jedinstveni uređaj. To je ne samo korisno, nego i vrlo lijepo. Obje su jedinice u obliku sove. Jedan od njih opremljen je noćnim svjetlom. Za praktičnost, monitor za bebe ima ugrađene povratne informacije. Osim toga, dječja jedinica reproducira nekoliko uspavanki i čak mjeri temperaturu zraka. Snima se samo s mreže. Prijemnik se može puniti na dva načina. Prosječni radijus djelovanja u zatvorenom prostoru iznosi 50 metara, a na otvorenom 300. Ugrađeni način mirovanja štedi naboje blokova (oni ne razmjenjuju signale) sve dok se razina buke ne promijeni u vrtiću.

Roditeljska jedinica ima ugrađeni zaslon i LED traku iznad nje, koja pokazuje glasnoću bebe koja plače. Opremljen je posebnim dodatkom za odjeću i prikladno leži u ruci. Na zaslonu se prikazuju sve potrebne informacije. Zvuk se može potpuno isključiti i umjesto toga staviti vibro mod. Glavne prednosti: najsjajnije tijelo, dobra funkcionalnost, izvrsna kvaliteta komunikacije, izdržljivost, prikladne dimenzije, pričvršćivanje za odjeću, ugrađeni zaslon.

1 Philips AVENT SCD506 / 52


Tehnološki najnapredniji
zemlja: Holandija
Prosječna cijena: 5000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Monitor za bebe Philips AVENT SCD506 / 52 stalno se smjestio na vrhu pozicije u ocjeni. Pripada digitalnim uređajima, radni raspon doseže i do 330 metara na otvorenim prostorima, au zatvorenim prostorima - 50 metara, a glavna značajka modela je ugrađena DECT tehnologija, koja minimalizira smetnje i čini zvuk što jasnijim. Također pruža potpuno povjerljivu vezu. Roditeljska jedinica ima kontrolu glasnoće, ali čak i ako je isključena, uređaj će upozoriti dijete na plakanje svjetlosnim signalom. Na dječjem bloku možete uključiti uspavanke, a ima i noćno svjetlo.

Pregled modela pokazuje da je vrlo pogodan za korištenje. Još jedna razlika uređaja je njegova kompaktna veličina. Ako ste izvan radnog raspona, poseban zvučni signal odmah će o tome obavijestiti. Roditeljska jedinica drži punjenje baterije cijeli dan. To je gumb, nakon što pritisnete što, beba će čuti vaš glas.Jedinstvena tehnologija za uštedu energije smanjuje potrošnju baterije kada su dvije jedinice jedna do druge. Glavne prednosti: inovativne tehnologije i sustavi, odličan raspon, najbolje recenzije kupaca, male veličine, bez smetnji, kapacitet baterije, dobra cijena.


Najbolji premium monitori za bebe: proračun do 15.000 rubalja.

Premium linije pružaju izbor uređaja u kojima postoji širok raspon dodatnih funkcija. To mogu biti bebi monitori s bežičnim monitorima disanja, mogućnost mjerenja temperature u dječjoj sobi, svjetlosni signali i još mnogo toga. Ako vam je potreban samo takav višenamjenski uređaj, onda obratite pozornost na tri lidera u ovoj kategoriji ocjenjivanja.

3 Tommee Tippee bliže prirodi


Izvrsna kvaliteta signala
zemlja: Velika Britanija
Prosječna cijena: 8500 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Monitor za bebe Tommee Tippee Closer to Nature opremljen je naprednim bežičnim komunikacijskim sustavom. Pripada digitalnim uređajima i savršeno prenosi signal čak i na velikoj udaljenosti. Radni raspon je 300 metara. Zvuk je uvijek čist, bez smetnji i buke, kao iu mnogim drugim modelima. Dječja jedinica opremljena je ugrađenim termometrom, noćnim svjetlom (koje se uključuje na daljinu) i može raditi iz mreže ili baterija. Prijemnik je prikladno pričvršćen na remen, teži malo i vrlo je pogodan za korištenje. Na njemu možete podesiti glasnoću, osjetljivost. Svjetlosni indikatori uvijek će obavijestiti o povećanju razine buke u dječjoj sobi.

Uređaj izgleda vrlo elegantno. Tijelo je predstavljeno u kombinaciji bijele i crne boje. Radio-medicinska sestra reagira ne samo na zvukove, već i na kretanje djeteta. Dvosmjerna komunikacija pruža mogućnost komuniciranja s bebom. Obje jedinice imaju LCD zaslone prilagođene korisniku koji prenose sve potrebne informacije. Prednosti: odličan signal, trajnost, visoka kvaliteta uređaja, rijetke smetnje, funkcionalnost, jedinstvena DECT tehnologija, praktična upozorenja. Nedostaci: cijena je iznad prosjeka.

2 Philips AVENT SCD580 / 00


Povećano vrijeme rada bez dopune (18 sati)
zemlja: Holandija
Prosječna cijena: 11 231 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Drugo mjesto u ocjeni pripalo je tvrtki Philips. Njen model AVENT SCD580 / 00 baby monitor ima roditeljsku jedinicu sa snažnom baterijom koja pruža produženo vrijeme rada - do 18 sati. Stoga roditelji ne smiju biti ograničeni u kretanju.

Prednosti modela:

 • Avent je digitalni uređaj, tako da jamči jasan zvuk i potpunu povjerljivost zbog učinkovitog šifriranja signala.
 • Nekoliko vrsta signala (zvuk, svjetlo, vibracije) omogućuju uporabu uređaja u svim uvjetima.
 • Opseg radova je standardni (330 m - otvoreni prostor, 50 m - soba), pogodan za većinu apartmana i manjih privatnih kuća.
 • Povratne informacije omogućuju vam da razgovarate s bebom iz daljine.
 • Zvjezdano nebo projektor, uspavanke, termometar i mjerač vlage pružit će dodatnu udobnost.

1 Ramili Baby RA300SP


Najbolja vrijednost za novac
zemlja: Velika Britanija
Prosječna cijena: 7 999 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Neosporni lider je model RA300SP tvrtke Ramili Baby. Ovaj monitor za bebe ima najbolji omjer niske cijene (7 tisuća rubalja) i široke funkcionalne opreme. Jedna od glavnih prednosti uređaja je bežični monitor za kontrolu disanja, koji ima uređaj za postavljanje potrebne razine osjetljivosti.

Prednosti modela:

 • Radna površina od 650 m na otvorenim površinama omogućuje roditeljima da podignu signal na vrlo pristojnoj udaljenosti.
 • Digitalna tehnologija, ugrađena u uređaj, omogućuje dobivanje kristalno čistog zvuka, hvatanje najtišijih jecaji djeteta.
 • Tu je dvosmjerna komunikacija, tako da je beba lako smiriti se glasom iz daljine.
 • Na dodirnom zaslonu prikladan je za konfiguriranje uređaja.
 • Postoji nekoliko vrsta signala, uključujući vibracije.
 • Mnoge opcije: hranjenje timera, noćno svjetlo, termometar, uspavanke.
Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač baby monitora?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 63
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije